ΑΚΟΛ: Δελτίο Τύπου για τα Γεροντοπούλεια 2012

| Ετικέτες | Posted On Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Για δωδέκατη συνεχή χρονιά, το Σάββατο 7 Απριλίου 2012, ο ΄Ομιλός μας πραγματοποίησε την καθιερωμένη κολυμβητική ημερίδα, με την επωνυμία «ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΕΙΑ 2012», προς τιμή του Τάκη Γεροντόπουλου, ο οποίος πρόσφερε επί σειρά ετών, στην ανάπτυξη ενός υγιούς ερασιτεχνικού αθλητισμού και ιδιαίτερα στην ανάπτυξη του υγρού στίβου.

Στους αγώνες αυτούς, εκτός από την ομάδα του Ομίλου μας, μετείχαν και τίμησαν με την παρουσία τους, οι αντίστοιχες ομάδες του Ομίλου Ερασιτεχνών Αλιέων & Ναυτικών Αθλημάτων Βόλου (Ο.Ε.Α. & Ν.Α.Β.) και ο Ναυτικός ΄Ομιλος Ιτέας, αν και...

...ειδοποιήθηκαν με αρκετή καθυστέρηση, με δεδομένο ότι μας γνωστοποιήθηκε η δυνατότητα χρήσης του κολυμβητηρίου σχεδόν μία βδομάδα πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία πραγματοποίησης των αγώνων.

Στο σύντομο χαιρετισμό της, η Πρόεδρος του Ομίλου μας Κα Γεωργία Θεοδώρου-Μπενέτου, εκτός των άλλων αναφέρθηκε στην προσωπικότητα και το έργο του αειμνήστου Προέδρου μας και σημείωσε χαρακτηριστικά τη συμμετοχή των εγγονιών του στις δραστηριότητες του τμήματος κολύμβησης του Ομίλου μας.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην εγγονή του, την Μαριανώτα Ελμαλή, η οποία συμμετείχε ως εκπρόσωπος της Χώρας μας, σε διεθνή κολυμβητική ημερίδα νέων, που πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα, στις 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου 2012.
Αναφέρθηκε επίσης στην απουσία ενός άλλου βασικού στελέχους του Ομίλου μας, αυτή του αειμνήστου Φάνη Ευεργέτη, ο οποίος υπήρξε στενός συνεργάτης του Τάκη Γεροντόπουλου.

Στους αγώνες της κολυμβητικής ημερίδας, με τα χρώματα του Ομίλου μας αγωνίστηκαν οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες της προαγωνιστικής ομάδας, με αλφαβητική σειρά :   

Γεροντόπουλος Γεώργιος
Γεροντόπουλος Νικόλαος
Γκουλή Ελισάβετ
Ζάμπας Νικόλαος
Θεοδώρου Ευσταθία
Θεοχάρη Χαριγιάννα
Κάκαβος Κων/νος
Καλομοίρη Ιωάννα
Κατσής Μάρκος
Κέσαρης ΄Ακης
Λιάκος Σπύρος
Μπάλιος Γεώργιος
Μπάλιου Μαρία-Κατερίνα
Μπάμπαλη Αριέτα
Πούλου Διόνη
Ρεμπάπης Βαγγέλης
Ρούτσης Ορέστης
Σταμάτης Ευάγγελος
Σοφιανάτος Κων/νος
Χατζηστάμου Αθανασία
Ψιλόπουλος Νικόλαος

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Δήμου Λεβαδέων κ. Παπαγγελής Νικόλαος, οι κ.κ. Αντιδήμαρχοι του Δήμου Λεβαδέων Παπαλάμπρος Βασίλειος, Κακοτρίχης Κων/νος, Ρούτης Κων/νος, ο Πρόεδρος του Α.Π.Ο.ΔΗ.Λ. κ. Καραμάνης Γεώργιος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Λεβαδέων κ.κ. Πολυτάρχου Λουκάς Παπαδημητρόπουλος Ιωάννης & Κοτσικώνας Επαμεινώνδας.
Με την ολοκλήρωση των προγραμματισμένων αγώνων, ορίστηκε συνάντηση, για την πραγματοποίηση των δέκατων τρίτων Γεροντοπουλείων το 2013.

Το Δ.Σ. του Α.Κ.Ο.Λιβαδειάς




Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for ΑΚΟΛ: Δελτίο Τύπου για τα Γεροντοπούλεια 2012

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν