Μήνυμα του Δημάρχου Γ. Ντασιώτη για την απογραφή

| Ετικέτες , | Posted On Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

"Ο Δήμος Αλιάρτου Μετράει"

Από τις 10 Μαΐου έως και τις 24 Μαΐου 2011 η Ελληνική Στατιστική Αρχή θα διενεργήσει την Γενική Απογραφή Πληθυσμού.

Σκοπός της είναι η ανανέωση δημογραφικών, οικονομικών, κοινωνικών Στοιχείων της χώρας. Από το αποτέλεσμα της απογραφής του πληθυσμού θα καθοριστεί και το ύψος της χρηματοδότησης των Δήμων για την επόμενη δεκαετία. Επομένως η απογραφή του πραγματικού πληθυσμού του Καλλικρατικού Δήμου μας συνεπάγεται και αύξηση της χρηματοδότησής του από την Πολιτεία και άρα, μεγαλύτερες δυνατότητες για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών...


Ο αριθμός του πληθυσμού του Δήμου στην προηγούμενη απογραφή, ήταν κατά πολύ μικρότερος του πραγματικού, με αποτέλεσμα να έχουμε σημαντική απώλεια εσόδων. Αυτό συνέβη γιατί πολλοί κάτοικοι που διαμένουν μόνιμα στον τόπο μας και απαιτούν καλύτερες συνθήκες ζωής, επέλεξαν να μην απογραφούν στον Δήμο μας. Κάτι παρόμοιο δεν πρέπει να συμβεί τώρα.

Όλοι να απογραφούμε στον Δήμο Αλιάρτου. Εδώ είναι τα συμφέροντά μας. Εδώ κατοικούμε. Εδώ απαιτούμε καλύτερες συνθήκες ζωής. Ό κάθε δημότης να στηρίξει το τοπικό διαμέρισμα που κατοικεί. Εκεί θα διεκδικεί την παρουσία του Δήμου. Ο Δήμος δεν πρέπει να είναι απών αλλά και οι δημότες οφείλουν να είναι παρόντες.
Αγαπητή Συμπολίτισσα-Αγαπητέ Συμπολίτη
Ο Δήμος είσαι εσύ, είμαστε όλοι μας.
Ισχυρός Δήμος σημαίνει όφελος για σένα και για τον κάθε Δημότη.
Από 10 έως 24 Μαΐου 2011
Ο Δήμαρχος

Σχετικές Αναρτήσεις :



7 σχόλια:

  1. Εχω ταυτοτητα, εχω δηλωθει στον ληξιαρχειο, εχω τα δικαιωματα μου εδω, εχω ΑΦΜ, εχω ΑΜΚΑ.... τι σκατα την θελουν την απογραφη???? Ειμαστε φακελωμενοι απο 15 μεριες... τι αλλο θελουν?

    Και ας βγει καποιος να μας εξηγησει, πως θα γινει αυτη η διαδικασια... πως θα ξερουμε οτι ο ανθρωπος που μας χτυπαει την πορτα, δεν ειναι ληστης/κομπιναδορος που θα βρει ευκαιρια με την διαδικασια της απογραφης, να μπουκαρει σε σπιτια και κυριως ηλικιωμενων.

    Αληθεια... οι λαθρομεταναστες και οι ρομα κλπ... πως απογραφονται...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι απορίες σου ανώνυμε, είναι απορίες όλων. Το σχόλιό σου εστάλει μέσω email στη δημοτική αρχή. Εύχομαι σύντομα να έχουμε απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι απογραφεις θα εχουν πανω τους καρτελακι με σφραγιδα της ΕΛ.ΣΤΑΤ οπου θα γραφει το ονοματεπωνυμο του απογραφεα και τηλεφωνα απο την στατιστικη υπηρεσια Λιναδειας.Επισης σε οσους δεν αρκει αυτο θα φερουν και χαρτι οπου αναγραφεται οτι το συγκεκριμενο ατομο οριζεται ως απογραφεας απο την ΕΛ.ΣΤΑΤ,θα ειναι υπογεγραμμενο απο τον προϊσταμενο της στατιστικης υπηρεσιας Λιβαδειας.Οσο για τους ρομα και τους αλλοδαπους θα απογραφουν ολοι με την ιδια ακριβως διαδικασια οπως κι εμεις.Κατα την απογραφη κανενας δεν θα ρωτησει τπτ αλλο περα απο ον/νο-εκπαιδευση-εργασια και στοιχεια κατοικιας οπως ετος κατασκευης και εμβαδον!!κανενας δεν θα ζητησει αριθμους οπως εισοδημα...ειναι καθαρα για στατιστκους λογους.Τα στοιχεια αυτα θα σταλουν στη EUROSTAT για να δουν το επιπεδο αναπτυξης της καθε χωρας(μαλλον...)
    Υ.Γ.τυχαινει να συμμετεχω κι εγω σε αυτη τη διαδικασια και το γνωριζω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΑΠΟΓΡΑΦΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑς ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ,ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ,ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΝΕΡΟΥ,ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ 2021 ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Οι απογραφεις θα εχουν πανω τους καρτελακι με σφραγιδα της ΕΛ.ΣΤΑΤ οπου θα γραφει το ονοματεπωνυμο του απογραφεα και τηλεφωνα απο την στατιστικη υπηρεσια Λιναδειας.Επισης σε οσους δεν αρκει αυτο θα φερουν και χαρτι οπου αναγραφεται οτι το συγκεκριμενο ατομο οριζεται ως απογραφεας απο την ΕΛ.ΣΤΑΤ,θα ειναι υπογεγραμμενο απο τον προϊσταμενο της στατιστικης υπηρεσιας Λιβαδειας"
    ...ολα αυτα μπορουν να πλαστοποιηθουν και επιπλεον, που να τα δεις πισω απο την πορτα... αμα ανοίξεις την πορτα... τελειωσε... απο την αλλη θα μου πεις.. .οποτεδηποτε μπορει καποιος να προσποιηθει και να σε κανει να ανοιξεις την πορτα... τεσπα.. να μην σου τυχει ειναι...

    "Οσο για τους ρομα και τους αλλοδαπους θα απογραφουν ολοι με την ιδια ακριβως διαδικασια οπως κι εμεις."
    Δηλαδη πιστευετε οτι θα καταμετρηθουν σωστα? Ο αλλοδαπος/αστεγος σημερα ειναι εδω, αυριο εχει φυγει... οι ρομα... εδω δεν πλησιαζουν αστυνομικοι... θα παει ο υπαλληλος... και τι θα καταγραψει... 5τμ τσαντιρι... χαρας το κουραγιο των υπαλληλων... χαχαχα

    "Κατα την απογραφη κανενας δεν θα ρωτησει τπτ αλλο περα απο ον/νο-εκπαιδευση-εργασια και στοιχεια κατοικιας οπως ετος κατασκευης και εμβαδον!!κανενας δεν θα ζητησει αριθμους οπως εισοδημα...ειναι καθαρα για στατιστκους λογους"
    Ολα αυτα υπαρχουν... τα εχουμε χιλιοδηλωσει... πληρωνω δημοτικα τελη με βαση τα τετραγωνικα του σπιτιου μου... εχω αδεια οικοδομης στην πολεοδομια, να ψαξουν να την βρουν ποτε εκδοθηκε... το απολυτηριο μου και η εκπαιδευση μου ειναι καταχωρημενα στα αρχεια τους... Ολα βρισκονται... και τα εχουν ανα πασα στιγμη διαθεσιμα...

    Γεννησεις... θανατους... εισοδηματα... κατοικιες... ολα... αυτο το εκβιαστικο φακελωμα δεν καταλαβαινω... που το ονομασαν απογραφη. Διαφορετικα, ας βγουν να πουν οτι εχουν χασει την μπαλα... και δεν ξερουν τιποτα...

    "ΟΛΟΙ ΑΠΟΓΡΑΦΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑς ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ,ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ,ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΝΕΡΟΥ,ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ 2021 ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ."
    Αυτα ειναι παραμυθια... θα τα φτιαξουν, οπως φτιαχτηκαν τοσα χρονια, η Παιδεια, η Ανεργια, ο αθλητισμος, το βιοτικο επιπεδο μας... αμα τα πιστευετε, δικαιωμα σας, αλλα ειλικρινα, μην ελπιζετε σε καλυτερες μερες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε ανώνυμε,μας τά'πρηξες.Αϊ...απογράψου!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε ανωνυμε των 6:50... σου λεω οτι εχουν στη διαθεση τους ολα τα στοιχεια που θελουν και εσυ αντι να βαλεις το μυαλουδακι σου να σκεφτει λιγο.. πετας μακακιες.

    Η απογραφη ειναι παγκοσμια και επιβαλετε απο τον ΟΗΕ... ναι αυτον τον ειρινικο οργανισμο που "επιβλεπει" την ειρηνη. Οπως στο Ιρακ, την Λιβυη, το Αφγανισταν κα.

    Τα στοιχεια που λαμβανονται απο τις απογραφες παγκοσμιως κανεις δεν ξερει πως χρησιμοποιουνται. Ναι, σου λενε οτι ειναι για το δικο σου καλο... μηπως βλεπεις να καλυτερευει η ζωη σου? Μπας και αλλαξε τιποτα επειδη σε απογραψανε?

    Αμα ψαξεις θα δεις οτι η Αγγλικη κυβερνηση για να κανει την φετινη απογραφη στην Αγγλια, εχει υπογραψει συμβολαιαο με την Lockheed Martin. Αν δεν ξερεις ποια ειναι η Lockheed Martin ψαξε καλο θα σου κανει. Εδω στο Ελλαδισταν που αποκλειται να γινονται τα πραγματα "υπογειως" ειμαστε ενταξει, δεν πρεπει να ανησυχουμε.

    Φετος που θα σε ρωτανε και ενημερωνουν για την δωρεα οργανων μην ξαφνιαστεις... ετσι και αλλιως εσυ εισαι ανυχτομυαλος και θα δεχτεις. Δικαιωμα σου αλλωστε.

    Οπως ο τσοπανης μετραει τα προβατα του καθε τρις και λιγο για να ξερει αν εχασε κανενα και ποσα θα σφαξει, ετσι σε μετρανε και σενα.

    Οπως καταγραφουν καθε σου κινηση μεσω των κινητων (αμα δεν το χεις παρει χαμπαρι, εχει γινει σκανδαλο) και δεν σου λενε τιποτα, ετσι δεν θα σου πουν πως χρησιμοποιουνται αυτες οι πληροφοριες.

    Δεν χρειαζονται το ονομα σου, για αυτους εισαι ενας αριθμος. Μεσα απο blogs (ακομα και εδω μεσα) σου λενε για την Νεα Παγκοσμια Ταξη τον Μεγαλο Αδελφο κα... και απο την αλλη σου λενε... μπρρ... ελα τζακ, απογραψου!

    Κανε μια ερευνα στο Internet και θα δεις οτι υπαρχει κινημα πολιτων σε ολο τον κοσμο εναντια στην απογραφη.

    Σε αλλες χωρες η απογραφη γινετε απλως αποστελοντας σου το εντυπο, το οποιο συμπληρωνεις και το ταχυδρομεις πισω. Εδω γιατι χρειαζετε να σου χτυπησει ο αλλος την πορτα? και ειναι και αναγκαστικη?

    "Ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέας Γεωργίου τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι στη διαδικασία θα συμμετέχουν 55.000 απογραφείς και 13.000 τομεάρχες με σκοπό να συγκεντρωθούν στοιχεία για τα δημογραφικά, τα οικονομικά καθώς και τα κοινωνικά χαρακτηριστικά του πληθυσμού της χώρας, «τα οποία είναι απαραίτητα για τη λήψη αποφάσεων και τον σχεδιασμό της οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής του κράτους»."
    Το διαβασες? Μπας και βλεπεις στο προσεχες μελλον καμμια "κοινωνικη πολιτικη" που θα σε ωφελησει? Τοσο χρονια που μας απογραφουνε δηλαδη τι καλο βγηκε?

    Οταν μια μερα σου πουν ελα να σου βαλουμε και κανα τσιπακι, οπως στα ζωα, για να εισαι απογραμενος ρε αδερφε... μην διστασεις... ειναι για το καλο σου.

    Οποτε οπως ειπες: "Ρε ανώνυμε,μας τά'πρηξες.Αϊ...απογράψου!!!!!!!!!!" δικαιωμα σου ειναι... αλλα οχι υποχρεωση...

    Πηγες: http://www.lawfulrebellion.org/2011/02/22/2011-census-rebellion/
    http://tinyurl.com/3caonms

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν