Δ.Κ. Αλιάρτου: " Στηρίζουμε τους συμπολίτες μας που πλήττονται περισσότερο από την κρίση"

| Ετικέτες , , , | Posted On Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Αγαπητοί συμπολίτες,

            Στην πολύ δύσκολη συγκυρία που όλοι βιώνουμε, η παροχή ουσιαστικής βοήθειας και ενίσχυσης των λιγότερο ευνοημένων συμπολιτών μας είναι πια αναγκαία.

            Στόχος της πρωτοβουλίας Κοινωνικής Στήριξης της Δημοτικής Κοινότητας Αλιάρτου ήταν και θα είναι μια ουσιαστική πράξη στήριξης στον συνάνθρωπο. H επιτυχία όμως της προσπάθειας αυτής εξαρτάται από το ενδιαφέρον, την ευαισθητοποίηση και τη συμμετοχή όλων μας...

            

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνέβαλλαν στην υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας προσφέροντας είδη ένδυσης και υπόδησης καθώς και παιδικά έπιπλα, αποκριάτικες στολές, βιβλία και τρόφιμα. Καλούμε τους συνδημότες μας να συνεχίσουν να στηρίζουν την προσπάθεια αυτή στο μέτρο των δυνατοτήτων τους.

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης βρίσκεται στο ισόγειο του Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους και θα είναι ανοιχτό τις εξής ημέρες και ώρες:

Δευτέρα και Τετάρτη από τις 9:00  πμ. ως τις 11:00 πμ
Τρίτη και Πέμπτη από τις 4:00 μμ ως τις 6:00 μμ


Τηλέφωνα επικοινωνίας:   Ψαρρά Ευαγγελία - 6972096334 , 2268022066
                                            Χαλιμούρδα Αγγελική -  6979147900
                                            Φωτιάδη Άννα - 6986424943

Σχετικές Αναρτήσεις :



5 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!
    Καλό θα ηταν αυτη η προσπάθεια να επεκταθεί και στο θέμα των τροφίμων.
    Μήπως θα έπρεπε και ο Δήμος να στηρίξει αυτή την κίνηση πιο ουσιαστικά (διαθέτοντας αίθουσα,υπάλληλο κάποιες πρωινές ώρες για την συγκέντρωση πραγμάτων,ΚΟΙΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ την προσπάθεια μιας και εχει την δυνατότητα κτλ.)
    Ο Δήμος μας έχει δείξει δείγματα ευαισθησίας σε κοινωνικά θέματα.
    Στο συγκεκριμένο θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχε κινητοποιηθεί νωρίτερα και ουσιαστικότερα.Πολλές φορές δεν αρκεί η ηθική στήριξη χρειάζεται και εμπράγματη.
    Εν τέλει συνδημότες νομίζω πρέπει να κινηθούμε και στο θέμα των τροφίμων.Εχω κάποιες ιδέες και τρόπο εφαρμογής των.

    Βαγγελης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Bageli ayta ginontan kai prin xwris aytoproboli.twra to pires xampari esy?tosa xronia poy leitoyrgouse to uema o gnostos iereas myrwdia den pires? twra anakalypsame thv ameriki?to ksereis to kanto to kalo kai rixto sto gialo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΣΣΣΤ ΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ.
    ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ
    ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠ ΟΛΟΥΣ(ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ? Α.. ΞΕΧΑΣΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ......ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ.......ΔΗΜΑΡΧΟΣ)
    ΕΠΕΙΔΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ,ΒΟΗΘΑΕΙ,ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ...ΚΤΛ
    ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ-ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
    ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ.ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ?

    ΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΚΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 3 ΚΥΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ.ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΓΙΑ..........ΔΗΜΑΡΧΙΝΕΣ.

    ΣΣΣΣΤΤ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ. Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΑ.

    ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚ... ΜΑΣ ΟΛΟΙ
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ....ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η προσπάθεια ξεκίνησε απο την δημοτική αρχη και στηρίζεται απο αυτη,αξιοποιώντας την προσπαθεία των ιερέων αλλα και άλλων ανθρώπων και βοηθώντας πραγματικά πολλούς συνανθρώπους.εξάλλου οι δυο κυρίες απο τις τρεις είναι εκλεγμένες τοπικοί σύμβουλοι με την νυν δημοτική αρχη.ο σκοπός είναι να βηθησουμε όλοι στην προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαβάζοντας την παραπάνω ανακοίνωση καταλαβαίνω ότι απευθύνεται σε δύο κατευθύνσεις : προς εκείνους που έχουν κάτι να προσφέρουν και προς εκείνους που πιθανώς βρίσκονται σε ανάγκη. Ξέρουμε σε ποιους μπορούμε να απευθυνθούμε σε όποια κατηγορία από τις δυο κι αν είμαστε. Δε βλέπω να απευθύνεται αλλού. Τα υπόλοιπα μάλλον περιττά.
    Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν