Νεότερη ενημέρωση για τη σημερινή εκδήλωση - Τρία επιπλέον κόμματα προστέθηκαν στο πάνελ

| Ετικέτες , , | Posted On Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

κλικ στην εικόνα

Σχετικές Αναρτήσεις :



8 σχόλια:

  1. Kαλη κίνηση.καλη εικόνα για το ΔΉΜΟ μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΑΣ ΑΛΙΑΡΤΑΙΟΣ1 Μαΐου 2012 στις 9:20 π.μ.

      ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΟΝΟ Η ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Π.Χ. ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟΡΙΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΦΟΛΕΣ.

      Διαγραφή
  2. Ήταν αρκετοί απο άλλους δήμους που έμειναν εντυπωσιασμενοι απο τηνεκδηλωση.τα καλύτερα έλεγαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά της κα Σφυρη απέναντι στο κοινό. Κρυφτηκε πίσω απο την διαδικασία και δεν έδωσε το λόγο για διάλογο. Μας συμπεριφέρθηκε σαν κοπμαρσους και άπλωσε ομπρέλα προστασίας στους υποψήφιους. Με λίγα λόγια έχασε την ευκαιρία να μας κερδίσει και κέρδισε ίσως τις συνεντεύξεις που τις έλειπαν ενόψει εκλογών. Ντροπή της!
    Μπράβο σε όσους μας τίμησαν μέχρι τέλους! Μπράβο στο δήμο και να ευχηθώ και στις δημοτικές. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομιζω ότι οι δημοσιογράφοι ήταν πολυ καλα προετοιμασμενοι.η κα Σφυρή πράγματι ηταναυστηρη στη διαδικασία αλλαομως μια τέτοια συζήτηση δεν κρατιέται αλλιώς.Μπράβο στο δημαρχο νομίζω οτι τέτοιες πρωτοβουλίες μόνο καλο κάνουν

      Διαγραφή
  4. Δηλαδή χθες ρε φίλε για ποιον έγινε η διακαναλική στον τόπο μας για τα καναλια ή για εμάς? Νομίζω ότι ο δήμος την έκανε για εμάς και όχι για τα κανάλια.
    Και όμως όποτε πήγε να μιλήσει κάποιος η π... δεν τον άφηνε γιατί της χάλαγε τη ροή.
    Ντροπή της!!!
    Μονο να χαιδεύει τους υποψηφιους ήξερε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε δεν παιζεστε με τίποτα.μην γίνει τίποτα και αμέσως η γκρίνια.ΆΛΛΟΣ θυμάται τις λακουβες,τα σκυλιά,τα γατιά και ότι δηποτε άλλο αρκεί να μειώσει ότι γίνεται.αυτο το λένε μιζέρια.σήμερα στη Λιβαδειά ,στις εκδηλώσεις για την εργατική Πρωτομαγιά,παρα πολύς κόσμος συζητούσε για την χθεσινή συζήτηση που την άκουγαν απευθείας απο το ραδιόφωνο και έδιναν συγχαρητήρια στο ΔΉΜΟ μας.αυτο σας ενοχλεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H εκδήλωση αυτη είναι πολυ προωθημενη κίνηση πολιτικού πολιτισμού.θυμηθείτε ότι σύντομα θα γίνεται σε όλους τους δήμους.σίγουρα η πρώτη φορά έχει ατέλειες ή λάθη,αλλα σημασία έχει ότι οδημαρχος και οι συνεργάτες του την σκέφτηκαν και το τόλμησαν να το κάνουν και μπράβο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν