Αγρότες της Θήβας μοίρασαν 20 τόνους τρόφιμα στο Σύνταγμα (βίντεο)

| Ετικέτες , | Posted On Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά 20 τόνοι προϊόντα πλημμύρισαν την πλατεία Συντάγματος απ' τα χαράματα μετατρέποντάς τη σε μια μεγάλη δωρεάν λαϊκή.

Αγρότες από την περιοχή στη Θήβα αντιδρώντας σε δημοσιεύματα που μιλούν για επικίνδυνα μέταλλα και άλλες ουσίες στα προϊόντα της περιοχής κατέβηκαν στη Σύνταγμα με τα απαραίτητα πιστοποιητικά του υπουργείου που δείχνουν ότι τα προϊόντα τους δεν έχουν πρόβλημα και τα μοιράζουν δωρεάν στους περαστικούς για να πάρουν και την...ανώτερη όλων πιστοποίηση, αυτή του καταναλωτή.

Ο κόσμος που έμαθε για το γεγονός αυτός άρχισε να συρρέει και να περιμένει στην ουρά για μια σακούλα με δωρεάν λαχανικά! Κάποιοι μιλούν για σημεία των καιρών, κάποιοι άλλοι για κάτι που δεν έχει τόσο να κάνει με την κρίση αλλά με το γεγονός ότι πάντα συμβαίνει αυτό όταν μοιράζουν κάτι δωρεάν. Όπως και να έχει, οι εικόνες είναι εντυπωσιακές.


Οι αγρότες έχουν “χωρίσει” τα προϊόντα σε σακούλες του ενός κιλού και τα μοιράζουν δωρεάν. Πολλοί είναι εκείνοι που πλησιάζουν διστακτικά αλλά όταν ακούν πως είναι δωρεάν απλώνουν με ευχαρίστηση το χέρι. Ο αρχικός δισταγμός πάντως έδωσε τη θέση του στις ... ουρές καθώς οι πολίτες τέτοιες εποχές δεν λένε όχι σε ό,τι είναι δωρεάν.


Σχετικές Αναρτήσεις :



1 σχόλιο:

  1. τα μαθες τα νεα πατερα??? ο περηφανος ελληνικος λαος,τα περηφανα γηρατεια,τα αδουλωτα νειατα,η ελλαδα που ανηκει στους ελληνες (αλλα την κουμανταρουν οι γερμανοι) ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΤΟ ΣΥΣΥΤΙΟ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ. ΡΕ ΠΑΤΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ,ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ ΤΟ 1981 ΚΑΙ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣΑΜΕ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΛΑΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΜΑΣ.ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΕΠΑΡΑΤΟΣ ΕΠΗΡΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ,ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΟΥ ΚΤΥΠΑΓΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.ΡΕ ΠΑΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΠΩΣ ΤΙΣ Μ......Σ ΤΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑ ΕΓΩ,ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ .ΑΒΓΑΛΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ,ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΡΕ ΠΑΤΕΡΑ ΕΜΟΙΑΣΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΤΑ MEA CULPA ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑΖΟΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΕΡΗΜΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.Α ΡΕ ΠΑΤΕΡΑ ΓΛΥΚΙΑ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΑΥΤΗ Η ΡΟΥΦΙΑΝΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑ.ΑΡΚΕΙ ΜΠΑΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΓΡΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΑΛΛΑ ΜΠΑΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΝ ΓΡΑΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΗΛΙΟ.ΤΥΧΕΡΗ Η ΕΠΑΡΑΤΟΣ,ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ......ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΟΙΘΗ Η ΕΛΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν