ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ "ΞΕΝΙΑ" ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ

| Ετικέτες | Posted On Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Άμεσα υλοποιείται από τη νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Λεβαδέων η προεκλογική δέσμευση του συνδυασμού «Νέα Λιβαδειά – Νέοι Ορίζοντες» για την αξιοποίηση του ΞΕΝΙΑ στις πηγές της Κρύας.

Ο δήμαρχος Λεβαδέων Νίκος Παπαγγελής και η Δημοτική Αρχή μεθοδικά, με συγκεκριμένο σχέδιο και στοχευμένες ενέργειες στο πλαίσιο της γενικότερης πολιτικής κατεύθυνσης για παραχώρηση τουριστικών περιπτέρων στις τοπικές κοινωνίας μέσω της αυτοδιοίκησης έπεισαν την ηγεσία του...


...Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και την Διοίκηση της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης να προβούν στην παραχώρηση του ΞΕΝΙΑ στο Δήμο Λεβαδέων.

«Σε απάντηση του ως άνω αιτήματός σας, που αφορά στην παραχώρηση προς το δήμο Λεβαδέων έκτασης ιδιοκτησίας ΕΟΤ που βρίσκεται στην περιοχή της ‘’Κρύας Λιβαδειάς’’, όπου είχε ανεγερθεί το τουριστικό περίπτερο ‘’ΞΕΝΙΑ ΚΡΥΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ’’, σας ενημερώνουμε ότι η ΕΤΑ είναι θετική ως προς αυτή τη παραχώρηση, η οποία θα έχει ως σκοπό την πλήρη ανακατασκευή και λειτουργία του τουριστικού περιπτέρου καθώς και τη γενικότερη αξιοποίηση του ακινήτου προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και των επισκεπτών της», αναφέρει το σχετικό έγγραφο της ΕΤΑ με ημερομηνία 28 Φεβρουαρίου 2011.

Στη συνέχεια ζητά να αποσταλεί σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία καθορισμού των ειδικότερων όρων και η υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης.

Χθες το θέμα συζητήθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο και ελήφθη ομόφωνα η απόφαση για την αποδοχή της παραχώρησης. 

Ο κ. Παπαγγελής χαρακτήρισε σημαντική την εξέλιξη και δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Το ΞΕΝΙΑ και η ιδιαίτερου φυσικού κάλλους περιοχή της Κρύας αποτέλεσε και θα συνεχίσει πλέον να αποτελεί σημείο αναφοράς για τη Λιβαδειά και την ευρύτερη περιοχή.

Η δέσμευσή μας ήταν χρέος μας προς τους Λιβαδείτες. Η παραχώρηση του ΞΕΝΙΑ στο Δήμο ικανοποιεί απόλυτα το αίτημα όλων των δημοτών για την ανάδειξη της περιοχής. 

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα επικαιροποιήσουμε την τεχνική μελέτη και ελπίζω πολύ γρήγορα να δημοπρατήσουμε την ανακατασκευή του ΞΕΝΙΑ».

Σχετικές Αναρτήσεις :Comments:

There are 0 σχόλια for ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ "ΞΕΝΙΑ" ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν