Λοβέρδος: Να συνυπογράφονται τα επικαιροποιημένα μνημόνια - Θέμα εκλογών βάζουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

| Ετικέτες | Posted On Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Στη διάθεση του πρωθυπουργού θέτει τον εαυτό του ο υπουργός Υγείας, όπως δήλωσε το μεσημέρι της Δευτέρας, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Όπως είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος, δεν έχει θέση "σε νεφελώδεις και αντιφατικές πολιτικές". Ο ίδιος πρότεινε τις επικαιροποιήσεις του μνημονίου να τις υπογράφει όλο το υπουργικό Συμβούλιο και όχι μόνο ο υπουργός Οικονομικών. Εξέφρασε επιφυλάξεις για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, υπογραμμίζοντας ότι το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα πρέπει να εγκριθεί με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών...


Αναλυτικά


Αφού ξεκαθάρισε ότι είναι "στρατιώτης"
στο πλευρό του πρωθυπουργού και στην προσπάθεια που γίνεται για να βελτιωθούν τα οικονομικά της χώρας, στο κλείσιμο της ομιλίας του ανέφερε επί λέξει "σε νεφελώδεις και αντιφατικές πολιτικές δεν έχω θέση, σε κάθε περίπτωση είμαι στη διάθεση του πρωθυπουργού".

Η τελευταία αποστροφή του προκάλεσε ερωτήματα
σχετικά με το αν υπάρχει θέμα παραμονής του στην κυβέρνηση ή όχι και οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν ευθέως αν τα λόγια του δείχνουν ότι θα επιθυμούσε να παραιτηθεί από την κυβέρνηση. Ο ίδιος ήταν εξίσου ξεκάθαρος λέγοντας ότι "αν ήθελα να παραιτηθώ θα το έλεγα ανοιχτά και καθαρά όπως μιλώ πάντα για όλα τα θέματα".

Ωστόσο, ήταν σαφής για την συνυπευθυνότητα στις αποφάσεις
που αφορούν τα οικονομικά, λέγοντας ότι "καλό θα ήταν τα επικαιροποιημένα μνημόνια στο εξής και τα σχέδια νόμου που αφορούν την οικονομία θα πρέπει να τα συνυπογράφουν όλοι οι υπουργοί και όχι μόνο ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, γιατί", όπως εξήγησε, "όλοι πρέπει να πάρουμε τις ευθύνες για την πορεία της χώρας".

Τέλος, ανέφερε ότι στο πιο πρόσφατο υπουργικό Συμβούλιο
πρότεινε στους συναδέλφους του υπουργούς το 1 προς 5 που ισχύει για τις αποχωρήσεις και τις προσλήψεις στο δημόσιο τομέα να γίνει 0 προς 5, δηλαδή στο εξής να μην προσλαμβάνεται κανείς δημόσιος υπάλληλος για πέντε αποχωρήσεις.


Θέμα εκλογών βάζουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ


Εκλογές εδώ και τώρα ζητούν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ,αμέσως μόλις τελείωσε τις δηλώσεις του ο Α.Λοβέρδος.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ανώνυμα διαρρέουν την άποψη πως ''οι εκλογές πρέπει να γίνουν διότι οι εξελίξεις μας ξεπερνάνε, γιατί όσα σκληρά μέτρα έρχονται για να τα συμφωνήσουμε, ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ όσα αντέχει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.


Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt αρκετοί βουλευτές περίμεναν πως κάποιος από τους υπουργούς θα έριχνε ''βομβα'' και στοιχημάτιζαν μάλιστα πως αυτός θα ήταν ο κύριος Λοβέρδος.


Γιατί όπως διαρρέουν ο κύριος Λοβέρδος γνωρίζει από πρώτο χέρι όσα σκληρά μέτρα πρέπει να ''περάσει'' ο Γ.Παπακωσταντίνου.


Αλήθεια...οι δικοί μας βουλευτές -της Βοιωτίας εννοώ- συνεχίζουν να είναι θερμοί υποστηρικτές της κυβερνητικής πολιτικής;

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for Λοβέρδος: Να συνυπογράφονται τα επικαιροποιημένα μνημόνια - Θέμα εκλογών βάζουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν