ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΚΑΤΣΙΦΗ-ΖΩΤΑ

| Ετικέτες , , | Posted On Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

            Προς τους πολίτες του νέου Καλλικρατείου Δήμου Αλιάρτου

                         Αγαπητές συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Σαν μέλος της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Αλιάρτου σας ευχαριστώ θερμά γιατί μας στηρίξατε στην επίπονη προσπάθειά μας και μας αναδείξατε στο πολιτικό προσκήνιο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Χθες, με τη δική σας ψήφο, μας τιμήσατε , καταθέσατε οριστικά την εμπιστοσύνη σας στα πρόσωπά μας  και μας αναθέσατε το δύσκολο έργο της διαχείρισης των θεμάτων του νέου Δήμου και της υλοποίησης των οραμάτων μας...


Ιδιαίτερα σας ευχαριστώ προσωπικά, γιατί η μόνη σχέση συγγενείας εξ’ αίματος την οποία έχω στο χώρο της Αλιάρτου είναι η οικογένειά μου. Ως εκ τούτου, η εκλογή μου στο νέο συμβούλιο οφείλεται αποκλειστικά σε όλους εσάς, φίλους, γνωστούς και συνεργάτες. Κάποιοι από εσάς είστε οι παλιοί μαθητές μου και κάποιοι άλλοι οι γονείς των μαθητών μου. Το γεγονός αυτό αποτελεί ύψιστη τιμή και αναγνώριση στο πρόσωπό μου. Προσωπικά σας είμαι ευγνώμων και σας υπόσχομαι ότι θα φανώ άξια της εμπιστοσύνης που μου δείξατε, διατηρώντας με πίστη τις αρχές και τις αξίες, τις οποίες διακηρύσσει ο συνδυασμός μας.

Εκφράζοντας με συνέπεια το χαιρετισμό και το πνεύμα των λόγων του νέου Δημάρχου κ. Γιώργου Ντασιώτη, τόσο εγώ όσο και όλα τα μέλη της Κίνησης Πολιτών, σας καλούμε κοντά μας ως αρωγούς και αυστηρούς κριτές για την επιτυχία του έργου μας.

                                                                                                          
 Με εκτίμηση
                                                                                            
 Βενετία Κατσιφή-Ζώτα

Σχετικές Αναρτήσεις :



26 σχόλια:

  1. κ.ζωτα. αυτο που θελουμε απο την νεα δημοτικη μας αρχη ειναι αγαπη στο συνανθρωπο,σεβασμο,ισονομιακαι εργα για το δημο μας. μια ψηφοφορος της νεας δ.αρχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΣΙΦΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΩΓΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΡΙΤΕΣ. ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΑΣ ΜΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΑΣ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ
    ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΙΑΡΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητή Βέτα γιατί αυτή η αναφορά στην μικρή οικογένεια; Είναι σαν να λέτε ότι κάποιοι ψηφίστηκαν ως συγγενείς από τα μέλη της οικογένειας τους και όχι από τους δημότες. Πάντως σας εύχομαι καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελπιζω αυτος ο συνδυασμος να μην εχει την ιδια πορεια με αυτου του Κυριου Βιτση οπου ειχαμε πολλες ελπιδες οταν ερχοταν στην θεση της τοτε κακης δημοτικης αρχης και τελικα ηταν σκετη απογοητευση.

    Επισης ελπιζω να εχετε καλλικρατικο χαρακτηρα και οχι μονο τοπικο(Αλιαρτος-Καποδηστρια)

    Ενας νεος με πολιτικα αντιθετος με τις δικες σας θεσεις(οπως ειχατε εκφραστει σε αυτη την σελιδα, οπως αρχιζε ο συνδυασμος), αλλα σεβομαι και θαυμαζω το οτι δεν σας κατεχει η ιδιοτελεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κα Ζώτα λέτε
    "καταθέσατε οριστικά την εμπιστοσύνη σας στα πρόσωπά μας"
    μπορεί να είστε καλή δασκαλα όπως λέτε,πολιτικός όμως δεν είστε.
    Καμία εμπιστοσύνη δεν κατατίθεται οριστικά σε πολιτικό,αίρεται αμέσως,δεν μπορείς να φανταστείς πόσο γρήγορα.προσέξτε το αυτό εσείς,γιατί κάποια δείγματα αλαζονείας μας έχετε δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάλλον δεν καταλαβαίνεις ελληνικά. η Βέτα εννοούσε ότι καταθέσαμε οριστικά την εμπιστοσύνη μας γιατί δεν τελείωσαν οι εκλογές την πρώτη κυριακή .δεν εννοούσε ότι θα μείνει μόνιμα σύμβουλος. και ποια είναι η αλαζονεία που έχει δείξει; μήπως σε πείραξε το θάρρος που είχε να βγει μπροστά και να ακούει ολους εσάς τα αντράκια που κρυβόσαστε και της τα σερνετε πίσω από την πλάτη; τις δικές σας γυναίκες που τις έχετε; κλεισμένες στα σπίτια σας; κι εσύ που σε πείραξαν οι συγγενείς από ποιο πλανήτη ήρθες και δεν ξέρεις ότι στον Αλίαρτο τους συμβούλους μέχρι τώρα τους βγάζανε τα μεγάλα σόγια. Σοβαρευτείτε επιτέλους και παραδεχτείτε οτι κάποιες γυναίκες ξεχωρίζουν και είναι χίλιες φορές καλύτερες από σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ , ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΙΛΟ...... . ΚΥΡΙΑ ΒΕΤΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι γυναίκα και αυτή η κ. Κατσιφή-Ζώτα Βενετία-Βέτα δουκισσα του κρατιδίου της Αλίαρτου, εξαδέλφη του δον...., ανιψιά του πρίγκηπα..... Ευτυχως, αν μη τι αλλο σ αυτη την Αλιαρτο δεν λειπουν οι εξεχουσες και δυναμικες προσωπικοτητες. Γυναίκες σαν την αναφερθείσα κανουν εμας τα αντρακια να πηγαινουμε σπιτια μας και να κρυβομαστε. Νομίζω πως ο νεος δημαρχος θα πρεπει να σας ανταμειψει για την πιστη σας στο προσωπο του, στις ιδεες και στις αξιες της κινησης πολιτων. Αντε και μετα απο 4 χρονια δημαρχος. Ευχομαι τα ονειρα σας να μην μεινουν ονειρα. Ονειρα πουλια μου ταξιδιαρικα...(νταμπα νταμπα ντου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλα ρε σεις ποσο κομπλοξικοι ειστε εσεις οι (εκπροσωποι) των επαγγελματιων πολιτικων του τοπου. Βαρεθηκαμε τα κομματοσκυλα απο αριστερα εως δεξια.
    Οσο για την κυρια Βετα,δεν συμφωνω με την πολιτικη της ιδεολογια αλλα μακαρι και η δικια σας μανα 'η γυναικα να ηταν τοσο δυναμικη οπως και αλλες τοσες γυναικες του αλιαρτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πολυ παλια αθλητρια17 Νοεμβρίου 2010 στις 11:57 μ.μ.

    θελω κ.κ.ανωνυμοι να σας υπενθυμισω
    κατι βασικο που ηθελημενα πιστευω οτι σας διαφευγει σε οτι αφορα την
    κ.ζωτα βενετια.Εχει παιδι τον Ζωτα τον Γιωργο εναν απο τους καλλυτερους αθλητες της αλιαρτου.Γιαυτο λοιπον λιγος σεβασμος δεν βλαπτει.Ιδιεταιρα σεβαστητε την σαν μανα του λαμπρου αυτου αθλητη του τοπου μας,αφου δεν την σεβεστε σαν γυναικα και
    δασκαλα των παιδιων σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ας σεβαστεί αυτή τον εαυτό της και τους ψηφοφορους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. παραπάνω ανώνυμε, εσυ πρέπει να σεβαστείς τον εαυτό σου πρώτα και μετά αξιόλογους συμπολίτες όπως είναι η κυρία Βέτα.Έχετε μάθει όλοι να γράφετε ανώνυμα και να κτυπάτε κάτω απο την μέση ντροπή.Κυρία Βέτα πρέπει να ξέρεις πως κτυπάνε τα ψηλά δέντρα που ξεχωρίζουν απο τα άλλα.Τέλος εμεις οι ψηφοφόροι της κίνησης ξέρουμε πως έπεξες σημαντικό ρόλο με την στάση που κράτησες στην ανάδειξη του αρχηγού και έχεις πολλά συγχαρητήρια.Είσαι υπερ της συλλογικότητας και μας το έδειξες τότε που έπρεπε.Όλα τα άλλα άστα για τους δειλούς συκοφάντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μετά τον Ντασιώτη στον Αλίαρτο νομίζω πως η Βέτα είναι πρώτη.Γιατί φωνάζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νομίζεις....

    Αραπίτσας φίλε μου είναι η απάντηση

    Επίσης και οι τρει Ντασιώτης Αραπίτσας και Βέτα αντικάτέστησαν πολλά ψηφοδέλτια άλλων μελών της παράταξης σε επισκέψης πόρτα πορτα.

    Πόσες γιαγιούλες γνώρισαν την Βέτα από κοντά να ξερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝΩΝΥΜΕ 12:36 ΠΟΝΆΕΙ Η ΗΤΤΑ.1.Το να συκοφαντείς έντιμους συμπολίτες που τους τιμησε ο κόσμος της Αλιάρτου δείχνει μικρόψυχο άνθρωπο, και δεν μου φαίνεσαι ως τέτοιος. 2.Κυρία ΒΕΤΑ νομίζω ότι η ταπεινότητα χαρακτηρίζει τους έξυπνους ανθρώπους ,αν δεν την έχεται αποκτήστε την.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. πραγματικα η λασπολογια σας δεν εχει ορια. Ειστε πολυ φτηνοι. Αν θελετε ενας καφενες και καθε ασχετος να οριζουν την τυχη του τοπου μπραβο.

    Φαινεται οτι ειστε εκπροσωποι επαγγελματιων πολιτικων αφου δεν εχετε ιδεες να προβαλατε παρα λασπολογια.

    Ελπιζω ο νεος συνδυασμος να μπορεσει να αξιοποιησει τα λιγα καλα στελεχη των αλλων συνδυασμων. ΚΚΕ εως Πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ανώνυμε 12:36 κάνεις μεγάλο λάθος και το κάνεις εσκεμένα βέβαια.Κανένας απο τους τρεις δεν πήγε πόρτα πόρτα,δεν τους ταίριαζε κάτι τέτοιο και το γνωρίζεις αλλά δεν το αναγνωρίζεις.Πήραν πολλούς ψήφους επειδή είχαν την αποδοχή του κόσμου.Για τον κύριο Ντασιώτη όλοι γνωρίζουνε πως υπήρχε γραμμή της μιας ψήφου στο πρόσωπό του για να εκλεγεί δήμαρχος απο την Αλίαρτο.Αυτό δεν σημαίνει φίλε μου πόρτα πόρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος 12:36 προς 9:34

    δίκιο έχεις για την αποδοχή της παράταξης. Κι εγώ αυτή ψήφισα.

    Άδικο έχεις στο ότι δεν πήγαν πόρτα πόρτα. Εγώ τους είδα.

    Τέλος στο όνομα της γραμμής Ντασιώτη, με την οποία συμφωνώ, μπροστά στα μάτια μου αντικατέστησαν ψηφοδέλτιο υποψηφίου της παράταξης τους, με άλλο όπου υπήρχαν σταυροί στα τρια ονόματα που προανέφερα.

    Καλώς ή κακώς η ιστορία θα δείξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 1:14 η ΗΤΤΑ πονάει σε καταλλαβαινω,γιατί αν ήσουν ψηφοφόρος της ΚΙΝΗΣΗΣ θα γνώριζες τον νέο δήμαρχο και θα ήξερες οτι αυτό δεν θα το έκανε ποτέ.Μην συκοφαντείς και μην βγάζεις τέτοιο φθόνο για άνθρωπους που δεν γνωρίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τον νέο δήμαρχο τον ξέρω
    και αν κατάλαβες είμαι υπέρ του.

    Απλά δίπλα στον βασιλικό ποτίστηκε και η Βέτ.. η γλάστρα ήθελα να πω.

    Τα μάτια μου δεν με γελάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΦΙΛΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.Συμφωνώ απόλυτα.Ισως νομίζει οτι είναι η ΓΚΑΝΤΙ.Εγω πάντως είμαι ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. πόρτα πόρτα κάποιος απο τους τρεις,δεν ξέρω οι άλλοι τι έκαναν,δεν πήγε και είμαι σίγουρος γιαυτό. Και μιλάω για την πρώτη Κυριακή που είχε σταυρό.Την δέυτερη Κυριακή που δεν είχε σταυρό έδωσε τον υπερπάντων αγώνα για τον συνδυασμό του και είναι προε τιμήν του.ΜΠΡΆΒΟ ρε φίλε σε ψήφισα και δεν το μετάνιωσα και με δικαίωσες με τις αρχές σου.Έβαλες τον εαυτό σου κάτω απο τον συνδυασμό και είσαι πρώτος.ένας παλιός σου συμμαθητής.ανώνυμε 1:14ΝΑ ΛΕς ΑΛΉΘΕΙΕς και να μην κάνεις πουστιές, δεν ταιριάζουν σε άντρες.Χρήστος Κ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. χρήστο
    την ξερεις την παροιμια
    Γιάννης κερναει και Γιαννης πινει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. .την ξέρω πολύ καλύτερα απο σένα. Αλλά ως θρασύδειλος δεν απάντησες και υπεκφεύγεις θαρρώ. Πολύ θα ήθελες να ταυτίσεις τους παραπάνω με τους εκβιασμούς και τους τραμπουκισμούς της απερχόμενης δημοτικής αρχής, που όχι μόνο πόρτα –πόρτα πήγαιναν αλλά εκβίαζαν και ανήμπορους δημοτικούς εργαζόμενους. Φιλάκια θαρραλέε συμπολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κώστα κάνε μου λιγάκι μπρ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν