Την 1/4 η σύνταξη Απριλίου και το δώρο Πάσχα στους συνταξιούχους του ΟΓΑ

| Ετικέτες | Posted On Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Την Παρασκευή 1η Απριλίου, θα καταβληθούν σε 808.588 συνταξιούχους του ΟΓΑ το Δώρο του Πάσχα και η σύνταξη μηνός Απριλίου 2011, με πίστωση στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους ή λογαριασμούς ΕΛ.ΤΑ, που έχουν επιλέξει για την πληρωμή των συντάξεων (νέο σύστημα πληρωμής του ΟΓΑ).

Η συνολική δαπάνη για την καταβολή των συντάξεων μηνός Απριλίου 2011 και του Δώρου Πάσχα 2010 ανέρχεται στα 532.723.048,76 ευρώ...


Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μικρός αριθμός συνταξιούχων του ΟΓΑ, που δεν έχει απογραφεί και ενταχθεί στο νέο σύστημα πληρωμής των συντάξεων, μέσω λογαριασμού τράπεζας ή λογαριασμού ΕΛ.ΤΑ., θα πληρωθεί τη σύνταξη του μηνός Απριλίου 2011 και το Δώρο Πάσχα με εντολές πληρωμής σε οποιοδήποτε κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδας (ΑΤΕ).

Για την πλήρωμή τους στην τράπεζα, θα πρέπει να έχουν μαζί τους:

- την αστυνομική τους ταυτότητα και

- το απόκομμα ταχυδρομικής επιταγής πληρωμής της σύνταξής τους προηγούμενου μήνα ή το βιβλιάριο υγείας, στα οποία αναγράφεται ο Αριθμός Μητρώου Συνταξιούχου.

Για την πληρωμή των συντάξεων επιζώντων μελών (χηρείας-ορφανικές), υποχρεωτικά θα προσκομισθεί από τους δικαιούχους και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Τέλος, ο ΟΓΑ ενημερώνει ότι, όσοι συνταξιούχοι δεν έχουν απογραφεί, πρέπει να φροντίσουν άμεσα να απογραφούν, με άνοιγμα λογαριασμού σε οποιαδήποτε τράπεζα ή ΕΛ.ΤΑ για την πληρωμή της σύνταξής τους μέχρι τις 11 Απριλίου 2011, διότι από το μήνα Μάιο 2011, η καταβολή των συντάξεων του ΟΓΑ θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο με πίστωση τραπεζικού λογαριασμού ή λογαριασμού ΕΛ.ΤΑ. Για την απογραφή απαιτούνται το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, ο ΑΜΚΑ και ο ΑΦΜ.


nooz.gr

Σχετικές Αναρτήσεις :Comments:

There are 0 σχόλια for Την 1/4 η σύνταξη Απριλίου και το δώρο Πάσχα στους συνταξιούχους του ΟΓΑ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν