Οι ομιλίες του Δημάρχου Γ. Ντασιώτη, στην τελετή ανακήρυξης του Αρχιεπισκόπου ως επίτιμου δημότη Αλιάρτου και στην τελετή εγκαινίων του ψηφιακού μουσείου

| Ετικέτες , , | Posted On Σάββατο 30 Απριλίου 2011


πατήστε στο "Fullscreen" για καλύτερη ανάγνωση

Σχετικές Αναρτήσεις :



17 σχόλια:

  1. Παρακολούθησα από κοντά την τελετή και άκουσα όλες τις ομιλίες που ομολογώ ήταν εξαιρετικές. Ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές που έζησε τα τελευταία χρόνια η Αλίαρτος. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές. Αλλά γιατί δεν προβάλλονται και οι άλλες ομιλίες; Τουλάχιστο αυτές που διαβάστηκαν από κείμενο θα πρέπει να ζητηθούν από τους ομιλητές (Πρόεδρος,Βίτσης, ..) και να αναρτηθούν για την αντικειμενική ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω ότι ωρίμασε πλέον ο καιρός για να βγεί μια εφημερίδα του ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ τουλάχιστον μηνιαία, ώστε οι ομιλίες και τα δρώμενα του Δήμου μας να διαβάζονται από όλους του δημότες, αλλά και να περνούν στην έντυπη αιωνιότητα και να μην χάνονται, αλλά να ενισχύουν την συλλογική μας μνήμη, προϋπόθεση για την δημιουργία ΚΟΙΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ. ΤΟ ΠΟΛΥΑΝΔΡΙΟΝ ήδη βρίσκεται σε μια τέτοια διαδικασία και σύντομα θα υπάρξει ανάλογη πρωτοβουλία. ¨Όποιος όμως θέλει να βοηθήσει ας έρθει σε επαφή μαζί μας. Τα στοιχεία μας στην ταυτότητα της εφημερίδας μας: http://docs.google.com/viewer?a=v&pid=sites&srcid=ZGVmYXVsdGRvbWFpbnx0b3BvbHlhbmRyaW9ufGd4Ojc4ZWI0YTU2OGRkNDAyZGI&pli=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξαιρετικός ο λόγος του Δημάρχου και στις δύο ομιλίες.Στην πρώτη μάλιστα, για την ανακύρξη του κ.Ιερώνυμου σε επίτιμο Δημότη,ήμουν στο βάθος της αίθουσας και όταν μιλούσε ο Δήμαρχος υπήρχε απόλυτη σιωπή και είδα δίπλα μου ανθρώπους να συγκινούνται.Ηταν φανταστική εμπειρία και πολύ σοφή κίνηση από την δημοτική αρχή να τον ανακηρύξει επίτιμο Δημότη.

    Είδα αρκετούς με κάμερα,μήπως υπάρχει βίντεο να το αναρτήσεις dk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για προσωπικούς λόγους δεν μπόρεσα να παρεβρεθώ στις εκδηλώσεις, οπότε δεν έχω οπτικοακουστικό υλικό στη διάθεσή μου. Όποιος αναγνώστης έχει τραβήξει βίντεο και φωτογραφίες και θέλει να τα μοιραστεί μαζί μας, μπορεί να επικοινωνήσει στο email vima@aliartos.info.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολυ καλη η ομιλια του κυριου ΝΤΑΣΙΩΤΗ,επισησ μπραβο στα παιδια του χορευτικου συλλογου που ντυθηκαν με τις φορεσιες του συλλογου και υποδεχτηκαν τον κυριο ΙΕΡΩΝΥΜΟ.
    αν μπορει καποιος ας αναρτησει καποιες φωτογραφιες και καποια βιντεο ετσι ωστε να μπορει να τα δει και ο κοσμος που δεν καταφεραι να παρευρεθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπραβο στον κυριο Βιτση που ξεκινησε αυτο το ωραιο εργο για τον τοπο μας αλλα δυδτυχως δεν προλαβε να το ολοκληρωσει και ανελαβε να το ολοκληρωσει ο νην δημαρχος κυριος ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ.αν και εχθες βραδυ στην ομιλια του ο κυριος Βιτσης δεν αναφερθηκε καθολου στον νην δημαρχο για την ολοκληρωση αυτου του εργου,αντιθετα ο κυριος ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ αναφερθηκε στον πρωην δημαρχο για το εργο του.
    επισης προσεξα στην ομιλια του κυριου Βιτση οτι τονιζε καποια πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πρόσεξα όταν εκοψαν την κορδελα ο Ντασιώτης φώναξε τον Βίτση και την έκοψαν μαζί.Σκέφτομαι αν θα το έκανε ποτέ ο Βίτσης αυτό.Η ομιλία του Βίτση,ήταν η ίδια και στα εγκαίνια και στην ανακύρηξη του Αρχιεπισκόπου σε επίτιμο Δημότη και ήταν άσχετη με το θέμα και όλο έπαρση και εγωισμό.Θλιβερός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. esy poy eisoyn ekei anuropaki eisai gematos symplegmata poy grigora ua fanoyn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΝΤΑΣΙΩΤΗ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 58 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΣΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ.ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΙΑΡΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πολλά συγχαρητήρια και στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τα λογοτεχνικα κειμενα ειναι για συγγραφειs και λογοτεχνεs . ομωs το λιβανισμα ειναι λογοτεχνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νομίζω και γω ρε παιδιά να σταματήσετε τα λιβάνια και τα θυμιατά μέρες που είναι. Η δημοτική αρχή θα κριθεί μόλις συμπληρώσει ένα χρόνο και θα αξιολογηθεί το έργο της.Τώρα μίλησε καλά ο δήμαρχος ή ο πρόεδρος νομίζω είναι τουλάχιστον αφέλεια να το υποστηρίζει κάποιος στις μέρες μας. Και ο Βίτσης μίλαγε υπέροχα και ο Κουντουριώτης ήταν μακράν ο καλύτερος στο λόγο του δήμαρχος που πέρασε ποτέ, αλλά δεν λιβανιζόταν έτσι.Πάντως επειδή βιάζεστε εσεις θα βιαστώ και γω να αξιολογήσω. Ο δήμαρχος είναι καλός και τα πρώτα δείγματα είναι θετικά, η νέα δημοτική αρχή δείχνει διαφορετική απο τις άλλες όχι βέβαια επειδή μιλάει καλά αλλά επειδή μάλλον νοικοκυρευει την πόλη, την καθημερινότητα τις υπηρεσίες και πάνω απ΄όλα εμπνέουν εμπιστοσύνη στον πολίτη.Γενικώς αν και δεν ψήφισα την νέα δημοτική αρχή δείχνει κάτι το διαφορετικό. αλλά θα δούμε. Όχι όμως λιβάνια και αηδίες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ πάντως, από μέρους του κ.Ντασιώτη, η κίνηση να καλέσει τον κ.Βίτση να κόψουν μαζί την κορδέλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. MΗΠΩΣ ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΑ ΤΗΝ ΚΟΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ; ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟ ΕΡΓΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΑΡΤΟ.ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ ΣΤΟ ΝΤΑΣΙΩΤΗ ΨΥΧΩΣΗ ΕΧΕΙΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δηλαδή το εφερε ο βίτσης;πως;τι έκανε ακριβώς;
    το είπε μόνος του,ακουσέ τον στην ομιλία, σήκωσε το τηλέφωνο και είπε ναι στον ιερώνυμο και μετά ξαναφάνηκε στα εγκαίνια με ύφος θριαμβευτή.αν έτσι γίνονται τα έργα,τότε ναι το έφτιαξε ο βίτσης και να του βγάλουνε φωτογραφίες να τις δείχνουν στο ψηφιακό μουσείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΒΙΤΣΗ ΚΑΙ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ!!! ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ Ο ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 10 ΚΑΙ Ο ΒΙΤΣΗΣ 2(ΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΠΙΕΙΣ)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν