ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

| Ετικέτες , , , | Posted On Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αλίαρτου. Δημότες και μέλη του συλλόγου με τα παιδιά τους, απόλαυσαν το ανοιξιάτικο πρωινό του Σαββάτου της 19ης Μαρτίου, φυτεύοντας στο Μαλάκι πάνω από 500 δενδρύλλια πεύκων, κυπαρισσιών και ακακίας.  Τα μέλη του συλλόγου μοίρασαν καπέλα, νερά και γλυκά σε όλους όσοι συμμετείχαν στη δενδροφύτευση καθώς και καρτούλες «ελευθέρας» για το λούνα παρκ στα παιδιά.

Στην κίνηση του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αλιάρτου συμμετείχαν: Ο Δήμαρχος Αλιάρτου κ. Γ. Ντασιώτης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γ. Αραπίτσας, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αλιάρτου κ. Ψαρρά Ευαγγελία, ο κ. Πάρις Βαρβαρούσης, μέλη του συλλόγου "Το Κοινόν των Βοιωτών για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον", του Χορευτικού Συλλόγου Αλιάρτου,  εκπρόσωποι του δασαρχείου και της Θηροφυλακής.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο στη συνέχεια της ανάρτησης...



Τα δενδρύλλια που πρόσφερε το Δασικό Φυτώριο Αλιάρτου








Ένα δεντράκι "βρήκε" τη θέση του !







Άποψη της Αλιάρτου από το σημείο της δενδροφύτευσης

Η σωρός με τα σκουπίδια που περισυλλέχτηκαν στην περιοχή της δενδροφύτευσης


Σχετικές Αναρτήσεις :



22 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες στην δενδροφύτευση, ιδιαίτερα σε εκείνους που είχαν την πρωτοβουλία. Η συμμετοχή, όμως, των μικρών παιδιων στην προσπάθεια αυτή σημαίνει πολλά για το μέλλον του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πόσες φορες είδαμε το Βιτση ή το Νιάρο σε ανάλογες εκδηλώσεις όταν διοικούσαν το δήμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εύγε στην πρωτοβουλία. Δυστυχώς δε μπόρεσα να πάω και με ζαλίσαν τα τέκνα μου!!! Αμάν μ'αυτά τα καπελάκια σας!!! Πού θα βρω δύο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΑΣ! Ε, ΡΕ "ΒΙΤΣΑ" ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητήρια για την κίνηση αυτή βλέπετε ο πρώην δήμαρχος δεν είχε χρόνο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έιμαι κάτοικος της περιοχής που βλέπει το λόφο. Δεν νοιώθω καλά που δεν τα κατάφερα να είμαι και εγώ εκει να βοηθήσω.
    Θέλω να πω όμως ένα ευχαριστώ σε όλους που με μια τόσο απλή κίνηση ήρθαν και έδωσαν δικαίωμα στο λόφο να αλλάξει μορφή τα επόμενα χρόνια.
    Θα ήθελα να προτείνω σε συλλογους και δημοτική αρχή ότι μπορούμε να διαφυλάξουμε αυτή την κίνηση εμείς οι ίδιοι.
    Απλά οργανώστε μας.
    Προσωπικά θα ήθελα κάποιος να μου πει πως θα μπορούσα να βοηθήσω την επόμενη μέρα αυτής της κινήσεως

    Μπράβο σε όλους σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. νομίζω ότι απλά θα μπορούσατε να ανεβαίνετε μία βόλτα στην πλαγιά και να βλέπετε πως εξελίσονται τα δεντράκια. Αυτά κινδυνεύουν αν δεν βρέξει (ευτυχώς σήμερα έβρεξε λίγο) και από κοπάδια που μπορεί να πάει κάποιος να βοσκήσει στο σημείο. αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. μπορεί κάποιος από το δήμο, αν ρωτήσετε, να σας προτείνει και κάτι άλλο. Ενα επίσης πολύ σοβαρό θέμα είναι ότι η πλαγιά ήταν γεμάτη σκουριασμένους τενεκέδες, μπουκάλια, πλαστικά κλπ. Τουλάχιστον να σταματήσουν να πετάνε σκουπίδια στα βουνά. Υπάρχουν κάδοι για τα σκουπίδια. Το βουνό δεν τα χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πέρα από τις συλλογικές κινήσεις που γίνονται ήδη και στο μέλλον θα γίνουν και άλλες ο καθένας από εμάς μπορεί να βοηθήσει την πόλη μας με τους εξής τρόπους. Να μην πετάει τα σκουπίδια του όπου να είναι, αλλά στους κάδους. Να τα διαχωρίζει. Ανακύκλωση, κομποστοποιήση κλπ. Σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα του τι μπορούμε να πετάμε και που. Ας ξεκινήσουμε με αυτό, γιατί στο τέλος θα πνιγούμε από τα ίδια τα σκουπίδια μας. Είναι πολύ σημαντικό θέμα η καθαριότητα, η διαχείριση των απορριμμάτων και η ανακύκλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πρωην μαθήτρια Λυκείου Αλιάρτου21 Μαρτίου 2011 στις 12:01 π.μ.

    Στο ιδιο μέρος είχαμε φυτέψει πάλι δέντρα πριν πέντε χρόνια με το Λύκειο Αλιάρτου, με καθηγητή μας που νομίζω τον είδα σε φωτογραφία.νάνε καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ.
    ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ekpliktikes fotos apo mia aksiepeni praksi....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πριν εναν χρονο περιπου ειχαμε φυτεψει δεντρακια στο γηπεδο του λυκειο-γυμνασιου αλιαρτου με ενα καθηγητη μας,δεν ξερω αν ηταν στην δενδροφυτευση στο μαλακι παντως ξερω οτι εχει προσπαθησει πολυ για το καλο αυτης της πολης και συνεχιζει να προσπαθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. από το Λύκειο ήταν 5 καθηγητές στην δεντροφύτευση. σίγουρα θα ήταν και αυτός που λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ναι ειδα καποιους αλλα τον συγκεκριμενο δεν τον ειδα αλλα μου ειπαν σημερα οτι τον ειδαν.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και εκει στο σπιτι του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ τι φυτεψατε πουρναρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ανωνυμε 6:46 μην ειρωνευεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πολύ καλή η προσπάθειά σας κύριοι και να συνεχίσετε, ακόμη πιο ενεργά.
    Μια ερώτηση θέλω να κάνω: εντός κατοικημένης περιοχής επιτρέπετε η χρήση φυτοφαρμάκων; Αν όχι, τότε κάτι πρέπει να κάνετε κύριοι του περιβαλλοντικού με τον ΄΄κύριο,, που το απόγευμα της 24-3-2011 με το τρακτέρ του ράντιζε το χωράφι απέναντι από το Γυμνάσιο - Λύκειο. Ο Οργανισμός Κωπαΐδος δεν θέτει κανέναν περιορισμό στους ενοικιαστές της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. αγαπητέ κύριε κακώς δεν ειδοποιήσατε την ώρα που ράντιζε. ή να τον βγάζατε και μια ωραία φωτογραφία και να την στέλνατε στοι ίντερνετ στα μπλογκ. πάντως αν γνωρίζετε τα στοιχεία του, κοινοποιήστε τα στο σύλλογο ή στα σχολεία ή στους συλλόγους γονέων των δύο σχολείων ή στη δημοτική κοινότητα αλιάρτου. εγώ θα ήθελα πολύ να κάνω κάτι αλλά πρέπει να γνωρίζω τα στοιχεία του. πάντως το θέμα του ραντίσματος είναι πολύ σοβαρό και πρέπει να απαγορευτεί ιδιαίτερα μέσα σε κατοικημένες περιοχές. Εγώ ένα πρωί βρήκα τον γείτονα μου να ραντίζει τις άκρες του δρόμου στη γειτονιά μου όπου κινούνται και παίζουν τουλάχιστον 15 παιδάκια και τα δικά του. ο κόσμος δεν έχει ιδέα και ψεκάζει γύρω του χημικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν