Έναρξη ανακύκλωσης υλικών συσκευασίας στο δήμο Λεβαδέων

| Ετικέτες , | Posted On Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ενημερωτικές εκδηλώσεις στις 4 και 5 Μαρτίου 
στη πλατεία Λ. Κατσώνη

Η αντιμετώπιση ζητημάτων της καθημερινότητας, η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών αποτελούν προτεραιότητα για το δήμο Λεβαδέων. 

Η δημοτική αρχή από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της καθαριότητας και της ανακύκλωσης στοιχεία που μεταξύ άλλων χαρακτηρίζουν ένα σύγχρονο και ανθρώπινο δήμο...


Το προηγούμενο χρονικό διάστημα η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου προχώρησε στη συλλογή των μπλε κάδων οι οποίοι πλύθηκαν και ήδη τοποθετούνται καθαροί σε όλα τα σημεία της πόλης.  Τα υλικά της ανακύκλωσης, μεταλλικές και χάρτινες συσκευασίες καθώς και υλικά από γυαλί και πλαστικό θα συλλέγονται με ξεχωριστά οχήματα και θα μεταφέρονται σε Κέντρο Διαλογής Υλικών. 

Επειδή η συνεργασία δήμου και πολιτών και η συμμετοχή όλων σε αυτή τη προσπάθεια κρίνεται αναγκαία προκειμένου να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα στην αισθητική και την προστασία του περιβάλλοντος ο δήμος Λεβαδέων με την επανέναρξη του προγράμματος ανακύκλωσης διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων.

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί για τους μαθητές των σχολείων του δήμου στις 11:30 το πρωί την Παρασκευή 4 Μαρτίου στην πλατεία Λάμπρου Κατσώνη (Ζάπειο) και στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη το Σάββατο 5 Μαρτίου και πάλι στις 11:30 το πρωί για τους συλλόγους της περιοχής και όλους τους δημότες.    

Παράλληλα στον ίδιο χώρο θα γίνεται και συλλογή παλαιών μικρών ηλεκτρικών συσκευών.

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for Έναρξη ανακύκλωσης υλικών συσκευασίας στο δήμο Λεβαδέων

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν