Πολίτες του Βύρωνα: Πρόσκληση σε παραγωγούς για τη διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες

| Ετικέτες , | Posted On Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012

Η πρωτοβουλία ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ, μετά την 3η κατά σειρά  επιτυχημένη συνάντηση που οργανώσαμε  για την αγορά αγροτικών , ποιοτικών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, ετοιμαζόμαστε  για την τέταρτη συνάντηση το φθινόπωρο.
 
Η πρωτοβουλία μας αυτή στηρίζεται στην λογική της συνεργατικής , αλληλέγγυας κοινωνικής οικονομίας, στο αμοιβαίο όφελος των παραγωγών και των πολιτών (καταναλωτών).  Επιδιώκει να συμβάλει στην εποχή της οικονομικής κρίσης που χιλιάδες συνάνθρωποι μας είναι θύματα της βάρβαρης πολιτικής που ασκείται από τις δυνάμεις της εξουσίας να ζήσουμε μια αξιοπρεπή ζωή και διαβίωση... 
Στα πλαίσια αυτά απευθυνόμαστε σε παραγωγούς που θα ήθελαν να πάρουν μέρος στις συναντήσεις αυτές και να διαθέσουν τα προϊόντα τους ανιχνεύοντας νέες σχέσεις αμοιβαίου όφελος μεταξύ παραγωγών και πολιτών, μακριά από μεσάζοντες και φαινόμενα  αισχροκέρδειας .
  
Στην νέα συνάντηση θέλουμε να έχουμε αγροτικά προϊόντα νέας σοδειάς όπως  Όσπρια( φασόλια, γίγαντες, φακές, φασόλια, ρεβίθια, φάβα), Μέλι  (έλατο, πεύκο, ρείκι, ανθέων) Τυροκομικά (φέτα, γραβιέρα, κεφαλοτύρι), ΑλεύριΖυμαρικά(λαζάνια, χυλοπίτες, τραχανά, κριθαράκι).     
 
 Όσοι παραγωγοί και όχι μεσάζοντες ενδιαφέρονται να μας στείλουν προσφορά για τα προϊόντα που διαθέτουν με τις αντίστοιχες τιμές και στην συνέχεια μετά από επικοινωνία μαζί μας θα μας στείλουν δείγματα των προϊόντων τους,  τα οποία και θα ελεγχθούν.   Τα προϊόντα που θα πωληθούν θα συνοδεύονται με τις νόμιμες αποδείξεις.

Για επικοινωνία :
Ηλεκτρονική Διεύθυνση : politestouvirona@gmail.com
Τηλ:  6985030515
Βύρωνας  13 Ιουλίου 2012

Σχετικές Αναρτήσεις :Comments:

There are 0 σχόλια for Πολίτες του Βύρωνα: Πρόσκληση σε παραγωγούς για τη διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν