Ανέβηκε στο φουγάρο του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ και απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει

| Ετικέτες | Posted On Δευτέρα 2 Μαΐου 2011


Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις ο εργαζόμενος πείσθηκε να κατέβει από το φουγάρο ύψους 70 μέτρων

 

O  45χρονος εργαζόμενος είχε αποχωρήσει με εθελούσια έξοδο πριν 3 χρόνια όμως δεν του κατεβλήθη αποζημίωση. Στη συνέχεια άνοιξε δικό του μαγαζί το οποίο δεν πήγε καλά και τώρα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και ζητά τα λεφτά της αποζημίωσης...


Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικοί, άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από την Αταλάντη και τη Λαμία και προσπαθούν  να μεταπείσουν το 45χρονο να κατέβει απο το φουγάρο. Ο ίδιος υποστήριξε στον ειδικό διαπραγματευτή ότι τον ανάγκασαν να υπογράψει χαρτί ότι πήρε αποζημίωση, ενώ δεν την εισέπραξε ποτέ.

Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις ο εργαζόμενος πείσθηκε να κατέβει από το φουγάρο των 70 μέτρων που βρισκόταν στα 30. Οι διαπραγματεύσεις πάντως συνεχίζονται και σύμφωνα με τους αξιωματικούς της πυροσβεστικής: "μετά από 5 ώρες είμαστε σε καλό δρόμο και ελπίζουμε σε αίσιο τέλος".

Όπως δήλωσε στο Newsit o συνάδελφος του και πρόεδρος των εργαζομένων της Λάρκο Λοκρίδας, Ανδρέας Κορέντζελος "με τον άνθρωπο αυτόν είχαμε προσληφθεί μαζί πριν 23 χρόνια. Είναι ένα παιδί ήρεμο. Για να φτάσει να κάνει κάτι τέτοιο πάει να πει πως έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Μάθαμε γύρω στη μιάμιση το μεσημέρι ότι απειλεί να αυτοκτονήσει και είμασε όλοι πολύ αναστατωμένοι".

Ακούστε τι δήλωσε στο Newsit o πρόεδρος των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ Λοκρίδος:


Εκείνη την ώρα, στην περιοχή ήταν σε εξέλιξη συνάντηση των 5 σωματείων που δραστηριοποιούνται στη ΛΑΡΚΟ με τα εργατικά κέντρα της Φθιώτιδας, της Βοιωτίας και της Εύβοιας για να εκτιμήσουν την πορεία των κινητοποιήσεων μπρος στο ενδεχόμενο προώθησης των αποκρατικοποιήσεων στη συγκεκριμένη βιομηχανία.

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for Ανέβηκε στο φουγάρο του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ και απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν