Γιορτή μελιού στο Λεοντάρι

| Ετικέτες , , , | Posted On Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Σύλλογος Γυναικών Λεονταρίου "Η ΕΣΤΙΑ" του Δήμου Αλιάρτου Βοιωτίας μαζί με την φιλική συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Λεονταριτών "ΤΟ ΚΑΣΚΑΒΕΛΙ" σας προσκαλούν στην "ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΛΙΟΥ", που διοργανώνουν στο Λεοντάρι 29 Σεπτεμβρίου 2012, ημέρα Σάββατο και ώρα 17:00.  

Θα μας εισαγάγει στην εκδήλωση με λόγο μελισσοκομικό, επιστημονική ομιλία, η καλεσμένη και διακεκριμένη επιστήμονας και εξειδικευμένη κτηνίατρος, ειδική σύμβουλο της Ένωσης Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος, κ. Αικατερίνη Καρατάσου... 

Θα γίνει αναλυτική παρουσίαση της μέλισσας, των προϊόντων της, της μελισσοθεραπείας, της βιολογίας-κοινωνικότητας, κώδικα επικοινωνίας, της βιοποικιλότητας, επικονίασης, των μελισσοκομικών προϊόντων για υγιεινή διατροφή, μακροζωίας, αλλά και της προστασίας της από μολυσμένα τοξικά περιβάλλοντα.
  

Ένα απόγευμα στο Λεοντάρι με άρωμα Ελλάδας, χρώμα ελληνικό, εθνικό, επιστημονικό πνεύμα ενάντια στην οικονομική κρίση με μια ελληνική πρόταση μελισσοκομικής επιλογής, υγιεινής διατροφής με τα ανώτερα καταξιωμένα ελληνικά μελισσοκομικά και χωρίς παρενέργειες, προϊόντα ελληνικής φύσης για θεραπευτική και θρεπτική αξία.  

Στα μυρίπνοα άνθη της φύσης που πετά, το νέκταρ των λουλουδιών που συλλέγει, επιβραβεύει η μέλισσα τον άνθρωπο, συνθέτει με την αμβροσία των δώρων της και μας δημιουργεί την γλυκιά ασπίδα προστασίας.  

Στροφή στη φύση. Γνωρίζουμε-εμβαθύνουμε-επιλέγουμε και υιοθετούμε τα προϊόντα της μέλισσας τώρα και με επιστημονική τεκμηρίωση και παρουσίαση της ομιλήτριας μας. Διεισδύουμε στον θαυμαστό κόσμο της μέλισσας, θαυμάζουμε το μεγαλείο της σοφίας και της δημιουργίας του Θεού, γνωρίζουμε την ζωή, αναγνωρίζουμε την προσφορά αυτού του γλυκύτατου εντόμου. 

Το χώρο της εκδήλωσης θα κοσμεί και θα ευπρεπίζει έκθεση μελισσοκομικών προϊόντων, οπτικές –θεαματικές μελισσοκομικές παρουσιάσεις, γευσιγνωσία μελιού, γαστρονομικές απολαύσεις και θα ολοκληρωθεί με πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα. 

Το απόγευμα της 29 Σεπτεμβρίου 2012, μας οδηγεί στο Λεοντάρι Βοιωτίας, μας ελκύει και μας προτρέπει στην όμορφη γιορτή αφιερωμένη στην γλυκιά μας μέλισσα και τα αγνά-φυσικά προϊόντα της.

Ένα ταξίδι στην γνώση, την παράδοση, την επιστήμη, την τεχνική, την εξέλιξη την επιλογή της υγιεινής διατροφής και μακροζωίας. 

ΣΑΣ ΠΡΟΣΜΕΝΟΥΜΕ, ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΥΓΕΝΗ-ΦΙΛΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ. 

Η Πρόεδρος και τα μέλη

Συνδιοργανωτες: Δήμος Αλιάρτου- Σύλλογος Απανταχού Λεονταριτών

-----------------------------------------------------------------------------------


Σημαντικό
Τα σχόλια στη συγκεκριμένη ανάρτηση έχουν απενεργοποιηθεί(δεν έχουν διαγραφεί) για ορισμένες ημέρες. Θα τα επαναφέρουμε σύντομα. Εάν όμως συνεχιστούν οι ανώνυμες "καταγγελίες" τότε θα διαγραφούν οριστικά. Το δημοκρατικό δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου εξανεμίζεται, όταν εκμεταλλευόμενοι την ανωνυμία μας, επιτιθέμεθα σε συνανθρώπους μας, κάτι που δεν θα κάναμε επώνυμα.

Σχετικές Αναρτήσεις :



Μας διάβασαν