Το «Δεν πληρώνω» στο κέντρο της Λιβαδειάς

| Ετικέτες | Posted On Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Παρέμβαση στη Λιβαδειά πραγματοποίησαν την Κυριακή το κίνημα «Δεν πληρώνω την κρίση τους» και ακολούθησε συνέλευση στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Βοιωτίας.

«Στο πλαίσιο της καμπάνιας που κάνουμε ως κίνημα παλεύουμε για την κατάργηση όλων των διοδίων», τόνισαν και παράλληλα εξέφρασαν τις θέσεις τους κατά της ιδιωτικοποίησης της ενέργειας, του νερού, των υποδομών, του κλεισίματος των σχολείων...


«Δεν πληρώνουμε την κρίση τους», επεσήμαναν και συνέχισαν λέγοντας ότι «το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα σταθερότητας που ετοιμάζεται να εφαρμόσει η κυβέρνηση είναι το πρόγραμμα αποσταθεροποίησης της ζωής εκατομμυρίων εργαζομένων, το πρόγραμμα αυτών που πούλησαν (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ) πριν 4 χρόνια τους δημόσιους δρόμους στους ιδιώτες εργολάβους».

Και συνέχισαν υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων: «Είναι το πρόγραμμα των διεθνών τοκογλύφων, το πρόγραμμα του διεθνούς κεφαλαίου. Είναι το πρόγραμμα αυτών που ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν, με το αζημίωτο φυσικά, ότι ακόμα μας ανήκει. Είναι το πρόγραμμα κήρυξης του πολέμου ενάντια στην εργατική τάξη, που εδώ και 120 χρόνια δίνει το αίμα της για να υπερασπιστεί το αυτονόητο της ζωής».

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for Το «Δεν πληρώνω» στο κέντρο της Λιβαδειάς

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν