50 (ΔΩΡΕΑΝ) ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ

| Ετικέτες , , | Posted On Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Το ημερολόγιο ήταν μια ιδέα του Βήματος Αλιάρτου, που με τη συνεργασία του γελοιογράφου SOU LEE και τη χορηγία του Συλλόγου Γονέων Και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αλιάρτου, πήρε σάρκα και οστά”.

Οι 50 πρώτοι αναγνώστες που θα μας στείλουν email -μέχρι την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου- αναγράφοντας το όνομά τους, με την ένδειξη "Για το Ημερολόγιο 2011" θα λάβουν μήνυμα με πληροφορίες για την παραλαβή του. (Τα ημερολόγια δεν αποστέλλονται ταχυδρομικώς)
 Οι υπόλοιποι αναγνώστες μπορούν να αποκτήσουν το ημερολόγιο από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Αλιάρτου. ( Κα Γεωργία τηλ. 22680 24189).

Σχετικές Αναρτήσεις :



11 σχόλια:

  1. geia sas kai hronia polla,
    ta esoda apo to imerologio pou tha pane dk??otan to agorasame ta paidia mas eipane oti einai gia to sholeio alla stin poreia alla mathame...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον δεν τα μάθατε καλά!!! Το Βήμα έχει πάρει 50 ημερολόγια τα οποία και προσφέρει δωρεάν στους αναγνώστες του. Για τα έσοδα των ημερολογίων να απευθυνθείς στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. min arpazesai den eipa kati gia esena proswpika..
    apla se rwtaw giati anafereis oti itan idea tou vimatos opote tha prepei na gnwrizeis kai kati..
    proswpika agorasa to imerologio gia ta paidia,thewreis pws einai swsto na apokriptetai i alitheia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ehw tin entipwsi oti auto to imerologio tha apasholisei polu kosmo..
    akoma apantisi apo to Vima den uparhei....giati??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ΒΗΜΑ ΑΛΙΑΡΤΟΥ και ο SOU LEE δέν έχουν καμμία απολύτως οικονομική απολαβή από το ημερολόγιο-φυτολόγιο.Αντιθέτως ήταν μία προσφορά του SOU LEE προς τους μαθητές της Γ Γυμνασίου ώστε τα έσοδα που θα προκύψουν να τους βοηθήσουν στην πραγματοποίηση μιας εκπαιδευτικής εκδρομής.Ο συλλογος γονέων και κηδεμόνων φρόντισε για την χρηματοδότηση της έκδοσης και σεβόμενος την επιθυμία του SOU LEE εδωσε στο ΒΗΜΑ ΑΛΙΑΡΤΟΥ 50 ημερολόγια.

    Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ntropi sas!!!!
    gia na kalipsete tin anikanotita twn kathigitwn na prostatepsoun ta paidia mas ta dika sas kai olwn twn allwn lete psemata,ekmetaleueste ta paidia kai upokiptete se epaggelmaties ekviastes...
    ntropi sas kai pali..
    den xerw se pio sullogo anikete pantws o sullogos gonewn kai kidemonwn gumnasiou aliartou mou eipe upeuthina kai kathara ti sumvainei..
    auto to thema den tha lixei edw,den borei kanenas na ekviazei ena sholeio,
    prepei i nea dimotiki arhi (pou apoteleitai kai apo arketous ekpedeutikous!) na asholithei me to thema sovara.den borei na pernaei kati tetoio aparatirito apo ekeinous...theloume epitelous na doume allagi se auto ton topo..
    den theloume alla euhetiria minimata kai euharistiries epistoles apo ton dimarho kai to dimotiko sumvoulio,theloume sovares apantiseis epi tou thematos!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΟ (ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ,ΓΙΑΤΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΣΠΑΞΕΙ)ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ,ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ..ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ.
    ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ..
    ΚΥΡΙΕ DK (ΕΦΟΣΟΝ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΗΤΑΝ ΙΔΕΑ ΣΑΣ),ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ,ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άλλο το πολιτικό περιεχόμενο και άλλο η καταγραφή γεγονότων και καταστάσεων. Δεν προσπαθώ να δημιουργήσω συνειδήσεις ούτε να κατευθύνω οποιονδήποτε. Δεν είμαι εκμεταλλευτής των παιδιών ούτε προστατεύομαι από κανένα σύλλογο ή σχολείο. Μακάρι το σκεπτικό μου να το είχε και ο κατακρίνων, τότε θα γινόταν η κοινωνία και ο δήμος καλύτερα.

    *Δεν κατευθύνομαι ούτε από πάθη προσωπικά, οικονομικά ή ματαιοδοξία, αλλά από μόνον και μόνον, την αγάπη για τα παιδιά και την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

    Καλό το κουτόχορτο, αλλά τέλος, μέχρι εδώ!

    *Τάδε έφη SOU LEE και ει δυνατόν να μιλήσουμε σε προσωπικό επίπεδο, με το όνομά σας, σας παρακαλώ.-Ηρεμία και τώρα πάω για κατούρημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η δημοτική αρχή κολλητέ ανώνυμε που κολλάει και σε πια αναφέρεσαι στην καινούρια ή την παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν είναι δυνατόν γονείς να θέλουν να κρατήσοιυν τα παιδιά τους μακριά από την πραγματικότητα. Λες και δεν θα μεγαλώσουν και θα μείνουν για πάντα μωρά στην αγκαλιά μας. θα βγουν σύντομα , μόλις σε 3-4 χρόνια σε έναν κόσμο πολύ σκληρό και άδικό και δεν θα μπορούν να σταθούν γιατί απλά μεγαλώνοντας τα έξω από την πραγματικότητα δεν θα μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει γύρω τους. Φανταστείτε τι θα πάθουν όταν θα έρθει η ώρα να ψάξουν για δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. pros aporimeno

    kollite mou thewreis oti,toulahiston, o ekviasmos pros to sholeio den tha eprepe na apasholei tin dimotiki arhi??
    kai ti se endiaferei se poia dimotiki arhi anaferomai,mono auto sas endiaferei an thigw ton Vitsi i ton Ntasiwti?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν