Μήπως να προλάβουμε;

| Ετικέτες , , , | Posted On Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Η είδηση είναι θλιβερή τρίχρονο κοριτσάκι νεκρό από επίθεση σκύλων .Πρίν μερικές μέρες δημοσιεύτηκε σχετική ανάρτηση του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αλιάρτου για σοβαρό πρόβλημα,με αγέλες αδέσποτων σκύλων στην πόλη μας που μάλιστα, έχουν επιτεθεί σε ανθρώπους.Ζητήθηκε από την δημοτική αρχή,σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες να επιληφθεί του προβλήματος.Εγινε κάποια ενέργεια από την δημοτική αρχή;υπάρχει κάποια εξέλιξη για την οποία δεν ενημερωθήκαμε ή μήπως πρέπει να συμβεί  κάποιο τέτοιο τραγικό γεγονός για να ληφθούν μέτρα ; Καλό είναι να ενδιαφερθεί κάποιος.
                          Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αλιάρτου

Σχετικές Αναρτήσεις :



64 σχόλια:

  1. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επιτέλους ας δείξει κάποιος ενδιαφέρον για αυτή την πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο σύλλογος θέτει τα ζητήματα που μας αφορούν όλους και έχω γράψει ξανά και το επαναλαμβάνω ότι σύντομα θα αποτελεί τη φωνή του μέσου δημότη.Το ερώτημα όμως είναι:υπάρχει δημοτική αρχή σ'αυτή την πόλη;κι αν τώρα δεν μπορεί να λύσει αυτά τα προβλήματα,θα μπορέσει να λύσει σοβαρότερα στον νέο δήμο;αλίμονό μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παρόλο που γνωρίζω κάπως ορισμένα ιδρυτικά μέλη,ομολογώ ότι ήμουνα δύσπιστος για τον ρόλο αυτού του συλλόγου,όπως και κάθε συλλόγου που συνήθως γλείφουν την εξουσία.Ομως διαψεύστικα,μέχρι στιγμής τουλάχιστον και χαίρομαι γιαυτό.Μπράβο παιδια φέρατε τον σύλλογο την κατάλληλη στιγμή και όπως φαίνεται δεν "μασάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου είναι φερέγγυα άτομα, αυτά τα οποία γνωρίζω εγώ τουλάχιστον και ότι καλύτερο διαθέτει αυτή τη στιγμή η πόλη μας. Δεν είμαι μέλος του συλλόγου αλλά θα γραφτώ και γω επειδή πράγματι τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά, αλλά επαναλαμβάνω αυτοί οι άνθρωποι που εμπλέκονται στο σύλλογο έχουν ήθος.
    Που μπορεί κάποιος να γραφτεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε πολύ λίγες μέρες θα είναι έτοιμο το γραφείο του συλλόγου που μας παραχώρησε ο Οργανισμός Κωπαϊδας,στους κήπους δίπλα από τα γραφεία του.Ο λόγος της καθυστέρησης είναι πως το κτήριο θέλει πολύ δουλειά την οποία την κάνουμε μόνοι μας,με προσωπική εργασία.Όταν λοιπόν ετοιμαστεί, θα ανακοινωθεί και θα είναι επισκέψιμο διάφορες μέρες και ώρες και τότε μπορεί να έρθει όποιος θέλει να τα πούμε και πιθανόν να εγγραφεί και μέλος.Λίγη υπομονή,η αρχή πάντα είναι δύσκολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tο πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο και λαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις τους τελευταίους μήνες με τις επιθέσεις των αδέσποτων σε συμπολίτες μας και ειδικά σε παιδιά. Το θέμα νομίζω πως αφορά φορείς και πολίτες, αφού αυτοί εξάλλου ευθύνονται για την παρούσα διαμορφωμένη κατάσταση. Οι πολίτες με την ανευθυνότητα και την δήθεν ευαισθησία και αγάπη, για τα συμπαθέστατα τετράποδα υιοθετώντας κάποια από αυτά και μόλις τους περάσει το μεράκι, τα βγάζουν στο δρόμο και αδιαφορούν για την συνέχεια.
    Η απόκτηση σκύλου μπορεί και πρέπει να επιφέρει χαρά και μοναδικές εμπειρίες στην οικογένεια που είναι ικανή να δημιουργήσει σχέση με το κατοικίδιο της. Αλλά η απόκτηση σκύλου περιέχει και ευθύνες και η σημαντικότερη από αυτές είναι ο έλεγχος των γεννήσεων. Η ευθύνη της πολιτείας είναι πως πρέπει να ενδιαφερθεί, να συντονίσει τους φορείς, υπηρεσίες και πολίτες ώστε να βρεθεί κάποια λύση. Με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής και την καλύτερη διαχείρηση των αδέσποτων σκύλων πρέπει να πραγματοποιηθεί μια συνάντηση που θα προσκληθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς ( Κτηνιατρική Υπηρεσία Ν.Α. Βοιωτίας, Κτηνιατρείο νομίζω πως υπάρχει, Περιβαλλοντικός Σύλλογος, Αστυνομικός Σταθμός Αλιάρτου, Κυνηγετικός Σύλλογος, Κέντρο Υγείας), οι διευθυντές όλων των σχολείων του Δήμου, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων και δημότες. Στόχος της συνάντησης να είναι η ενημέρωση σχετικά με τα αδέσποτα σκυλιά και η καλύτερη από κοινού αντιμετώπιση του ζητήματος, το οποίο έχει κοινωνικές προεκτάσεις, είναι ζήτημα που σχετίζεται και με την εκπαίδευση και προϋποθέτει την ευαισθητοποίηση και τη συνεργασία όλων των αρμόδιων φορέων και των δημοτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μια ενδιαφέρουσα πρόταση (του ικτινου)σε ένα ενδιαφέρον θέμα.επιτέλους η ζωή μας στην Αλίαρτο αποκτάει και κάποιο ενδιαφέρον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έκανα αγαπητοί μου Αλιαρτείς μια βόλτα στους κήπους που πολύ αγαπώ, μιας και μου θυμίζουν τα παιδικά μου χρόνια. Η πλήρης απογοήτευση από το θέαμα και την κατάντια του πανέμορφου πάρκου. Θυμός και αγανάκτηση για τις τουαλέτες που δημοσιεύσατε και οι οποίες είναι σε χειρότερη κατάσταση απ΄ότι δείχνουν οι φωτογραφίες. Kαι οι φωτογραφίες δεν αποτυπώνουν την μπόχα και την δυσωδία. Ο Δήμος απ΄ότι φαίνεται δεν ενδιαφέρεται και δεν του καίγεται καρφί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αν του καιγοτανε θα ειχε συμμορφωσει πολλα. αλλα στου κουφου την πορτα οσο θελεις βρωντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. έρχονται εκλογές23 Μαΐου 2010 στις 6:27 μ.μ.

    θέλω κάποιος αν ξέρει να μας πει τις αρμοδιότητες των δύο αντιδημάρχων της πόλης.Γιατί σίγουρα κάποιος είναι αρμόδιος για τα αδέσποτα,για τις κατεστραμένες τουαλέτες κτλ και προφανώς δεν κάνει την δουλειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξέρετε που βρισκόμαστε κύριοι; και με ποιους έχουμε να κάνουμε; Στην περιφορά της εικόνας του Αγίου Κων/νου, γύρω από το παλιό γήπεδο, ήταν η απόλυτη ξεφτίλα. Κρανίου τόπος. Τα ξερά χορτάρια έχουν φτάσει 3 μέτρα, και άρχισε πριν ένα μήνα η αντιπυρική περίοδο, και η δημοτική μας αρχή βρίσκεται μέσα στην τρελή χαρά. Όπου βρεθεί μιλάει για τον Καλλικράτη και έχει αφήσει τον αυτόματο πιλότο να μας κυβερνά. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και στην μετά Καλλικράτη εποχή, συγνώμη αλλά θα ενστερνιστώ και γίνω υπέρμαχος της ρήσης , τοιούτος λαός τοιούτος βασιλεύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Σύλλογος επικοινωνεί με τον δήμο μόνο μέσα από το βήμα που μας παρέχει ο dk?
    Έχουν γίνει κάποιες άλλες ενέργειες επικοινωνίας?
    Αν ναι τι απάντηση πήραμε.
    Ακούω να ζητάτε απαντήσεις και επίσης διευκρινίσεις για τις ευθύνες αντιδημάρχων κτλ.
    Το δημαρχείο είναι μέσα στα πόδια μας και οι άνθρωποι μέσα συμπολίτες μας.
    Μήπως να σταματήσουμε να είμαστε διαδικτυακός περιβαντολλογικός σύλλογος, και απλά να γίνουμε πιο άμεσοι με την κοινωνία μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εχω μια απορια ρε ΣΙΣΕ . τωρα καταλαβες οτι ειναι παρατημενη η πολη μας στον αυτοματο πιλοτο?
    7,5 χρονια το ιδιο δεν γινετε?
    οι ανθρωποι ειναι για γελια και για κλαματα.
    πρεπι να τους ξεφορτωθουμε ειναι γελειοι και επικινδυνοι.
    γιατι ετσι οπως παμε και τις επομενες εκλογες παλι φουλ του ασσου θα βγαλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σισέ-Γαλλία-συμμαχία24 Μαΐου 2010 στις 1:09 μ.μ.

    Τα περισσότερα των θεμάτων που κατά καιρούς έχετε αναφέρει στην συγκεκριμένη εφημερίδα, είτε μεμονωμένα, είτε συλλογικά έχουν γνωστοποιηθεί στην δημοτική αρχή και τα γνωρίζει. Επομένως αγαπητέ ανώνυμε υπήρξε και άμεση επικοινωνία και τώρα υπάρχει και δικτυακή. Το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, η λειτουργία του σταδίου για τους πολίτες και ο μαζικός αθλητισμός,ο χώρος του παλιού γηπέδου, η μονοδρόμηση του πιο πολυσύχναστου δρόμου στο φροντιστήριο των Αγγλικών, η στέγαση των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων σε ένα μικρό δωματιάκι για τις συνελεύσεις, και υποθέτω και κάποια άλλα που εγώ δεν γνωρίζω, έχουν άμεσα γνωστοποιηθεί φίλε ανώνυμε. Στο κάτω-κάτω οι δικές τους προτάσεις ποιες είναι και γιατί δεν βάζουν ένα πλάνο στην αρχή κάθε χρονιάς, να τις ανακοινώσουν για να τις μάθει και ο πολίτης που δεν μπορεί να παρακολουθήσει το Δημοτικό συμβούλιο. Εκτός αν πάμε τώρα που είναι προεκλογική περίοδο και τηρήσουμε την κλασική Ελληνική συνταγή. Nα μας λύσει το ένα από τα δέκα θέματα να τάξει κάποια για το άμεσο μέλλον και τα άλλα στις καλένδες. Και έτσι φίλε ανώνυμε δεν απολογούνται για την ολιγωρία που έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια και τους κάνουμε και ήρωες. Αμεσότητα για τους αντιδημάρχους και την δημοτική μας αρχή σημαίνει να ζητήσουμε προσωπικά κάνα ρουσφετάκι, κάνα δρόμο να πάμε σπίτι μας. Εκεί ανταποκρίνονται σε χρόνο ρεκόρ, μη χάσουμε τους ψήφους. Το ξέρεις φίλε μου ανώνυμε πως έχουμε τους ίδιους αντιδημάρχους και προέδρους που είχε και ο Παλμές από το 1994, την γνωστή κλίκα εννοώ. Ήμουνα νιος και γέρασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο σύλλογος ,φίλε ανώνυμε 9.01, είναι ένας μαζικός φορέας από ανθρώπους με κοινές απόψεις σε ορισμένα πράγματα μεταξύ των οποίων και το ζήτημα του περιβάλλοντος.
    Δεν έχει απ'το καταστατικό του,ούτε του ζητήθηκε και ούτε επιθυμεί να έχει ρόλο συνδιαχειρηστή σε υποθέσεις για τις οποίες υπάρχουν αρμόδιοι,εκλεγμένοι, που μάλιστα αμοίβονται γι'αυτή τη δουλειά.
    Ούτε είναι ,ο σύλλογος,μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι συνεχώς καταγγέλουν υποκαθιστώντας, στα μάτια του πολίτη,τις αρμόδιες υπηρεσίες που λειτουργούν γι'αυτό το σκοπό.
    Στα πλαίσια λοιπόν της ευρύτερης ενασχόλησης με το περιβάλλον και επειδή το ενδιαφέρον όλων μας για την πόλη είναι δεδομένο,επισημαίνουμε και δημοσιοποιούμε,σ'αυτή την ηλεκτρονική εφημερίδα δεδομένου ότι δεν υπάρχει και άλλη,διάφορα περιβαλλοντικά προβλήματα που έρχονται στην αντιληψή μας και αφορούν αρμοδιότητες και της δημοτικής αρχής και είμαστε εμείς που όταν η δημοτική αρχή επιλαμβάνεται των προβλημάτων αυτών,την επικροτούμε από την ίδια εφημερίδα(μπορείς να το διαπιστώσεις ανατρέχοντας σε παλαιότερες καταχωρήσεις).
    Από την άλλη η δημοτική αρχή και οι υπηρεσίες της,στην εποχή που η τεχνολογία τείνει να υποκαταστήσει τους παραδοσιακούς τρόπους επικοινωνίας,ΟΦΕΙΛΕΙ να παρακολουθεί όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης,άρα και τούτη την εφημερίδα-πολύ περισσότερο δε που γνωρίζει την υπαρξή της από προσωπική ενημέρωση του διαχειριστή της και επίσης την έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν,και καλά έκανε,για γιορτινές ευχές κ.α.προς τους δημότες- και όταν υπάρχουν ζητήματα που δημοσιεύουν φορείς ή δημότες να προσπαθεί να δίνει λύσεις και σίγουρα ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ στα ερωτήματα χρησιμοποιώντας το ίδιο βήμα.
    Είναι βέβαιο ότι η μη επίλυση των προβλημάτων που επισημαίνονται και κυρίως η έλλειψη απάντησης από την δημοτική αρχή,δημιουργούν στους πολίτες την αίσθηση της ανυπαρξίας κι αυτό δεν είναι καλό.
    Τέλος,η ύπαρξη του συλλόγου μας είναι πλέον γνωστή σε όλους.Αν η γνώμη μας είναι επιθυμητή και αν μας αναγνωρίζουν το θεμιτό δικαίωμα να ενδιαφερόμαστε για την πόλη που ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας χωρίς σκοπιμότητες και δόλια κίνητρα,μπορούν να μας καλέσουν-μαζί με τους υπόλοιπους φορείς (συλλόγους γονέων,γυναικών ,σχολεία κτλ)-να καταθέσουμε τις προτάσεις μας για το πως θέλουμε την πόλη και ο καθένας να αναλάβει πλέον τις ευθύνες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τώρα με τον Καλλικράτη θα δωθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση και στη διαφάνεια. Μάλιστα στους θεσμικούς αντιδημάρχους προβλέπεται αντιδήμαρχος ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και διαφάνειας.Εδώ θα δώσουμε τα ρέστα μας,ήδη έχουν αρχίσει εντατικές προπονήσεις στην ηλεκτρονική πλέον διακυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. στην Αλίαρτο την ηλεκτρονική διαβούλευση την έφερε ,και το εννοώ,ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φίλε αδέσποτε μην είσαι τόσο απόλυτος.
    Την ηλεκτρονική διαβούλευση δεν μπορείς να της πάρεις την πατρότητα επειδή έκανες ένα σύλλογο και βάζεις 10 ατομα στο βήμα του dk να γράφουν.
    Επίσης δεν έχω ακριβoί στοιχεία και δεν μπορώ να μιλήσω με ημερομηνίες για το πόσες προσπάθειες έχουν γίνει κατά τo παρελθόν από απλούς συμπολίτες μας να εκφραστούν μέσa από blog. Αλλα πίστεψε με είναι πολλές.

    Φίλε ΔΣ
    πολλά είπες και άκρη δεν έβγαλα....
    αναφέρθηκε στον Δήμο το θέμα των αδέσποτών μετά από επισκεψη σας?
    Τι απάντηση πήραμε?

    Απλά πράγματα.

    Και τέλος, είμαι σίγουρος ότι μας διαβάζουν, γράφουν και απαντούν.
    Είναι όμως αυτό που θέλουμε σαν κοινωνία.
    ****ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ*****

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. κατοικος αλιαρτου24 Μαΐου 2010 στις 4:56 μ.μ.

    φιλοι του περιβαντολογικου συλλογου ισως ειναι καλυτερα να κανετε μια συγκεντρωση των κατοικων της αλιαρτου και σε αυτη να συζητηθουν τα προβληματα τα περιβαντολογικα του τοπου μας,παρα να υπαρχουν αντιδικιες οπως καταλαβαινω μεσω της εφημεριδας βημα αλιαρτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμε προσωπικά δεν είμαι μέλος και δεν ξέρω αν θα γίνω λόγω φόρτου εργασίας και συχνής απουσίας.Παρακολουθώ όμως εδώ τις ανακοινώσεις του και τα πολλά σχόλια που γράφονται και αυτο εννοώ όταν λέω ηλεκτρονική διαβούλευση.
    Για την ανακοίνωση του ΔΣ που είναι κατά τη γνώμη μου πλήρης,αν δεν έβγαλες άκρη όπως λες,ο λόγος είναι η παρωπίδες που φοράς και τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. φίλε αδέσποτε δεν μου αξίζουν οι παρωπίδες που μου φοράς.
    Η ανακοίνωση είναι πλήρης σχέτικά με το πως ο σύλλογος θα επικοινωνεί.
    Οι ερωτήσεις μου όμως είναι τόσο απλές και δεν πέρνω απλές απαντήσεις.
    π.χ Είπαμε στον δήμαρχό αυτά και μας είπε αυτά.

    Τι το κακό ρωτάω που έχω παρωπίδες και πόσο επιθετικός είμαι που μου τις φοράς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ρε παιδια κατι θελει να πει ο ποιητης ανωνυμος....
    οτι απανταει εκ μερους του δημαρχου
    δεν το πηρατε χαμπαρι?
    αλλο ενα πιονι της εξουσιας ενας εγκαθετος προστατης της δημοτικης αρχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φίλε Ανώνυμε.Δεν είχα πρόθεση να σε προσβάλλω και συγνώμη αν το έκανα,μου προκαλεί εντύπωση όμως ότι δεν θεωρείς την ηλεκτρονική εφημερίδα ως τρόπο επικοινωνίας και επίσης την δημοτική αρχή υποχρεωμένη να την παρακολουθεί,την εποχή που ολόκληρος ο πλανήτης επικοινωνεί ηλεκτρονικά,η διοίκηση (ΚΕΠ κτλ)το ίδιο,η ΕΕ κάνει τηλεδιασκέψεις με το ΔΝΤ και ανταλάσσει μηνύματα για τον δανεισμό της Ελλάδας, ο δήμος Αλιάρτου δεν μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό και επειδή ταξιδεύω συχνα στο εξωτερικό σε πληροφορώ ότι αυτή η συζήτηση θα τους φαινόταν αστεία.Θα συμφωνίσω όμως μαζί σου ότι ο σύλλογος πρέπει κάποια στιγμή,αν δεν το έχει κάνει,να έρθει σε επαφή με τις αρχές και να καταθέσει προτάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δε ξέρω ρε παιδιά έχω πολύ καιρό να γράψω κάτι σχετικά, αλλά μου φαίνεται η στραβός είναι ο γιαλός η στραβά αρμενίζουμε.Πολά γράματα δεν ξέρω αλλά έχω κάποιες γνώσεις και εμπειριες απο τη ζωή.Πιο πάνω αυτός ο παναθηναικακιας είπε πως έχουν γίνει κάποιες προτάσεις και δεν απάντησε κανείς απο τους σχολιαστές ούτε και ο ανώνυμος που έθεσε το θέμα. Και δεν κατάλαβα για ότι γίνεται η δε γίνεται στο Αλίαρτο θα πρέπει να πηγαίνει να το λεει κάποιος στο Δήμαρχο. Αυτοί προτάσεις δεν έχουν.Αν και μου τη δίνουν οι βάζελοι καλά το είπε, κοιμούνται 8 χρόνια και τους δυο μήνες στο τέλος θα πάνε οι πολίτες να του θυμίσουν τι πρέπει να κάνει; Εσύ ρε ανώνυμε αν τους γνωρίζεις δε τους λες καμιά κουβέντα μπας και έρθουν στον ίσο δρόμο, έχουν αργήσει και στις εκλογές δεν θα πάρουν ούτε το δικό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. εμένα πάντως δεν θα μου άρεσε να βλέπω το σύλλογο να μπαινοβγαίνει στο δημαρχείο γιατί έχουμε βαρεθεί τους γλύφτες,έγραψα και παραπάνω ότι ξεκίνησαν καλά και δείχνουν ότι δεν "μασάνε".εξάλλου και η δημοτική αρχή μπορεί να τους καλέσει,σωστά το έγραψε ο ΔΣ,να ακούσει τις απόψεις τους.Το ζήτημα όμως είναι θέλει η δημοτική αρχή να ακούει απόψεις;το αντέχει;κι αν τις ακούσει τι θα τις κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αδέρφια θα πρέπει να απαντήσω σε όλους εναν έναν γιατί έλειψα από το laptop μου μισή μέρα και βρήκα αρκετές ερωτήσεις.

    Προς Κοκκινούλα:
    φιλενάδα δεν είμαι τόσο ανώνυμος σε σένα καθώς σε φώναζα redoula και έγραφα ως thetikiavra. Τώρα έχασα του κωδικούς και δεν θέλω να ξαναβρώ αλλο nickname. Όσο για το πόσο εγκάθετος είμαι και πιόνι μπορώ ευχαρίστως με την βοήθεια του dk να σου δώσω όνομα και επώνυμο για να σου λυθεί η απορία.

    Προς Μινέλο:
    Φίλε Μινέλο πίστεψε με δεν τους ξέρω και δεν γουστάρω να τους μιλάω. Πολύ ευχαρίστως όμως θα του μίλαγα οργανωμένα ως μέλος ενός φορέα της πόλης για να μπορώ να τους στριμώξω και να πάρω δεσμεύσεις απαντήσεις.
    Όντως ο φίλος Βάζελος τα είπε μια χαρά.

    Πρός έxω φορτώσει:
    Σίγουρα η δημοτική δεν θέλει να ακούσει γιατί αυτό σημαίνει ευθύνες και δράση που δεν το έχει στην καθημερινή ατζέντα. Όσον αφορά το μπες βγες στο δημαρχείο έχεις δίκιο, δεν είναι σωστό. Αν όμως αν δούμε την στοχευμένη αναρτηση για τα αδέσποτα, μιλάει για να ενδιαφερθεί κάποιος, και αν έχει γίνει κάτι από τον δήμο. Συνεπώς η δική μου λογική λέει ότι ο σύλλογος που την έγραψε (όπως και εγώ) το θεωρεί επέιγον το θέμα και όταν κάτι είναι επείγον δεν πρέπει να περιμένουμε να μας διαβάσουν και να μας απαντήσουν μέσο του βήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. κοκινουλα .com back25 Μαΐου 2010 στις 10:17 π.μ.

    ανωνυμε ανακαλω.
    με καλυψες απολυτα. ισως εγω δεν εντρυφησα τις αποψεις σου.
    συγγνωμη.
    οπως βλεπεις οταν κανω λαθος εαν και φοραω φουστανια εχω την δυναμη να διορθωθω. καλα νασαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ThetikiAvra
    Θα ήθελα να αναφέρω ένα σχέδιο δράσης που θα μπορούσε να ακολουθήσει κάποιος για να μπορέσει να αντιμετωπίσει το θέμα με τα αδέσποτα.
    1. Αξιολόγηση του προβλήματος υπολογίζοντας:
    Τον αριθμό και τον τύπο των ζώων
    Τις περιοχές συγκέντρωσης (κατοικήσιμες, αγροτικές, αυτοκινητόδρομοι)
    Την επιθετικότητα ή την ομαδικότητα (αγέλες) των ζώων
    2. Έρευνα για το ποιες υπηρεσίες υπάρχουν (κρατικές ή ιδιωτικές) και ποιος ο τρόπος δράσης τους.
    3. Συγκέντρωση ιδεών και υπολογισμός κόστους, χρόνου και ρόλων που θα χρειαστούν να λυθεί το πρόβλημα
    4. Ανάδειξη του θέματος στους τοπικούς φορείς(Δήμους, Νομαρχία, Συλλόγους) για να βρεθούν συνεργάτες και να αποδοθούν ευθύνες αν υπάρχουν
    5. Δράση βάση του σχεδίου που έχει αποφασιστεί.

    Το παραπάνω πλάνο μπορεί να ακουμπήσει σε όλους τους ενδιαφερόμενους.
    Πρέπει να δοθεί σημασία στην αξιολόγηση του προβλήματος και στην οργάνωση του σχεδίου δράσης, καθώς αν δεν υπάρχουν αυτά οι αποφάσεις που μπορεί να παρθούν θα είναι ίσως πιο βάρβαρες από το υπάρχον πρόβλημα.
    Χαρακτηριστικά μπορώ να αναφέρω μια περίπτωση που πρέπει να αποφευχθεί.
    “Μια δημοτική αρχή που πιέζεται από την «κοινή γνώμη» να πάρει άμεσα αποφάσεις μπορεί να πετάξει μέσα σε ένα βράδυ μερικές φόλες και την επομένη να μαζεύει κουφάρια.”
    Είναι αυτό σωστό? Μπορεί να εκλείψει έτσι το πρόβλημα? Μήπως θα υπάρξει εκ νέου πρόβλημα στο μέλλον?
    Οι λύσεις πρέπει να έχουν την μορφή μηχανισμού ώστε να υπάρχουν ρόλοι και να μπορούν να ενεργοποιούνται όταν πρέπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. τις τουαλέτες θα τις καθαρίσουν ή θα τις αφήσουν για την διαφήμιση των κήπων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. το πλάνο είναι εξαιρετικό,αλλά αυτό πρέπει να το θέσει σε εφαρμογή η δημοτική αρχή.Ο σύλλογος δεν διοικεί και αλίμονο αν μπεί σ'αυτή τη λογική.Αυτό που θα πρότεινα εγώ είναι,το θέμα να απασχολήσει το δημοτικό συμβούλιο σε συνεδρίαση στην οποία θα κληθεί ο σύλλογος και άλλοι φορείς για να καταθέσουν τις απόψεις τους.Σε κάθε περίπτωση όμως η δράση πρέπει να αφορά την δημοτική αρχή που είναι εντεταλμένη γι αυτό και η τυχόν αδράνειά της και μη επίλυση του προβλήματος δεν μπορεί να χρεωθεί στο σύλλογο που ανέδειξε το θέμα και μπράβο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εσυ ηρθες τωρα και καλα εκανες.
    αυτα τα λαμογια που ηρθαν πριν 7,5 χρονια τι θα τα κανουμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. πολύ απλά θα τα μαυρίσουμε, να πάνε για ξεκούραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. κοκινουλα στο ωδειο26 Μαΐου 2010 στις 7:55 π.μ.

    ασε που εμαθα οτι εχουμε και προεδρο στο ωδειο και παντου.
    καλα εμεις ειμαστε πολυ μπροστα
    ελυσε τα προβληματα του ο αλιαρτος πλεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Σε ενημερώνω δε,για να χαρείς περισσότερο,ότι είναι ισόβιος.Επίσης ,να πούμε,.οτι θα πρόσφερε πολύ περισσότερα στον πολιτισμό αν δεν του έτρωγε τόσο πολύ χρόνο η δουλειά του ως κηπουρός στο κέντρο υγείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πολιτης Αλιαρτου26 Μαΐου 2010 στις 1:07 μ.μ.

    Μαλιστα εχει και εδω θεμα ε?
    Πραγματικα τρωει πολυ χρονο στην δουλεια του. Μηπως θελει καμια πετσετα να του παμε να μην ιδρωνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Thetiki Avra
    Παιδιά λίγα λόγια για το ωδείο καλά σας παρακαλώ.
    Ασχετα με τα κεφάλια που έχουν λαμβανειν από εκεί, το ωδείο υπάρχει εδώ και 6 χρόνια αν δεν κάνω λάθος και δυστυχώς λίγοι έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους σε αυτό.
    Έχει όργανα έχει δασκάλους, έχει και χορωδία.
    Όλοι αυτοί παλεύουν όλο το χρόνο για μια εκδήλωση όπως θα γίνει την Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Συμφωνώ.Το ωδείο και οι δάσκαλοί του είναι εξαιρετικοί και πιθανόν να μένουν και απλήρωτοι.Εχουν την συμπάθειά μας και την συμπαράσταση μας.Ο πρόεδρας όμως στον τοίχο,είναι ο ορισμός του ανύπαρκτου και του λουφαδόρου φιλοσόφου.κανένα έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πολιτης Αλιαρτου26 Μαΐου 2010 στις 4:15 μ.μ.

    για το ωδειο κανεις δεν ειπε τιποτα.
    ισα ισα που παραγει πολιτισμο.
    για το λαμογιο που προιστατε μιλαω.
    αλλα σιγα μην ιδρωσει το αυτι του.
    τετοιο λαμογιο της εξουσιας που ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ιτια ιτια λουλουδιασμενη26 Μαΐου 2010 στις 8:15 μ.μ.

    εδω εχει γλεντια
    ρε χρηστακο ειδες? απο ανυπαρκτος και γλειωδης εγινες φιρμα.
    αντε και δημαρχος τωρα αρχιλαμογιο
    γλυφτη της εξουσιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. παιδια ξερει κανενας να μας πει ποσους προεδρους εχει ο δημος αλιαρτου,ποιοι ειναι και σε ποιον τομεα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος ΔΕΠΟΑΝ,2 Αντιδήμαρχοι, 1 Δήμαρχος.Απορία ήταν εύκολη η ερώτησή σου.Αν μπορείς απάντησέ μου τώρα εσύ. Αν,επαναλαμβάνω αν, και ξαναεπαλαμβάνω αν, έχουν κάνει μισό έργο την τρέχουσα τετραετία. Αν, επαναλαμβάνω αν, και ξαναεπαναλαμβάνω αν, βρεθεί μισό αξιόλογο έργο εγώ θα ζητήσω συγνώμη γονυπετώς και επωνύμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. AΙΜ ετοιμάσου για τη συγνώμη.γέμισε η πόλη γκαζόν ,λιγο τόχεις.απέραντα λιβάδια για μεγάλα κοπάδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. στο πιο κατω τετραστιχο,ειναι η απαντηση μου,Α.ι.μ.''ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΤΤΙ ΣΑΡΚ ΚΑΙ ΜΑΛΜΠΟΡΟ ΤΣΙΓΑΡΑ,ΚΑΠΝΙΟΥΝ ΠΙΝΟΥ ΝΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. η συνέχεια από μένα.

    κι ένα δελτίο στοίχημα
    ίσως και κάνα ΚΙΝΟ
    για να περνά η ώρα μου
    το κάττι σαρκ σαν πίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΣΥΜΛΗΠΩΝΩ;ΣΑΝ ΤΟ ΜΠΙΣΤΟΛΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΙΝΟ ΕΧΑΣΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Πολιτης ΑΛΙΑΡΤΟΥ27 Μαΐου 2010 στις 7:58 π.μ.

    καλα ρε εχουμε τοσους ποιητες στον αλιαρτο? Αλλη μια παραγωγη πολιτισμου που οφειλετε στον δημο μας. μας προσφερει ερεθισματα να σκεφτομαστε και να δημιουργουμε.
    Μεγαλη προεδραρα μαζεψε τους ολους και κανονισε να βγαλουμε βιβλιο.
    το κατυ σαρκ ασχετοι το πινουν με κοκα κολα οι αρχοντες της εξουσιας.
    ο δε προεδρος ενας ειναι ο προεδρος
    πινει οτι τον κερασουν εχει καβουρακια η τσεπη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. κοκινουλα αλλα τι?27 Μαΐου 2010 στις 8:59 π.μ.

    Απορια.
    τι λετε να αλλαξω το ονομα μου απο κοκινουλα στο ωδειο σε κοκινουλα στο γρασιδι?
    ψηφιστε τωρα
    οχι εμενα για δημαρχινα σας εχουμε τετοιον αλλα για το ονομα μου.
    περιμενω εναγωνιως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. στο γρασιδι
    πινοντας ξυδι
    γιατι με το ουσκι
    μονο την βρισκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. οχι,να μην αλαξεις το ονομα σου,δενψηφιζω. σε ψηφιζω για δημαρχινα ομως!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. κοκινουλα σε απογνωση27 Μαΐου 2010 στις 3:10 μ.μ.

    γριζομαλα ασε τα ναζια και βοηθαμε να βρω τον δρομο μου. να βρω το ονομα που μου ταιριαζει σε σχεση και με τα λαμογια που μας κυβερνανε.
    κοκινουλα στο ωδειο η στο γρασιδι?.
    να πω και εγω ενα στιχο??
    στο επομενο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. κοκινουλα η ποιητρια27 Μαΐου 2010 στις 3:13 μ.μ.

    το ποιημα μου
    τιτλος ωδη στον ηγετη

    παλιογαννη πηδα κατω
    κερναμε μαντολατο

    και εσεις οι υπολοιποι
    αντε ασπρο πατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Θα λακηξουν ούλοι μωρέ ετσι που τους εκάμνατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. στην κοκινουλα
    μην γινεσαιπικροχολη
    μην τους χαλας τη μερα
    μην τους κοβεις τη χαρα
    κα λες πως δεν τα βγαζουν περα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. DK κάνε μια ανάρτηση καινουρια τα τελευταία σχόλια, για να μπει και αλλος κόσμος να γράψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ιτια ιτια λουλουδιασμενη27 Μαΐου 2010 στις 6:53 μ.μ.

    ελα dk καντο θα εχουμε γλεντια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. κοκινουλα χωρις προορισμο27 Μαΐου 2010 στις 7:59 μ.μ.

    γριζομαλα μαρεσεις πολυ σαν ποιητρια
    αλλα εγω θελω να γινεις η νονα μου
    να μου δειξεις τον δρομο.
    τι επιτελους κοκινουλα να γινω?
    στο ωδειο με το λαμογιο προεδρο
    στο γρασιδι με το λαμογιστικο δημαρχειο
    η κοκινουλα χωρις προορισμο.
    απαντα
    γιατι τα λαμογια θα ανυσηχουν
    και ο προεδρος της δεποαν δεν θα κοιμηθει αποψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. συμφωνω με τον παραπανω ανωνυμο
    δεν ανοιγουμε καποια αλλη αναρτηση
    να μαθουμε πολλα και εμεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. η νονα της κοκινουλας
    ακουσε βαπτιστηρα μου
    δυο δρομους σου προτεινω,
    μα την τελικη επιλογη
    σε σενα την αφηνω.
    οπρωτος ειναι του τραγουδιου
    για να βαλεις τροχοπεδη,
    οαλλος ειναι οπρασινος
    κεινος του......βατοπεδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. νονα μου με μπερδεψες πολυ
    και εγω το σημειωνω και ενα μπουκαλι κατυ σαρκ στο στομαχι μου το χωνω.
    νονα δεν μαγαπας
    δωσε μου ονομα και προορισμο
    γιατι θα παω στο δημαρχειο να κανω ανηθικες προτασεις στον προεδρο λαμογιο της ΔΕΠΟΑΝ. και ξερεις μπορει κανεις απο τους αρχοντες εκει μεσα να με παρενοχλησουν σεξουαλικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. η νονα της κοκινουλας της λεει:κοκινουλα μου
    κρατα τους και τους δυο.
    απ τον ενα πηγεναι στην πρασια
    και απο τον αλλο στο ωδειο.
    πιστευω τωρα κοκινουλα να σε
    ξεμπερδεψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. σύντροφοι,είμαστε σε λάθος μέρος,εδώ είναι μια ανάρτηση του περιβαλ.συλλόγου και εμείς την κάναμε αμέρικαν μπαρ.νομίζω ότι πρέπει να μετακομίσουμε το πάρτυ στην σχετική ανάρτηση που υπογράφει ο πρόεδρας και εκεί να τα πούμε όλα.εδώ όμως νομίζω ότι αδικούμε το πνεύμα που θέλει να καλιεργήσει ο περιβαλ.σύλλογος.εγώ φεύγω και πάω εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. συμφωνώ, για να βρούμε κάποια άκρη πρέπει τα κάθε είδους σχόλια να γράφονται στην κατάλληλη ανάρτηση.Εδώ γράφουμε για το περιβάλλον,και απορώ γιατί μεταφέρθηκαν πρόεδροι και ωδείο εδώ. Με απόλυτο σεβασμό σε όλους τους σχολιαστές, ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. κοκινουλα σε μετακομιση28 Μαΐου 2010 στις 7:07 π.μ.

    ρε ενα σχολιο εκανα και εγινε μπαχαλο
    συμφωνω να μετακομισουμε στην στηλη που υπογραφει ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ .αδεσποτε ερχομαι και εγω μαζι σου.
    και νονα εχω την γριζομαλα μονο αυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν