ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ STAR ΛΑΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

| Ετικέτες | Posted On Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Σχετικές Αναρτήσεις :



29 σχόλια:

  1. Τέλειος δήμαρχε.Μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ψηφίσαμε...ό,τι και ό,τι...
    ψηφίσαμε...ΝΤΑΣΙ-ΩΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα παραπάνω σχόλια είναι τουλάχιστον ανούσια & δεν αρμόζουν σε πρόσωπα που υποστήριξαν την παρούσα δημοτική αρχή ή οποία δείχνει δυναμισμό, αποφασιστικότητα, ευγένεια και συνεργασία. Όσον αφορά για το όνομα του δήμου θα πρέπει να αντιληφτούν πλέον οι κάτοικοι της Αλιάρτου πως με τον όρο Δήμος Αλιάρτου αναφερόμαστε σε μια αρκετά μεγάλη περιοχή η οποία εκτίνεται από Σωληνάρι μέχρι το Μαυρομάτι. Επιπλέον οι ίδιοι ήθελαν διακαώς την συμμετοχή του δήμου Θεσπιέων (δεν είμαι από τις Θεσπίές – Διαμένω στην Αλίαρτο & εκφράζω απλώς την γνώμη μου). Τέλος θα πρέπει να καταλάβουν αρκετοί Αλιαρτινοί ότι οι κάτοικοι των υπολοίπων χωριών δεν είναι ΥΠΗΚΟΙΟ Ι, ΟΤΕ ΥΠΟΤΕΛΣ προς αυτούς, όπως νομίζουν. Αλλά αντιθέτως θα πρέπει να συνεργαστούν για το κοινό καλό όλης της περιοχής. Και με την ευκαιρία θα ήθελα να συγχαρώ την δημοτική αρχή για την κίνηση να ορίσει δρομολόγια από τα χωριά προς το κέντρο του δήμου ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΟΗΤΕΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ ορισμένων “ τοπικών παραγόντων”.
    Ευχαριστώ πολύ .

    ΥΓ. Είναι απείρως σωστότερο να υπάρχει μια στοιχειώδης ΜΗ ΑΝΩΝΥΜΙΑ. Όσοι γράφουν ανώνυμα θα μπορούσαν να σεβαστούν την ανωνυμία τους και να είναι πιο κόσμιοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν νομιζεται κυριοι με το ψευδονυμο Αλιαρτος και Μαρια οτι κρυβομενοι πισω απο την ανωνυμια σας αυτη μπορειται να κατηγορειται και να προσβαλλεται κοπους και αγωνες μιας ζωης εισαστε γελασμενοι.Η υποθεση εχει παρει ηδη τον δρομο της δικαιοσυνης μεσω εισαγγελειας ηλεκτρονικου εγκληματος περι συκοφαντικης δυσφημισης.Θα χαρω ιδιαιτερα να σας αντικρυσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αγαπητε υιε του κυριου παλμε εδειξες τον χαρακτηρα σου.
    απειλες για εισαγγελεις και σια?
    λυπαμαι.....
    αλλωστε εσυ εισουν ποιο χυδαιος απο ολους καποιες φορες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τον χαρακτηρα μου σας παρακαλω πολυ αφηστε να τον κρινουν εκεινοι που με γνωριζουν προσωπικα!Ειναι ωραιο να δημιουργουμε εντυπωσεις και να κατηγορουμε ετσι?
    Βεβαια γιναμε ευκολος στοχος επειδη πηραμε το θαρρος να αναφερουμε το ονομα μας στην συζητηση κατι που δεν κανατε εσεις!Αν θελετε να λυπαστε για καποιον αυτος ειναι ο εαυτος σας που ντρεπεστε να αναφερετε το ονομα σας!Πιστευω πως να προστατευεσαι απο το νομο δεν ειναι απειλη,οσο για την χυδαιοτητα μαλλον δεν γνωριζετε την ελληνικη γραφη,καποια αλλη γλωσσα διαβαζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παλμεδες μας ζαλισατε καντε ένα διαλλειμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σχόλια ανώνυμα που αναφέρονταν απαξιωτικά στο πρόσωπο του κ. Παλμέ διαγράφηκαν κατόπιν επιθυμίας του ιδίου. Θα παρακαλέσω να μην επαναληφθούν φαινόμενα -όπως υβριστικά ανώνυμα σχόλια- που παρατηρήσαμε κατά την προεκλογική περίοδο. Η ανωνυμία είναι δικαίωμα του καθενός, δεν δίνει όμως το δικαίωμα σε όσους κρύβονται πίσω από τη μάσκα της, να κατακεραυνώνουν συμπολίτες μας κατ'αυτόν τον ανήθικο τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εισαγγελείς και φαρισαίους, κ.Βασίλη Παλμέ…
    Μπράβο, Συγχαρητήρια…..
    Να σας θυμίσω ότι και ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ επικαλείται τους εισαγγελείς….
    Και οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο SIEMENS επικαλούνται τους εισαγγελείς…
    Και οι εταιρείες των ΔΙΟΔΙΩΝ επικαλούνται τους εισαγγελείς…
    Και οι ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ για να κάμψουν τον λαό επικαλούνται τους εισαγγελείς…

    Ο ΝΟΜΟΣ πράγματι είναι απαραίτητος, αλλά όχι κατά το «γράμμα του» αλλά για το «ΠΝΕΥΜΑ» του.

    Ο κόσμος ξέρει ότι αν εφαρμόζονταν ΣΩΣΤΑ οι νόμοι οι ΦΥΛΑΚΕΣ πρέπει να ήταν γεμάτες (για ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ θέματα κλεψιές , λαμογιές κ.τλ - και όχι για λογάκια…) και πολλοί απ’ αυτούς θα ήταν από το χωριό μας…..

    Σε αυτά τα «σχόλια» που αναφέρεσε , είναι απλώς γραπτή έκφραση ΑΠΟΨΗΣ (σε ΠΟΛΙΤΙΚΑ θέματα) τα οποία ούτως ή άλλως συζητούνται από όλους ,περιοδικά, στα καφενεία και στις γειτονιές από ΟΛΟΥΣ…

    Το μόνο που καταφέρνεις είναι να περιορίσεις την ελευθερία και αμεσότητα έκφρασης αυτού του Ιστότοπου.

    Το μονο που έχει απομείνει στον λαό είναι ή ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Έκφρασης…
    απ’όλα τα άλλα ΓΙΟΚ….

    Υ.Γ
    Μην ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ τον κόσμο αφού ξέρετε ότι είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να δοθούν προσωπικά δεδομένα για απλή πολιτική έκφραση…
    Και επίσης ούτε είναι ΠΡΑΚΤΙΚΗ των συγκεκριμένων ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα παρακαλουσα παρα πολυ να ανακαλεσετε και να ειστε πιο συγκεκριμενος για το νουμερο του γυναικειου ενδυματος που φορατε!Σαν δεν ντρεπεστε καθολου λεω εγω!!Μαλιστα κυριε/κυρια μου αυτο ειναι το ονομα μου, το δικο σου?Γιατι ειμαι σιγουρος πως αν και εσεις με την σειρα σας μας αποκαλυψετε το ονοματακι σας θα εχω και εγω αλλα και πολλοι ακομα πολλα ραματα για την γουνα σας ΄΄κυριοι των γραμματων΄΄!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ειναι ντροπη να βριζονται συντοπιτες μας μεταξυ τους.αφηστε ησυχο τον παλμε και τον καθε παλμε.αν εχετε κατι προσωπικο μην το λυνετε μεσω του βηματος,αλλα σε κατ ιδιαν αντιπαραθεση.λιγος σεβασμος συντοπιτες μου δεν βλαπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κατανοώ τον Διαχειριστή , και έτσι πρέπει να πράξει, όταν κάποιος επώνυμος το απαιτεί.

    Όμως τα σχόλια που διαγράφηκαν για τον κ.Παλμέ δεν ήταν υβριστικά (με την κυριολεκτική έννοια ),αλλά πληρούσαν τα παρακάτω:

    -Ήταν άποψη στοχευμένη κατά της «συμπεριφοράς -πολιτικό πρόσωπο».
    -Στηρίζονταν και περιέγραφαν γεγονότα και συμπεριφορές (και μάλιστα πρόσφατα όπως το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, κτλ )
    -Ήταν συγκοτημένη σκέψη και μέρος της ιστορίας του τόπου
    που καλό θα ήταν να γνωρίζουν οι νεότεροι

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ρε Βασίλη ,πολύ θράσος ,τουπέ και ειρωνία ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τα ραματα για την γουνα που λεει ο βασιλακης δεν διαγραφονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είμαι ο Ανώνυμος των 9:13 μ.μ.
    Απ’αυτά που είπα, κ.Βασίλη δεν καταλάβατε, δυστυχώς, τίποτα.
    Αναφερόμουν σε σωστή συμπεριφορά πολίτη, γιατί είμαι πολίτης απλός ,
    και όχι μέλος δημοτικού συμβουλίου ή των γραμμάτων ή των τεχνών ή ότι άλλο λάθος πάλι καταλάβατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. το μηλο κατω απο τη μηλιά.α ρε σοφε λαέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Επειδη αρχιζω και αντιλαμβανομαι πως γνωριζομαστε με τους περισσοτερους, πιστευω πως γνωριζετε πολυ καλα κυριοι πως οι λεξεις θρασος,τουπε και ειρωνεια δεν με αντιπροσωπευουν ουτε στο απειροελαχιστο!Αρκετα πιστευω πως αναλωσα τον χρονο μου με ανθρωπους που δεν σεβονται την προσωπικοτητα τους και παιζουνε κρυφτο πισω απο το δακτυλο τους!Καλη συνεχεια σας ευχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. στο καλό βασιλάκη.σοφη κινηση να σταματήσεις,οτι ειχε απομείνει από το παλμέικο το ισοπεδωσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. τι σχεση φχει η αδερφη του παλμε μουλκαιε;
    μια μουλκαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. χαμοσ στο ισωμα...λοιπον κυριοι/ες εσεις που εχετε λυσει ολα τα προβληματα σας γιατι ασχολειστε με τα οικογενειακα του καθενοσ???τι ενδιαφερει τον κασθενα για την αδερφη του παλμε,για την περιουσια του,για τα παιδια του..εδω ο κοσμος καιγεται κ μερικοι χτενιζονται..αφηστε τον καθενα ησυχο..διοτι οταν κλεινει η πορτα του καθενος μας κανεις δν ξερει τι γινεται μεσα...ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ..κυριε μουλκαιε γιατι βριζετε τον παλμε??απο την ιδια φαρα δεν κρατατε κ εσεισ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κλείνωντας το ζητημα,αναλωθηκαμε σε μια προσπαθεια υπερασπισης των γεγονοτων και της τιμης μας ως οικογενεια. Το μονο που μετα λυπης διαπιστωσα ηταν μια εχθρα και ενα μισος που απωτερο σκοπο ειχε να θιξει μια οικογενεια που δεν εχει δωσει το παραμικρο δικαιωμα για την ηθικη της. Τα σχολια των αγαπητων 'φιλων' μου δινουν μια στενοχωρια, για τον λογο του οτι αναφερονται επι προσωπικου,θιγωντας τις αρχες περι ευγενειας, καλυπτομενοι απο την ασφαλεια της ανωνυμιας. Η ανδρεια και ο σεβασμος αποκταται μονο, δεν δυναται να κερδιθει με λογους καλυπτομενους απο προσωπεια και ψευτικες καλημερες. Παρακαλω οποιον εχει την διαθεση για μια πραγματικη συνομιλια, επι επιχειρηματων,ειμαι ανοιχτος να τον δεχτω και να συζητησουμε. Ο χαρακτηρας μου δεν μου επιτρεπει να συνεχισω στο ιδιο υφος υβρεων και χαρακτηρισμων. Τελος, παρακαλω οσους χρησιμοποιουν ψευδωνυμα και επωνυμα που αναφερονται στην οικογενεια μου, να παψουν να τα χρησιμοποιουν. Επισης κατην συγνωμη μας στους διαχειριστες του blog για την παρεκτροπη και την αγενεια στα γραφομενα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. χιλαρι παλι ρεστα εδωσες.
    αλλα δεν σου περασε,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν