ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ. ΛΕΒΑΔΕΩΝ: ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

| Ετικέτες | Posted On Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Λιβαδειά, 14-04-2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Έπειτα από την ολοκλήρωση της καταγραφής των εγκαταλελειμμένων οχημάτων που φτάνουν τα 62 και βρίσκονται σε διάφορα σημεία της πόλης, ο δήμος Λεβαδέων άρχισε σήμερα το πρωί Πέμπτη 14 Απριλίου, από την οδό Αχιλλέως, την περισυλλογή και την απομάκρυνση τους η οποία θα συμβάλει κυρίως στην προστασία της Δημόσιας Υγείας αλλά και στην απελευθέρωση θέσεων στάθμευσης.  «Ο δήμος Λεβαδέων δίνει ιδιαίτερο βάρος στις δράσεις για την αισθητική και ποιοτική αναβάθμιση του περιβάλλοντος καθώς επίσης και στα ζητήματα της καθαριότητας», δήλωσε ο δήμαρχος Νίκος Παπαγγελής...


«Έπειτα από την καταγραφή στο χώρο που βρίσκονται και παραμονής τους εκεί για 45 ημέρες τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα πάνε σε εταιρίες ανακύκλωσης, χαρακτηρίζονται οχήματα Τέλους Κύκλου Ζωής και παραμένουν εκεί δέκα ημέρες για την περίπτωση που τα αναζητήσουν οι ιδιοκτήτες τους οι οποίοι τα είχαν εγκαταλείψει», είπε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κώστας Κακοτρίχης. Παράλληλα τόνισε ότι η δημοτική αρχή θα συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς και κάλεσε τους πολίτες να συμβάλουν στην προσπάθεια αυτή.

Επίσης όπως έκανε γνωστό ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Κώστας Ρούτης ταυτόχρονα με την απομάκρυνση των οχημάτων θα πραγματοποιηθεί και καθαρισμός των χώρων που βρίσκονταν δεδομένου ότι σε πολλές περιπτώσεις ο κίνδυνος να αποτελέσουν εστίες μόλυνσης ήταν υπαρκτός. 

Παράλληλα κάλεσε τους πολίτες «να προστατεύσουν αυτούς τους χώρους, να συνεργαστούν με τη δημοτική αρχή και να την ενημερώνουν προκειμένου να παρεμβαίνει για την αντιμετώπιση των προβλημάτων όπου αυτά εντοπίζονται».

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ. ΛΕΒΑΔΕΩΝ: ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν