Συνάντηση Παπανδρέου- Παπούλια την Τετάρτη

| Ετικέτες | Posted On Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια επισκέπτεται το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί η ατζέντα της συνάντησης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός θα παράσχει εφ' όλης της ύλης ενημέρωση στον κ. Παπούλια για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ενώ δεν αποκλείεται να ζητήσει εκ νέου τη σύγκληση του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών...

Καζάνι που βράζει το ΠΑΣΟΚ


Σημειώνεται ότι με το άκουσμα της είδησης της συνάντησης, φούντωσαν ως είθισται τα εκλογικά σενάρια, δοθείσης και της κίνησης- λίγο νωρίτερα- του βουλευτή Φλώρινας, Γ. Λιάνη, να υποβάλει την παραίτηση του από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, παραμένοντας στη Βουλή ως ανεξάρτητος βουλευτής, αλλά και της δημοσίως εκπεφρασμένης πρόθεσης του βουλευτή Κοζάνης, Αλ. Αθανασιάδη, να μην ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, λόγω της διαφωνίας του με την περαιτέρω μετοχοποίηση της ΔΕΗ.

Παράλληλα, πολλοί ακόμα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν εκφράσει έντονες αντιρρήσεις με συγκεκριμένες προβλέψεις του Μεσοπρόθεσμου, χωρίς ωστόσο να έχουν καταστήσει απολύτως σαφές τι προτίθενται να πράξουν πριν ή την ώρα της ψηφοφορίας. Την παραίτησή του από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ υπέβαλε ο πρώην υπουργός και βουλευτής, Αντώνης Κοτσακάς.

"Δεν υπάρχει για την κυβέρνηση θέμα παραίτησης των βουλευτών. Έχουν την αγωνία τους και τις ενστάσεις τους. Θεμιτό είναι αυτό, αλλά μπροστά στο πατριωτικό καθήκον οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα ανταποκριθούν, όπως έχουν κάνει μέχρι τώρα", δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for Συνάντηση Παπανδρέου- Παπούλια την Τετάρτη

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν