Η MουσικοXιουμοριστική Παράσταση του Καλοκαιριού

| Ετικέτες | Posted On Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011

Τετάρτη 15 Ιουνίου
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΙΤΗΣ
Τόπος τεχνών ΧΩΡΑ, Λελέϊκα Υπάτης
www.xwra.gr / 2231051075


Η MουσικοXιουμοριστική Παράσταση του Καλοκαιριού

Μία δυνατή συνεργασία, των δύο πλέον καταξιωμένων  Ελλήνων καλλιτεχνών, του δωρικού Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του μοναδικού & αστείρευτου Γιάννη Ζουγανέλη,  προσφέρει εξαιρετικές & αγαπημένες μελωδίες, αμίμητα αστεία, σκανταλιάρικη διάθεση σε μια παράσταση που τα έχει όλα…! ...


Ο πλουραλισμός βασιλεύει στο πρόγραμμα και ο εξαιρετικός συνδυασμός των δύο προαναφερόμενων καλλιτεχνών τόσο με τον πολυτάλαντο Δημήτρη Σταρόβα όσο και με τον «άνθρωπο ορχήστρα» Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο (ο οποίος παίζει όλα τα όργανα και… συμφέρει) έχει ως αποτέλεσμα τα καλά τραγούδια, τις μοναδικές στιγμές μπόλικου χιούμορ και ανατρεπτικού χαβαλέ!

Η εξαίρετη Ζηνοβία Αρβανιτίδη, συμβάλει με τον δικό της μοναδικό τρόπο στην επιτυχημένη μουσική ολοκλήρωση του προγράμματος.

Από κοινού λοιπόν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Δημήτρης Σταρόβας ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, η Ζηνοβία Αρβανιτίδη, με τη συνδρομή της πολυμελούς ορχήστρας τους, συμπαρασύρουν τον κόσμο τραγουδώντας σε παρεΐστικο κλίμα μιας ανεπανάληπτης συναυλίας.
Αποτέλεσμα? 
Το αμέτρητο κέφι στο κοινό…

Προπώληση εισιτηρίων: Seven video spot, Πλατεία Λαού, Λαμία
Προπώληση: 15 €, Ταμείο 20€
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ

Σχετικές Αναρτήσεις :Comments:

There are 0 σχόλια for Η MουσικοXιουμοριστική Παράσταση του Καλοκαιριού

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν