ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ

| Ετικέτες , , | Posted On Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αλιάρτου, λόγω μη απαρτίας στη συνέλευση της 1ης Ιουνίου 2011, καλεί όλους τους γονείς σε γενική συνέλευση και εκλογές, για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011 και ώρα 19:30 στο χώρο του σχολείου.

Εάν και εφόσον ενδιαφέρεστε για τα παιδιά σας

Το Δ.Σ.

Σχετικές Αναρτήσεις :



11 σχόλια:

  1. βαλε την υπογραφη σου εσυ που εγραψεs το κειμενο.ποιοs σου εδωσε το δικαιωμα να βρειζειs τουs γονειs θεωρωνταs οτι ενδιαφερονται για τα παιδια τουs μονο εαν συμμετεχουν σε ενα συλλογο που εσυ πιστευειs σπουδαιο επειδη συμμετεχειs σε αυτον.ειναι δικαιωμα των γονιων να αποφασιζουν εαν θα ειναι σε ενα συλλογο ,και δεν σου επιτρεπει κανεναs να κρινειs εσυ με βασει το ασημαντο αυτο γεγονοs το ενδιαφερον των γονιων για τα παιδια τουs ,που καθημερινα εργαζοναι πολλοι σε δυο δουλειs ,για να εξασφαλισουν με πολυ κοπο την αναγκεs τηs οικογενειαs τουs.και εσυ προφανωs εχονταs //ευκολα και ανωδυνα// λυσει αυτα,νομιζειs οτι το μεγιστο ειναι η συμμετοχη στο συλλογο που εισαι εσυ και απο αυτο και μονο φαινεται το ενδιαφερον των γονιων για τα παιδια τουs;το να συμμετεχειs κανειs δεν ειναι κακο, αλλα δεν αποτελει και ασφαλεs κριτηριο αγαπηs γονιων για τα παιδια τουs.οποιοs εγραψε αυτο το κειμενο, εστω απο λαθοs, οφειλει να γραψει το ονομα του και να ζητησει, τουλαχιστον συγνωμη εαν πραγματι εχει στοιχειωδη ευαισθησια οπωs και εγω ελπιζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΛΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ, ΑΠΟ ΤΑ 100+ ΜΕΛΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΟΝΟ 20 ΑΤΟΜΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΕΙΜΑΙ ΓΟΝΙΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ 80 ΑΤΟΜΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ. ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΝΟΙΑΣΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ανωνυμε 1:49,πολύ τσαμπουκάς μας βγήκες και εχω δει τα χρόνια που φοιτούσαν τα παιδιά μου στα σχολεία,πολλούς σαν εσένα-πιθανόν και σενα-που μιλούσαν για τους συλλόγους γονέων όπως εσύ,πουλούσαν μούρη και απαξίωναν το ρόλο τους,δεν είχαν καμία συμμετοχή ούτε φυσική ,ούτε οικονομική,ακριβώς όπως εσύ δηλαδή,όλο λόγια και κριτική ήταν,αλλά πάντα με το παραμικρό πρόβλημα του σχολείου φώναζαν για ανυπαρξία του συλλόγου και πέρναγαν γεννεές δέκα τέσσερις αυτούς που ασχολούνταν.
    Αν θες τη συμβουλή μου ή ασχολήσου ή ΠΑΡΑΤΑ ΗΣΥΧΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ασχολειθειτε γονεις με τον συλλογο.
    αλλα ασχολειθειτε ανιδιοτελως και με βαση τον εθελοντισμο.
    οχι να διοικουμε ενα συλλογο και ολο να ζητημε απο τους δηθεν υπευθυνους αρχοντες.
    εαν δεν βαλεις προσωπικη δουλεια και προσπαθεια δεν γινετε τιποτα παντελως.
    και φυσικα ο συλλογος δεν ειναι εφαλτηριο για την προσωπικη μας αναγνωρισιμοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λίγη τροφή για σκέψη:
    Γιατί μόνο γονείς στον σύλλογο?
    Εμείς που δεν έχουμε παιδιά πλέον στο σχολέιο ή αυτοί που ξέρουν ή πιάνουν το παλμό της νεολαίας μας δεν θα μπορούσαν να είναι μέλη?

    Απλά μια σκέψη για κουβέντα
    Όχι ότι πρέπει να έχω δίκιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΛΟ ΟΤΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ΄;;;ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ;ΑΥΤΟ ΠΕΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εδω ειχε σημερα συλλογος γονεων Δ.Σ
    και επειδη 2 ηγετικα στελεχη πηγαν βολτα ανεβαλαν την συναντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχαριστώ για την απάντηση η μάλλον την κουβέντα. Καλή κηδεμονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΟΜΑΧΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ //ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ// ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΩΝΥΜΕ 12.45 μμ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ.

    ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΔΩ.ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν