Το Νεοχώρι τίμησε τον Ιερέα του

| Ετικέτες , | Posted On Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

από αναγνώστη

Πραγματοποιήθηκε στις 15 Οκτωβρίου 2011 εκδήλωση στον Ιερό Ναό του χωριού μας, όπου τιμήθηκε ο Νεοχωρίτης  πατήρ  Κωνσταντίνος Στάθης, για την πολυετή και πολύπλευρη προσφορά του στο χωριό μας, και στην Εκκλησία μας.

Την εκδήλωση οργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Νεοχωρίου οι<<ΕΝΝΕΑ ΜΟΥΣΕΣ>>και η Εκκλησιαστική Επιτροπή...


Τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ.κ.Γεώργιος,η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γυναικείων Συλλόγων Βοιωτίας κ.Ατζελα Πανταζή Βασιλιά, Ιερείς απο γειτονικές ενορίες και πλήθος πιστών απο το χωριό μας. Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Σύλλογος πρόσφερε γλυκά και αναψυκτικά στους παρευρισκόμενους. 

Ο π.Κωνσταντίνος  94 xρονών σήμερα γεννήθηκε το 1919 στο χωριό μας. Το 1950 χειροτονήθηκε Διάκος στο Κόκκινο Θηβών.Το 1957 χειροτονήθηκε Ιερέας στο χωριό μας όπου παρέμεινε μέχρι σήμερα.Το 1995 τιμήθηκε με τον βαθμό του Επιγονατίου απο τον σημερινό Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στην Ι.Μ.Ζωοδόχου Πηγής.


Ο Σεβασμιώτατος εξήρε το πνευματικό έργο του παπά Κώστα την κρυστάλλινη πορεία του(61 χρόνια) στον χώρο της Εκκλησίας, και  του  έδωσε  το οφφίκιο του Οικονόμου Σταυροφόρου.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών κ.Δήμητρα Τσουρέλη προσφέρει τιμητική πλακέτα στον παπά Κώστα για την πολύτιμη προσφορά του

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for Το Νεοχώρι τίμησε τον Ιερέα του

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν