Δρόμος με λακούβες

| Ετικέτες , | Posted On Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

από δημότη στο agapitedimarxe.gr

"Στο σημείο και για 500 περίπου μέτρα ο δρόμος προς Λειβαδιά - Δελφούς έξω από την πόλη στην Αλίαρτο παρουσιάζει πολλές λακκούβες με αποτέλεσμα να γίνεται πολύ επικίνδυνος καθώς τα οχήματα προσπαθούν να τις αποφύγουν. Παρακαλούμε τον δήμαρχο εαν δεν είναι δική του αρμοδιότητα) να αναφέρει το πρόβλημα στην περιφέρεια και να φροντίσει να λυθεί για να μην έχουμε και άλλα θύματα στους δρόμους."

Σχετικές Αναρτήσεις :



11 σχόλια:

  1. ο δρόμος αυτός ανήκει στη ΔΕΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο δημαρχος δεν εχει καμια δουλεια με τον δρομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν σε ενγμερωσαν σωστα οι πρωην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΛΑΜΙΑΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το ότι δεν είναι στην αρμοδιότητα του Δήμου δεν σημαίνει πως ο Δήμαρχος δεν πρέπει να κινηθεί προς τις αρμόδιες υπηρεσίες (τι σημαίνει ΔΕΣΕ;) και να απαιτήσει την επισκευή του δρόμου. Το ότι κάποιος το δημοσίευσε (και πολύ καλά έκανε, γιατί θέλουμε τους δημότες ενεργούς), δεν σημαίνει ότι κατακρίνει τον Δήμαρχο. Για αυτό μην απαντάτε έτσι σε μια δίκαιη απαίτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ? ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ? Ο ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΚΡΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΛΛΟΣΤΕ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο δημαρχος μαζι με τον ΠΑΠΑΓΚΕΛΗ πρεπει να ξυπνησουν απο τον μακαριο υπνο τον νυν ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ και πρωην ΝΟΜΑΡΧΗ και να τον πιασουν απο τον λαιμο να φτιαξη το οδικο δικτυο ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ.κινουμαστε σε οδικο δικτυο της δεκαετιας του 50.καλα αυτοι οταν περνανε δεν το βλεπουν.τι περιμενει ομως κανεις απο καποιους που μετα απο χρονια θα αποτελουν μια τυπικη αναφορα οτι ειχαν καποιο ποστο νομαρχη η περιφεριαρχη χωρις με καποιο εργο τους να αφησουν το ονομα τους χαραγμενο στην ιστορια.ΕΙΠΑΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝΕ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θυμάμαι σε κάποιο από τα προηγούμενα Δημ.Συμβούλια,που παρακολούθησα,ο δήμαρχος ανέφερε ότι συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη και συζήτησε κι αυτό το θέμα και κατέθεσε και υπόμνημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αδέρφια δεν μπορεί να αντιδρούμε εδώ μέσα λες και είναι το blog υπεράσπισης του δήμου.
    Αν κάτι στραβό ακουστεί ας κάνουμε πρώτα ο καθένας μας μια αυτοκριτική και μετά να πετάξουμε ευθύνες από πάνω μας.
    Νοιώθω ότι η ουσία αυτού του blog είναι η επικοινωνία και όχι να χειροκροτούμε με το παραμικρό και να αντιδρούμε με το παραμικρό όταν κάτι ακουμπάει τον Ντασιώτη.

    Πιο συγκεκριμένα σχετικά με τον δρόμο
    φταιει δεν φταίει ο δήμαρχος
    τι έκανε ή τι δεν έκανε ο πρωήν
    πόσο φταίει η νομαρχία
    το αποτέλεσμα ειναι το ίδιο.

    Αν δεν φτιαχτεί θα γράφει το κοντέρ "απουσίες"

    Τέλος να πω ένα μπράβο στον dk για την οργανωνμένη καθημερινή προσπάθεια που κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θα συμφωνήσω με τον άνω σχολιαστή. θεωρώ επίσης πολύ σημαντική την ενεργοποίηση των πολιτών. μην ξεχνάμε ότι η δημοσιοποίηση ενός προβλήματος και όσο περισσότερο απαιτούμε λύση για αυτό τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχουμε να λυθεί. Το ότι δημοσιοποιείται ένα πρόβλημα σημαίνει ότι στόχος είναι το πρόβλημα΄. και ότι μας αφορά όλους η ευαισθητοποίηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγω παλι θελω να πω οτι ολοι κατευθειαν αρπαζονται με το παραμικρο οταν κατι γινετε στα ορια του δημου .Κανενας δεν σχολιασε το παραπανω αποσπασμα του Μπαξεβανη ο οποιος λεει απιστευτα πραγματα.Μαλλον αυτο θα ηταν ενεργοι πολιτες .Οπου φτωχος και η μοιρα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν