Σχόλια-Απόψεις αναγνωστών για την δημιουργία "Κίνησης ενεργών πολιτών Αλιάρτου"

| Ετικέτες , , | Posted On Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Στην ανάρτηση αυτή οι αναγνώστες μπορούν να γράφουν τα σχόλια και τις απόψεις τους για την δημιουργία της "κίνησης ενεργών πολιτών" το ίδιο θα γίνει και με τις άλλες κινήσεις ή συνδυασμούς που θα στείλουν στο "Βήμα Αλιάρτου" την ανακοίνωσή καθόδου ή εμπλοκής τους στις εκλογές.Αυτό γίνεται για να προστατευτεί το κείμενο πολιτικών ή προγραμματικών θέσεων της κίνησης πολιτών ή του όποιου συνδυασμού, το οποίο από την στιγμή που δημοσιοποιείται είναι μέρος της πολιτικής ιστορίας του τόπου μας και ως τέτοιο πρέπει να είναι σεβαστό από όλους.Διαβάστε λοιπόν το κείμενο στην διπλανή ανάρτηση και γράψτε τα σχόλιά σας εδώ.Είναι σίγουρα καλύτερα.

Σχετικές Αναρτήσεις :



137 σχόλια:

  1. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επιτελους ενα φως στην ακρη του τουνελ που μας εσυρε η νυν δημοτικη αρχη.
    μπραβο κυριες και κυριοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επιτελους ενα φως στην ακρη του τουνελ που μας εσυρε η νυν δημοτικη αρχη.
    μπραβο κυριες και κυριοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΓΙΝΕ
    ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ
    ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ ΛΑΣΠΗ.
    ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η δημοτική μας αρχή ούτε ήθελε ούτε και μπορούσε να κάνει την ανανέωση. Την κάνει την ανανέωση αυθόρμητα η κίνηση των πολιτών και το ευχάριστο είναι πως είναι πάρα πολλοί αξιόλογοι οι συμμετέχοντες. Παιδιά καλή επιτυχία αλλά θα πρέπει να ανοίξετε και στα καινούργια χωριά του δήμου για καλύτερη αντιπροσώπηση. Στον Αλίαρτο θα είστε θριαμβευτές χωρίς αμφισβήτηση.Δεν μπορώ να είμαι υποψήφιος λόγω εργασίας αλλά θα σας στηρίξω. Σας εύχομαι τα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να και κάτι ευχάριστο μέσα στο σκοτάδι.Αξιολογοι άνθρωποι,πετυχημένοι επαγγελματικά και κοινωνικά μπαίνουν μπροστά.το μπαλάκι πλέον σε όλους εμάς,να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.
    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΑ,ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑΥΤΙΣΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όπως και νάχει είναι μια καλή αρχή και πρέπει να το παραδεχτούμε.Ίσως να γυρίζουμε σελίδα θα το δείξει όμως ο χρόνος.Να ξέρετε όμως η εξουσία είναι πολύ δύσκολη και απο μακριά φαίνεται εύκολη.Σε 2-3 χρόνια θα τα πούμε πάλι.

    Κάποιος που συμμετείχε για χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Jim says:

    Μπράβο για την ΙΔΕΑ
    Μπράβο για την ΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗ
    Μπράβο για τον ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ
    Μπράβο που κάνατε αυτό που ΨΙΘΗΡΊΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    Νέοι - Αναξάρτητοι - Ορεξάτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θελει οντως αντερα μια τετοια κινηση με αρχες θεσεις και εμπεριστατωμενες αποψεις.
    μπραβο κυριοι και κυριες.
    και ποιο πολλα μπραβο που βγηκατε ευθαρσως με ονοματεπωνυμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κυριοι για καντε ορατα τα κριτιρια της ''εξωθεν καλης μαρτυριας''για να δειτε πως θα κριθουν κατι μπουμπουκια αναμεσα σας.Αντε να γελασει το παρδαλο κατσικι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τοσα χρονια χορτασαμε απο μπουμπουκια , κριτιρια, υπογεια ρευματα, ανοιχτα παραθυρα,κλειστες πορτες,δικα μας παιδια ,πολιτικη του τιποτα χωρις οραμα,ας δοκιμασει και κανενας αλλος, ισως κατι γινει τωρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλο τα ίδια ονόματα βλέπω να κατηγορούν την νυν δημοτική αρχή...Και ρωτώ εγώ: ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ;; Είναι κρίμα γιατί αυτά τα αυθαίρετα κατηγορώ πάνε πίσω τον τόπο μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μιχάλη σε ψαχνει ο αλεξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και εσένα οι εργοδότες σου!!! Κλείστο το blog, και ζήτα βοήθεια απο τον ριζοσπάστη!! Τα ίδια λέτε...Λόγια του αέρα και αυθαίρετα κατηγορώ. Μια παλιά παροιμία λέει: ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ... Άρχισε να φτιάχνεις λοιπόν γιατί από τις αερολογίες σας χόρτασαν μέχρι την Λιβαδειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αλλάζουμε επιτέλους μπράβο!!!! και καλό κουράγιο παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παιδια μη φιλτραρετε τα αρνητικα σχολια. Καρφωνόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μιχάλη καλά κάνεις και κρατάς τον αντίλογο εδώ μέσα.
    Αλλά αν μου δώσεις 10 έργα μέσα σε 8 χρόνια της υπάρχουσας δημοτικής αρχής ίσως πάψεις να την υποστηρίζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μπραβο στην νεα κίνηση ,ειμαστε μαζι σας ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΝΤΕ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΘΗΞΗΤΕΣ ΠΑΡΑΤΗΣΤΕΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΚΡΙΘΙΤΕ ΕΣΤΩ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΥΚΝΙΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣΚΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΑΣ.ΚΑΤΑΣΤΡΦΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
    ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΡΦΩΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανωνυμε εαν δεις απο την κινηση πολιτων καποιον υποψηφιο δημαρχο δασκαλο η καθηγητη παρε με τηλεφωνο.
    ας σταματησει η λασπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. πάντως ανώνυμε εσύ χρειάζεσαι εναν δάσκαλο για την ορθογραφία σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Λοιπόν συντοπίτες δείτε την γραμμή που ο συνδυασμός του δημάρχου θα έχει στις εκλογές.

    Στην πόλη μας έγιναν δήμαρχοι δηκηγόροι,αγρότες,υπάλληλοι,πολιτικοί μηχανικοί και ήταν υποψήφιοι και άλλα επαγγέλματα.Αντιδήμαρχοι γίναν υπάλληλοι,ανεπάγγελτοι κα.ΟΙ μόνοι που δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν και να ενδιαφέρονται για την πόλη είναι οι εκπαιδευτικοί.

    ΡΕ ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ

    Νυν δημοτικός σύμβουλος που στηρίζω την κίνηση πολιτών με κάθε τρόπο,χωρίς να είμαι υποψήφιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΛΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. τα "μπουμπουκια" της νυν υπαρχουσας δημοτικης αρχης παιζουν ολη μερα ποκα και δηλωτη στον μπατσε χωρις να ασχολουνται με τα πραγματικα προβληματα του τοπου μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ
    ΜΠΟΡΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΜΦΙΔΡΟΜΑ.ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ....
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΤΡΕΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Στήν παλιά Αλίαρτο υπήρχε "νόμος" Όπου απαγόρευε στους εκπαιδευτικούς,στις γυναίκες, στους νέους,στους "άσημους" να παίρνουν μέρος στα κοινά.Ας τους δείξουμε εμείς από τα χωριά ότι όλοι έχουν θέση στα κοινά και στην διαμόρφωση του νέου Αλιάρτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κίνηση Ενεργών Πολιτών Αλιάρτου8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:59 π.μ.

    Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Αλιάρτου δηλώνει απερίφραστα ότι, καταδικάζει ανήθικα και υβριστικά ανώνυμα σχόλια που αφορούν συμπολίτες μας οι οποίοι κινούνται σε άλλες δημοτικές παρατάξεις.Καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας στον δημόσιο διάλογο που γίνεται να προβάλλουν τις αρχές και τις αξίες μας.Ο πολιτικός πολιτισμός επιβάλει,η αντιπαράθεση να γίνεται με πολιτικά επιχειρήματα και όχι με χτυπήματα κάτω από τη μέση.
    ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

    Κίνηση Ενεργών Πολιτών Αλιάρτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. η Ειρήνη δείχνει τον δρόμο του τί σκέπτοντε όλοι. μιλάει για την βρώμα του Δήμου Αλιάρτου. Απαντήστε κυρίες και κύριοι. Πηγαίεντε να ρωτήσετε για την βρώμα του Δήμου Θεσπιαίων. Ποιός την εκπροσωπεί? έγώ? αυτοί που είναι πάνω την εκπροσωπουν. Αυτός που η ομάδα του Σιριζα του Αλιάρτου βρήκε μια αντίστιχη ομάδα του Μαυροματίου και μόνο και 3 συγγενών και πολιτικών κολητών του Πελώνη. Μιλάμε για καινούργιο? ποιός? ο Πελώνης? Ζαχαρίας (γαμπρός Πελώνη) Γκούμας πολιτικός κολλητός και Κόλλιας πολιτικός κολλητός από Λεοντάριυπογράφουν. ρεεεεεεε μας δουλεύετε? ρίχτε τισ μάσκες γιατί το ρυάκι πριν γίνει ποτάμι θα θα πέσει σε φράγμα. γράφουν η κίνηση Μαυροματίου και όχι Δήμου Θεσπιών. Φως φανάρι. Τοπικιστικά οι Μαυροματαίοι για να βρουν πάτημα στν Αλιαρτο και να βρουν του Πελώνη συμβούλους και βρρήκαν τους συντρόφους καθηγητές για να τους βρουν συμβούλους. αντιγράφω τι γράφετε.. Η Πρωτοβουλία των Ενεργών Πολιτών αποτελείται από ανθρώπους πολιτικά και κοινωνικά δραστήριους, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις και προσωπικά συμφέροντα, πολίτες που έχουν τον εθελοντισμό, την κοινωνική και ανιδιοτελή προσφορά ως βασικό στοιχείο της προσωπικότητας και της ιδιοσυγκρασίας τους, που επιζητούν να δώσουν τέλος σε νοσογόνες καταστάσεις του παρελθόντος όπως ο τοπικισμός, η ιδιοτέλεια, η εσωστρέφεια, χαρακτηριστικά που τόσο πλήγωσαν τις τοπικές κοινωνίες και αμαύρωσαν το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης τα προηγούμενα χρόνια...
    ποιός ήταν πάνω που αμαύρωσε τον θεσμό? οι δημότες? αν ισχύουν αυτά για τον Βίτση, δεν ισχύουν για τον Πε΄λώνη? έτσι θα πείσετε για το καινούργιο? μαθαίνετε τα απιδιά μας γράμματα ρεεεεεεεε. Λίγη αλήθεια δεν βλάπτει. για ηλίθιους μας περάσατε. για άλλη μια φορά εσείς των γραμμάτων θα μας στείλετε στον Βίτση. Κώστα και Ειρήνη εσείς του μπλογκ που εσείς γράφετε εσείς απαντάτε. ποιά καθαρά λόγια ρεεεεεεεε. Αλέκο, μεροκάματο τους πληρώνεις για να ξαναβγεις η με το μήνα?
    αλήθεια από το τούνελ που μας έβαλαν στις Θεσπιές Πελώνης - Κουρούνης ποιός θα μασ βγάλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. η Ειρήνη δείχνει τον δρόμο του τί σκέπτοντε όλοι. μιλάει για την βρώμα του Δήμου Αλιάρτου. Απαντήστε κυρίες και κύριοι. Πηγαίεντε να ρωτήσετε για την βρώμα του Δήμου Θεσπιαίων. Ποιός την εκπροσωπεί? έγώ? αυτοί που είναι πάνω την εκπροσωπουν. Αυτός που η ομάδα του Σιριζα του Αλιάρτου βρήκε μια αντίστιχη ομάδα του Μαυροματίου και μόνο και 3 συγγενών και πολιτικών κολητών του Πελώνη. Μιλάμε για καινούργιο? ποιός? ο Πελώνης? Ζαχαρίας (γαμπρός Πελώνη) Γκούμας πολιτικός κολλητός και Κόλλιας πολιτικός κολλητός από Λεοντάριυπογράφουν. ρεεεεεεε μας δουλεύετε? ρίχτε τισ μάσκες γιατί το ρυάκι πριν γίνει ποτάμι θα θα πέσει σε φράγμα. γράφουν η κίνηση Μαυροματίου και όχι Δήμου Θεσπιών. Φως φανάρι. Τοπικιστικά οι Μαυροματαίοι για να βρουν πάτημα στν Αλιαρτο και να βρουν του Πελώνη συμβούλους και βρρήκαν τους συντρόφους καθηγητές για να τους βρουν συμβούλους. αντιγράφω τι γράφετε.. Η Πρωτοβουλία των Ενεργών Πολιτών αποτελείται από ανθρώπους πολιτικά και κοινωνικά δραστήριους, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις και προσωπικά συμφέροντα, πολίτες που έχουν τον εθελοντισμό, την κοινωνική και ανιδιοτελή προσφορά ως βασικό στοιχείο της προσωπικότητας και της ιδιοσυγκρασίας τους, που επιζητούν να δώσουν τέλος σε νοσογόνες καταστάσεις του παρελθόντος όπως ο τοπικισμός, η ιδιοτέλεια, η εσωστρέφεια, χαρακτηριστικά που τόσο πλήγωσαν τις τοπικές κοινωνίες και αμαύρωσαν το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης τα προηγούμενα χρόνια...
    ποιός ήταν πάνω που αμαύρωσε τον θεσμό? οι δημότες? αν ισχύουν αυτά για τον Βίτση, δεν ισχύουν για τον Πε΄λώνη? έτσι θα πείσετε για το καινούργιο? μαθαίνετε τα απιδιά μας γράμματα ρεεεεεεεε. Λίγη αλήθεια δεν βλάπτει. για ηλίθιους μας περάσατε. για άλλη μια φορά εσείς των γραμμάτων θα μας στείλετε στον Βίτση. Κώστα και Ειρήνη εσείς του μπλογκ που εσείς γράφετε εσείς απαντάτε. ποιά καθαρά λόγια ρεεεεεεεε. Αλέκο, μεροκάματο τους πληρώνεις για να ξαναβγεις η με το μήνα?
    αλήθεια από το τούνελ που μας έβαλαν στις Θεσπιές Πελώνης - Κουρούνης ποιός θα μασ βγάλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. η Ειρήνη δείχνει τον δρόμο του τί σκέπτοντε όλοι. μιλάει για την βρώμα του Δήμου Αλιάρτου. Απαντήστε κυρίες και κύριοι. Πηγαίεντε να ρωτήσετε για την βρώμα του Δήμου Θεσπιαίων. Ποιός την εκπροσωπεί? έγώ? αυτοί που είναι πάνω την εκπροσωπουν. Αυτός που η ομάδα του Σιριζα του Αλιάρτου βρήκε μια αντίστιχη ομάδα του Μαυροματίου και μόνο και 3 συγγενών και πολιτικών κολητών του Πελώνη. Μιλάμε για καινούργιο? ποιός? ο Πελώνης? Ζαχαρίας (γαμπρός Πελώνη) Γκούμας πολιτικός κολλητός και Κόλλιας πολιτικός κολλητός από Λεοντάριυπογράφουν. ρεεεεεεε μας δουλεύετε? ρίχτε τισ μάσκες γιατί το ρυάκι πριν γίνει ποτάμι θα θα πέσει σε φράγμα. γράφουν η κίνηση Μαυροματίου και όχι Δήμου Θεσπιών. Φως φανάρι. Τοπικιστικά οι Μαυροματαίοι για να βρουν πάτημα στν Αλιαρτο και να βρουν του Πελώνη συμβούλους και βρρήκαν τους συντρόφους καθηγητές για να τους βρουν συμβούλους. αντιγράφω τι γράφετε.. Η Πρωτοβουλία των Ενεργών Πολιτών αποτελείται από ανθρώπους πολιτικά και κοινωνικά δραστήριους, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις και προσωπικά συμφέροντα, πολίτες που έχουν τον εθελοντισμό, την κοινωνική και ανιδιοτελή προσφορά ως βασικό στοιχείο της προσωπικότητας και της ιδιοσυγκρασίας τους, που επιζητούν να δώσουν τέλος σε νοσογόνες καταστάσεις του παρελθόντος όπως ο τοπικισμός, η ιδιοτέλεια, η εσωστρέφεια, χαρακτηριστικά που τόσο πλήγωσαν τις τοπικές κοινωνίες και αμαύρωσαν το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης τα προηγούμενα χρόνια...
    ποιός ήταν πάνω που αμαύρωσε τον θεσμό? οι δημότες? αν ισχύουν αυτά για τον Βίτση, δεν ισχύουν για τον Πε΄λώνη? έτσι θα πείσετε για το καινούργιο? μαθαίνετε τα απιδιά μας γράμματα ρεεεεεεεε. Λίγη αλήθεια δεν βλάπτει. για ηλίθιους μας περάσατε. για άλλη μια φορά εσείς των γραμμάτων θα μας στείλετε στον Βίτση. Κώστα και Ειρήνη εσείς του μπλογκ που εσείς γράφετε εσείς απαντάτε. ποιά καθαρά λόγια ρεεεεεεεε. Αλέκο, μεροκάματο τους πληρώνεις για να ξαναβγεις η με το μήνα?
    μιλάνε οι από το Μαυρομάτι για ενάντια στον τοπικισμό? ρε λίγη ντροπή ρεεεεεεε. αυτοί που λένε εμείς πάμε ενωμένοι και βρίζουν όσους θέλουν να φύγουν από το μαντρί? άντε γιατί έχουμε και προβλήματα και βαρεθήκαμε να μας νομίζουν όλοι πολύ ...ες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. κι εσείς οι θεσπιεις γιατι δεν κανετε μια αναλογη κινηση να συνεργαστειτε;τι περιμενεις, να γίνει κάτι απο μόνο του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ρε μπας και ειμαι συριζα και δεν το ξερω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. παντως εγω ειμαι ΚΟΔΗΣΟ-ΚΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΑ ΕΙΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟ ΒΗΜΑ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ .ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ .Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΝΕΤΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΠΙΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΠΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΙΧΜΕΣ ΧΩΡΙΣ ,ΟΥΣΤ,ΡΕΕΕΕ,,ΚΑΙ ΑΛΟΥ ΙΔΟΥΣ ΤΕΤΙΑ ΕΠΙΦΩΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΝΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΦΙΛΕ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ,ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ .ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. στο συνολο της η κινηση πολιτων στην ιδρυτικη της μορφη απειχη σωστες αποψεις και θεσεις.εχουν παρεισφρειση και καποιοι που εκ των πραγματων και την στενοτητα του χρονου εως την ημερα των εκλογων δεν μπορει η κινηση πολιτων να τους αποφυγει αλλα η ζωη και η κοινωνια πολλες φορες επιβαλει να αποδεχτουν και καποιους οι οποιοι στο ονομα και μονο της υπαρξης τους στο ιδρυτικο της κινησης των πολιτων τους δινει το δικαιωμα να μιλουν και να φερονται οχι τοσο κοσμια και με παλαιοκοματικη πονηρια.ειπαμε οτι η κοινωνια μας δεν ειναι κοινωνια αγγελων μακαρι να ευωδωθει η προσπαθεια της κινησης των πολιτων αλλα στην πορεια και αν κερδισουν που το ευχομαι τον δημο κατι τετοιοι μαιντανοι θα αποτελεσουν ικανο εμποδιο στην προσδοκουμενη απο αυτους και απο εμας επιτυχια στο δυσκολο εργο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κάνοντας και χρήση των υπολογιστών με την βοήθεια κάποιου εθισμένου στις νέες τεχνολογίες θα ήθελα να προσθέσω και γω την άποψή μου. Θεωρώ μεγάλη πρόοδο για τον τόπο την αυτοδιοίκηση και τα κοινά το ότι συμμετέχουν πολλοί καινούργιοι και ταυτόχρονα αρκετά αξιόλογοι, τουλάχιστον με τα δικά μου κριτήρια, συμπολίτες μας. Αναφέρομαι στην κίνηση πολιτών Αλιάρτου τους οποίους γνωρίζω αρκετά και δεν μπορεί κάποιος να τους καταλογίσει κάτι. Όλοι άλλος σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό είναι συμπολίτες μας με αξιοπρέπεια, ήθος και νομίζω μπορούν να προσφέρουν πολλά. Ότι κάποιοι θορυβήθηκαν από την συγκεκριμένη κίνηση είναι φανερό. Ας άκουγαν όμως την κοινωνία ,η οποία προηγείται της πολιτικής, και ας έκαναν ανανέωση όταν έπρεπε. Όλοι το φώναζαν στην Αλίαρτο αλλά οι ηγεσίες δεν το άκουγαν. Η κοινωνία πιστεύω πως έχει ωριμάσει και είναι έτοιμοι να δεχτεί τέτοιες καινοτομίες και αλλαγές. Τάραξαν σίγουρα τα λιμνάζοντα ύδατα, οι ηγεσίες πόνταραν στην συνέχεια της αδράνειας των πολιτών και στην προκαθορισμένη επικράτησή τους. Και κάτι τελευταίο μιας και διακρίνω μια στοχοποιήση στον κλάδο των εκπαιδευτικών και ειδικά σε αυτούς που εμπλέκονται στην κίνηση. Εκπαιδευτικοί !! μην σταματάτε, συνεχίστε να διδάσκετε όπως χρόνια κάνατε στα παιδιά μας, ήθος, αξιοπρέπεια, ισοτιμία και εθελοντισμό. Μπράβο που είστε στην κίνηση μαζί με αξιολογότατους εργάτες ,αγρότες και επαγγελματίες. Ότι και να πετύχετε στις εκλογές ,νίκη ή όχι, στην συνείδησή μας έχετε πετύχει το στόχο, και έχετε δώσει πολλαπλά μηνύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Εντυπωση κανει οτι λειπει η συμμετοχη του απερχομενου δημαρχου του Δημου Θεσπιεων,γιατι οι περισσοτεροι παρατρεχαμενοί του ειναι μεσα.Απο τους δυο αντιδημαρχους (πρωην και νυν),οι εκ του πολιτιστικου μαυροματιου και οι γνωστοι διαπλεκομενοι με τον Δημο (λογω εργων).Αλλα ειναι πλεον γνωστο οτι οι ξεχωριστες ανακοινωσεις των δυο Κινησεων, Αλιαρτου και θεσπιων,ειναι εμπαιγμος προς τους Δημοτες γιατι εχει ηδη επελθει συμφωνια μεταξυ των δυο.Τις διαπραγματευσεις με την κινηση Αλιαρτου τις εκανε ο απερχομενος δημαρχος Θεσπιεων.
    Αυτο ειναι το καινουργιο και το αυθαρτο ? Ενας αποτυχημενος δημαρχος με δεκανικια εσας?Ο Δημος θεσπιεων ειναι κοκκινος ,στα οικονομικα του.Ποιος ευθυνεται γι' αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Εντυπωση κανει οτι λειπει η συμμετοχη του απερχομενου δημαρχου του Δημου Θεσπιεων,γιατι οι περισσοτεροι παρατρεχαμενοί του ειναι μεσα.Απο τους δυο αντιδημαρχους (πρωην και νυν),οι εκ του πολιτιστικου μαυροματιου και οι γνωστοι διαπλεκομενοι με τον Δημο (λογω εργων).Αλλα ειναι πλεον γνωστο οτι οι ξεχωριστες ανακοινωσεις των δυο Κινησεων, Αλιαρτου και θεσπιων,ειναι εμπαιγμος προς τους Δημοτες γιατι εχει ηδη επελθει συμφωνια μεταξυ των δυο.Τις διαπραγματευσεις με την κινηση Αλιαρτου τις εκανε ο απερχομενος δημαρχος Θεσπιεων.
    Αυτο ειναι το καινουργιο και το αυθαρτο ? Ενας αποτυχημενος δημαρχος με δεκανικια εσας?Ο Δημος θεσπιεων ειναι κοκκινος ,στα οικονομικα του.Ποιος ευθυνεται γι' αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. αμαν στο κοκινο τα οικονομικα του δημου θεσπιων ε?
    ενω του αλιαρτου ειναι με εκατομμυρια ευρω πλεονασμα.
    εγινε χρηστη διαχειρηση απο την δημοτικη αρχη......
    το αλλο με τον τοτο πως το ειπαμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ενημερωσου πρωτα και μετα μιλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. καλα θα ζηταω την αδεια σου και να με ενημερωνεις και μετα θα μιλαω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. μιλαω με την ιδιοτητα της νεας και ανεργης με πτυχια και που εχει οραμα για τον τοπο της.τα περισσοτερα απο τα ονοματα που ειδα δεν εχουν βγαλει ουτε το δημοτικο, λοιπον με τι κριτηρια πολιτευονται αυτοι οι ανθρωποι?μηπως με το κριτηριο του ρουσφετιου?λεω εγω τωρα....δεν ανεχομαι να με κυβερνανε διαφοροι αμαθεις και χωρις παιδια ατομα.μαυρο σε ολους σας και ντροπη.ολα για το συμφερν σας.μαυρο,μαυρο και παλι μαυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. παιδιά αποφασίστε τι θα λέτε.Είναι τελικά δάσκαλοι και καθηγητές οι της κίνησης ή είναι αμόρφωτοι.Συντονιστείτε λιγο.Επισης εγώ είδα εκτός από εκπαιδευτικούς,πολιτικούς μηχανικούς,γεωπόνους ,ελευθερους επαγγελματίες,αγρότες κ.α.
    και θα ήθελα να δω και την άνεργη με τα πτυχία και το όραμα που γράφει από πάνω. Επίσης απο περιέργεια ας δείξουν και οι άλλοι τι θα έχουν,γιατί μεχρι τώρα είδαμε τι είχαν.

    Ένας πολίτης που μετά από αρκετά χρόνια αποχής μάλλον θα πάω να ψηφίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ο δημος θεσπιων χρωσταει γυρω στις 250000ευρω οδημος αλιαρτου 5000.σου λεει κατι αυτο?οι δασκαλοι κρυβονται πισω απο τους αμαθεις και αυτοι καθοδηγουν εκεινους που πολιτευτηκαν. και οι μεν και οι δε ειναι αναξιοι για ψηφο.για το ρουσφετι ολα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Πρέπει να ξέρεις ότι οι μόνοι εθελοντές σ'αυτή την ιστορία είναι οι εκπαιδευτικοί,γιατί κιαν ακόμη εκλεγουν η όποια υπηρεσία προσφέρουν στο δήμο θα είναι άμισθη επειδή αυτό λέει ο νόμος.Ψάξε και βρες να μου πεις έστω και έναν απο τους σημερινούς που θα έκανε οτιδήποτε χωρίς αμοιβή και για να σε βοηθήσω κοίτα τις άμισθες θέσεις και επιτροπές του δήμου αν τις στελεχώνει κάποιος σήμερα (επιτροπή γηπέδου κτλ.
    Επίσης για να σταματήσει αυτή η κακοήθεια,δεν κατάλαβα γιατί αυτή η απαξίωση των καθηγητών.
    Εχουν χάσει τα πολιτικά τους δικαιώματα;
    Είναι αδαείς και δεν μπορούν να ασχοληθούν με τα κοινά;
    Τους εμπιστεύεται ο κόσμος να μορφώνουν τα παιδιά,αλλά σε όλα τα άλλα είναι ανίκανοι;
    Δεν έχουν δικαίωμα να ενδιαφέρονται για τον τόπο τους;
    Η πολιτική είναι χώρος για τους επαγγελματίες αυτής και δεν χωρούν καλές προθέσεις;
    Η κοινή λογική και ο νόμος που λέει ότι όλοι έχουν δικαιώματα,δεν ισχύει για τους καθηγητές της Αλιάρτου;
    Η γραμμή που επιχειρεί να περάσει αυτή η κατευθυνόμενη άποψη μήπως είναι εντέχνως αποθαρρυντική για την ανανέωση της πολιτικής σε ανθρώπους αλλά και σε ιδέες;
    Και τέλος είναι τόσο κακόφημος ο κλάδος των εκπαιδευτικών που δημιουργεί κινδύνους η εμπλοκή τους στον δημόσιο βίο;
    Δεν περιμένω και ούτε θέλω απαντήσεις στα ερωτήματα.Απλώς αυτοί που στοχοποιούν ανευθύνα και από ευτελή κίνητρα τους εκπαιδευτικούς,ας προβληματιστούν την επόμενη φορά που θα τους επισκεφτούν στο σχολείο για να ενημερωθούν για την πρόοδο του παιδιού τους και αν δουν κακές προθέσεις θα δικαιωθούν.Αλλιώς πολύ φοβάμαι ότι θα ντραπούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μπράβο κ.Ντασιώτη.Διάβαζα αυτές τις ανοησίες και απορούσα γιατί δεν απαντάει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. στην άνεργη με τα πολλά πτυχία

    Κοπελιά, σε ποιο πανεπιστήμιο ξέχασαν να σου διδαξουν ότι μόρφωση και καλλιέργεια σημαίνει σεμνότητα, ταπεινοφροσύνη για τα πολλά πτυχία και ολοκληρωτική αναγνώριση και αποδοχή της "διαφορτικότητας του άλλου"; Σε ποιο πανεπιστήμιο σε έκαναν να απαξιώνεις με τέτοιο τρόπο αυτούς που δε τα κατάφεραν να σπουδάσουν είτε γιατί η φύση δεν τους προίκισε τόσο με τη δική σου "εξυπνάδα" είτε γιατί δεν είχαν ίσες ευκαιρίες με σένα και κοινωνικά αποκλείστηκαν με απολυτήριο δημοτικού; Τους ρώτησες ποτέ ΓΙΑΤΙ;
    Με ποιο δικαίωμα λοιπόν εσύ ,που ο μπαμπάς σου είχε τις καλές προϋποθέσεις να σε στείλει εκεί που σε έστειλε και του αξίζουν συγχαρητήρια γι' αυτό, αποκλείεις τους αγράμματους αυτούς ανθρώπους απο την πολιτική ζωή του τόπου και τη συμμετοχή τους στα κοινά;

    Αλήθεια, οι γονείς σου, οι συγγενείς σου, οι δικοί σου άνθρωποι που σε ανάθρεψαν και σε στήριξαν ,τι πτυχία έχουν; Ή μήπως τους απαξιώνεις κι αυτούς με τον ίδιο τρόπο;

    Καλά θα κάνεις να αναθεωρήσεις, και μέσα στα οράματά σου να βάλεις και τον αγώνα για μια κοινωνία με ήθος, αξιοπρέπεια, ισοτιμία, δικαιοσύνη και έμπράγματη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Γιατί μόνο μια τέτοια κοιωνία και τα πτυχία σου θα αναγνωρίσει και θα σου δώσει ό,τι πραγματικά αξίζεις.

    Καλή επιτυχία στον αγώνα σου!

    Μια μεγάλη "αγράμματη" γυναίκα που αγωνιά για το μέλλον των παιδιών της και των παιδιών όλου του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ανώνυμε των 8:02 περί εθελοντισμού ο λόγος. Αν κάνεις μια βόλτα τα απογεύματα αλλά και αργίες θα δεις και συ, και σίγουρα έχεις δει κάποιους απο αυτούς τους εκπαιδευτικούς, να φροντίζουν το πράσινο, να φυτεύουν δέντρα, να συμμετέχουν σε συλλόγους που δεν ενδιαφέρεται κανείς να συμμετάσχει ,θα τους δεις να εκπαιδεύουν μαθητές απογεύματα και εκτός ωραρίου και να βοηθούν μαθητές στον ελεύθερό τους χρόνο. Ανοίγουν το σχολείο και απόγευμα αν χρειαστεί για να ενημερώσουν τους μαθητές και όλα εθελοντικά επειδή τους αρέσει και το έχουν κάνει τρόπο ζωής. Αυτό φυσικά δεν γίνεται τώρα ,γίνεται για πολλά χρόνια. Αδιάψευστοι μάρτυρες είναι οι μαθητές οι γονείς και η κοινωνία της Αλιάρτου. Ασε λοιπόν τη λάσπη και απευθύνσου σε αυτούς που δεν μπορούν να κάνουν την ανανέωση τόσα χρόνια. Κύριοι καθηγητές διδάξτε με το ήθος σας. Το έχουμε ανάγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ενας παλιός υποψήφιος13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 5:11 μ.μ.

    Αφήστε τους ρε ανανεωτές δεν το βλέπετε πως αν χάσουν την εξουσία θα χάσουν τα πάντα. Θα χάσουν τον κόσμο, το μισθό, και τι δουλειά θα κάνουν μετά; Οι άνθρωποι το βλέπουν πως δεν περνούν στην κοινωνία της Αλιάρτου είναι πανέξυπνοι, έχουν μετρήσει τα πάντα, έχουν περάσει ακτινογραφία τους πάντες. Δεν έκαναν αγαπητέ γονιέ ανανέωση επειδή φοβούνται να αξιοποιήσουν ικανούς συνεργάτες μήπως χάσουν την εξουσία. Η ανανέωση που κάνουν είναι πολύ προσεκτική. Βάζουν κάθε φορά από κανέναν έως έναν ενεργούς πολίτες και οι υπόλοιποι της ανανέωσης είναι αδιάφοροι που δεν θέλουν να εκλεγούν ή δεν κατοικούν καν στην πόλη. Δεν μπορούν να διανοηθούν πως θα μπουν στο δήμο ταυτόχρονα 10 ή και παραπάνω αξιόλογοι και θέλουν να προσφέρουν και μάλιστα εθελοντικά σε τελική ανάλυση λόγω του Καλλικράτη. Οι άνθρωποι είναι γάτες ή καλλίτερα είναι καθηγητές στο είδος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. δεν εχω τιποτα προσωπικό με τους αγράμματους ανθρώπους όμως η εποχή μας απαιτεί γνώση και εξειδίκευση για να πάει ο τόπος μπροστά κι όχι άτομα που τους αφορούν μόνο οι πελατειακές σχέσεις και το συμφέρον του περιβάλλοντός τους. Δώστε μου στοιχεία για ποιον λόγο να ψηφίσω κάποιον από την κίνηση σας. Πού είναι ο πολιτικός σας λόγος και τα προγραμματά σας? τι έκαναν όλοι αυτοί τόσα χρόνια στο δήμο Θεσπιών πέρα από τις βρισιές και τα ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ? μόνο γι αυτό γίνατε γνωστοί τελικά. Όταν πρώτα μπαίνει το συμφέρον και μετά η προσφορά καλύτερα να μείνετε στο σπίτι σας γιατί ο τόπος έχει καταστραφεί από τέτοιες πολιτικές και χρειάζεται άξιους ανθρώπους που να σέβονται τους δημότες και πολίτες. Με τιμή η άνεργη με τα πτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αγαπητοί αναγνώστες,

    ενόψει των επικείμενων Δημοτικών Εκλογών, για πρώτη φορά στα χρονικά, έχει δημιουργηθεί μεγάλη αναταραχή και αγανάκτηση στις Θεσπιές.

    Μικροί, μεγάλοι, άνδρες, γυναίκες και νέοι, αγρότες κι επιστήμονες, είναι αποφασισμένοι να μην προσέλθουν στις κάλπες. Νιώθουν προδομένοι.
    Η πολιτεία για μία ακόμα φορά τους παραγκώνισε.
    Η πολιτεία για μία ακόμα φορά διέπραξε μια ιστορική αδικία.

    Η εθελοντική θυσία των 700 Θεσπιέων, αυτή η μοναδική στον κόσμο πράξη αυτοθυσίας, δεν ελήφθη καθόλου υπόψη από τους εφαρμοστές του σχεδίου "Καλλικράτης" και κανένας από αυτούς δεν μπήκε στον κόπο να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

    Υψηλά ιδανικά πέρασαν στο περιθώριο. Η ιστορία των αρχαίων Θεσπιών, με τις ιδιαιτερότητές της και τον πολιτισμό της, βρίσκεται στο πουθενά.

    Για πρώτη φορά οι Θεσπιείς δηλώνουν ΑΚΥΡΟ. Για πρώτη φορά οι Θεσπιείς θα τιμωρήσουν. Και δεν διστάζουν. Ούτε φοβούνται. "Τουλάχιστον, λένε, να διασώσουμε την αξιοπρέπειά μας. Αρκετούς εξεφτελισμούς και προδοσία έχουμε δεχτεί."

    Ορισμένοι προβληματίζονται και ρωτούν: "Μα κανείς δεν θα εκπροσωπήσει το χωριό μας στο νέο Δήμο;" Όλοι με μια φωνή και αγανάκτηση απαντούν "ΟΧΙ. Δεν χρειάζεται. Χαμένοι για χαμένοι. Τους είδαμε τόσα χρόνια."

    Οι Θεσπιείς είναι αποφασισμένοι για όλα. Θα ψηφίσουν μόνον και μόνον ΤΟΤΕ, αν βρεθεί υποψήφιος δήμαρχος και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που θα στηρίξουν την αλλαγή του ονόματος του Δήμου σε "Δήμος 700 Θεσπιέων (λόγω μοναδικότητας) - Αλιάρτου" με ιστορική έδρα τις Θεσπιές (λόγω ιδιαιτερότητας, αρχαιολογικών χώρων και μουσείου) και έδρα τον Αλίαρτο.

    Ας το σκεφτούν πολύ καλά, λοιπόν, όσοι επιθυμούν την ψήφο των Θεσπιέων. Ως απόγονοι και συνεχιστές της ιστορίας των 700 Θεσπιέων, φωνάζουνε για μία ακόμα φορά "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. συμφωνώ με την τοποθέτησή σου φίλε ανώνυμε τα ίδια είχα πει και γω πριν την δημιουργία του νέου μας δήμου και μάλιστα το είχα αναρτήσει στην εφημερίδα Αλιαρτου και στον Βοιωτό σαν σχόλιο. Το δίκαιο ήταν να είναι η έδρα του δήμου ο Αλίαρτος για τους ευνόητους λόγους. Πληθυσμός ,υπηρεσίες, γεωγραφική θέση κ.λ.π. Το όνομα έπρεπε να ήταν δήμος Θεσπιών-Αλιάρτου.Ανέφερα τότε δε, το παράδειγμα με την Άμφισσα την πρωτεύουσα του νομού Φωκίδας που μετονομάστηκε σε δήμο Δελφών με έδρα την Άμφισσα. Βέβαια προς αποφυγήν παρεξηγήσεων οι Δελφοί είναι ιστορικότερο όνομα και με πολύ μεγαλύτερη απήχηση από τις Θεσπιές, αλλά και η Άμφισσα μεγαλύτερη από την Αλίαρτο και πρωτεύουσα μάλιστα του νομού. Απορώ βέβαια πως στην εβδομάδα της διαβούλευσης μετά τον ορισμό των εδρών των νέων δήμων και παρότι στον νομό μας έγιναν αλλαγές στην ονομασία, βλέπε Δίστομο-Αράχωβα- Άσπρα σπίτια, στον δικό μας δήμο υπήρξε αδράνεια και αποδοχή μιας διαμορφωμένης κατάστασης. Τέλος διαφωνώ μαζί σου, αν και καταλαβαίνω και κατανοώ την πικρία που κουβαλάς, για την αποχή από τις εκλογές. Να φοβάσαι όλα αυτά που θα γίνουν για σένα χωρίς εσένα. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. IKTINE ZHTAS KAI TH PSIFO TWN ALIATINWN? AN NAI BGES DHMOSIA NA PEIS POIOS EISAI.AN OXI KALH KARDIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. GIATI YPARXEI ALIARTEOS SKEPTOMENOS POY NA MHN THELEI THN METONOMASIA TOY DHMOY SE THESPIES -ALIARTOY. KAI AN NAI NA BGEI NA MAS TO PEI KAI ME POIO SKEPTIKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ESY NOMIZEIS OTI OLOI OI ALLOI EINAI KOIMOMENOI EKTOS APO SENA.TETHIKE ENA THEMA APO TO POYTHENA META APO TOSO KAIRO.DE KSERW TI NA PW.AN NOMIZEIS OTI OI ALIARTINOI EINAI MH SKEPTOMENOI SE KRINOYN AYTH TH STIGMH KAI THA SE KRINOYN OTAN TO THESEIS KAI EPWNYMA .GIA SOY SYMPATRIWTH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. εσυ συμπατριωτη γιατι δεν μιλας επωνυμα?
    απλη απορια..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. GIATI EGW EIMAI MIA PSIFOS KAI DEN EIMAI DHMOSIO PROSWPO NA BAZW TOSO SOBARA THEMATA ( GIA POIO SKOPO ARAGE TWRA) META APO DIABOYLEYSEIS POY EKANAN YPOYRGOI KLP KAI AFOY LHFTHIKE H APOFASH .PANTWS AN MILHSEIS ESY EPWNYMA THA MILHSW KAI EGW .GEIA SOY EIRHNH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Εγω σαν ψηφοφόρος του νυν Δημαρχου Αλιαρτου δεν εχω προβλημα να αλλαξει η ονομασια του Δημου αν η εδρα παραμεινει ως εχει και αυτο αποφασισθει με δημοκρατικες διαδικασιες.Η ιστορικοτητα ειναι ιστορικοτητα και πρεπει να την εκτιμουμε.Τιμη στους θεσπιεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ψηφοφορε του νυν δημαρχου αλιαρτου,ρώτα και τον δημαρχό σου να σου πει την αποψη του και μετά πες του, αυτη την αποψη να την πει δημοσια και στην αλιαρτο και στις θεσπιες.Μετα τα ξαναλεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. μαλωνουν οι πολιτες για το ποιος θα αναλάβει τον δήμο και ζητούν να αλλάξει η ονομασία λες κι αυτό θα αλλάξει την καθημερινότητά σας και θα λύσει τα προβλήματα επιβίωσης. Ποιος από όλους εκείνους που έθεσαν υποψηφιότητα μίλησε ανοιχτά κι έξω από τα δόντια για τα ουσιαστικά προβλήματα της περιοχής? ποιος ανάπτυξε ουσιαστικό λόγο και προτάσεις που να δίνουν αδιέξοδα στην σταδιακή νέκρωση στην οποια εχει μπει η περιοχή μας? ζείτε με φαντάσματα του παρελθόντος κι εξυπηρετειτε μικροπολιτικές του περιβάλλοντός σας όλοι. ψηφίστε μια νέα δημοτική αρχή που θα αναλώνεται σε κοπές πιτών πολιτιστικών συλλόγων και στην παρουσία σε πανυγηρια πρωτο τραπεζι πιστα και βόλεμα υμετέρων.Αυτή είναι η εικόνα της σημερινής τοπικής αυτοδιοίκησης . ούτε ένα έργο ανάπτυξης και αποκέντρωσης ούτε ένα κίνητρο για να συνεχίσει ο κόσμος να ζει και να ειναι υπερηφανος που ζει στην επαρχια. Αυτή είναι η πολιτική της τοπικής αυτοδιοίκησης εδω και χρόνια. Κανένα εργο, καμμία πρόοδος, κανένα φως στο τούνελ. Ειλικρινά δεν νομιζω πως εκείνοι οι 700 θεσπιεις θα ήταν υπερήφανοι γι αυτον τον δήμο ώστε να δωσουν και το όνομά τους.Ο καθένας ας κάνει την αυτοκριτική του κι ας σκφτεί καλά αν είναι σε θέση να προσφέρει κάτι σ' αυτόν τον ρημαγμένο τόπο πριν μπει στην διαδικασία να ζητά θέσεις εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμε 4:09 αυτούς ακριβώς τους προβληματισμούς σε καλούμε,όπως και όλους τους δημότες,να θέσεις και όλοι μαζί να τους προωθήσουμε στην κίνηση πολιτών.Είναι δύσκολο να συνηθίσουμε έναν άλλο τρόπο σκέψης και δράσης,πλην του παραδοσιακού,αλλά πρέπει να το επιχειρήσουμε.Εξάλλου η κοινή βάση υπάρχει και αυτή είναι ότι όλοι μας απορρίπτουμε την συνταγή της αδράνειας και απραξίας στην οποία εχουν περιέλθει τα πράγματα.Η απάντηση όμως σε αυτή την αδράνεια δεν είναι μόνο ο αναθεματισμός της,αλλά η δράση μας στην πρώτη γραμμή.Να γίνουμε δηλ.Ενεργοί Πολίτες κι ας κάνουμε και λάθη.Μόνο τότε θα υπάρξει αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ανώνυμε- ξέρεις πολύ καλά και φαίνεται από τα γραφόμενά σου ποιος είναι ο Ικτίνος, οπότε μου αρκεί. Την άποψή μου εξέφρασα πριν κάποιους μήνες και την επανέλαβα και τώρα Έχω δε την άποψη πως όλο και περισσότεροι συμπολίτες συντάσσονται και ενστερνίζονται την ιδέα πως θα έπρεπε να προστεθεί στο όνομα του νέου δήμου και το όνομα Θεσπιές. Δεν είπες όμως την δική σου άποψη. Συμφωνείς ή διαφωνείς. Αν διαφωνείς θα ήθελα να το κάνεις με επιχειρήματα και μπορεί να πείσεις και κάποιους.Και κάντο ανώνυμα. Τα περί ψήφων, ψηφοφόρων που αναφέρεις δεν με αγγίζουν καθόλου και αν έγραφα τα παραπάνω επώνυμα μάλλον θα κέρδιζα και δεν είναι αυτός ο στόχος ο δικός μου τουλάχιστον .Δεν ξέρω ο δικός σου. Φίλε ανώνυμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. o δήμος χρειάζεται όραμα ανάπτυξη και αποτελμάτωση. Θα συμφωνήσω με κάποιον ανώνυμο που αναφέρεται στο θέμα πιο πάνω.Το θέμα είναι και πολιτικό και όχι απλά διαχειριστικό.Η νυν δημοτική αρχή απέτυχε και είναι αποδεκτό τουλάχιστον σε αυτούς που δεν έχουν σκοπιμότητες ένθεν και ένθεν.Ο κόσμος χρειάζεται δουλειά, η φτώχεια βασιλεύει,οι ληστείες πυκνώνουν και δεν ξέρω που θα φτάσουμε.Οι 325 δήμαρχοι και τα δημοτικά τους συμβούλια πρέπει να παράγουν εκτός των άλλων και πολιτική.Να τοποθετούνται και να παίρνουν θέση σε σημαντικά θέματα και ας μην είναι της άμμεσης αρμοδιότητας.Πρέπει να δίνουν το στίγμα.Πόσες φορές συμπαραστάθηκε σε κινητοποιήσεις αγροτών,εργατών η δημοτική αρχή για παράδειγμα.Πόσες φορές απήργησαν και έχασαν το μισθό τους; Και αν αυτό δεν γίνεται πόσες φορές χάρισαν το μεροκάματο στον απεργό εγραζόμενο και τον απεγνωσμένο αγρότη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. πριν 50 χρόνια που έγινε ο δήμος Αλιάρτου σφάζονταν το Μάζι και Μούλκι μιας και ο Κριμπάς δεν μπορούσε να παίξει. Τοπικισμός τότε μεγάλος και τρανός, κύλησε όμως πολύ νερό στο αυλάκι από τοτε. Τότε υπήρχαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας οι βλαχοποιμένες και οι βλάχοι ή οι χόβλες όπως τους έλεγαν οι ντόπιοι. Μετά ήρθαν οι Ευρυτάνες που πήραν τη θέση των προηγούμενων και έγιναν αυτοί δεύτερης κατηγορίας. Σήμερα διακρίνω έναν πολύ μεγαλύτερο τοπικισμό από αυτόν που υπήρχε πριν 50 χρόνια. Για να δούμε ποιος έχει σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Απορια ολοι εχουμε.
    Κυριε δε σημαινει επειδη δε μασαμε τη καραμελα ‘’ενεργος πολιτης’’ ότι ειμαστε ανενεργοι.Είναι λαθος να πιστευετε ότι εχετε την αποκλειστικοτητα Ειμαστε αλλου γιατι πιστευουμε ότι και ιδεες εχουμε και μπορουμε να προσφερουμε στην ανανεωση του τοπου. Εξαλλου δε παει καιρος που καποιος εγραφε ‘’Πολύ φοβάμαι πως όσο ικανή και να είναι η δημοτική αρχή που θα προκύψει στο νέο μας δήμο, χωρίς έσοδα και πόρους είναι αναγκασμένη να κινηθεί στη μετριότητα. ‘’Τι αλλαξε από τοτε? Πώς να σας εμπιστευτου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ο δήμος αυτή την στιγμή κύριε απο πάνω δε χρειάζεται χρήματα που ούτως ή άλλως δεν υπάρχουν.Ο Κλλικράτης θα φέρει αρκετές δυσκολίες και φορολογίες στους πολίτες.Το σίγουρο είναι πως αυτοί οι κύριοι που μας διοικούν είναι αδιάφοροι αλαζόνες και η δημοκρατία, αν το θέλει ο λαός βέβαια, επιτάσει να φύγουν.Μόνο μέσα απο προγράμματα πλέον μπορούμε να αντλήσουμε κάποια, επαναλαμβάνω κάποια χρήματα.Το σίγουρο είναι πως με αυτή την δημοτική αρχή δεν έχουμε καμία τύχη.Τώρα αν έρθει η καινούργια θα την δούμε και θα σου απαντήσω.ΌΧΙ όμως πάλι αυτοί οι αδιάφοροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. TELIKA SYMFONEITE OI ALIARTAIOI NA METONOMASUEI O DHMOS. PERIMENOYME OI THESPIEIS MIAN EPISH APOJH APO THN KINHSH. PEITE MAS ENA NAI H ENA OXI. GIA MAS TOYS THESPIEIS EINAI MEIZON THEMA, POS NA TO KANOYME. O ALLOS SYNDYASMOS SIOPIRO TAZEI METONOMASIA. ESEIS ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών15 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:26 π.μ.

    Η δικαιοσύνη και η ισότιμη συμμετοχή επιτάσει να ακούσουμε τους συνδημότες του δήμου Θεσπιέων και να κατανοήσουμε τις ευαισθησίες τους και μια από αυτές είναι το όνομα του δήμου που ασφαλώς πρέπει να το δούμε.Καθαρές κουβέντες,δεν θεωρούμε τους πολίτες του δήμου Θεσπιέων δευτερης κατηγορίας και ασφαλώς από την προβολή της ιστορικότητας του ονόματος έχει να κερδίσει όλος ο δήμος.Η κίνησή μας θέλοντας να βάλει όλους τους δημότες του νέου δήμου στο παιχνίδι,δίνοντας την ευκαιρία να στηρίξουν αυτούς που επιθυμούν παρακάμτοντας τους αδιέξοδους τοπικισμούς,αποφάσισε να κατέλθει στις εκλογές χωρίς αρχηγό,προκαλώντας τους ψηφοφόρους,σε μια κορύφωση δημοκρατικής υπευθυνότητας,να επιλέξουν αυτοί τον επόμενο δήμαρχο.Σε αυτή την διαδικασία συμμετέχουν ισότιμα όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.Επομένως είναι τουλάχιστον άδικο να εγκαλούμαστε εμεί ότι δεν παίρνουμε θέση.Η θέση μας είναι όλα στο φως,σεβασμό των πάντων,ανοικτά χαρτιά και ο τελευταίος λόγος στο μέγιστο κριτή,τον λαό.

    ΥΓ.Είναι τουλάχιστον υποκριτικό να υπόσχεται σιωπηρά,όπως λες,ο άλλος συνδιασμός την μετονομασία του δήμου,για δύο λόγους:
    1.Γιατί τότε που παιζόταν το παιχνίδι,φοβούμενος το κόστος στην Αλίαρτο,δεν το έκανε,όπως το έκανε η Αράχωβα,που μέσα σε μια νύχτα και παρά την ψήφιση του νόμου,αλλαξε δύο φορές όνομα και από Δήμος Διστόμου τελικά έγινε Δήμος Διστόμου-Αράχωβας-Ασπρων Σπιτιών.
    2.Γιατί αν το πίστευε πραγματικά, δεν θα το έλεγε σιωπηρά αλλά φωναχτά,όπως εμείς και επίσης δεν θα χρησιμοποιούσε ως ισχυρότερο επιχείρημα εναντίον μας,ότι η κίνησή μας το μόνο που θα καταφέρει είναι φέρει δήμαρχο στην Αλίαρτο από τα πάνω χωριά,υπονοόντας σαφώς ότι τα θεωρεί δευτερης κατηγορίας και αυτά και τους κατοίκους τους.

    Αυτά για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Να συμμαζευτούν κάποιοι κύριοι που φοβούνται μήπως και χάσουν την θεσούλα τους και το πρόβλημά τους είναι βιοποριστικό και μόνο, εξαπολύοντας απειλές πως ο δήμαρχος πρέπει να είναι απο την Αλίαρτο και μόνο απο την Αλίαρτο. Τον δήμαρχο πρέπει να τον ψηφίσει ο λαός και μπορεί να είναι απο το οποιοδήποτε διαμέρισμα. Αν δεν σεβαστούμε την ισοτιμία όλων των τοπικών διαμερισμάτων και την ισότητα όλων των πολιτών προβάλλοντας τους τοπικισμούς είμαι κατά του Καλλικράτη, που εν τη γενέσει του έχει πάρα μα πάρα πολλά προβλήματα..Στον επόμενο τόνο αν γίνει δεύτερος Καλλικράτης και μεις πάμε στην Θήβα ή στην Λιβαδειά ίσως καταλάβουμε πολλά .Θα είναι όμως αργά.Τέλος για το όνομα μεγάλη η ευθύνη των τοπικών παραγόντων των δημάρχων, των υπουργων.Γνώμη μου.Έδρα Αλίαρτος,δήμος Θεσπιών,Ιστορική έδρα η Άσκρη.Αυτά για την ιστορία.Στα ουσιαστικά πράγματα όπως προγράμματα,προοπτική,βιοσιμότητα, λειτουργία του νέου δήμου, υπάρχουν τεράστια προβλήματα που πρέπει να τα λύσουν πολλοί και όχι μόνο ένας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΟΝΟΜΑ: ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΕΡΗΜΟΚΑΣΤΡΟΥΠΑΛΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣΚΑΣΚΑΒΕΛΑΙΟΥΝΕΟΧΩΡΙΟΥ... ΕΔΡΑ: Η ΠΟΥΡΝΑΡΑ( ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΟΥΡΝΑΡΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ), ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΔΡΑ: ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ , ΤΟ ΜΑΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΑ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΥΡΟ ΤΟΥ ΑΝΕΤΑ...ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Δεν μπορεσα ποτε να καταλαβω γιατι η δημοτικη μας αρχη δεν παιρνει θεση για το θεμα της ονομασιας του δημου και γιατι θεωρει εγκλημα την πιθανη εκλογη δημαρχου απο αλλο χωριο εκτος αλιαρτου,και η αλλη απορια μου ειναι οταν θα κανει συγγεντρωση στις θεσπιες,μαυροματι ασκρη,λεονταρι θα το αναφερει δημοσια?
    Υπαρχει απαντηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. τα ονοματα των υποστηρικτων την κινησης για καλο τα δημοσιευσατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ειρήνη δε τσιμπάει.Μάλλον πρέπει αντί για προζύμι να βάλεις γαρίδα.Προσπάθησε λίγο ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. το ονομα της κινησης ερχεται σε αντιθεση με τους υποψηφιους τοπικιστες......για γελια και για κλαματα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ακίνητος και αραχτός16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 3:07 μ.μ.

    E ρε γέλια.Στις Θεσπιές,Μαυρομάτι κτλ,θα λέει ότι όλοι ισότιμα συμμετέχουν στο δήμο,ενώ στην Αλίαρτο θα τρομοκρατεί τους ψηφοφόρους μην έρθει δήμαρχος από τα χωριά.Τελικά τον διχασμό προσωπικοτητας δεν θα τον γλιτώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ρε συμπολιτες γιατι φιμωσαν τον προεδραρα τον ταξιτζη και τους ειπαν μην μιλατε και οτι την δουλεια θα την κανει ο βαγγελας το τρεχαντηρι και ο αρχηγος.
    εχουν προυπηρεσια στην προπαγανδα και στην λασπη φαινετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Τη πολιτικη δε τη διδαχθηκες ακομη..την πολιτικη αλητεια ομως την εχεις εντρυφήσει..σεβασμος σε καταξιωμενα ατομα οπως στο χωρο της εκπαιδευσης αλλα ταυτοχρονα καθαρη-πολιτικη κριτικη σε ατομα για πολιτικες τους πραξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. πολιτικη αλητεια εσυ εχεις που βαζεις προπετασμα καπνου τους εκπαιδευτικους για να μην ενοχληθουν οι κολλητοι σου.
    ο λαος του δημου θα κρινει και εαν τον καλυπτουν οι φιλοι σου θα τους στειλει ξανα στην εξουσια. εαν οχι θα πανε σπιτια τους.
    εγω εκανα κριτικη πολιτικων ανδρων και χειροκροτητη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Αν αυτο καταλαβες εισαι αξιος της τυχης σου.Τωρα το τι εκανες εσυ και τι εκανα εγω το καταλαβαινουν οι αναγνωστες απο καθε πλευρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. χα χα χα γελια που κανουμε!!!!!!!!!το αλλο με τον τοτο το ξερετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Απίστευτος πανικός.Εκτύπωσαν και διακινούν χερι-χερι ανακοινώσεις της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών,όπως αυτή που είναι παραπάνω (15 Σεπτεμβρίου 12:26)λες και είναι κρυφές.Λεβέντες η πολιτική δεν γίνεται έτσι,βγάλτε και εσείς ανακοίνωση για το ίδιο θέμα να καταλάβουμε τι θέλετε να πείτε.Όχι άλλα στην Αλίαρτο και άλλα στις Θεσπιές,σας πήραμε είδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. την σελιδα την δημιουργησατε για να αναδειξετε τις ιδεες σας η για να φαγωθητε για μια ακομα φορα μεταξυ σας για το συμφερον του καθενος απο εσας?ε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. την σελιδα την δημιουργησατε για να αναδειξετε τις ιδεες σας η για να φαγωθητε για μια ακομα φορα μεταξυ σας για το συμφερον του καθενος απο εσας?ε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. προβοκατορα ξεχασες να πεις ποιος ειναι ο επισημος διακινητης της ανακοινωσης.
    ειναι φυσικα ο ταξιτζης που το μονο που ξερει να λεει ειναι
    αλεκος αλεκος αλεκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. βρε τειν΄τούτοι ρε να θέλουν να πουλήσουν το όνομα σε ξένο κράτος ή πόλη-κράτος που ονομάζεται Θεσπιές. Αυτό για μένα είναι εθνική προδοσία. Όσοι έχουν τέτοιες απόψεις πρέπει να αποπεμφθούν απο την πόλη ή καλύτερα να λιθοβοληθούν όσοι τις υποστηρίζουν. Άκου να δεις να προστεθεί δίπλα στο όνομα Αλίαρτος η λεξούλα Θεσπιές. Και τι ήταν οι Θεσπιές μωρέ στην αρχαιότητα;Μόνο εμεις και κανένας άλλος, τελείωσε, οτιδήποτε άλλο για μένα είναι χειρότερο και απο το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας.Το χειρότερο απο όλα θα είναι όμως αν έρθει δήμαρχος στη πόλη μας απο χωριό .πάει τελείωσε δεν θα το αντέξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΜΕΛΕΤΗΣΩ ?ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΡΩΤΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ -ΤΙ ΔΕ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙΣ ΣΕ ΦΘΗΝΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ? ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΣΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΟΓΚ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΝ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. για περισοτερες απαντησεις παιχταρα μου στον νυν δημαρχο στον βαγγελα στο τρεχαντηρι και στον διανομεα προκυρηξεων ταξιτζη.
    Αλλα ρε μεγαλε τι να λεμε τωρα εσυ τα μαθαινεις απο πρωτο χερι.
    δεν ειναι ετσι φιλεναδιτσα εχινδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΕΓΩ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΟΧΙΕΣ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΜΟΥΤΣΟΥΝΕΣ.
    ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ ΕΛΑ ΞΕΡΕΙς ΠΟΥ.ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Αν υποθέσουμε ότι η Αλίαρτος πήγαινε στον ορχομενό,όπως συζητιόταν,εμείς δεν θα ζητούσαμε το όνομά μας να βρίσκεται στην ονομασία του νέου δήμου;

    Βαγγέλη τύπωσέ το κι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. βαγγέλη ρώτα τον αρχηγό σου να σου πει τι υπόσχεται κρυφά,γιατί φανερά θέλει θάρρος και δεν τό χει, στους Θεσπιείς για το όνομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ρε παιδιά αν η πιο σοβαρή σας κριτική στην Κίνηση είναι να μοιράζετε στην πιάτσα "προκυρήξεις"τότε μάλλον έχετε πανικοβληθεί.Τις θέσεις σας θέλουμε να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. και τα ονόματα κύριε, και τα ονόματα για να δούμε ποιοί θα βάλουν το όνομά τους δίπλα στην παλιά αρμάδα και να επωμισθούν τις ευθύνες που φυσικά δεν θα τους αναλογούν.Να ρωτήσουν τι κερδίζει ο δήμαρχος από την εμμονή του στους 3-4 που ο κόσμος τους ακούει και βγάζει σπιράκια.Ψήφους ; κάτι άλλο; μοίρασμα; πολλά τα ερωτήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Οσο και να περιμένεις θέσεις δεν θα δεις,γιατί δεν έχουν.Αλλα λένε εδώ,αλλα εκεί και άλλα περαπέρα.Είμαι κοντα και ξερω.με λαικισμό προσπαθουν να κανουν οτι μπορουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ολο για τα δικα σας μπουμπουκια που είναι με το δήμαρχο λετε,που να ξερατε ομως τι σας φέρνει κατω.ρωτηστε για το Κοκα και το Μπογρη απο ρημοκαστρο, για το Τσουταρα απο Μαυρομάτι,για το Σουσο απο παλιοπαναγιά και για αλλα καλα παιδια.Φοβερη ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ωραία. η ισχύς εν τη ενώσει.Θα γίνει μια παντοδύναμη ομάδα παλαιοκομματικών,ξεπερασμένων εποχών και θα βάλουν την τελική υπογραφή στη διάλυση του νεοσύστατου δήμου.Έχει διαβάσει κάποιος απο τους παλιούς και έμπειρους κυρίους τον νόμο Καλλικράτη τις ΄καινοτομίες, τις επιτροπές διαβούλευσης,τους πόρους ΦΠΑ,ΕΤΑΚ,Φόρο εισοδήματος;Γνωρίζουν πως δεν φτάνει η ,ούτως ή άλλως, μάλλον κακή εμπειρία που έχουν στα κοινά;Έχουν καταγράψει τα προβλήματα της περιοχής;Φοβάμαι πως όλοι μαζί θα βουλιάξουμε και άλλοι θα τραβήξουν προς Θήβα,άλλοι προς Λιβαδειά και δυστυχώς άλλοι προς Ορχομενό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. κατεχουν όμως τις εννοιες:"μάνα" "τα βλέπω" "τα ρέστα μου" "φουλ του ρήγα ή του άσσου" κ.α. που αφορούν την παραδοσιακή διακυβέρνηση αλλά και τις έννοιες "στανταρ" "όβερ" "άντερ"κτλ που αφορούν την ηλεκτρονική.Είναι έτοιμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ευκαιρια να πανε πασο.......
    καηκανε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. οχι πως με νοιαζει, γιατι εχω αποφασισει αποχή ετσι κι αλιως,αλλα δεν ειναι ωραιο η κυρια να εχει καβαλησει το καλαμι.υπαρχουν πολυ σοβαροι ανθρωποι εκει που τους εκθετει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. μαυρο στην κινηση ενεργων πολιτων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. θεε μου τι ηθος τι πολιτισμος?
    διδασκει η νυν δημοτικη αρχη με το
    συνθημα.............μαυρο στην κινηση πολιτων
    να σας χαιρομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Προς πολίτες Θεσπιών και Αλιάρτου

    Πίσω από διακηρύξεις περι ήθους και εθελοντισμού της “ανεξάρτητης” κίνησης
    Θεσπιέων κρύβεται μια αλήθεια : Οι δύο άρχοντες της διαπλοκής και των
    πελατειακών σχέσεων.Ο νυν δήμαρχος θεσπιέων και ο πρώην δήμαρχος από
    το Μαυρομάτι.Μαζί τους και κάποιοι διαπλεκόμενοι. Οι δύο αυτοί κύριοι
    (πρώην και νύν δήμαρχος ) από ορκισμένοι εχθροί του παρελθόντος ,τώρα
    συνεργάτες .Χωρίς ίχνος ντροπής και αξιοπρέπειας .Οι ύβρεις που είχαν
    απευθύνει ο ένας στον άλλο ξεπερνούσαν τα ανθρώπινα όρια.Οι άνθρωποι
    στα καφέ των Θεσπιών ήταν μάρτυρες των ύβρεων αυτών.Τώρα παίζουν
    το χαρτί του τοπικισμού . Υβρίζουν ασύστολα, λασπολογούν κατά των
    πολιτών του Μαυροματίου που έχουν ταχθεί στο πλευρό του δημάρχου
    Αλιάρτου.Πριν κάποιους μήνες εξύβριζαν τις Θεσπιές και τους Θεσπιείς.
    Αφού απέτυχαν να υπερασπισθούν την ιστορία και τα συμφέροντα του
    Δήμου Θεσπιέων,στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του πολεμιστή των
    Θεσπιών στη μάχη των Θερμοπυλών,ήταν παρείσακτοι.
    Ένα Εφιαλτικό δίδυμο (Εφιάλτης ήταν ο προδότης των Ελλήνων στις
    Θερμοπύλες). Χωρίς ευαισθησία και αίσθηση της ιστορίας για τους
    Θεσπιείς οι δυο αυτοί , είναι συνώνυμο της προδοσίας ,είναι οι σύγχρονοι
    Εφιάλτες .Τώρα υβρίζουν την Αλίαρτο,με ρατσιστικά συνθήματα :
    “ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ?” αυτό είναι
    το μόνιμο υβριολογιό τους .
    Μαύρο Θεσπιείς και Αλιαρτείς στους σύγχρονους Εφιάλτες .
    Τέλος μια έκκληση στον Δήμαρχο Αλιάρτου.
    Κύριε Δήμαρχε να αποκαταστήσετε την ιστορική αλήθεια.
    Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων με έδρα την Αλίαρτο.Γιατί οι
    Θεσπιές αδικήθηκαν κατάφορα. Γιατί ο “Καλλικράτης” υπερβαίνει
    τους τοπικισμούς .Γιατι το όνομα είναι η ψυχή μας .



    Α Ν Τ Ι Ε Φ Ι Α Λ Τ Η Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. βρε μη κουράζεσαι δήμαρχος θα είναι απο Αλίαρτο και με διαφορά μεγάλη.Γυρίζει η σελίδα και η νυν δημοτική αρχή Αλιάρτου πάει στην αντιπολίτευση και αυτοδιαλύεται.όπως και η νυν δικιά σας δημοτική αρχή.τελείωσαν τα παραμύθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ρε κοροιδευουν τον κοσμο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.θελουν να φανε λεφτα για ακομα μια φορα.δεν χορτασανε.αυτη ειναι η αληθεια!!!!ουουουουουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. kala milame mono gia tin epanastasi tou '21 den ehoume diavasei edw...
    psifiste oti goustarete kai min mas prizete allo..opou kai na katsoume gia tin kinisi tvn siggekrimenwn politwn akoume kai uvris kata twn proigoumenwn..prosgiothite ligaki...
    kai na ehoume kai to kalo rwtima ti sas kanei esas kaliterous apo tous allous?giati na sas psifisoume? ti tha kanete eseis pou den ekanan oi alloi (min mpite ston kopo na peite oti tha prospathisete i oti tha ferete ananewsi sas ehoun prolavei alloi polla hronia prin prospathiste na eiste suggekrimenoi)?ti tha allaxete?poies einai oi protaseis sas?eukoles erwtiseis gia atoma san ki esas pou ehete orama..
    mipws tha lisete kai to kupriako?

    giati oloi sas arniosastan tin simmetohi sas sta koina merikes meres prin tin anakoinwsi dimiourgias tou "kommatos" sas?
    mas kourasate polu me auti tin propaganda tous teleuteous mines,den ehei proigoumeno auto pou simvainei,oute se ethnikes ekloges den ginete auto..halarwste!!
    gwrizoume kala oti ehete axia kai ikana meli alla kai to antitheto opws kai oloi oi sundiasmoi..milame gia tous prwin dimous thespiwn kai aliartou,oloi gnwrizomaste ligo polu poioi eimaste..

    p.s.1 alitheia dk me olo ton sevasmo,i efimerida topothetite episima uper tis "kinisis"?
    nomizw prpei na to xekathariseis auto..

    p.s.2 an upothesoume oti i "kinisi" tha analavei ton dimo posvlepete se sunergasia mazi tous me apotelesma to vima na ginei i episimi ilektroniki efimerida aliartou?
    (nomizw pws tha itan paranomo mia apeutheias anathesi vevaia..oloi tha prepei na ehoun to dikaioma se opoia kinisi kai na anoikoun..)
    akougetai pws dimiourgite kai 2 efimerida kai ehoun etoimi protasi sunergasias me ton neo dimo..

    p.s.3 gnwrizw pws gia merikous poli exupnous oi erwtiseis mou na fenonte xazes,rixte ligo to epipedo omws kai dwste kai kamia apantisi se emas tous aplous hazous polites..(anaferomai se olous)


    euharistw..

    snake...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ PS1 ΤΟΥ SNAKE
    "p.s.1 alitheia dk me olo ton sevasmo,i efimerida topothetite episima uper tis "kinisis"?
    nomizw prpei na to xekathariseis auto.."

    Το συμπέρασμά σου είναι άτοπο, γιατί δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία η εφημερίδα. Στο Βήμα Αλιάρτου ουδέποτε ήρθε ενημερωτικό δελτίο από άλλον συνδυασμό. Ποτέ η δημοτική αρχή δεν ασχολήθηκε με την εφημερίδα, δεν την απασχολεί η ενημέρωση των πολιτών. Εκτός αν υπάρχει κάποιο άλλο μέσο ενημέρωσης που δεν γνωρίζω. Με λίγα λόγια, η εφημερίδα δεν τάσσεται υπέρ κανενός συνδυασμού.

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ PS2 TOY SNAKE
    "p.s.2 an upothesoume oti i "kinisi" tha analavei ton dimo posvlepete se sunergasia mazi tous me apotelesma to vima na ginei i episimi ilektroniki efimerida aliartou?
    (nomizw pws tha itan paranomo mia apeutheias anathesi vevaia..oloi tha prepei na ehoun to dikaioma se opoia kinisi kai na anoikoun..)
    akougetai pws dimiourgite kai 2 efimerida kai ehoun etoimi protasi sunergasias me ton neo dimo.."

    Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο για σένα να ασχοληθείς με τη συγγραφή βιβλίων. Σου προτείνω αν θες και τη θεματολογία. "Επιστημονική φαντασία" ή σκέτο "φαντασία".

    Είσαι παιδί της πιάτσας από ότι φαίνεται και μαθαίνεις τα νέα πιο γρήγορα από εμάς. Μακάρι να αποκτήσει ο δήμος μια επίσημη ηλεκτρονική ή έντυπη παρουσία, μέσω της συνεργασίας, που όπως λες, ετοιμάζεται.

    Ένα τελευταίο θα σου πω και δεν αφορά μόνον εσένα:

    "Αγει δε προς φως την αλήθειαν χρόνος" Μένανδρος(Το πέρασμα του χρόνου οδηγεί την αλήθεια προς το φως)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Γιατί ο δημοτική αρχή δεν απαντά στα επιμαχα ερωτήματα που έχουν κατά καιρούς τεθεί από διάφορους πολίτες; Ξέρω πολύ καλά πως παρακολουθούν τα πάντα.Ας προβληματίσει κάποιους νέους υποψηφίους παυ θέλουν να συμπράξουν με τα γνωστα παλια και φθαρμένα υλικά της δημοτικής μας αρχής.Συμφωνώ να συμμετάσχουν καινούργιοι αν ο δήμαρχος πετάξει εκτός συνδιασμού τους 4 δημοτικούς συμβούλους που είναι στο μάτι του κυκλώνα.Διαφορετικά οι καινούργιοι είναι συνπεύθυνοι σε ότι έγινε και σε ότι γίνει.Και γω είμαι καινούργιος δεν έχω ξανασυμμετάσχει και θα μπορούσα να προσθέσω και γω το όνομά μου στην παρούσα δημοτική αρχή. Με αυτούς όμως που έχουν προκαλέσει με την συμπεριφορά και την αλαζονία τους κύριε δήμαρχε ,και πάνε μόνο για το μισθό, κια το ξέρεις πολύ καλά εγω ντέπομαι να δω στα μάτια τους πολίτες. Κάνε κάτι γιατί θα χάσεις δεν το βλέπεις; είναι δυνατόν; Ας πιέσουν τουλάχιστον όσοι καινούργιοι συμμετέχουν ήδη, έχουν και αυτοί ευθύνη. Στο κάτω κάτω η κίνηση πολιτών και ακέφαλη είναι και πρόγραμμα δεν έχει.Κάνε κάτι.Βγάλε ένα δελτίο τύπου με απαντήσεις, σε στηρίζουμε αλλά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ .ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΙΒΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΙΝΗΣΗ.ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΝΤΖΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. πολλά νομιζεις οτι ξερεις αλλα προσεχε το δουλεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. βρε καλως τον ΟΦΙΣ καιρο ειχαμε να σε ακουσουμε ΑΛΛΑ μου φαινετε πως παλι ΑΝΑΠΟΔΑ πας .Τετοιον καιρο τα ΦΙΔΑΚΙΑ κουλουριαζοντε και κανουν ΝΑΝΙ αλλα εσυ το ριξες στο ΣΕΡΙΑΝΙ κα
    εκει στην πιατσα που γυρνας δεν ΑΚΟΥΣ και καλα πραγματα για την ΚΛΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΚΡΕΝΕΣΕ.
    ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ.
    ΜΑΘΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. i kathe dimotiki arhi den borei na apanatei se anwnuma erwtimata,opoios ehei apories gnwrizei pou einai to dimarheio kai borei na kanei oti erwtisi thelei..

    ta epitheta opws ftharmenoi,monimoi,misthwtoi se suggekrimenous upopsifious ehei vgei apo ta 4 - 5 atoma ta opoia rihnoun laspi suneheia,pou katafanestata anikoun se antipalo sundiasmo,opote giati na na "petaxei" o dimarhous tous kaliterous pou ehei otan autoi eklegonte sunehws apo tin pliopsifia tou aliartou??
    edw kai hronia oi suggekrimenoi psifizonte apo to +50% tou dimou aliartou..mipws eseis oi "spoudagmenoi","politismenoi" kai "afthartoi" "aliarteoi" theorite tin pliopsifia tou dimou aliartou ilithious kai irthate eseis na tous anoixete ta matia????

    as kanoume twra mia sunoptiki anaskopisi ston hrono pou perase...
    1. laspi kai propaganda apo mouries kai skoulikia
    2. dimiourgeia perivantologikou sullogou alartou me idritika meli simerinous upopsifious
    3. dimiourgeia kinisis thespiwn
    4. dimiourgeia kinisis aliartou
    5. enwsi twn 2 kinisewn (4 + 5) kai kai koini poreia pros tin kalpi..
    6. emfanisi tupou barack obama kai sarkozi merikwn tis kinisis,ekei pou prin merikous mines den eihate patisei pote..


    ola tuhaia?????den nomizw!!!!


    p.s.1 pros ton "neo" 9:22
    an esu kai oi afthartoi filoi sou vlepeis tous ipopsifious ws nikites kai itimenous tote mallon eisai polu "neos" gia ola auta,edw milame gia ton dimo mas kai to mellon tou..an to eheis antilifthei...

    p.s.2 pros ton "neo" 9:22 kai pali,
    koitaxe to keimeno sou 1-2-3 fores ,oses sou parei toulahistwn na katalaveis,kai meta mila gia ellinika..
    dikaioma mou na grafw opws goustarw,an s'aresei..an kai na min s'aresei pali tha me diavaseis..

    p.s.3 pros ton "neo" 9:22 akoma mia fora..
    kai koulouriazomai kai NANI kanw kai aneta kiolas,kapoioi ta ehoun hasei auta ta pronomia omws apoti mathainw meta tin emfanisi tin dikia mou kai kapoion allon pou ta lene sta isia..

    arketa gia simera kafedaki - koulouriasma - kai NANI!!!

    euharistw..

    snake...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. η ανανεωση του συνδιασμου του δημαρχου αλιαρτου .......
    αντε και μετο καλο και τον ταξιτζη μεσα .....
    αυτον ντε που μοιραζε τις προκηρυξεις για το ονομα και του ειπε ο αλεκακος να το σταματησει γιατι θα τον ετρωγε ο μυλωνας και ο κοκας στο ρημοκαστρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. oti eisai makakas to kserame,twra molis mathame oti eisai xontromakakas

    snacs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. anwnyme 7;23 ευτυχώς που εμφανίστηκες και τα λες στα ίσια, και είσαι και εύκολοδιάβαστος.με την ταπεινότητα και την μεγαλοψυχία σου δίνεις αποστομοτικές απαντήσεις.Που ακούστηκε,αν είναι δυνατόν να θέλουν να είναι υποψήφιοι πάνω του ενός και εκτός χρίσματος για δήμαρχοι.Που; σε πια χώρα σε πια Δημοκρατία;Και να ασχολούνται και με πολιτιστικούς συλλόγους. ΠΟΥΘΕΝΑ.Ευτυχώς που ζουν στον Δήμο Αλιάρτου.Ας σκεφτούν και λίγο, αν ζούσαν στη ΒΑΓΔΑΤΗ θα τους είχαν κρεμάσει.Αλλά τι να τους πεις. Ευτυχώς ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ το ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ έξω απο το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ για να μην ξεχνούν την ΑΛΙΑΡΤΑΙΟΥΣΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ.Μπραβο, ΜΠΡΑΒΟ που εμφανίστηκες τους έστειλες στο ΚΟΥΒΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Συγχαρητήρια snake...είσαι ο καλλίτερος λόγος για να ψηφίσει κάποιος την Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών,γιατι:
    1.Μας θύμισες αυτούς που θέλουμε να ξεχάσουμε και είναι για σένα αναντικατάστατοι (tous kaliterous pou ehei).
    2.Μας προβλημάτισες με την εμμονή σου να προσβάλεις συγκεκριμένα πρόσωπα της Κίνησης,που είναι ιδιαιτέρως επιτυχημένοι και αξιοπρεπείς συμπολίτες, δεν έχουν προκαλέσει με την δημόσια συμπεριφορά τους,έχουν όμως ενοχλήσει τους αναντικατάστατους φίλους σου.

    Συνέχισε σε παρακαλώ την καλή δουλειά που κάνεις,γιατί απ'όσο ξερω τα παιδια της Κίνησης δεν έχουν λεφτά να ξοδέψουν για διαφήμηση,οπότε βοηθάς εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Δημαρχος Αλιαρτου¨¨
    Ζηταω ξανα την ψηφο σας να συνεχισω το μεγαλειωδες εργο μου
    Πολιτες¨¨
    Τι εργο εκανες στον Δημο?
    Κρατησα τον δημο εδω και δεν αλλαξε το ονομα που ηθελαν οι θεσπιοις
    το νεο ατρανταχτο επιχειρημα του δημαρχου μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. με τη κουβανεζικη ορθογραφια σου τους τιμας και θα σε τιμησουν αναλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ΦΟΒΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ
    ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ
    ελα μεγαλε να μας μαθεις γραμματα οπως ακριβως διοικησε τον δημο μας
    ο δημαρχος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. μαθε να κρατας τη ψυχραιμια σου.η παρεα μου και εγω εχουμε ξεκαρδιστει στα γελια με το τροπο που αντιδρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. χα χαχαχα
    μετα ξυπνησατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Σε συνέχεια της ανασκόπησης του Snake και στον αντίποδα θα ήθελα να αναφέρω τα εξής:

    -Ένα μήνα μετα την Ίδρυση του περιβαντολλογικού συλλόγου έρχεται στην ζωή μας η προσπάθεια ίδρυσης του συλλόγου Το Κοινόν των Βοιωτών
    Η γνωστή ΜΚΟ

    -Μεγαλειώδεις έργα, διασυνδέσεις και πρόσωπα κλειδιά προβάρουν τα καλά τους δίπλα στον Νυν.

    -Προεδρας - Βαγγελάς - Γραμματείς και Φαρισαίοι επικοινωνούν την συνταγή της μεγάλης νίκης μέσα από υποκλοπές των φυτών

    -Ιδρύεται ο σύλλογος ( θα τον ονομάσω Ε-ΜΚΟ, όπου Ε=Επιστημονική

    -Προεκλογικό Μουσείο προτείνει Η Ε-ΜΚΟ στον δήμο

    -Βασικά στελέχη της Ε-ΜΚΟ είναι στον συνδιασμό του Νυν.

    Συμπέρασμα:
    Snake δίκιο έχεις έτσι όπως τα λες είναι.
    Αυτά που λέω εγώ όμως είναι σωστά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. pros anwnumo 12:34

    file mou distihws milas me grifous kai einai diskolo na katanoisw..mila euthews gia gegonota kai tha sou apantisw..

    euharistw..

    snake...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. ooooops Τρίπλα το φίδι.

    Με κολάς στον τοίχο.

    Δεν μπορώ να μιλήσω με στοιχεία
    Ξέρεις όμως την πραγματικότητα και για ποια πράγματα μιλάω.

    Άμα και εφόσον θέλεις πές μου την άποψη σου.

    Καλή συνέχεια φίλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. pros anwnuma 6:13
    ohi file mou kamia tripla den ekana..alla ixera oti den eheis na peis kati opws kai oloi oi upoloipoi edw mesa panw se auto to thema..oi perissoteroi petan laspi hwris na gnwrzoun kan gia poious kai se ti anaferontai..to mono pou katafernoun einai na ektithonte kai na kanoun zimia se atoma pou tous kathodigoun..

    an ehw lathos se kati apo auta sas parakalw diorthostemai..

    thelw na pw tin apopsi mou alla tha prepei na mou exigiseis panw se pio thema giati "so far" tipota mepto den ehei anaferthei..

    kai to xanalew,eilikrina asheta me to ti tha psifisw egw kai poious protimaw to oti kapoioi psifizontai apo ton kosmo tou aliartou sunehws kati sumainei...

    episis thelw na pw oti ki egw vlepw thetika tin "kinisi" (gia orismena atoma fisika..) thespiwn kai aliartou san idea alla pera apo ta oneira kai ta logia se mia duskoli epohi opws simera kai se enan neo dimo hreiazetai stirixi apo psila kai ebeiria politiki (toulahiston) pou auta ta ehoun mono oi palioi simera pou milame..

    oi neoi vevaia boroun na triftoun mesa apo tin antipolitefsi tis protaseis kai tis antiparatheseis pou tha paragmatopoiithoun mesa stin epomeni thitia an vevaia den ta paratisoun kai autoi kai exafanistoun opws kanan alloi se oles tis proigoumenes ekloges kai thities kai emfanistoun pali ena mina prin tis ekloges ws ananewtes kai pali...


    kai auto to lew giati elahistoi (ews kanenas) apo tis 2 kiniseis thespiwn kai aliartou ehoun asholithei me ton dimo (toulahiston ta teleutaia 10-15 hronia) kai emfanistikan twra 3 mines prin tis ekloges me dilwseis,arthra kai diafora alla epoikoinwniaka tehnasmata na fane tous nun kai ohi na kerdisoun tis ekloges timia kai me protaseis dikies tous..

    kai xanarwtaw pite mou enan logo kapoios na allaxei to ti psifizei kai na psifisei tous "neous"?

    vevaia mia eukoli apantisi einai: "giati einai kenourioi as tous dwsoume mia eukairia.."
    ohi den einai etsi i eukairia tous dinetai mesa apo tin antipoliteusi kai ekei tha fanoun an axizoun..
    den borei apo tin mia stigmi stin alli na ginei kapoios timonieris etsi apla..giati borei na vgei se kalo alla borei na einai kai katastrofiko..den ehoume tin poluteleia gia tetoia riska!!

    p.s 1 ki egw tha ithela tin apopsi sou panw sta legomena mou..an thes vevaia..

    p.s. 2 kalodehoumenes oles oi apopseis vevaia apo olous osoi sovara endiaferontai..


    p.s. 3 mesa apo to blog auto mas dinetai i eukairia na sizitisoume kai na antallaxoume apopseis shetika me ton topo mas,as to ekmetaleutoume swsta..

    euharistw..

    snake...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. οχια μου γλυκεια οσο και να το παλευεις να πανε στην αντιπολιτευση
    τα μελη της κινησης δεν θα το καταφερεις.
    και το ξερεις γιατι.
    ετσι δεν ειναι?
    Αλλωστε μην ξεχνας την προηγουμενη ενασχοληση σου σαν μελος συνδιασμου ποσο εβριζες τον νυν δημαρχο.
    κανω λαθος?
    εσυ θα πεις οχι αλλα ειναι ψεμα.
    ελα χαλαρωσε και αραξε κατω απο τον ισκιο μου.....κουλουριασμενη....
    ειναι μεγαλος και παχυς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Φίλε Snake,

    Θα προσπεράσω τα σχόλια της Μουριάς για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε την κουβέντα.

    Αντιλαμβάνομε ότι θες να μιλήσουμε και όχι να κράξουμε.

    Λοιπόν...

    Είπες μια πολυ ωραία κουβεντα.
    Σχετικά με την αντιπολίτευση πιστεύω ότι πλέον θα έχουμε. Ειτε βγει ο ή ο άλλος.Τόσα χρόναι αυτό ειναι το μαγαλύτερο κενό μας σαν δήμος

    Επίσης όσον αφορα αν έχω να πω κάτι με την δική μου ανασκόπιση.
    Έχω την αίσθηση ότι το Κοινόν των Βοιωτών στήθηκε σαν μοχλός πίεσης στην ανερχόμενη κίνηση των ανεξάρτητων πολιτών.

    Προβάρει ένα μουσείο σαν προεκλογικό έργο (δώρο) προς των δήμαρχο και την ίδια στιγμή κατεβάζει υποψηφίους στον συνδιασμό.

    Συνεπώς έχουμε κάτι παραπλήσιο με αυτό με αυτό που "καταλογίζεις" στον περιβαντολλογικό.

    Τώρα να σε πάω στο γιατί τους ανεξάρτητους?

    Γιατί την συνταγή Βίτσης την έχουμε δοκιμάσει.
    Νοιώθω ότι πρέπει να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω.
    Μέχρι τώρα ο τόπος απλά συντηρήται.

    Μήπως πρέπει να πάμε πιο κάτω.
    Να ρισκάρουμε ρε αδερφέ. Πιο χαμηλά δεν έχει.

    Τέλος να σου πω και κάτι που πρέπει όλοι να έχουμε στο μυαλό μας.

    Αν κόψουμε τα φτερά σε κάποιον που θέλει να μπεί στα κοινά, μόνο μεγαλύτερο κενό μπορούμε να δημιουργήσουμε

    Χαιρετισμούς πατριώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. apo to prwi Simera akoygete sti piatsa to onoma tou LAGOY pou 8a ginei LOYHS meta tis ekloges.
    kouiz
    8a einai kammenos-h?
    8a einai aytoklitos paraligo arxigos?
    eis aurio ta neotera.
    (opios to brei kerdizei timitiki 8esh LAGOY)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. pros filo anwnumo 11:07

    epitelous i kouventa apoktaei epipedo kai sovarotita..
    auto einai pou zitaw toso kairo kapoios na mou dwsei epiheirimata kai to mono pou eiseprata itan eirwneia,
    eisai o prwtos pou to kaneis..


    loipon epi tou thematos..
    sumfwnw mazi sou nai,
    kai o sundiasmos o nun einai dokimasmenos kai koina stoiheia uparhoun stous 2 sullogous pou idrithikan,-an kai (diorthose me an kanw lathos) apo to "koino twn viotwn" enas tha summetehei stis ekloges kai autos to eihe dilwsei polu prin tin dimiourgia tou sullogou..-
    alla simera milame gia 2 kainourious sundiasmous pou apotelounte apo 80 atoma o kathe enas tous,ta perisotera apo auta ta atoma einai kenourioi ston hwro,me tin diafora oti o nun ehei kai kapoia pio ebeira atoma opws kai o idios ehei ebeiria pleon sto hwro..
    ti tha ekana fetos loipon?tha riskara ligotero kai tha afina tin "kinisi" stin antipoliteusi na doulepsei apo ekei..efoson den endiaferontai oute giatin exousia alla oute gia tous misthous as xekinisoun apo hamila na mas deixoun tis protaseis tous,na htipisoun to heri opou hreiastei kai na heirokrotisoun otan tha doun kati kalo,epitelous ston dimo mas tha prpei na dwsoume mahi oloi gia ton idio skopo..
    i swsti antipoliteusi borei na dwsei polla ston topo kai vevaia kapoia stigmi tha erthei kai i antamoivi..
    me ola ta parapanw nomizw loipon oti sou dinw tis 2 exis apantiseis:

    1. oloi theloume to ena vima parapanw kai 2 kai 3 an boroume,auto omws boroume na to petuhoume opoios kai apo tous 2 vgei,den einai apoklistikotita tis "kinisis".
    2. ta "ftera" tha kovontan mono ean ekeinoi tis "kinisis" eihan skopo mono tin exousia,efoson kata ta legomena tous den einai autos o skopos tous boroun kalista na sunehisoun na mahontai etsi enomena kai epanastatika opws kai simera..

    tha ithela na anaferthw ligo kai sto thema tou onomatos diatuponontas etsi mono kai mono tin proswpiki mou apopsi:
    kala tha kanoume aliarteoi kai thespieis na dehtoume pleon oti eimaste enas dimos kainourios me to onoma Aliartos kai me edra ton Aliarto,nomizw pws auto einai to swsto gia logous hwrotaxikous (voleuei tous perissoterous oson afora tis upiresies) kai plithismiakous..
    to gegonos auto sigoura den meiwnei tin istoria twn Thespiwn alla oute kai simainei oti tha hasei kapoios tin tautotita tou..
    istoria omws ehoun kai oi:Petra,Ipsilantis,Askri,Mauromati kai oles oi upolipes prwin koinotites pou anoikoun ston dimo mas,distihws omws den hwrane oloi se ena onoma..
    prepei loipon na sumorfothoume me auto kai na koitaksoume na kanoume ton dimo mas viosimo kai gia to mellon...ektos an protimate na ginete proastio tis thivas i tis livadeias antistiha..-egw pantws OXI!
    na upentimisw oti einai apla i apopsi mou

    p.s.1 oson afora ta dimarhika kai pali,
    ki egw pisteuw pws oi topikes autodioikiseis den tha prepei na ehoun hrwma,distihws omws auto simera pou milame apodunamwnei kai peftei se ebodia..isws sto mellon allaxei kai auto..

    p.s.2 to p.s.1 borei eukola na katalogistei ws meiwnetktima tis "kinisis" kai pleonektima twn nun..kai eilikrina makari autos o paragontas na min epireaze ta +&- twn upopsifiwn..



    euharistw..

    snake...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. γράψε Ελληνικά ρε άνθρωπε για να καταλάβουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Φίλε Snake,

    δυο πράγματα στα γρήγορα γιατί δεν έχω χρόνο.

    1. Το βήμα παραπάνω δεν μπορεί να το κάνει ο Νυν. Το πρόβλημα είναι στο ότι έχει εδώ και 8 χρόνια την ίδια οπτική πλευρά στην αντιμετώπιση των θεμάτων του τόπου.
    Πιο συγκεκριμένα μπορώ να σου πω ότι δύσκολα θα μπορέσει να δει την κοινωνία μας να λειτουργεί σε διαφορετικό επίπεδο.
    Την σκέψη αυτή την κάνω όχι γιατί υπάρχουν καραβανάδες δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι οικογενειών στην πλευρά του, αλλά γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν βάζει δίπλα του ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ που για μια τετραετία θα μπορούν να είναι παρών στην οργάνωση του τόπου με νέες ιδέες-ρόλους.
    Γενικά το ρόστερ δεν εμπνέει σιγουριά.

    2. Θα ήθελα να αναφερθώ και σε κάτι που είχες πει ως αρνητικό για την "Κίνηση". Είπες ότι μονο ανακοινώσεις και σχολιασμούς μέσα από το ΒΗΜΑ έχουν να δείξουν τους τελευταίους μήνες.
    Πιστεύω ότι αυτό είναι συν γι αυτούς καθώς ο Νυν δεν τολμάει να το κάνει.
    Πιο συγκεκριμένα, στα 8 χρόνια ο Νυν δεν έστησε ποτέ ένα δίαυλο επικοινωνίας με την κοινότητα την οποία πρεσβεύει.
    Για να μπορέσεις να μιλήσεις μαζί του πρέπει να τον βρεις στα γνωστά μέρη ή στο γραφείο του και να φανεί σαν χάρη.

    Δεν θα ξεχάσω ποτέ το επίσημο site της Αλιάρτου το οποίο δεν είχες δικαίωμα να επικοινωνήσεις με mail προς τον δήμο.
    Αλήθεια που είναι τώρα το site.
    Κανένας τους δεν το πίστεψε και δεν το στήσανε ποτέ για τους δημότες.

    Από την άλλη πλευρά έχεις μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι έχουν άμεσα ανταπόκριση στο αρνητικό αλλά και στο θετικό μέσα από ένα blog το οποιο παίζει και αυτό το δικό του ρόλο.

    Κλέινω με μια κουβάντα προς στην "Κινηση"

    Αντιλαμβάνομαι ότι είναι πολλά αυτά που έχει η ατζέντα σας αυτές τις ημέρες.
    Μαζεύτε όμως κάτι φυτά και κακούς συζητητές από έδώ μέσα.

    Μας έχουν πρήξει

    Χαιρετισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Αγαπητέ σχολιαστή που επιμένεις στους νυν και εμπειρους και τους υποστηρίζεις σαν τους μόνους ικανούς να πάνε τον τόπο μπροστά. ερώτημα 1ο: γιατί αυτή η πρόθεση τους να πάνε τον τόπο μπροστά δεν φάνηκε στα 8 χρόνια που πέρασαν;
    ερώτημα 2ο: έχει αλλάξει κάτι τώρα; έχουν την διάθεση να ασχοληθούν με αυτό; και από που φαίνεται;
    εγώ σαν απλός δημότης πάντως δεν έχω διαπιστώση καμία αλλαγή στις προθέσεις τους. Το ότι κράτησε ο Αλίαρτος την έδρα και το όνομα δεν μου λέει τίποτα. Δεν με ενδιαφέρει ο τόπος που μένω πως λέγεται, αλλά τι έχει να μου προσφέρει με ενδιαφέρει και τι δυνατότητες δίνει. και αυτό το λέω με πολύ ειλικρίνεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. zitw sugnwmi apo tous sunomilites mou tha epistrepsw se 2-3 meres..

    euharistw..

    snake...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. με ελληνικα η με λατινικα;
    ΓΙΑΤΙ πολυ σ εχω ανεχτει με τα λατινικα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1878184

    apla copy paste...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΠΕΡΓΑΝΤΑ.
    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΙΑΡΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΡΓΑΝΤΑ.
    ΚΑΜΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΑΡΑ.ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ.ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΑΣΩ ΕΠΙΣΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΗΜΑΤΑΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΗΣΤΟΡΙΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΕΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΓΙΩΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΕ ΕΚΠΕΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΩ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΙΝΤΡΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΕΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ 1843 ΗΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΟΠΟΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΙΝΕ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑ ΠΟΙΟ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΗΣ ΠΩΣ ΑΥΦΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΝΕ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. TI βλακιες γραφεις βρε κοματοσκυλο του ΠΑΣΟΚ απο το τι γραφεις αντιλαμβανομε οτι πρεπει να εχεις βολευτει απο τους κυβερνοντες αλλα για καφε δεν υπαρχει ευρω ποιος θα σε εκπροσωπισει αυτοι που σε εχουν στην πεινα αλλα μην βιαζεσαι οπως το πατε με την ψηφο σας στο μελλον θα μας εκπροσωπουν οι τουρκοι αν ζουμε θα το δεις ρε συντροφε των κουφιοκεφαλακιδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν