Κινητοποίηση των ωρομίσθιων - αναπληρωτών εκπαιδευτικών Εύβοιας - Βοιωτίας

| Ετικέτες , , , | Posted On Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009



Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Εύβοιας - Βοιωτίας, ωρομίσθιων - αναπληρωτών, με ανακοίνωσή της, καταγγέλλει την υπουργό Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, επειδή αρνήθηκε να συναντηθεί με αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αγώνα Ωρομισθίων-Αναπληρωτών Αθήνας,σχολιάζοντας....






...."ότι η στάση της αυτή, αν μη τι άλλο, δείχνει αναλγησία, μίσος, απέχθεια και περιφρόνηση στους ανά την Ελλάδα «παρατρεχάμενους» ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς, που τόσα χρόνια προσπαθούν να βρουν «στον ήλιο μοίρα».  Για μια υπουργό, που ο μόνος διάλογος που γνωρίζει είναι αυτός της «διαβούλευσης», δηλαδή ο στημένος διάλογος, η στάση αυτή είναι απολύτως φυσιολογική".

   Στις 6 το απόγευμα της Κυριακής 29 Νοεμβρίου, θα γίνει συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο Ευβοίας, στη Χαλκίδα, για τη συγκρότηση Επιτροπής Αγώνα, ενώ θα συμμετέχουν και στις κινητοποιήσεις των ωρομίσθιων - αναπληρωτών, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, στις 12.30 μ.μ. στα Προπύλαια, τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, στις 12.30 μ.μ. στο Υπουργείο Παιδείας και στις 10 Δεκεμβρίου στα πανελλαδικά - πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια.

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for Κινητοποίηση των ωρομίσθιων - αναπληρωτών εκπαιδευτικών Εύβοιας - Βοιωτίας

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν