ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

| Ετικέτες , , | Posted On Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

     Aπό τον επικεφαλής της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Αλιάρτου και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κο Ντασιώτη Γεώργιο λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου...                                                       









                  
                                                                                                              Αλίαρτος 27-10-2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                                    
ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
Περίπου 10  ημέρες πριν τις εκλογές ,παρακολουθούμε με ενδιαφέρον  την προσπάθεια του αντιπάλου συνδυασμού να  επικοινωνήσει με τους δημότες-ψηφοφόρους.
Η απέλπιδα προσπάθειά τους,δεδομένου ότι οι πολίτες έχουν γνώση της ανυπαρξίας του για οκτώ (8) ολόκληρα χρόνια,τους οδηγεί στους επικίνδυνους  δρόμους της λασπολογίας,της συκοφαντίας και της παραπληροφόρησης.
Ασχολούνται  αποκλειστικά και μόνο,με το ψηφοδέλτιο της παράταξής μας, μοιράζοντας φωτοαντίγραφα εν είδη  προκηρύξεων, προσπαθώντας να σπείρουν στους πολίτες φόβο και αμφιβολίες.
Θα ήταν πιο χρήσιμο και σαφώς επιβεβλημένο,να μοιράσουν και αντίστοιχα φυλλάδια που να ενημερώνουν τους πολίτες για τους λόγους που η πόλη επί οκτώ ολόκληρα χρόνια, παρέμεινε σε τέλμα ,που κανένα νέο έργο δεν έγινε, κανένα παλιό δεν συνεχίστηκε και δεν ολοκληρώθηκε, κανένας σχεδιασμός για το μέλλον δεν υπάρχει,κανένας άνεμος αισιοδοξίας δεν πνέει. 
Θα ήταν και ηθικά σωστό,να μοιράσουν το προγραμμά τους,έστω αυτό που επί δυο  τετραετίες διακινούν και δεν υλοποιούν,πολύ απλά για να μαθαίνουν οι νεώτεροι και να μην λησμονούν οι παλαιότεροι τις ψεύτικες υποσχέσεις  και τα μεγάλα λόγια.
Οι δημότες περιμένουν από την παράταξη του απερχόμενου Δημάρχου,να δώσει εξηγήσεις:
Α. Για  το αποχετευτικό
Β. Για το κλειστό γυμναστήριο
Γ. Για την ανάπλαση-καταστροφή των κήπων
Δ. Για την ανυπαρξία πνευματικού κέντρου
Ε. Για το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής
Στ.Για την μη καταγραφή και αξιοποίηση της περιουσίας του Δήμου
Και για τόσα άλλα που υποσχέθηκε και ξέχασε να υλοποιήσει.

Προφανώς η ανυπαρξία προγράμματος, αλλά και η δυσχερής θέση που βρίσκονται στην συνείδηση των ψηφοφόρων ,τους οδηγούν σε κινήσεις πανικού, λασπολογίας του αντιπάλου και συκοφαντίας, αγνοώντας  ότι  οι πολίτες απαιτούν σεβασμό και αξιοπρέπεια.

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ πιστή στις διακηρύξεις της για νέο ήθος και πολιτικό πολιτισμό,δηλώνει ότι τους αφήνει να παίξουν μόνοι τους  στο γήπεδο της λάσπης.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ. Καλούμε και τους πολίτες να κάνουν το ίδιο ,να αγνοούν την λάσπη και τους λασποφόρους και να στηρίξουν το ψηφοδελτιό μας.Είναι η καλύτερη απάντηση σ’ένα σάπιο σύστημα.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

Με το βλέμμα στο μέλλον δημιουργούμε το παρόν

Σχετικές Αναρτήσεις :



40 σχόλια:

  1. xronia polla kyrie h mera to apaitei kai eprepe na to sebasteis.K ayrio mera einai prospathises na to peraseis nyxta to katebasate eipame sebasthkate thn ethnikh eorth.
    alla kaname lathos.
    xronia polla se olous tous dhmotes.
    shmera einai mera mnimhs kai oxi laspis.
    sebasmos sta iera kai osia tou ellhnikou etnous
    osoi den ta sebonte tha paroun hrwiki apanthsh stis 7 toy alloy minos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 11χρονος χωρις κριση28 Οκτωβρίου 2010 στις 4:11 μ.μ.

    ενω εσεις κυριε μου σεβεστε την εθνικη εορτη και δεν ασχολειστε με λασπη.
    οντως εχεις δικιο ομως ειναι ημερα μνημης σχεδον αληστου μνημης θαλεγα.
    ολοι απολαυσαμε την τελευταια παρασταση του θιασου στην εξεδρα των επισημων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα αυτό κάνουμε σήμερα...Σεβόμαστε την εθνική εορτή και για αυτό έγινε και αυτή η ανάρτηση!! Λέμε ΟΧΙ σε ό,τι παλιό και σάπιο, λέμε ΟΧΙ στους επαγγελματίες ψεύτες και δολοπλόπους, ΟΧΙ στους τεμπέληδες και στους ανίκανους να διοικήσουν...ΟΧΙ στους χαρτοπαίχτες ....ΟΧΙ σ' ό,τι παλαιοκομματικό. Μην ΞΕΧΝΑΤΕ ότι ΑΥΤΟΥ του ήθους οι πολιτικάντηδες φέραν τη Χώρα μας και τον τόπος μας στο ΜΗΔΕΝ. Και τώρα θέλετε πάλι στήριξη; Τολμάτε και μιλάτε για εθνική εορτή; Για ποιο έθνος μιλάτε; Αυτό που υποθηκεύσατε; Καλύτερα να πάτε σπίτια σας... και ΣΙΓΗΣΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο σεβασμός "sta iera kai osia tou ellhnikou etnous" ανώνυμε 3.55,δεν φαίνεται απο μια πολιτική ανακοίνωση που βγαινει σε προεκλογικό χρόνο.
    Ειδικα δε,εσύ δεν δικαιούσαι να μιλάς γι αυτό,γιατί οτι ιερότερο εχει το ελληνικό εθνος,την γλώσσα του,εσύ την εχεις ξεσκίσει.ΕΝΤΑΞΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ntropi sas kai mono ntropi sas.
    sto katw katw ta psifodeltia einai kati kryfo h egine kapoia parapoiisi? ayto sas xalase pou sas kanoun kai diafimisi?? k ne den ksrw gramata.timi mou.esy ksereis apo xwrafia dianooumene?

    OXI

    LEME SE AYTOUS POU DE TIMOUN TIN SIMERINI MERA.
    N T R O P I

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ανώνυμε 4.23
    επειδή είμαι αγρότης ξέρω πολύ καλά απο χωράφια και λιγοτερα γραμματα δυστυχώς.Ομως εκει στο ελληνικο σχολειο που πήγαινα οι δασκαλοι μου μου εμαθαν το ελληνικό αλφαβητο και τους ευχαριστώ γι αυτό.Εσύ ο αγρότης που δεν ξερεις ελληνικά γιατι εισαι αγράμματος,σε ποιο σχολειο πήγες και εμαθες αυτές τις αηδίες που γραφεις και δεν είναι ουτε ελληνικα ούτε εγγλεζικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απάντηση στον πρώτο σχολιαστή:
    "Δεν τίθεται κανένα θέμα ως προς τον σεβασμό των εθνικών μας επετείων. Αυτό το σχόλιό σου θα μπορούσες κάλλιστα να το στείλεις στα ανθελληνικά κανάλια της διαπλοκής, που γέμισαν το πρόγραμμά τους με αφιερώματα στο έπος του ’40(είδες κανένα;) . Η ροή της εφημερίδας συνεχίζεται κανονικότατα."

    Στον ανώνυμο (4:15):
    Από το σχόλιό σου, έτσι όπως το έχεις γράψει, οι αναγνώστες θα πιστέψουν( και δικαίως) πως έχει γραφτεί από συντάκτη του Βήματος. Πράγμα που δεν ισχύει και θα σε παρακαλέσω να το διασαφηνίσεις σε επόμενο σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το προεκλογικό κλιμα αρχιζει και εχει ενδιαφερον.Ο κος ΒΙΤΣΗΣ εχει ξαμολησει πεντε εξι παπαγαλακια στην πιατσα και μπερδευουν τον κοσμο στο θεμα του αρχηγου της κινησης.Καλα κανει γιατι δεν μπορει ναπει και τιποτα αλλο.
    Ο κος ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ καλα εκανε και εβγαλε ανακοινωση,γιατι συμφερει την κινηση ο λογος να γινεται για την πολιτική επειδη εκει η κινηση εχει επιχειρήματα ενω ο Βιτσης οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. DK
    Σαφώς και δεν έχει γραφτεί από συντάκτη δικό σας. Δηλαδή, μόνο οι συντάκτες σας μπορουν να γράφουν ελεύθερα και να εκφράζουν την άποψή τους. Αλλά το πρόβλημα ποιο είναι; γιατί δεν κατάλαβα. Απλοί πολίτες δεν μπορούν να γράφουν την άποψη τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μήπως θα ήταν καλύτερο οι ΑΛΛΟΙ να αρχίσουν να αντιλαμβάνονται ό,τι τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα γι αυτούς όσο ήταν τα προηγούμενα χρόνια; Τα πράγματα έχουν αλλάξει, ο κόσμος έχει θυμό,έχει αγανακτήσει με τις πολιτικές που ακολούθησαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Εγώ πιστεύω πως η ΑΝΕΞ. ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ θα κερδίσει στις επόμενες εκλογές γιατί απλά ΕΚΦΡΑΖΕΙ τον λαό της Αλιάρτου. Είναι μια κίνηση μέσα από τον πολίτες, για τους πολίτες. Τώρα οι ΑΛΛΟΙ ό,τι και να πουν δεν θα κερδίσουν τον κόσμο, γιατί κρίνονται από αυτά που ΕΚΑΝΑΝ-και δεν ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΡΙΜΑ για την Αλίαρτο, έναν τόπο που θα μπορούσε να είχε ξεχωρίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το θέμα ήταν ποιός θα έκανε πρώτος το λάθος.
    Δυστυχώς πέρα απο τις αδυναμίες σας στη προσπάθεια να κάνετε μόνοι σας συνδυασμό, δε τα καταφέρατε, μετα ακούστηκαν διάφορα για πεντάδα παλιών που έβαζαν όρους για να είναι μαζί σας μετα ησασταν παραπάνω απο ένας που ήθελαν να μπούν υποψήφιοι Δήμαρχοι καταλήξατε τελικά όπου καταλήξατε.
    Γιαυτο οι παλιοί έχουν την αξία τους και την εμπειρία και φτάσατε άτομα που δεν έχουν καμμία προσφορά πολιτική ,πολιτιστική κοινωνική πιθανόν να είναι καλοί επαγγελματίες να φιγουράρουν σαν υποψήφιοι δήμαρχοι. Ποιός σας φταίει σήμερα ? Σίγουρα κάποιος η κάποιοι εχουν ευθύνη και δε με νοιάζει καθόλου.Με μπερδέψατε ομως.ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ?
    τι μας λέτε? ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ? ΟΛΟΙ ΙΣΟΤΙΜΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ Ο ΒΙΤΣΗΣ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙ.
    ΕΝΟΤΗΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμε των 5:41
    Καταρχήν το κείμενο σας δεν έχει νόημα. Ο κ. Βίτσης τι μπορεί να κάνει;;;Να ενώσει ποιόν; Με απειλές και εκφοβισμό μπορεί. Τους βλέπω που μπαίνουν στα σπίτια των ανθρώπων ό,τι ώρα να είναι και απαιτούν την ψήφο τους!! Αυτό είναι το ήθος τους!! Ξέρετε επειδή τυχαίνει να είμαι κάποιας ηλικίας τις ίδιες πολιτικές ακολουθούσε και το ΠΑΣΟΚ. Αλλά αυτοί είναι οι δάσκαλοί σας. Αυτοί που κλέψανε τον κόσμο και τώρα του ζητάνε και τα ρέστα. Αν θέλετε καλύτερες μέρες ψηφίστε τον κ. Βίτση που θα αναβίωσει την αρχαία Αλίαρτο. Γιατί ο κ. Βίτσης και εμείς μαζί του ζούμε στην αρχαία Αλίαρτο. Ο χρόνος σταμάτησε..ΤΟΤΕ πριν 8 χρόνια...
    (χα,χα,χα..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ανωνυμε(5:00)
    Παρακαλώ πολύ, μη διαστρεβλώνεις τα λεγόμενά μου, ουδέποτε είπα κάτι τέτοιο.
    Εσύ, έχεις ή δεν έχεις την ελευθερία να εκφράσεις τις απόψεις σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 11 ΧΡΟΝΟς ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΣΗ28 Οκτωβρίου 2010 στις 6:28 μ.μ.

    βεβαιως μονο ο βιτσης μπορει να εγγυηθει την ενοτητα.και την δικαια κατανομη. στην ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπερδευτηκες φιλε μου,μαλλον τον κ.Πελωνη (νυν Δημαρχο Θεσπιεων) εννοουσες οταν αναφεροσουν σε ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΗ,εχει δωσει ρεσιταλ σε αυτο.Το κακο ειναι οτι προσπαθει η Ανεξαρτητη Κινηση Πολιτων να μας τον φερει και Δημαρχο Αλιαρτου(ξερουν πολυ καλα φυσικα οτι ο
    κ.Ντασιωτης δεν τραβαει...).
    Δεν θα τους περασει ομως.Οι κυριοι της Ανεξ.Κινησης Πολιτων θα παρουν ισχυρο μηνυμα αποδοκιμασιας την 7η Νοεμβριου απο τους πολιτες της Αλιαρτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. anonime ton 9.01 .....1on kakos xaraktirises ton kyrio peloni opos kai arketoi panw ton kyrio vitsi,,, 2on toulaxiston o kyrios ntasiotis den exei apodiksi pos den travaei(opos les) ...sto xeri mas ine na ton dokimasoume................para na epanalavoume ta lathi pou ginontai ta teleftea 8xronia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τώρα μπερδεύτηκα περισσότερο. Πάντως μάλλον θα ψηφίσω κίνηση και ας μην τραβάει τώρα στο τέλος. Θα έχω τουλάχιστον την συνείδησή μου ήσυχη.στο κάτω -κάτω κάποιοι εκει είναι πολλοί αξιόλογοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Oταν δεν ειναι ικανοι να δημιουργησουν (καταρτησουν)ουτε ενα ψηοδελτιο συδυασμου
    σωστα ,διαβαζοντας απλα τον νομο(μιλαω για την Ανεξαρτητη κινηση πολιτων)πως θελουν να τους εμπιστευτουμε τον Δημο?
    Ειναι χειροτεροι απο οσο περιμενα.
    Κριμα γιατι εχουν και αξιολογα ατομα μεσα που διστυχως δεν τα αξιοποιουν σε τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΒΙΤΣΗΣ ΕΝΩΝΕΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΔΕΣ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σήμερα στο ΜΑΥΡΟΜΑΤΙ στην Εκκλησία (ήμουν παρών και δεν μπορείτε να με διαψέυσετε) είπαν στο μικρόφωνο ψηφίζουμε ΜΑΥΡΟΜΑΤΙ και έρχεστε να μας πείτε τι ενώνει ο κύριος Βίτσης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. KYRIE ELEHSON .
    ORKISOU!
    POIOS EISAI NA SE DIAPSEYSW?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ29 Οκτωβρίου 2010 στις 1:09 π.μ.

    ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ.

    Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φίλες και φίλοι,

    δεν γράφω για να προκαλέσω αντιπαραθέσεις, αλλά θα συμφωνήσω με τον φίλο παραπάνω που λέει ότι ο Ντασιώτης δεν τραβάει. Και από που πηγάζει αυτό? Από το γεγονός ότι πολύς κόσμος στον Αλίαρτο δεν τον ξέρει ούτε φατσικά. Δεν ξέρω άμα τον έχω δει ποτέ σε καφετέρια, στη λαική, σε μαγαζί στην πόλη μου, αλλά σίγουρα κι εγώ δεν τον ξέρω, πόσο μάλλον η νεολαία... Διάβαζα τις προάλλες ένα σχόλιο πού έλεγε ένας 23χρονος ότι δεν γνωρίζει τον κύριο Ντασιώτη, και πέσαν πάνω του 20 διαφορετικά άτομα να τον φάνε... Σασ πληροφορώ ότι κι εγώ που είμαι 45 χρόνων καθώς και το μεγαλύτερο μέρος του κύκλου μου, δεν τον γνωρίζει. Οπότε, για εμένα ο Ντασιώτης δεν έχει ρεύμα, τι να κάνουμε ρε παιδια??? Την Βέτα την ξέρουν και οι πέτρες, τον Παπαδάκη και ο πυρήνας της γης, τον Ντασιώτη ποιός??? για να μην μου επιτεθούν κι εμένα όπως τον 23χρονο τότε,που προσπαθουν να με πείσουν για το πόσο γνωστός είναι... Δεν τον ξέρει ούτε η γειτονιά του. Λυπάμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΦΙΛΕ ...ΛΥΠΑΜΑΙ ..ΑΛΛΑ Ο ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΡΕΜΑΛΙ ΟΥΤΕ ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ!! ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΕΔΩ...ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ..ΑΝΩΝΥΜΑ ΒΕΒΑΙΑ...ΟΣΟΙ ΚΡΟΙΒΟΝΑΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ Η ΕΠΕΙΔΕΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΙ...Η ΕΠΕΙΔΗ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥΣ......ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΗΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ...ΛΥΠΑΜΑΙ ΞΥΔΑΚΙ.,......"Ο ΕΠΩΝΥΜΟΣ!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 1ον δεν είμαστε φιλοι,

    2ον όταν μιλάς για ρεμάλια και χαρτοπαίκτες σε ποιούς αναφέρεσαι?
    Γιατί παίρνεις προσωπικά ότι ο κόσμος δεν γνωρίζει έναν Γιώργο Ντασιώτη από το πουθενά,που επειδή δήλωσε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος πρέπει να τον κάνω και δήμαρχο?

    3ον Ποιός είναι ο Ντασιώτης για να τον γνωρίσω μέσα από τα άρθρα του? Μήπως κανένας σοβαρός δημοσιογράφος?

    4ον Γιατί πετάχτηκες εσύ να απαντήσεις? Συγγενής του είσαι? Η μήπως πληρώνεσαι απο αυτόν?

    5ον Γιατί προσπαθήσεις με αερολογίες να αντικρούσεις τις απόψεις μου? Εγώ ότι και να πεις, όσο και να επιμένεις κουμουνιστές δεν ψηφίζω.

    6ον επειδή υπογράφεις σαν ΕΠΩΝΥΜΟΣ νομίζεις ότι ανέβηκες στα μάτια μου?

    Παραμύθια και παπατζιλίκια σε εμένα δεν περνάνε και ούτε στον έξυπνο κόσμο του Αλίαρτου, μόνο σε χαζούς και κουτοπόνηρους.

    Φιλιά σε όλους, καλό ψηφάκι να έχουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. μπορείς να μαθεις για τον ΝΤΑΣΙΩΤΗ και το ήθος του,ρωτώντας τον απλό κοσμο του αλιαρτου,αν θες περισσοτερα πηγαινε στα χωριά του δημου θεσπιων που ηταν καθηγητης 7 χρονια και ρωτα γι αυτον,επισης στη Δομβραινα που ηταν διευθυντής και τελος ρωτα στο ακραιφνιο που ειναι τωρα διευθυντης.κανε αντιπολιτευση οση θες,αλλα μην ισοπεδώνεις αξιους συμπολίτες.

    Συγνώμη δασκαλε που μιλω για σενα ξερωντας οτι δεν το εγκρινεις,αλλα ειναι αδικα αυτα που λενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ανώνυμε 9:54 πρώτη φορά γράφω σχόλιο στην εφημερίδα. Πριν λίγο έμαθα να το κάνω με την βοήθεια της κόρης μου.Δεν τα βάζω μαζί σου συχώρα με, αλλά παρακολουθώ σχολια αναγνωστών και ειδήσεις χωρίς να παρεμβαίνω.Σε πάρα πολλά σχόλια ακούω για ονόματα εκπαιδευτικών που πράγματι είναι πολύ αξιόλογοι.Τον κύριο Ντασιώτη την κυρία Βέτα, τον κύριο Παπαδάκη και άλλους.Δεν άκουσα να γνωρίζει και να διαφημίζει ταυτόχρονα κάποιον που γεννήθηκε μεγάλωσε, αγάπησε την Αλίαρτο πάρα πολύ.Συμμετέχει σε συλλόγους, δεν του αρέσει η προβολή, είναι πραγματικός εθελοντής,είναι παρών στα δρώμενα της πόλης,είναι και αυτός εκπαιδευτικός και μάλιστα έχει ιδιαίτερη σχέση με τα παιδιά.Έχει ένα υπέροχο αντικείμενο, ή μάλλον περισσότερα και έχει βοηθήσει πάρα πολλά παιδιά και μάλιστα αφιλοκερδώς και εκτός σχολείου.Γειά σου δάσκαλε των δυό παιδιών μου και σε ευχαριστώ που δίδαξες και διδάσκεις τα παιδιά μου. καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΤΟΝ 4.03
    1..ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
    2...ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΤΑΣΙΩΤΗ..
    3...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΟΧΙ...ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ??ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΥΣΤΕΡΑ..
    4..ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ....ΓΙΑΤΙ? ΕΣΥ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ? ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΕΙΣΑΙ?
    5..ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΤΟ ...ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ..ΜΗΝ ΑΝΥΣΥΧΕΙΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΠΟΤΕ ΝΑ "ΑΝΕΒΩ " ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ..

    Υ.Γ. Ο ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ ΔΟΥΛΕΒΥΕΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ...ΟΛΟΙ ΟΙ 15ΧΡΟΝΟΙ,16ΧΡΟΝΟΙ 17ΧΡΟΝΟΙ............ΕΩΣ ΚΑΙ 30ΧΡΟΝΟΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΤΙΜΙΣΗ...ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ..ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΑΣΚΑΛΕ.... ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 45ΑΡΙΔΕΣ.....ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Απο ότι φαίνεται η νόσος που προσβάλει τους καθ'όλα σεβαστούς παππούδες μας , όσο πλησιάζει η μέρα των εκλογών γίνεται επιδημία.1:23άχρονοι συμμαθητές το να μην γνωρίζουμε κάποιον ,δεν σημαίνει οτι και οι άλλοι δεν τον γνωρίζουν ή το να γνωρίζουν οι άλλοι κάποιον, δεν σημαίνει οτι και εμείς τον γνωρίζουμε.2:ΚΥΡΙΕ 4:03-/30/10 έκτος και αν δεν σου αρέσει.Είναι πιο εύκολο να πει κανείς ότι έναν "ΑΝΩΝΥΜΟ" δεν τον γνωρίζει παρά έναν που μπορεί να τον είχαμε καθηγητή και να εκτείθεται με το όνομά του.Οταν κανείς γράφει την σκέψη του σε ένα ελεύθερο βήμα, πρέπει να ξέρει οτι μπορεί και κάποιος άλλος να γράψει την δική του.Με το να καταφέρεσαι όμως με τέτοιο μίσος σε κάποιον που σε σχολίασε,να απαξιώνεις με τέτοιο τρόπο υποψήφιο που εσύ δεν γνωρίζεις, και να νομίζεις ότι και η άλλη δεν τον γνωρίζουν,το να μπλέκεις τους συγγενείς του, το να βγάζεις συμπεράσματα όπως: "Μήπως πληρώνεσαι απο αυτόν;" είναι το λιγότερο απάνθρωπα. αφού όπως γράφεις δεν τον γνωρίζεις για πιο λόγο αυτή η συκοφαντία;ΚΥΡΙΕ 4:03 αν δεν έχεται αντίρρηση με το κύριε, γιατί τέτοιο πανικό ((((ΠΑΝΙΚΟΣ: αίσθημα υπερβολικού και ξαφνικού φόβου,συχνα ομαδικού που κάνει κάποιον να χάσει των έλεγχο των πράξεων του)))) για άνθρωπο που δεν γνωρίζετα;Κ.Ντασιώτη μην δινεται καθόλου σημασία σε τετοιές επιθέσεις, το μόνο που πετυχαίνουν, είναι να ενδιαφερθουν να σας γνωρίσουν και όσοι δεν σας γνωρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανωνυμε ΥΠΟΨΉΦΙΕ 9:54 και το λέω αυτό γιατί ο τρόπος που μας προσφωνείς εμάς του ψηφοφόρους είναι υποψηφιου.ΜΑΛΛΟΝ ΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ.Μονο ετσι εξηγουνται αυυτα που γραφεις...................................................................................ειμαι ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ που ζει στο κέντο της αλιαρτου και μολις είδα τον επικεφαλης της ΚΙΝΗΣΗΣ να βγαίνει απο μαγαζί της πόλης να πηγαίνει στην λαϊκή, και μετά να πινει καφε σε παραπλησια καφετερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Να πω και εγω κάτι; Η Βέτα και ο Αραπίτσας, ο Γ.Ντασιώτης τι είναι; επειδή είναι καθηγητές και τους ξέρουν και οι πέτρες σημαίνει ό,τι αξίζουν; Πρώτα δοκιμάζονται οι άνθρωποι και μετά λέμε πως αξίζουν. Ας τους δούμε αύριο στο δήμο να δούμε τι θα κάνουν και αυτοί. Εγώ πάντως από την κυρία Βέτα δεν εχω δει να έχει και πολιτικό λόγο, εγώ μόνο βόλτες την βλέπω να κάνει και δημόσιες σχέσεις. Αλλά βλέπεις στη πλάτη των παιδιών μας η κ. Βέτα αγοράζει ψήφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Οι παραπάνω υποψήφιοι καλέ μου ανώνυμε που αναφέρεις δεν προκάλεσαν ποτέ και καθημερινά δίνουν και την ψυχή τους στα παιδιά μας, όπως επίσης και άλλοι εκπαιδευτικοί που είναι ή δεν είναι υποψήφιοι. Είναι πολύ αισχρό και αλήτικο να λες πως εκμεταλλεύονται τις πλάτες των παιδιών για να πάρουν ψήφους. Εκτός και αν αυτοί τις τελευταίες μέρες κλείνουν τις λακκούβες, καθαρίζουν τις αυλές και τάζουν θέσεις, εκμεταλλευόμενοι τον πόνο των ανέργων και των ανήμπορων. Επίσης πριν τους δεις στα δημοτικά δρώμενα τους έχεις μηδενίσει. Οι ίδιοι λένε πως αν δεν τα καταφέρουν στα επόμενα 3 χρόνια, που είναι και τα δυσκολότερα της αυτοδιοίκησης, θα αποχωρήσουν μιας και δεν είναι επαγγελματίες της πολιτικής. Ασχολούνται με τον εθελοντισμό και τα κοινά μέσω των συλλόγων. Αν κάποιος απο αυτούς πάρει κάποια θέση αντιδημάρχου ή προέδρου θα το κάνει άμισθα και λόγω του νόμου. Είναι κακό αυτό; Ο Αλίαρτος έχει να χάσει απο την εμπλοκή αυτών στις εκλογές; Σίγουρα έχουν πολλά να χάσουν οι έχοντες και κατέχοντες την εξουσία και ειδικά ο περίγυρος και οι γνωστοί αυλικοί του κυρίου δημάρχου, που ξεσήκωσαν τον κόσμο και τον έστειλαν στην κίνηση πολιτών. Σίγουρα έχεις να χάσεις και συ, επειδή μου φαίνεσαι μέρος του συστήματος. Ανεπιφύλακτα τους ψηφίζω και τους τρεις, εύχομαι να είναι απο τους πρώτους επειδή τους αξίζει πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΚΟΥΩ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ...ΤΕΩΣ....ΝΑ ΛΕΝΕ ΛΕΝΕ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.............
    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ 8ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΟΤΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ 8ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΜΕ 8ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΡΑΙΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
    Ε ΚΑΙ!!! ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ 8ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ !!! ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ !!!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!!!!!!
    ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ.................. ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΝΕΑ ΜΥΑΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κύριε του παλιου ΠΑΣΟΚ μπορείς να μου πεις το νόμο και το άρθρο που λέει για το ότι οι εκπαιδευτικοί που θα εκλεγούν και γίνουν δήμαρχοι ή πάρουν οποιαδήποτε άλλη έμμισθη θέση στο δήμο θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν; Γιατί αυτό το έχετε καραμέλα και το λέτε συνέχεια..Θέλω να το διαβάσω ο ίδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΙΣ 17:30 -18:00 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΣΤΟ STAR ΛΑΜΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. που το είδες εσύ για το ντιμπειτ ανώνυμε 2.54.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμε 2:44 είναι νόμος του Κράτους και ήδη εφαρμόζεται απο τις 15-03-2010.Δεν είναι πρώτη φορά που έχει ειπωθεί και αφορά τους δημοσίους υπαλλήλους του στενού δημόσιου τομέα. Αν όμως θέλεις γράψε το mail σου να στο στείλω. Θα μάθεις έτσι και ποιός είμαι μένα ζπάρο δυό τρυγόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΘΥΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΑΝ ΧΥΔΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟ. ΜΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. αυτός που σας φήφισε 2 φορές1 Νοεμβρίου 2010 στις 10:49 μ.μ.

    ενω οι δικοί σας είναι άγιοι άνθρωποι, ρε δεν ντρεπόμαστε λίγο. Ούτε ένα επιχείρημα δεν 'εχετε τελικά και πάτε αλλού το ματς. σας κατάλαβαν όλοι μπλέον.8 χρονια είναι πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ:

    Τους υποψήφιους δημάρχους που στηρίζει, ανακοίνωσε ο ΣΥΝ στις εκλογές 2010. Σε κάποιους δήμους, ο ΣΥΝ στηρίζει ανεξάρτητους υποψήφιους, σε άλλους εντάσσεται στον ΣΥΡΙΖΑ και σε άλλες περιπτώσεις στηρίζει υποψήφιους από κοινού με τη Δημοκρατική Αριστερά, τους Οικολόγους Πράσινους και με το ΠΑΣΟΚ.

    Περιφέρεια Αττικής | Δήμος Αθήνας: Ελένη Πορτάλιου, Βύρωνα: Ακης Κατωπόδης, Γαλατσίου: Ελένη Αυλωνίτου, Δάφνης-Υμηττού: Μπάμπης Αλεξάτος, Ζωγράφου: Τίνα Καφατσάκη, Ηλιούπολης: Χρήστος Κοκοτίνης, Καισαριανής: Σπύρος Τζόκας, Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας: Θανάσης Μάλλιος, Αγίας Παρασκευής: Γιάννης Σταθόπουλος, Αμαρουσίου: Λευτέρης Μαγιάκης, Βριλησσίων: Γιάννης Τσούτσιας, Ηρακλείου: Ειρήνη Κατσινοπούλου, Κηφισιάς-Ν. Ερυθραίας-Εκάλης: Παναγιώτης Κανακάκης, Λυκόβρυσης-Πεύκης: Δημήτρης Φωκιανός, Ν. Ιωνίας: Ηρακλής Γκότσης, Παπάγου-Χολαργού: Περικλής Ζήκας, Χαλανδρίου: Σίμος Ρούσος, Αγίου Δημητρίου: Αθανάσιος Βάσιος, Αλίμου: Δημήτρης Κλαυδιανός, Ελληνικού-Αργυρούπολης: Χρήστος Κορτζίδης, Καλλιθέας: Τάκης Μακρίδης, Μοσχάτου-Ταύρου: Γρηγόρης Σωπάκης, Νέας Σμύρνης: Παναγιώτης Πάντος, Π. Φαλήρου: Στέλιος Βαλέτας, Αγίας Βαρβάρας: Γιώργος Γεωργιαννάκης, Αγίων Αναργύρων-Καματερού: Παναγιώτης Τερζόγλου, Αιγάλεω: Δημήτρης Μπίρμπας, Περιστερίου: Σοφία Αλεξοπούλου, Πετρούπολης: Στέφανος Βλάχος, Χαϊδαρίου: Κώστας Ασπρογέρακας, Αχαρνών: Π. Σεπέτα, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης: Π. Καπετανέας, Παλλήνης: Θόδωρος Γκοτσόπουλος, Σαρωνικού: Π. Φιλίππου, Ωρωπού: Ιωάννα Στεργίου, Ασπροπύργου: Σπύρος Νίκας, Ελευσίνας: Γιώργος Αμπτζόγλου, Μεγαρέων: Τάσος Δέσκος, Κερατσινίου-Δραπετσώνας: Λουκάς Τζάνης, Κορυδαλλού: Καίτη Κυλάκου, Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη: Κώστας Παπαδόπουλος, Πειραιά: Νίκος Λεγάκης, Αίγινας: Αριστείδης Σώρης.
    Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης | Δήμος Δράμας: Ανέστης Σπυρίδης, Καβάλας: Αρης Βέρος.
    Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας| Δήμος Σερρών: Παναγιώτης Κοτρώνης, Σιθωνίας: Κυριακή Μάλαμα, Αριστοτέλη: Κώστας Ευθυμίου, Θεσσαλονίκης: Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Κορδελιού-Ευόσμου: Ανέστης Βασιλειάδης, Λαγκαδά: Γιώργος Ρόκκος, Πυλαίας-Χορτιάτη: Απόστολος Αντωνόπουλος, Παύλου Μελά: Δημήτρης Θεοδοσιάδης, Νεάπολης-Συκεών: Σωτήρης Σιωμάδης, Βόλβης: Αγγελος Φραντζής, Ωραιοκάστρου: Στάθης Κελεσίδης, Καλαμαριάς: Μιχάλης Παναγιωτίδης, Δέλτα: Γρηγόρης Ουζούνης, Αλεξάνδρειας: Δημήτρης Τσίκλας, Δίου-Ολύμπου: Γρηγόρης Βεγλίρης, Κατερίνης: Αντώνης Μάντζιος.
    Περιφέρεια Ηπείρου | Δήμος Αρταίων: Ολγα Γεροβασίλη, Ιωαννίνων: Χρήστος Μαντάς.
    Περιφέρεια Θεσσαλίας | Δήμος Λαρισαίων: Απόστολος Καλογιάννης, Τυρνάβου: Χρήστος Κιτσίδης, Τρικάλων: Δημήτρης Παπαθανασίου, Καρδίτσας: Φρόσω Παύλου.
    Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας | Δήμος Ναυπακτίας – Ξηρόμερου: Γεωργαλής Καρακώστας, Πατρέων: Γιάννης Δημαράς.
    Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας | Δήμος Λαμιέων: Βασίλης Κυριακάκης, Αλιάρτου: Χρήστος Πελώνης, Λιβαδέων: Παναγιώτα Πούλου, Δελφών: Μίλτος Καλύβας, Καρύστου: Σοφία Μούτσου, Χαλκιδαίων: Γιώργος Βλαχόπουλος, Κύμης-Αλιβερίου: Δημήτρης Θωμάς.
    Περιφέρεια Πελοποννήσου | Δήμος Κορινθίων: Μπάμπης Κασίμης, Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης: Ανδρέας Ζάρος, Ναυπλιέων: Γιάννης Γκιόλιας, Τρίπολης: Βασίλης Γιόκαρης, Καλαμάτας: Σταμάτης Μπεχράκης.
    Περιφέρεια Κρήτης | Δήμος Αρχανών-Αστερουσίων: Νίκος Δρακάκης, Βιάννου: Μανώλης Κλαδάκης, Ηρακλείου: Κώστας Καμπιτάκης, Καντάνου-Σελίνου: Στέλλα Αλφιέρη, Κισσάμου: Κώστας Κουκουράκης, Πλατανιά: Γιώργος Αγοραστάκης, Χανίων: Τάσος Βαμβουκάς.
    Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου | Δήμος Λέσβου: Γιώργος Πάλλης, Λήμνου: Αντώνης Χατζηδιαμάντης, Ικαρίας: Χρήστος Σταυρινάδης.
    Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου | Δήμος Κώου: Νίκος Μυλωνάς.
    Περιφέρεια Ιονίων Νήσων | Δήμος Κέρκυρας: Στέφανος Σαμοΐλης, Λευκάδας: Κώστας Δρακονταείδης, Ζακύνθου: Αντώνης Κασσιμάτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν