ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

| Ετικέτες , | Posted On Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση συνενώνονται 1.523 σχολεία και προκύπτουν 672 νέα σχολεία.

Στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση συνενώνονται 410 σχολεία και προκύπτουν 205 νέα συγκροτήματα.

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, πάντως, θα διατηρηθεί το πλαφόν των 25 μαθητών ανά τάξη, με μια προσαύξηση 10% μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. 

Δείτε στη συνέχεια τις αλλαγές στα σχολεία του δήμου μας...


Υποβιβάζεται το 3/Θ Δ.ΣΧ.ΑΣΚΡΗΣ  σε 2/Θ Δ.ΣΧ.ΑΣΚΡΗΣ

Συγχωνεύονται τα εξής δημοτικά σχολεία με το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αλιάρτου:
1/θ Δ.Σ. Υψηλάντη, 1/θ Δ.Σ. Πέτρας

Καταργούνται: 1/Θ Δ.Σ.Νεοχωρίου, 1/Θ Δ.Σ.Μαζίου

Σχετικές Αναρτήσεις :



16 σχόλια:

  1. γιατι αναζητας τον δημαρχο?
    θιχτηκε καπου ο δημος αλιαρτου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΑΑΑ.....Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΑ ΘΙΧΤΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠ' ΤΟΝ ΑΛΙΑΡΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠ' ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ....ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑΜΑΣ !!!!!!!ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ.(BILDERBERG)

    ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΟΛΗ Η ΑΤΖΕΝΤΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ (ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ) Η ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.... ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΣΚΡΗ...
    ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ...ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΜΟΙΟΙ ΣΟΥ....


    ΣΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ανωνυμε των 5.37 εισαι αξιολυπητος
    σε λυπαμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο δημαρχος την εγγραφη διαμαρτυρια του για τις συνχωνεψεις και καταργηςεις σχολειων την εχει κανει εκει που πρεπει.τι αλλο πρεπει να κανει; ναπιασει τη μου....ρα την διαμαντοπουλου προσωπικα;τι να της πει; ειμαι οδημαρχος αλιαρτου και δεν θελω νασυμβει αυτο στα σχολεια του δημου μου; εισαστε σοβαροι;αν μπορειτε καντε κατι και σεις σαν πολιτες. απλα διαμαρτυρηθητε στους παραπανω να δουμε τι απαντηση θα παρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. otan kleinoyn sxoleia den bgajeis anakeinoseis mono ;kaneis agona kai ta kratas anoikta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αν ειχες εστω και ελαχιστη γνωση πολιτικης θα εβλεπες οτι στον δικο μας δήμο εχουν γινει ελαχιστες -και ισως απαραίτητες συγχωνεύσεις σε σχέση με την υπολοιπη Ελλαδα που η Διαμαντοπούλου σάρωσε (και μακάρι να νοιζόταν η κυβερνηση για το δημομας μπροστα στο τζουναμι της χρεοκωπίας που έρχεται)Όσο για το δημαρχο είναι τόσο αξιος που το εργο του θα μήνει σιγουρα στην ιστορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατάρχην,επειδή είμαι σε θέση να γνωρίζω και αυτά που θα πω αποδεικνύονται τα πράγματα έχουν ως εξής:
    1.Τα σχολεία που καταργούνται(Μαζίου,Νεοχωρίου)καταργούνται στα χαρτιά,γιατί στην πράξη έχουν κλείσει εδώ και 10 χρόνια.Πρόκειται για καθαρα τυπικό θέμα.
    2.Ο υποβιβασμός της Ασκρης από 3/Θ σε 2/Θ έπίσης είναι τυπικό θέμα γιατί εδώ και χρόνια λειτουργεί ως 2/Θ λόγω μικρού αριθμού παιδιών.
    3.Ο αγώνας του Δημάρχου και των συνεργατών του ήταν τεράστιος για να μην συγχωνευθεί κανένα σχολείο και είμαι βέβαιος ότι απέτρεψε το κλείσιμο του Σωληναρίου ,της Άσκρης και του Λεονταρίου.Ημουν αυτόπτης σε διάλογο που είχε με στέλεχος του υπουργείου και είμαι σίγουρος ότι δεν θα τολμούσαν να αγνοήσουν αυτά που τους είπε,όπως επίσης και τα γραπτά που τους έστειλε.
    4.Τον ίδιο αγώνα έκαναν και για Πέτρα ,Υψηλάντη και ξέρω ότι τον συνεχίζουν,όμως σχολείο με 7 μαθητές (πέτρα) και 3 (Υψηλάντης)σε απόσταση 3 και 5 χιλιομέτρων από μεγαλύτερο,είναι αδύνατο να διατηρηθεί,όσο κι αν επιμείνει ο Δήμαρχος και για μένα καλύτερα να μην διατηρηθεί για το καλό των παιδιών.
    Αυτά για να μην αδικούμε ανθρώπους που προσπαθούν και δεν το διαφημίζουν.Είναι σίγουρο ότι θα βρούμε θέματα να τους χτυπήσουμε,αλλά οχι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δείτε τι έγινε στους γειτονικούς Δήμους (Ορχομενού,Αράχωβας,Λιβαδειάς)και θα καταλάβεται ότι έχουμε ελάχιστες και μάλλον αναγκαίες απώλειες.Μάλλον το δούλεψε καλά το θέμα ο Δήμαρχος ,που ως καθηγητής ο ίδιος το γνωρίζει καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. kanenas ekpaideytikos sto kosmo den dexetai na kleisei sxoleio osous mauhtes kai na exei ena sxoleio kai den probalei adynama epeixeiphmata aloy ekleisan pio polla . ean den mporei na krateisei anoikta ta sxoleia odimarxos tote ua to kanoyn oi daskaloi me toys agones poy jeroyn na dinoyn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΙ ΥΠΟΣΤΥΡΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. syfono kapote to ifele. tora den yparxei logos. fainetai omos oti kakoemauan kai den tokatalabainoyn.omos sto telos fa toys peisei .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν