ΑΚΟΛ: Δελτίο Τύπου για τον 3ο Ποδηλατικό Γύρο Λιβαδειάς

| Ετικέτες | Posted On Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο κάλεσμά μας να μετάσχουν στον  «3ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2012» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Απριλίου 2012, με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Πόλης μας, ξεπέρασε τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις όλων μας.
            Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λιβαδειάς, το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (Παράρτημα Βοιωτίας) και την Ελληνική ΄Ενωση ΄Ερευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς...

            Ωστόσο σημαντική ήταν και η βοήθεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, καθώς και του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, στην άρτια πραγματοποίηση της εκδήλωσης, όπου μετείχαν πάνω από 400 συμπολίτες μας, όλων των ηλικιών.
            Για την πολύτιμη βοήθειά και τη συμμετοχή στην εκδήλωση, νοιώθουμε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε όλους και δημόσια.
            Με την κυκλοφορία των 400 και πλέον ποδηλατών, στους δρόμους, καταφέραμε, για μία ακόμη χρονιά να αλλάξουμε, έστω και για μία ημέρα, την εικόνα της Πόλης μας.
Ενδιαφέρουσα ήταν και η συμμετοχή πολλών οικογενειών με το σύνολο των μελών της.
            Το πλήθος, αλλά και ο ενθουσιασμός των συμμετασχόντων στην εκδήλωση, μας γέμισε ικανοποίηση, αλλά παράλληλα μας υποχρεώνει στον προγραμματισμό της επόμενης εκδήλωσης.
Για την επανάληψη της εκδήλωσης, κάνουμε ανοικτή πρόσκληση, από τώρα, σε όσους επιθυμούν με οποιονδήποτε τρόπο να συμβάλλουν στη βελτίωσή της, να καταθέσουν τις απόψεις ή ακόμη και να μετάσχουν στην οργανωτική επιτροπή.
            Σκοπός, όπως, έχουμε δηλώσει κατ’ επανάληψη, παραμένει η συμμετοχή όλων όσων ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με τη χρήση του ποδηλάτου, είτε από χόμπυ, είτε ως μέσο άθλησης.
 Στόχος επίσης είναι η χρήση του ποδηλάτου, έναντι αυτής του αυτοκινήτου, μέσα στον ιστό της Πόλης μας.
΄Ενας απώτερος στόχος του Διοικητικού μας Συμβουλίου, παραμένει η δημιουργία αγωνιστικής ποδηλατικής ομάδας. Γι’ αυτό όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν σ’ αυτή την προσπάθεια, μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2261021100 του Ομίλου μας, καθημερινά από τις 6.00 μέχρι 8.00 μ.μ., εκτός Σαββάτου & Κυριακής.
Οι συμμετέχοντες που φέτος ξεπέρασαν τους τετρακόσιους, χωρίστηκαν σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες, η πρώτη, στην οποία μετείχαν παιδιά μέχρι 1η δημοτικού, διένυσαν απόσταση 800 μέτρων, η δεύτερη στην οποία μετείχαν παιδιά από την 2α δημοτικού μέχρι την 1η γυμνασίου, διένυσαν απόσταση 4.500 μέτρων και η τρίτη ομάδα, όπου μετείχαν οι υπόλοιποι, διένυσαν απόσταση 8.500 μέτρων. ΄Ολες οι διαδρομές ήταν σχεδιασμένες σε δρόμους μέσα στην Πόλη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο  κ. Ζιώγας Γεώργιος, Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, οι αντιδήμαρχοι Δήμου Λεβαδέων κ.κ. Κακοτρίχης Κων/νος και Ρούτης Κων/νος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λεβαδέων κ. Κοτσικώνας Επαμεινώνδας .
Χορηγοί της εκδήλωσης, τους οποίους και ευχαριστούμε δημόσια, ήταν :
Ο κ. Νίκας Αργύρης, επιχειρηματίας εμπορίας και επισκευής ποδηλάτων
Ο κ. Ανέστης Δημήτρης, επιχειρηματίας εμπορίας και επισκευής ποδηλάτων
Ο κ. Θέμης Πειρουνάκης, επιχειρηματίας εμπορίας και επισκευής ποδηλάτων
Ο κ. Ιωάννης Μίγας, ιδιοκτήτης καταστήματος εμπορίας τροφίμων

Ευχαριστούμε, επίσης, την κ.κ. Κατερίνα Κομνά για τον σχεδιασμό της αφίσας  και του αναμνηστικού διπλώματος του 3ου ποδηλατικού γύρου Λιβαδειάς.
 
Μετά τον τερματισμό όλων των μετασχόντων, πραγματοποιήθηκε δημόσια κλήρωση και μοιράστηκαν στους τυχερούς δώρα που πρόσφεραν οι κ.κ. Νίκας Αργύρης και Ανέστης Δημήτρης, επιχειρηματίες εμπορίας και επισκευής ποδηλάτων.
Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν με σειρά είναι : Β.278, Α.12, Γ.400, Γ.338, Β.134, Γ.396, Β.101, Β.258, Α.19 και Γ.428
                                                                                                           
Tο Δ. Σ. του Α. Κ. Ο. Λιβαδειάς




Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for ΑΚΟΛ: Δελτίο Τύπου για τον 3ο Ποδηλατικό Γύρο Λιβαδειάς

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν