Ανακοίνωση της "Κίνησης Ενεργών Πολιτών Δ. Αλιάρτου"

| Ετικέτες , , | Posted On Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Σε συνεδριασή της, σήμερα Σάββατο  2-10-2010, η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Δ. Αλιάρτου όρισε ομόφωνα ως εκπρόσωπό της και επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας, για τις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, το ιδρυτικό της μέλος κο Ντασιώτη Γεώργιο.

Από το Γραφείο τύπου

Σχετικές Αναρτήσεις :



70 σχόλια:

  1. Κίνηση ΜΑΤ.Μπράβο για την επιλογή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παμε μπροστα με αγωνα και ψυχη.
    οσο δε αφορα αηθεις επιθεσεις και λασπη μην δινετε σημασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο παλιός είναι αλλιώς, αλλά ο νέος είναι ωραίος. ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΑΞΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ekproswpos opw to eipes.
    Dhmarxos? poios?
    eksigise mou Maria..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ψηφισέ τον να είναι αυτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημερα. Παιδια η προσπαθεια σας μπαζει απο παντου νερα. Θυμιζει παιδοτοπο. Αξιόλογος ο κ. Ντασιωτης αλλα δεν συσπειρώνει το συνολο των πολιτων του διευρυμένου δημου. Ημουν και εγω απο αυτους που πιστευαν πως μπορει κατι να αλλαξει. Δυστυχως οι εκλογες τελειωσαν πριν καλα καλα ξεκινησουν. Ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη. Το καλο της υποθεσης είναι πως θα υπαρχει αξιολογη αντιπολιτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί είσαι τόσο βιαστικός;;;;;; ανώνυμε των 9.09 και προτρέχεις!!!!. Και ποιός είναι αυτός που συσπειρώνει το σύνολο των πολιτών του διευρυμένου δήμου;;
    Θα' ρθουν οι εκλογές και ο κόσμος θα ψηφίσει και θα επιλέξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. έχει δικιο ο 9:09 και τα είπε όλα.Χρειάζεται γνώση και κάποια εμπειρία γιατί βιάζεστε;Χρειάζεται όμως και αποδοχή και συσπηρωση που δεν βλέπω να υπάρχει. βλέπω απο χτες μια αμηχανία κάτι σαν κρυάδα.Δεν φτάνει μόνο η κακιά δημοτική αρχή που τώρα υπάρχη,και ξαναγίνεται φαβορί, δεν το βλέπετε;προσέξτε μην αναστηθούν οι πεθαμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παιδια βαπορι χωρις καπετανιο στη πρωτη ξερα τσακίζεται! Τι σημαινει εκπροσωπος της ανεξαρτητης κινησης ? Δηλαδη θα εχουμε και τουλαχιστον δυο ακομη ανεξαρτητους εκπροσωπους απο τις αλλες δημοτικες κοινότητες και για να συνεδριαζουν ολοι αυτοι και να χαραξουν τη νεα πορεια θα πρεπει να περασει ενας μηνας. Αν θελετε να δειτε το δημαρχειο εκ των εσω θα πρεπει να ειστε πιο μεθοδικοι. Σωστα αναφερει ο 9.09 πως ξεκινησατε με τις καλυτερες προοπτικες και στο τελος θα κανετε μια τρυπα στο νερο. Πανηγυριζουν οι απεναντι με τη προχειροτητα που αντιμετωπιζετε τις εκλογες. Το οτι συναναστρεφεστε με παιδια δεν σημαινει απαραιτητα πως θα πρεπει και εσεις να ενεργειτε ως παιδια.
    Υπαρχει χρονος να κερδιθουν οι εκλογες. Μην απομονωνεται ατομα γιατι και εσεις δεν ειναι σιγουρο πως ειστε καλυτεροι. Αληθεια πως αποκλειεται εσεις καποιον απο την κινηση οταν σε αλλη συνεργαζόμενη κινηση μπορει να υπαρχουν χειροτεροι και μαλιστα να ευελπιστουν να ηγηθουν και της κινησης? Ποιος σας εδωσε το δικαιωμα να κρινετε το καλος και κακος για καποιον συμπολιτη σας ? Και αν για παραδειγμα αυτος που αποκλεισατε κατερθει στις εκλογες με αλλον συνδυασμο και εκλεγει και εσεις που τον θεωρουσατε ακατάλληλο δεν εκλεγειται τι θα πειτε μετα στους πολιτες?

    Λοιπον ο νομοθετης εχει προβλεψει ολες τις περιπτωσεις κωλυματων και ασυμβιμαστων. Επομενως θα πρεπει να ειστε πιο επαγγελματιες στις πολιτικες σας κινησεις γιατι εκτος της δικη σας επιλογης υπαρχει και η αλλη της αποχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο '’ μανδυας'' σε αντιπαραθεση με την προφανεστατη αδυναμια συνεννοήσεως των δυο κινήσεων δεν μπορει να καλυψει τακτικες.
    Εξαλλου αν ειχαν δυναμικη δε θα προσεφευγαν σε συνεργασιες.
    Ως πολιτης του νεου Δημου δεν θα τους ψηφισω γιατι με τη πρακτικη τους μας οδηγουν σε εκεινον που εχει το μεγαλυτερο σοι-ξερει να μαζευει ψηφους-εχει κανει τα περισσοτερα ρουσφετια-ειναι μπασμενος στα εκλογικα.
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ –ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ.
    Δεν θα ΠΑΙΞΩ κορωνα γραμματα και θα στηριξω ΒΙΤΣΗ γιατι θεμελιωσε τον νεο Δημο ΒΓΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΡΧΗΓΟΣ χωρις τερτιπια και δε θα ρισκαρω σε καμμια περιπτωση το μελλον του τοπου μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. όχι πολυ απλά αν θέλεις δήμαρχο από Αλίαρτο ψηφισέ τον.αν θες απο τα καινούρια χωρια ψήφισε τον δικό τους εκπρόσωπο.μεταξύ των δύο όποιος πάρει τους περισσότερους θα βγει.απλό,σαφές και απολύτως δημοκρατικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αν θέλετε έναν, να τον ακολουθείτε πιστά και ας έχει όποιον άλλον θέλει μαζί του τότε συμφωνώ και εγώ μαζί σας (σχολιαστές των 1.14, 2.13 και 2.30). Νομίζω όμως ότι τελείωσε η εποχή των ηγετών και ότι, με απλά λόγια, ο κόσμος δεν είναι πρόβατα να ακολουθούν έναν. Όταν γράφεται ότι θεμελίωσε τον Δήμο μιλάς για το όνομα και την έδρα. Γιατί κάτι άλλο δεν βλέπουμε εμείς οι απλοί κάτοικοι αυτού του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. σχολιαστή των 2.30 θες να πεις ότι τόσο καιρό τα σόγια δεν έπαιζαν κανένα ρόλο στις εκλογές;
    Αν έχουμε μια ευκαιρία να απαλαγούμε και από αυτό το δεινό του τόπου αυτή είναι τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βλέπω μια επιμονή σε έννοιες όπως εμπειρία, γνώση κλπ. κλπ.
    Θέτω ένα απλό ερώτημα: αν κάποιος έχει αυτά τα προσόντα αλλά εδώ και χρόνια δεν τα χρησιμοποιεί για το καλό του δήμου. Τι πρέπει να γίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανωνυμε των 2:42 αυτα που λες μη τα λες σε μενα .Αυτα που λεω εγω τα πιστευουν πολλοι και σας τα λενε στα ισα.
    Την αποψη σου να τη πεις στους ηγετες σου που πιστεψαν πως μονο αυτοι ειναι καλοι πολιτες -οικογενειαρχες-μορφωμενοι ''ευυποληπτοι'' οπως λετε εσεις οτι εκαναν το εκαναν μεταξυ τους και εκεινοι ειναι που τωρα αναζητουν προβατα να τους ακολουθησουν.
    καλο μεσημερι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΡΩΤΗΜΑ
    το μέλλον του τόπου κινδύνεψε πιο πολύ όταν ο βίτσης εκλέχτηκε για πρώτη φορά και ήταν άπειρος ή κινδυνεύει περισσότερο αν εκλεγεί τώρα που είναι "έμπειρος";

    μια απάντηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ανώνυμε 2.53 δεν "μας τα λενε στα ισα" γιατί απλά εγώ δεν είμαι στην κίνηση.Παρακολουθώ με ενδιαφέρον κάποιους νέους και καλούς συμπολίτες,να κάνουν κάτι διαφορετικό.κάνουν και λάθη αλλά δεν θα τους καταδικάσω επειδή ενδιαφέρονται για τον τόπο.πιθανόν αν με πείσουν να αλλάξω την αποφασή μου για αποχή και να τους ψηφίσω.στο χερι τους είναι να αποδείξουν ότι αξίζουν να τους δώσουμε την ευκαιρία,όπως την δώσαμε και στον τωρινό δήμαρχο και μας απογοήτευσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ανώνυμος 230 εχει δίκιο.Εσάς σας ενδιαφέρει μονο η κατάληψη της εξουσίας με οποιονδήποτε τρόπο.
    Δεν σας ενδιαφέρει ποιός θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος αν θα είναι ο ικονότερος αλλά ποιός θα μαζέψει περισσότερους ψήφους.Κουτουρού δηλαδη.Αυτό δε θα περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 3.38 μιλησέ μας λοιπόν για το έργο του ικανότερου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. δήμαρχος θα είναι ένας νυν δήμαρχος αλλά δεν ξέρω ποιος απο τους δυό.για να μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας.Όλα τα υπόλοιπα είναι για κατανάλωση.προσωπικά φηφίζω λευκό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε παιδιά ο Βίτσης έχει κανα καινούργιο στον συνδιασμό;Δεν ακούω τίποτα μόνο παλιούς ακούω. Αν πάρει 3-4 καινούργιους κέρδισε διαφορετικά κλαύτα.πως θα πάρει την νίκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Με (μπριτζό)λες δεν κερδιζετε εκλογες. Επιλεξτε εναν ικανο -αξιο -εντιμο απο την Αλιαρτο και ειμαστε ολοι μαζι σας διαφορετικά παμε με Βιτση που τουλαχιστον εχει αποδειξει πως δεν ειναι επικινδυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμοι σχολιαστές της κίνησης των ενέργων πολιτών και των αποφασεών της, απο αυτά που γραφέται πιστεύεται με όλες σας της δυνάμεις στην Δημοκρατία.Στην δικιά σας όμως δημοκρατία που ότιδηποτε καινούργιο σας μυρίζει.Που Δήμαρχος πρέπει ΝΑ ΕΙΝΑΙ πάντοτε ο ίδιος.Να έχει το ΧΡΙΣΜΑ , γιατί οποιοσδήποτε χωρίς χρίσμα για την διάσταση που προσλαμβάνει η δική σας Δημοκρατία είναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ.Ανώνυμοι ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. Απο αυτά που γράφεται έχεται έναν μεγάλο πανικό μην βγει Δήμαρχος κάποιος ΧΩΡΙΑΤΗΣ ,ω τι ΝΤΡΟΠΗ.Σας ενοχλεί το "εκπρόσωπος" του αντίπαλου συνδιασμού.Δηλαδή αν έλεγαν υποψήφιος δήμαρχος δεν θα σας πείραζε;;;;.Με τον τρόπο που γράφεται είναι ξεκάθαρο ότι δεν είσται μόνο ψηφοφόροι άλλά και υποψήφιοι.Όποιος και να ήταν άντιπαλός σας, πάλι προβλημα θα είχατε.και ο ίδιος ο "ΧΡΙΣΤΟΣ" αν κατέβαινε θα τον ρωτούσατε άν έχει το ΧΡΙΣΜΑ, αν ήταν δε και ντυμένος χωριάτης θα έβλεπε σίγουρα τον ΣΤΑΥΡΟ σας.Είσαστε λοιπόν ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, της δικης σας Δημοκρατίας, που οταν κινδυνεύει η θέση σας, κυριαρχείστε από τον πανικό, και έχεται σύμβουλο τον φόβο, που σας υπαγορεύει να μηδενίζεται τον αντίπαλο, να μειώνεται τον "ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ" και εντέλοι να ενοχλήστε απο το ίδιο δικαίωμα που έχεται και εσείς, δηλαδή, να κατέρχονται και άσημοι χωρίς σόγια ως υποψήφιοι στις έκλογες.Δεν θα καθόμουν να απαντησω αν - μετά απο ένα μπράβο που έγραψα για την απόφαση της κίνησης των ενεργών πολιτών να ορίσουν τον εκπρόσωπό τους που τον γνωρίζω ως καθηγητή που δίδασκε στα παιδιά μας,Και ξέρω ότι πρόκειται για έναν σπουδαίο άνθρωπο - δεν αρχίζατε να σχολιάζεται το ΜΠΡΑΒΟ ένα απλό ΜΠΡΑΒΟ. Εν κατακλείδι με αυτά που γράφεται δίνεται σε πολλούς την δυνατότητα να εχουν σοβαρούς λόγους πια, να πούν πολλά ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν σε εχουν ενημερωσει καθολου ανωνυμε 05:19.Δεν ειναι θεμα Δημοκρατιας..με το προσχημα αυτης επειδη προφανως παραπανω απο ενας θα ηθελαν να βγουν μπροστα σαν υποψηφιοι δημαρχοι απο τις 2 κινησεις και δεν τα βρηκαν ...ειπαν ολοι ισοι και οποιος παρει περισσοτερους ψηφους θα γινει Δημαρχος...αυτο δηλαδη τι? να μη ξερουμε ποιος θα ειναι ο αυριανος δημαρχος? ειναι δημοκρατικο αυτο? και αν ειναι οχι καλος για δημαρχος? επειδη ξερει να μαζευει κουκια? αντε αντε? τι λες τωρα εσυ?..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το να ξέρεις να μαζεύεις κουκιά είναι σίγουρα είναι ένα συν.
    Η ιστορί αόμως έχει δείξει ότι σε όλες τις αναμετρήσεις ο πρώτος σύμβουλος είναι αποδεκτός όχι μόνο από τα μονοκούκια και τα σόγια αλλά επειδή κέρδισε και την αγνή ψήφο των περισσοτέρων.

    Για να μπορέσεις να την μαζέψεις αυτή την ψήφο δεν θέλει πολύ τρέξιμο.
    Απλά να είσαι ο εαυτός, να συνδέεις την ζωή σου με τα κοινά, και να μην λεκιάζεις το όνομα σου στην αγορά.

    Όλα αυτά έρχονται όταν δεν έχεις χρίσμα από τα κεντρικά, δεν είσαι διορισμένος και αντιδράς όταν σε φτύνουν.

    Η κίνηση έχει κάποια ονόματα που δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητα αυτή την φορά.
    Είναι η μοναδική φορά που όλοι θα χρειαστεί να δώσουμε το δικαίωμα στους φίλους μας να συνεχίσουν την να υπάρχουν και την επόμενη μέρα.

    Αν όχι τότε ίσως είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε συνέχεια με ορισμό δημάρχου από ξένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι να μπουν καλοί και αξιόλογοι άνθρωποι στο δήμο,συμπολίτευση ή αντιπολίτευση.Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και το μέλλον δυσοίωνο.Η κίνηση έχει αξιόλογα και ικανά εκ πρώτης τουλάχιστον άτομα, η νυν δημοτική αρχή απ΄ότι ακούω δεν έχει άτομα που να σου εμπνέουν εμπιστοσύνη και δείχνουν κουρασμένα παλικάρια που στόχο έχουν την καρέκλα.Εκτός αν προστεθούν κάποιοι καινούργιοι που θα είναι άσσος στο μανίκι.Το μοναδικό μειονέκτημα της κίνησης είναι η συμπόρευση με τον άλλο νυν δήμαρχο που εμας σαν Αλιαρτείς μας καίει.Και λέω εγώ τώρα πόσο ικανότερος είναι εκείνος απο τούτον.Η γνώμη μου και οι δυό φθαρμένοι και το σωστό και οι δυο εκτός κίνησης.Αυτή θα ήταν κίνηση πολιτών και όχι κίνηση πολιτών και ενός δημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ TA ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ (ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ) ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΠΙΩΝ ?
    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΤΕ ? ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΑΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ?
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΙΚΑΝ ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΠΙΕΩΝ ΑΠΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ, ΒΥΘΙΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΛΘΑΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ «ΣΥΜΟΡΦΩΣΟΥΝ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟ ΔΗΜΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ .
    ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΕΠΗΓΑΤΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΠΙΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ? ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΈΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΑΡΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΜΗΛΟ ΤΟ ΠΕΤΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. κ.κ της κινησης αλιαρτου,
    πιστευω οτι πραττεται μεγαλο
    σφαλμα με το βγαλετε ομοφωνα
    μπροστα τον κ. ντασιωτη ,ενω θα
    επρεπε ομοφωνα να τον εχετε ορισει δημαρχο του ψηφοδελτιου.
    τι δηλαδη εκεινος να ακουσει τα ασχημα η και τα καλα στις ομιλιες
    του το''κραξιμο΄΄ η τοχειροκροτημα
    που πιστευω οτι θα ειναι μεγαλυτερο και αμα βγειτε αλλος να καρπωθει τον δημο; ΓΙΑΤΙ δεν τον
    βαζετε για δημαρχο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΒΙ(ΤΣ)Α ΣΤΗ ΒΙ(ΤΣ)Α ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. AΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΑΙ ΕΞΠΕΡ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ηδη στον συνδιασμο του νυν δημαρχου Αλιαρτου εχουν δηλωσει συμμετοχη 5 νεα αξιολογα ατομα για το κεντρικο ψηφοδελτιο ,πρεπει να προσεχουμε γιατι την θεωρω επιτυχη κινηση(ματ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. κινηση ματ ε??
    γουσταρω......
    και ο δημαρχος τι λεει??
    τα βλεπω η πασο?/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μανο....πες αλευρι..η..''μορφωμενη΄΄κινηση σε γυρευει.
    Γουσταρω συσπειρωστε μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αν στον συνδυασμο του δημαρχου,ανώνυμε 11.11 μπηκαν τα 5 νέα και αφθαρτα άτομα,τότε μπραβο στην Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών γιατίτον ανάγκασε έστω και σε μερική ανανέωση.Το ερώτημα όμως είναι έχουν αντιληφθεί αυτά τα άτομα που βάζουν το ονομά τους;Συνειδητοποίησαν ότι αποτελούν το πλυντήριο των φθαρμένων;Τι λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. στην κίνηση πολιτών του δήμου Θεσπιών υπάρχουν εξίσου φθαρμένοι και έχουν και αρχηγό ακλόνητο φαβορί.Οι πράγματι, αξιόλογοι υποψήφιοι της κίνησης Αλιάρτου, αποτελούν το πλυντήριο των εκεί φθαρμένων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αγαπητοί συμπολίτες,
    Όσο και αν προσπάθησα, δεν κατάφερα να κατανοήσω τους συνδυασμούς. Ποίοι είναι υποψήφιοι για δήμαρχοι; Είναι δύσκολο στις μέρες μας, ξέρετε, να ψηφίσω κάποιον συνδυασμό, που δεν έχει κεφάλι. Δηλαδή, αν τυχόν και εκλεγεί ο συνδυασμός, που δεν έχει υποψήφιο δήμαρχο, μετά θα έχουμε εκλογές για το ποίος από το ψηφοδέλτιο θα γίνει δήμαρχος; Λοιπόν, είμαι 23 χρονών και αισθάνομαι πιο υπεύθυνος από όλους εσάς που προσπαθείτε να διεκδικήσετε τον δήμο Αλιάρτου. Που είναι η σοβαρότητά σας κύριοι και κυρίες; Με τι κριτήρια θα βγάλετε τον δήμαρχο μετά τις εκλογές; Όσο μορφωμένοι και όσο αξιόλογοι και αν είστε, όπως διαβάζω από τόσο κόσμο, λυπάμαι αλλά εγώ καθώς και επίσης ένα μεγάλο μέρος της νέας γενιάς, προτιμούμε να ψηφίσουμε κάποιον δήμαρχο, με σκοπό να μπορούμε στην διάρκεια της τετραετίας να επιρρίψουμε ευθύνες, σε αυτόν που στηρίξαμε και όχι σε κάποιον δήμαρχο αέρα ή φάντασμα που θα μου επιβάλλουν μετά τις εκλογές. Μπράβο στον κόσμο που σας δίνει συγχαρητήρια, μήπως όμως σας τρέφουν με ψεύτικες ελπίδες; Δεν ξέρω αν σας εμπιστεύομαι για να ηγηθείτε τον τόπο που μεγάλωσα, δεν με πείθει η εμπειρία κανενός. Τώρα θα μου πείτε ότι είμαι προκατειλημμένος ή φανατικός θαυμαστής του Βίτση ή συγγενής και φίλος αυτού και των λοιπών στο ψηφοδέλτιο. Δεν είμαι ούτε υποστηριχτής του Βίτση, ούτε συγγενής και φίλος κανενός, απλά κοιτάζω το συμφέρον του τόπου μου, το συμφέρον του δήμου και κλίνει προς τα εκεί η ψαλίδα. Ποία τα δυνατά χαρτιά του νέου συνδυασμού; Είμαι 23 χρονών όπως ανέφερα και παραπάνω, λυπάμαι αλλά από τον συνδυασμό σας γνωρίζω μόνο την κυρία Βέτα καθώς ήταν δασκάλα δικιά μου και πολλών άλλων. Δεν γράφω για να κερδίσω μπράβο και εύγε, απλά προσπαθώ να συνετίσω αυτούς που προχωράνε χωρίς αρχηγό.
    Σας ευχαριστώ,
    23χρονος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αγαπητοί συμπολίτες,
    Όσο και αν προσπάθησα, δεν κατάφερα να κατανοήσω τους συνδυασμούς. Ποίοι είναι υποψήφιοι για δήμαρχοι; Είναι δύσκολο στις μέρες μας, ξέρετε, να ψηφίσω κάποιον συνδυασμό, που δεν έχει κεφάλι. Δηλαδή, αν τυχόν και εκλεγεί ο συνδυασμός, που δεν έχει υποψήφιο δήμαρχο, μετά θα έχουμε εκλογές για το ποίος από το ψηφοδέλτιο θα γίνει δήμαρχος; Λοιπόν, είμαι 23 χρονών και αισθάνομαι πιο υπεύθυνος από όλους εσάς που προσπαθείτε να διεκδικήσετε τον δήμο Αλιάρτου. Που είναι η σοβαρότητά σας κύριοι και κυρίες; Με τι κριτήρια θα βγάλετε τον δήμαρχο μετά τις εκλογές; Όσο μορφωμένοι και όσο αξιόλογοι και αν είστε, όπως διαβάζω από τόσο κόσμο, λυπάμαι αλλά εγώ καθώς και επίσης ένα μεγάλο μέρος της νέας γενιάς, προτιμούμε να ψηφίσουμε κάποιον δήμαρχο, με σκοπό να μπορούμε στην διάρκεια της τετραετίας να επιρρίψουμε ευθύνες, σε αυτόν που στηρίξαμε και όχι σε κάποιον δήμαρχο αέρα ή φάντασμα που θα μου επιβάλλουν μετά τις εκλογές. Μπράβο στον κόσμο που σας δίνει συγχαρητήρια, μήπως όμως σας τρέφουν με ψεύτικες ελπίδες; Δεν ξέρω αν σας εμπιστεύομαι για να ηγηθείτε τον τόπο που μεγάλωσα, δεν με πείθει η εμπειρία κανενός. Τώρα θα μου πείτε ότι είμαι προκατειλημμένος ή φανατικός θαυμαστής του Βίτση ή συγγενής και φίλος αυτού και των λοιπών στο ψηφοδέλτιο. Δεν είμαι ούτε υποστηριχτής του Βίτση, ούτε συγγενής και φίλος κανενός, απλά κοιτάζω το συμφέρον του τόπου μου, το συμφέρον του δήμου και κλίνει προς τα εκεί η ψαλίδα. Ποία τα δυνατά χαρτιά του νέου συνδυασμού; Είμαι 23 χρονών όπως ανέφερα και παραπάνω, λυπάμαι αλλά από τον συνδυασμό σας γνωρίζω μόνο την κυρία Βέτα καθώς ήταν δασκάλα δικιά μου και πολλών άλλων. Δεν γράφω για να κερδίσω μπράβο και εύγε, απλά προσπαθώ να συνετίσω αυτούς που προχωράνε χωρίς αρχηγό.
    Σας ευχαριστώ,
    23χρονών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. αγαπητέ 23χρονε,ομολογώ ότι, αν Αγαπητέ φίλε είσαι 23χρονος φαίνεται πως σκεφτεσαι σαν 70χρονος,αυτό σκέψου το.
    Ενας 23χρονος λόγω ηλικίας εχει απορριψει το αρχηγικό σύστημα και επιλέγει πιο ελεύθερες καταστάσεις,αυτό είναι το φυσιολογικό,επίσης ενας 23χρονος δεν έχει την ανησυχία μήπως καταρρεύσει το σύστημα γιατί εκ πεποιθήσεως είναι απέναντί του.Ενας 23χρονος δεν μπορεί να είναι αρνητικός σε νέες ιδέες που διευρύνουν την δημοκρατία και ανοίγουν το παιχνίδι έτσι ώστε να μπορεί να παίξει και η γενιά του.Ενας 23χρονος δεν αναζητά σε ένα ψηφοδέλτιο "δυνατά χαρτιά",πρώτον γιατί δεν πρέπει να πιστεύει σε τέτοια και δευτερον γιατί αν το κάνει αυτοαποκλείεται από αυτή την διαδικασία.Ενας 23χρονος δεν λυπάται που σε ένα ψηφοδέλτιο γνωρίζει μόνο ένα άτομο,γιατί αφενός πρέπει να απαντήσει γιατί δεν γνωρίζει αλλους που είναι εξίσου γνωστοί στην τοπική κοινωνία και αφετέρου θα έπρεπε να χαίρεται που κάποιοι δίνουν την ευκαιρία σε νέους,πετυχημένους,να ασχοληθούν με τα κοινά.Τέλος ένας 23χρονος πρέπει να εχει την οξύνοια να καταλαβαίνει αυτά που διαβάζει και λένε ότι υποψήφιος δήμαρχος της κίνησης Αλιάρτου είναι ο εκλεγμένος εκπρόσωπος της ενώ υπάρχει και αντίστοιχος της κίνησης Θεσπιέων και ο κυρίαρχος λαός,που τον αγνοούν τα δυνατά σου χαρτια, θα ψηφίσει στο κοινό ψηφοδέλτιο όποιον θέλει και θα τον εκλέξει.

    Ετσι σκέφτεται ένας 23χρονος αγαπητέ φίλε αν δεν είναι ή δεν αισθάνεται 70χρονος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. H οξυνοια λεει οτι δε μπορειτε να κανετε διαφορετικα γιατι ο νυν δημαρχος θεσπιεων σας εχει βαλει τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 11.59 Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αγαπητέ συμπολίτη των 23 χρόνων. Μια από τις αρχές του ΦΑΣΙΣΜΟΥ είναι να συνετίζει τους άτακτους. Μια άλλη να έχει ισόβιο αρχηγό.Είναι φτηνη δικαιολογία ότι όλοι σου είναι άγνωστοι.Απο αυτά που γράφεις όποιος και να έβαζε για υποψήφιος πάλι θα έβρισκες δικαιολογίες ,και είναι πολύ λογικό αφού έχεις αποφασίσει τι θα ψηφίσεις,δεν χρειάζεται να απολογείσαι το γιατί, είναι κατανοητό.Και έμεις όταν ψηφιζουμε - όπως γράφεις και εσύ- δεν γνωρίζουμαι όλους τους υποψηφίους, και άκόμη πιό πολύ, δεν γνωρίζουμε ούτε τον υποψήφιο Δήμαρχο, απλά τον ψηφίζουμε γιατί πιστεύουμε σε κάτι νέο ή επειδή άνηκει με την "βούλα" στον πατροπαράδοτο χώρο.Το άλλο που πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι και σε κάποιους άλλους στο παρελθόν και στην δική σου ηλικία, τους ήταν εντελώς άγνωστος και ο σημερινός δήμαρχος και ο προηγούμενος, αλλά τους ψήφιζαν με την ορμή του νέου ανθρώπου για έναν καλύτερο δήμο΄, και καλά έκαναν γιατί αυτό λέγεται ΕΛΠΙΔΑ.Αρα πρέπει να κατανοήσουμε ότι η ελπίδα για το καλύτερο, είναι η "ΑΣΠΙΔΑ" μας -και ευτυχώς σε εμας τους νέους - διαχρονικά στο να απαιτούμε και να θέλουμε το καλύτερο.Βεβαίως το καλύτερρο είναι πολύ σχετικό για τον καθέναν μας και απολύτως σεβαστό, για αυτό ψήφισε εσύ αυτόν που σε εκφράζει, και μην ενοχλήσε που εμείς ονειρευόμαστε.Κύριοι και Κυρίες της κίνησης των ενεργών πολιτών, μας δίνεται την δυνατότητα να ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ και σας ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Γιαννης κερνα...Γιαννης πινει μου ελεγαν παλια!
    Σημερα ομως σε αυτο το bloq ισχυει το ρητο....
    Γιαννης γραφει...Γιαννης απανταει!
    Ημαρτον δηλαδη...μας πιασανε παιδες!
    καλη σας νυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. αγαπητε 23χρονε ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι σε καλυπτει το οτι ο ενας συνδιασμος εχει επικεφαλη και υποψηφιο δημαρχο και ο αλλος οχι.
    το γεγονος οτι ο νυν δημαρχος δεν μπορει να σχηματισει ψηφοδελτιο ενω η κινηση πολιτων ειναι πληρης δεν σου λεει κατι?
    η παντελης ανυπαρξια της δημοτικης αρχης δεν σε ενοχλει?
    αποριπτεις ολους τους υποψηφιους της κινησης λεγοντας οτι δεν εχουν επικεφαλη.
    απο ολους αυτους λες οτι γνωριζεις μονο την κυρια βετα.
    αυτο απο μονο του εστω δεν σε καλυπτει?
    και εαν οντως 23χρονε δεν γνωριζεις τους υπολοιπους πως γινετε να βιωνεις στον αλιαρτο και να μην ξερεις κανενα απο τους αλλους?
    αστειες δικαιολογιες κατ εμε.
    ολοι οι αλιαρτινοι υποψηφιοι ειναι ατομα που δεν προκαλεσαν κανεναν εχουν αποψη ειναι αριστοι οικογενειαρχες και εχουν οραμα για τον αλιαρτο αγαπητε μου.
    και τελειωνοντας σου λεω μονο αυτο
    οι απολυτα δημοκρατικες τους διαδικασιες με την εκλογη του κυριου Ντασιωτη τα λενε ολα.
    Ενας οραματιστης ενας ανθρωπος με σχεδια και αποψεις δυναμικες για την πολη μας ειναι το στοιχημα που πρεπει ολοι να κερδισουμε.
    θαναι μεγαλο λαθος μας να μην τον σπρωξουμε ολοι μαζι ωστε να αλλαξει ο ρους της ιστοριας αυτης της παρατημενης πολης.
    ασχετα εαν δεν το παραδεχεσε ειμαι σιγουρος οτι και εσυ γνωριζεις καλα τον κυριο ντασιωτη και τι μπορει να προσφερει.
    μην πνιγεσε και εσυ στην λασπη που προσπαθουν να πεταξουν.
    φιλικα ενας αλιαρτινος 46 ιουλιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. βλέπω να διεκδικούν 4-5 υποψήφιοι την πρωτιά απο την κίνηση πολιτών.Ένας απο Θεσπιές και 3-4 απο Αλίαρτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ρε συ τυχερακια μπας και ξερεις εαν θα βγει ο αλεκος να τα σπρωξω και να τα αρπαξω απο το παρανομο στοιχημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΑΝΩΝΥΜΕ των 2:44 το να μειώνεις τους γράφοντες σε αυτή την εφημερίδα, με αυτόν τον απαξιώτικο τρόπο, και να τους μηδενίζεις,μόνο τον πανικό ενός υποψηφίου καταδεικνύει.Σε καταλαβαίνω απόλυτα.Όταν φοβάται κάποιος, ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίση τον φόβο του είναι να ,μηδενίζει τους άλλους με ότι χειρότερο, όπως στην περίπτωση σου. ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΛΩΝΗΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΙΑΡΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ.ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ?ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ.ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ Κ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΒΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΤΟΜΟ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΙΤΣΗΣ.ΓΙΑΤΙ ΒΙΤΣΗΣ ΔΙΧΩΣ ΤΑ 2 Π ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΤΕΡΜΑ Ο ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΣ...ΟΙ ΘΕΣΠΙΕΣ ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ορμώμενος κι εγώ από τον συνομήλικο μου, τον 23χρονο, συμφωνώ κι εγώ με εκείνον. Λυπάμαι αλλά δεν γνωρίζω κάποιον από τους υποψηφίους της Ανεξάρτητης κίνησης. Αν και πολύ κοινωνικός άνθρωπος, δεν μου λένε κάτι τα ονόματα, εκτός από εκείνο που αναφέρθηκε από τον συνομήλικο. Φαντάζομαι και σε πολλά άτομα από την γενιά μου. Συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά κατανοώντας το νεαρό της ηλικίας του φίλου, και βλέποντας μια επίθεση με αερολογίες και ατοποθέτητα επιχειρήματα, από φανατισμένους της κίνησης, θα έπρεπε αν μη τι άλλο να τον υπερασπιστώ. Το ότι κάποιος χειρίζεται ορθά την ελληνική γλώσσα, δεν σημαίνει ότι ο λόγος του είναι εμπεριστατωμένος και ότι εκφράζει μεγάλο μέρος της πόλης. Όσο για το ότι δεν θα ψηφίσει ο νέος, την κίνηση γιατί δεν έχει αρχηγό, είναι άποψή του και μπορεί να την αναφέρει καθώς ο καθένας σας εδώ μέσα χρησιμοποιεί θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να υπερασπιστεί την άποψή του. Κι εγώ δεν θα ψηφίσω την κίνηση γιατί απλούστατα δεν γνωρίζω κάποιον υποψήφιο από αυτήν. Την κυρία Βενετία, πολύ ευχαρίστως να την ψήφιζα γιατί πρόκειται για ένα αξιόλογο άτομο την τοπικής κοινωνίας, αλλά όπως λεει και η παροιμία, ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Καλά να περνάτε όλοι οι προπαγανδώροι της κίνησης, ψήφο ούτε από μένα θα πάρετε...

    Φιλάκια πολλά....

    New

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
    Ο ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΘΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΟΡΜΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!
    ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!
    ΕΝΑΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΣΑΣ...35 ΜΑΙΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Φίλε 23άχρονε των 7:16.Μάλλον στην Αλίαρτο κάτι παράξενο συμβαίνει με κάποιους από την γενιά των 23 χρόνων.Ευχομαι να είναι μόνο δύο τα συμπτώματα, μιάς νόσου που προσβάλει κάποιες φόρες την τρίτη ηλικία.Και το λέω αυτό, με κάθε σεβασμό στους σεβαστούς παππούδες μας.Ομως με αφορά τόσο πολύ που αρχίζω να ανησυχώ.Είμαι 23,5 χρόνων και θυμάμαι όλους τους δασκάλους μου ,όλους τους καθηγητές μου,τους γειτόνους μου,τους φίλους μου,τους συμπαίκτες μου στο ποδόσφαιρο,τους συμαθητές μου,τα φλερτ μου,καθώς επίσης και πολλούς από την ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, τι πιο λογικό αφού εδώ ΖΩ.Είναι όμως λογικό;;;;;Φιλαράκια 23άχρονοι αυτό που χαρακτηρίζει την ηλικία μας είναι- εκτός απο την μνήμη μας-το πηγαίο χιούμορ μας.πέστε αλήθεια, πλάκα κάνεται.Ελάτε ας γελάσουμε χα..χα..χαααα...τι ωραία αστεία.Τι κάνω λάθος, εισαστε 65χρονοι;;;;Φίλοι της ΚΙΝΗΣΗΣ εμείς η μια μέρα πριν τα 23, και η μια μέρα μετά, σας γνωρίζουμε πολύ καλά, και με το πάθος των νεων άνθρώπων είμαστε μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. “Ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με τις
    καλύτερες προθέσεις”.
    Αυτό θα μπορούσε να ισχύει για την Κίνηση πολιτών
    Αλιάρτου.Πράγματι υπάρχουν καλές προθέσεις στα
    κοινά.Η συνεργασία όμως με την κίνηση Θεσπιέων
    (Μαυροματίου) δηλαδή με τον νυν δήμαρχο ,σε ποιες
    αρχές στηρίζεταi ;
    Ο εκμαυλισμός συνειδήσεων και απαξίωσης των
    θεσμών δηλητηριάζει το πολιτικό σκηνικό στον
    Καλλικρατικό Δήμο.
    Γιατί δεν αποφασίζουν να ορίσουν έναν υποψήφιο
    Δήμαρχο;
    Γιατί η Κίνηση Αλιάρτου συμπράτει στο τοπικιστικό
    παιχνίδι του νυν δημάρχου Θεσπιέων (Μαυροματίου);
    Μήπως μεθοδεύετεται (με πρωτοβουλία φυσικά
    του νυν δημάρχου Θεσπιέων) το μοίρασμα της
    Δημαρχίας ;
    Αυτές οι πρακτικές του παρελθόντος ρήμαξαν τον
    Δήμο Θεσπιέων.Θα αφήσουν οι πολίτες να γίνει
    αυτό και στον Καλλικρατικό Δήμο Αλιάρτου ;
    Στην ουσία πρόκειται για δυο διαφορετικούς
    συνδυασμούς , για δυο διαφορετικές αντιλήψεις.
    Η μεν Κίνηση Αλιάρτου με καλές προθέσεις και
    αυθεντική αγωνία για τον Καλλικρατικό Δήμο
    (έστω και με υπέρμετρα πολωτική στάση,δηλ.
    άσπρο-μαύρο).Η δε κίνηση Θεσπιέων (ή μήπως
    Μαυροματίου ;) με ελάχιστες εξαιρέσεις ,
    φορέας αντιδραστικών αντιλήψεων,τοπικισμού,
    απαξίωσης θεσμών,διαπλοκή.
    Το αποτέλεσμα την ένωσης αυτής (δηλ.της
    Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών) θα είναι σίγουρα
    προβληματικό.Επιζήμιο για τον νέο Καλλικρατικό
    Δήμο Αλιάρτου.


    Ένας πολίτης…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. τι γίνεται εδώ??? φίλοι 23χρονοι, κι εγώ δεν ξέρω κάποιον από την κίνηση... παρά μόνο την κυρία Βέτα... οι νέοι δεν τους γνωρίζουμε... τυχαίο??? δεν νομίζω... ναι ρε 45χρονοι και 50ρηδες, δεν γνωρίζουμε τους κυρίους... κακό είναι??? είμαστε ειλικρινείς και μας αρέσει...
    23χρονη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΦΙΛΕΝΑΔΑ 23αχρονη μάλλον η νόσος που προσβάλει τους σεβαστούς ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ μας, βρίσκεται σε έξαρση αυτή την εποχή.Τυχαίο;;;;; δεν νομίζω.Μετά τις δημοτικές θα τους γνωρίσουμε. φιλάκια μια συμμαθήτριά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Με (μπριτζό)λες δεν κερδιζετε εκλογες. Επιλεξτε εναν ικανο -αξιο -εντιμο απο την Αλιαρτο και ειμαστε ολοι μαζι σας διαφορετικά παμε με Βιτση που τουλαχιστον εχει αποδειξει πως δεν ειναι επικινδυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ουτε με βιτσ[μοσχαρι στα αρβανιτικα] ετσι λεει ο ερμοκαστριωτης κερδιζονται εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΑΝΩΝΥΜΕ των 2:51.1 Αν έχεις στοιχεία για την ανεντοιμότητα και την επικυνδινότητα κάποιου, έδω είναι η ευκαιρία να τα γράψεις.Όπως επίσης να μας παραθέσεις και της αποδείξεις και για τους δυο συνδιασμούς.2 Με αυτόν τον τρόπο θα γνωρίζουμε όλοι την αξιοσύνη,την εντιμότητα,την ικανότητα, και την ακινδυνότητα του κάθε υποψήφιου συνδιασμού, για να επιλέξουμε ανάλογα.Γιατί- και συμφωνώ απόλυτα- αυτά είναι τα στοιχεία που πρέπει να δακρίνουν τις υποψηφιότητες.3Αν δεν το κάνεις, το μόνο που μπορούμε να υποθέσουμε είναι ότι: με την κάλυψη της ανωνυμίας, προσπαθείς να διαμορφώσεις εχθρική διάθεση εναντίον του εκπροσώπου της ΚΙΝΗΣΗΣ με πολύ δυνατές λέξεις, στην λογική του ΠΕΣ,ΠΕΣ κάτι θα ΜΕΙΝΕΙ. Δεν θέλουμε να το πιστέψουμε, γιατί αυτό χαρακτηρίζει άτομα με πανικό, δηλαδή άτομα με αίσθημα υπερβολικού και ξαφνικού φόβου,συχνά ομαδικού που κάνει κάποιον να χάνει των έλεγχο των ΠΡΑΞΕΩΝ του,και σίγουρα δεν φαίνεσαι ως τέτοιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟMΜΑΤΟΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΕΛΩΝΗ(νυν Δημαρχου Θεσπιέων) ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ"
    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΚΟMΜΑΤΟΣ ΤΟΥ "ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ" ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΙΛΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ;
    ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΕΛΩΝΗ.
    ΤΕΛΟΣ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ
    ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ.ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΛΩΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΣ.
    .....
    ΣΥΝ 97 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ
    Τα ονόματα 97 υποψήφιων δημάρχων, που στηρίζει ο ΣΥΝ, σε 11 από τις 13 περιφέρειες της χώρας, ανακοινώθηκαν χθες.
    Σε κάποιους δήμους, ο ΣΥΝ στηρίζει ανεξάρτητους υποψήφιους, σε άλλους εντάσσεται στον ΣΥΡΙΖΑ και σε άλλες περιπτώσεις στηρίζει υποψήφιους από κοινού με τη Δημοκρατική Αριστερά, τους Οικολόγους Πράσινους και με το ΠΑΣΟΚ.

    * Περιφέρεια Αττικής: Δήμος Αθήνας: Ελένη Πορτάλιου, Βύρωνα: Ακης Κατωπόδης, Γαλατσίου: Ελένη Αυλωνίτου, Δάφνης-Υμηττού: Μπάμπης Αλεξάτος, Ζωγράφου: Τίνα Καφατσάκη, Ηλιούπολης: Χρήστος Κοκοτίνης, Καισαριανής: Σπύρος Τζόκας, Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας: Θανάσης Μάλλιος, Αγίας Παρασκευής: Γιάννης Σταθόπουλος, Αμαρουσίου: Λευτέρης Μαγιάκης, Βριλησσίων: Γιάννης Τσούτσιας, Ηρακλείου: Ειρήνη Κατσινοπούλου, Κηφισιάς-Ν. Ερυθραίας-Εκάλης: Παναγιώτης Κανακάκης, Λυκόβρυσης-Πεύκης: Δημήτρης Φωκιανός, Ν. Ιωνίας: Ηρακλής Γκότσης, Παπάγου-Χολαργού: Περικλής Ζήκας, Χαλανδρίου: Σίμος Ρούσος, Αγίου Δημητρίου: Αθανάσιος Βάσιος, Αλίμου: Δημήτρης Κλαυδιανός, Ελληνικού-Αργυρούπολης: Χρήστος Κορτζίδης, Καλλιθέας: Τάκης Μακρίδης, Μοσχάτου-Ταύρου: Γρηγόρης Σωπάκης, Νέας Σμύρνης: Παναγιώτης Πάντος, Π. Φαλήρου: Στέλιος Βαλέτας, Αγίας Βαρβάρας: Γιώργος Γεωργιαννάκης, Αγίων Αναργύρων-Καματερού: Παναγιώτης Τερζόγλου, Αιγάλεω: Δημήτρης Μπίρμπας, Περιστερίου: Σοφία Αλεξοπούλου, Πετρούπολης: Στέφανος Βλάχος, Χαϊδαρίου: Κώστας Ασπρογέρακας, Αχαρνών: Π. Σεπέτα, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης: Π. Καπετανέας, Παλλήνης: Θόδωρος Γκοτσόπουλος, Σαρωνικού: Π. Φιλίππου, Ωρωπού: Ιωάννα Στεργίου, Ασπροπύργου: Σπύρος Νίκας, Ελευσίνας: Γιώργος Αμπτζόγλου, Μεγαρέων: Τάσος Δέσκος, Κερατσινίου-Δραπετσώνας: Λουκάς Τζάνης, Κορυδαλλού: Καίτη Κυλάκου, Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη: Κώστας Παπαδόπουλος, Πειραιά: Νίκος Λεγάκης, Αίγινας: Αριστείδης Σώρης.

    * Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης:Δήμος Δράμας: Ανέστης Σπυρίδης, Καβάλας: Αρης Βέρος.

    * Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας:

    Δήμος Σερρών: Παναγιώτης Κοτρώνης, Σιθωνίας: Κυριακή Μάλαμα, Αριστοτέλη: Κώστας Ευθυμίου, Θεσσαλονίκης: Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Κορδελιού-Ευόσμου: Ανέστης Βασιλειάδης, Λαγκαδά: Γιώργος Ρόκκος, Πυλαίας-Χορτιάτη: Απόστολος Αντωνόπουλος, Παύλου Μελά: Δημήτρης Θεοδοσιάδης, Νεάπολης-Συκεών: Σωτήρης Σιωμάδης, Βόλβης: Αγγελος Φραντζής, Ωραιοκάστρου: Στάθης Κελεσίδης, Καλαμαριάς: Μιχάλης Παναγιωτίδης, Δέλτα: Γρηγόρης Ουζούνης, Αλεξάνδρειας: Δημήτρης Τσίκλας, Δίου-Ολύμπου: Γρηγόρης Βεγλίρης, Κατερίνης: Αντώνης Μάντζιος.

    * Περιφέρεια Ηπείρου: Δήμος Αρταίων: Ολγα Γεροβασίλη, Ιωαννίνων: Χρήστος Μαντάς.

    * Περιφέρεια Θεσσαλίας: Δήμος Λαρισαίων: Απόστολος Καλογιάννης, Τυρνάβου: Χρήστος Κιτσίδης, Τρικάλων: Δημήτρης Παπαθανασίου, Καρδίτσας: Φρόσω Παύλου.

    * Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Δήμος Ναυπακτίας - Ξηρόμερου: Γεωργαλής Καρακώστας, Πατρέων: Γιάννης Δημαράς.

    * Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Δήμος Λαμιέων: Βασίλης Κυριακάκης, Αλιάρτου: Χρήστος Πελώνης, Λιβαδέων: Παναγιώτα Πούλου, Δελφών: Μίλτος Καλύβας, Καρύστου: Σοφία Μούτσου, Χαλκιδαίων: Γιώργος Βλαχόπουλος, Κύμης-Αλιβερίου: Δημήτρης Θωμάς.

    * Περιφέρεια Πελοποννήσου:Δήμος Κορινθίων: Μπάμπης Κασίμης, Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης: Ανδρέας Ζάρος, Ναυπλιέων: Γιάννης Γκιόλιας, Τρίπολης: Βασίλης Γιόκαρης, Καλαμάτας: Σταμάτης Μπεχράκης.

    Θ.ΤΣ.

    COPY..
    http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=11/10/2010&id=212182

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ" ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ".
    ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ".
    ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ξεφτιλίκια, να βγάζουν και δελτίο τύπου για να μας ρίξουν στάχτυ στα μάτια, και την επομένη να υποστηρίζει ο συνασπισμός υποψήφιο δήμαρχο αλιάρτου τον Πελώνη.???? Αλιαάρτου τον Πελώνη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    ΕΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ, ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΛΩΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ) ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΥΡΙΟΙ? ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΑΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΩ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ. ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΤΟΠΙΚΙΣΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ωραίος ο τοπικιστής, και σίγουρα κλασική περίπτωση απόγονου του Σωκράτη.Τι μας λέει:Δεν είμαι εγώ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ εσυ φταίς που είσαι ΧΩΡΙΑΤΗΣ.Σα δεν ντρέπεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΑΤΗΣ, ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ. ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΓΟΝΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ! ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ Π.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. συμφωνώ απόλυτα ανώνυμε 2:32 ούτε εγώ θέλω δήμαρχο απο το Μαυρομάτι.Θα μαζευτούμε όλοι όμως εμείς οι υπερπατριώτες και θα πούμε πως το Μαυρομάτι που μόχθησε πολύ για να είμαστε σήμερα εμείς έδρα, δεν το θέλουμε στο δήμο Αλιάρτου.Αν αυτοί οι κακοί Μαυροματαίοι συμφωνούσαν με την γνώμη κάποιων άλλων και δεν πάταγαν πόδι σήμερα θα ψηφίζαμε στο δήμο Ορχομενού φίλε.φίλε τοπικιστή.Άσε που μερικοί απο αυτούς είναι πιο ντόπιοι απο εμάς εδω και αγαπούν αυτόν τον τόπο ίσως περισσότερο απο κάποιους απο εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Αμώνυμε τοπικιστή δεν θα σου έγραφα εαν δεν ήμουν απο χωριό του πρώην δήμου Θεσπιών, δηλαδή ΧΩΡΙΑΤΗΣ ψηφοφόρος.Ευτυχώς που βρέθηκες ΕΣΎ να με εξετάσεις διαδυκτιακά, για να μάθω στα 33 μου ότι εκτός απο χωριάτης, είμαι και ΒΛΑΚΑΣ και Π.......Σ.Δυστυχώς δεν είμαι υποψήφιος για να σου δώσω απάντηση,στο αγωνιώδες έρωτημά σου.Σου είμαι ευγνώμων για τα καλά σου λόγια,γιατί τώρα ξέρω πως να πορευτώ, όπως σίγουρα ξέρουν και η συνδημότες μου.Με εκτίμηση . .Ο Π.......Σ του Χωριάτη Ψηφοφόρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. thn apofasi tou prwtodikeiou me olous tous syndiasmous mporei kapoios na th dhmisieysei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν