Υπάρχει απάντηση;

| Ετικέτες , , | Posted On Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ας απαντήσει κάποιος αρμόδιος.Με ποιά λογική το συνεδριακό κέντρο του Δήμου έχει δοθεί κατά καιρούς,και καλώς έγινε, σε υποψήφιους βουλευτές για προεκλογικές ομιλίες,σε συνδικαλιστικές παρατάξεις για κομματικές διαδικασίες,σε συλλόγους και ενώσεις για διάφορες εκδηλώσεις και δεν δόθηκε, με την ανόητη δικαιολογία ότι δεν δίνεται για πολιτικές συγκεντρώσεις, στην Κίνηση Ενεργών Πολιτών Δ. Αλιάρτου, για να πραγματοποιήσει μια πολιτισμένη συνέλευση με την αντίστοιχη Κίνηση του Δ.Θεσπιέων;

Σχετικές Αναρτήσεις :



11 σχόλια:

  1. Ειναι λιγο "τραβηγμενο" αλλα λογικο πιστευω.Το συνεδριακο κεντρο εως σημερα νομιζω διδεται σε φορεις(οπως και τα κοματα) ,ΝΠΔΔ,ΝΠΙΔ(οπως και οι συλλογοι) η σε εκδηλωσεις που συνδιοργανωτης ειναι ο Δημος.
    Τωρα για συναντησεις διαφορων ομαδων ατομων η παρεων ετσι γενικα,λογικο να μην υπαρχει παραχωρηση.

    Ενας δημοτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή κατά την άποψή σου είναι λογικό να δίνεται για συγκεντρώσεις συνελεύσεις, συζητήσεις καθαρά κομματικές και στις όποιες και γω κατά καιρούς έχω συμμετάσχει, και δεν πρέπει να δίνεται σε κινήσεις πολιτών και μάλιστα του νέου δήμου; Πρέπει κατα την γνώμη σου τέτοιες συγκεντρώσεις να γίνονται στα καφενεία; Εμένα προσωπικά θα με κέρδισε σφόδρα και θα έδειχνε, μεγαλοσύνη και πολιτικό πολιτισμό η δημοτική αρχή, αν παραχωρούσε την αίθουσα που είναι βέβαια και το αυτονόητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω απόλυτα. Δεν γινεται ρε παιδια αν δεν συσταθει ενας φορεας να ζητατε το συνεδριακο. Καλη η κινηση σας αλλα με τετοιους ερασιτεχνισμους θα εχετε και την αναλογη τυχη. Οι ενεργειες θα πρεπει να ειναι συντονισμενες και οργανωμενες με καθε λεπτομερεια. Διαφορετικα θα μεινετε παλι στα καφενεια να κανετε κριτικη για την επομενη δημοτικη αρχη. Θα θυμισω την λαικη εκφραση " Εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια ξερεις" διοτι αν και συμφωνω με την κινηση αρχιζω να το ξανα σκεφτομαι εξαιτιας αστοχων ενεργειων.

    Ενας υποψηφιος ενεργος πολιτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΣΩΘΕΝ ΚΑΙ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΜΑΙ ΤΙΜΙΟΣ.

    ΕΧΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΕΤΙΚΕΤΑ

    ΝΑ ΤΗ ΠΩ?

    ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν δόθηκε γιατί συμμετέχουν και κάτι ενοχλητικοί καθηγητές που αντί να μαθαίνουν τα παιδιά πως να σκύβουν το κεφάλι έχουν το θράσος να ασχολούνται με τα κοινά.

    Μπράβο δήμαρχε προστάτεψε την τάξη και ηθική του Δήμου και απαγορευσέ τους και την κυκλοφορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το συνεδριακο δεν ειναι καντινα για να το κανουμε στεκι. Να συσταθει φορεας και να δοθει διαφορετικα να μου το παραχωρησουν και μενα στην ονομαστικη μου γιορτή για να κανω εκει το τραπεζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνω με τον ανωνυμο 10:02
    Υπαρχει αποφαση Δημοτικου συμβουλιου που οριζει ακριβως τη λειτουργια του συνεδριακου.Τουλαχιστον αυτοι που θέλουν ασχοληθουν σοβαρα με την τοπικη αυτοδιοικηση θα επρεπε να το γνωριζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αρες μάρες κουκουνάρες για κανονισμούς κ.λ.π όταν το συνεδριακό έχει δοθεί σε κομματικές συγκεντρώσεις.Μάλλον θέλουν να σταματήσουν την κίνηση. Σκοταδισμός!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειναι ΝΕΑ η κινηση των ανθρωπων που μαζευτηκαν οποτε πιστευω τετοιου ειδους λαθη ανθρωπινα ειναι. Στο κατω κατω δεν ειναι χρονια στο τιμονι του τοπου ωστε να τα ξερουν ολα και με λεπτομερειες, οπως καποιοι αλλοι. Η κινηση τους καλη, ανανεωτικη και χρειαζεται! Καλη επιτυχια και πανω απ ολα καλα μυαλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανωνυμε 10.58 θα πρεπει να ξερεις πως τα κομματα εχουν νομικη υπόσταση. Η κίνηση σωστη αλλα θα πρεπει να συσταθει ως παραταξη για να μπορει να κανει χρηση των χωρων του δημου. Σκοταδισμος ειναι και η αγνοια των διαδικασιων. Ξερεις η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας.Τα παιδια κανουν μια σοβαρη κινηση μην τα υπονομευουμε με σχολια περι απομονωσης κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπαρχει λυση. Να κλεισουν την αιθουσα ως ενας πολιτιστικος συλλογος του οποίου εχουν τη στηριξη με θεμα " Το μελλον του νεου Δημου" Οποτε κανεναν δεν μπορει να τους αρνηθει την παραχωρηση του χωρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν