ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΠΡΑΤΙΤΣ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

| Ετικέτες , | Posted On Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

       Σεμινάριο Φλάουτου για αρχάριους, προχωρημένους, πτυχιούχους και διπλωματούχους φλαουτίστες  διοργανώνει το Ωδείο Καρδίτσας – Κωνσταντίνος  Ευθυμιάδης στην Καρδίτσα στις 13-14-15 Μαΐου 2011.

Το Ωδείο Καρδίτσας – Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης στα πλαίσια των διεθνών του Εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και συνεργασιών με Κορυφαία Μουσικά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Ευρώπης και της Αμερικής, δίνει τη δυνατότητα στους Σπουδαστές της  Μουσικής να έρθουν σε επαφή με σπουδαίους καθηγητές και Σολίστ...

Στο τριήμερο Σεμινάριο θα διδάξει η διακεκριμένη καθηγήτρια του τμήματος Φλάουτου της Σχολής Τεχνών του Πανεπιστημίου της Νις (Σερβία) κ. Άντζελα Μπράτιτς.

Η Άντζελα Μπράτιτς, είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Johannes Gutenberg ,του Mainz (Γερμανία) και της Μουσικής Ακαδημίας του Βελιγραδίου, νικήτρια πολλών εθνικών και διεθνών βραβείων, μέλος της Ορχήστρας  Mozarteum του Σάλτσμπουργκ με πολλά κονσέρτα στην Ευρώπη και σε μεγάλους ευρωπαϊκούς  τηλεοπτικούς σταθμούς.

Στο Σεμινάριο μπορούν να λάβουν μέρος σπουδαστές κάθε επιπέδου, σπουδαστές Ωδείων, Μουσικών Σχολών, μέλη Φιλαρμονικών και Συμφωνικών Ορχηστρών, μαθητές Μουσικών Σχολείων κ.α. Επίσης υπάρχουν ειδικές προσφορές για όσους θέλουν να μείνουν σε ξενοδοχεία της πόλης ή της πανέμορφης, αυτή την περίοδο, Λίμνης Πλαστήρα.

Σε όσους λάβουν μέρος θα δοθούν διπλώματα συμμετοχής-και για τους ενεργά συμμετέχοντες και τους ακροατές του Σεμιναρίoυ.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 17 Απριλίου 2011
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Ωδείου Καρδίτσας – Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης.  Τηλ:2441075440,2441042896 - Fax:2441021970  e-mai: nke@otenet.gr


Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΠΡΑΤΙΤΣ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν