Περί Δημοτικών Εκλογών

| Ετικέτες , , , | Posted On Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Τι γίνεται αδέρφια,γιατί τόση σιγή στο μέτωπο;Σε δύο μήνες έχουμε εκλογές και δεν κουνιέται τίποτα.Φήμες κυκλοφορούν,ονόματα πάνε κι έρχονται,αλλά σίγουρο τίποτα.Ο νυν δήμαρχος φαινομενικά είναι σε καλύτερη θέση.Εξουσία γαρ.Είναι όμως;Κάτι φήμες,μάλλον καλές, λένε ότι τώρα τελευταία βλέποντας τι έχει και τι τον περιτρυγυρίζει ,αλλά και κάποια νέα σχήματα που πάνε να γίνουν ανησυχεί κάθε μέρα και περισσότερο.
Στο μέτωπο της αντιπολίτευσης τα πράγματα είναι για γέλια.Εκεί "απολύουν" αρχηγούς που μέχρι χτες τους πρόβαλαν,κόσμο δεν έχουν και βλέπουν το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια τους λόγω απρόβλεπτων εξελίξεων στις οποίες προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση και δεν μπορούν.
Οι απρόβλεπτη εξέλιξη για όλους είναι κάποιο νέο  σχήμα που όπως μαθαίνω,σπάει κατεστημένες συνήθειες,θα βγει σύντομα με διακύρηξη αρχών και αξιών και ονόματα που υπογράφουν και θα καλεί τους πολίτες να στηρίξουν και να συμμετάσχουν.
Αν αληθεύουν τα μισά από όσα έμαθα,θα μιλάμε για μια πολύ μοντέρνα και δημοκρατική κίνηση.Κρατάω όμως μικρό καλάθι μέχρι να την δω,είναι γεγονός όμως ότι στην πιάτσα συζητιέται πολύ και δημιουργεί ανησυχίες.

αναγνώστης

Σχετικές Αναρτήσεις :



32 σχόλια:

  1. λέτε να έχουμε ανατροπές;για να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλομελετα και ερχεται.......
    ωρες ισως και λεπτα απομενουν.......
    Αναμενετε βοριας θυελωδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί ένας αναγνώστης να κάνει μια τέτοια ανάρτηση?
    με ποιό κόλπο γίνεται?
    Τς τς τς!!!
    Τί τυχαία και απρόβλεπτα συμβαίνουν στον Αλίαρτο..
    Άλλες φήμες λένε ότι στενοί συγγενείς αδέλφια,ξαδέλφια και φίλοι κάποιων που προσπαθούν για κάποια κίνηση δηλώνουν ότι δε θα τούς στηρίξουν σε καμμία περίπτωση.

    Επίσης άλλες φήμες λένε για κάποιον απο τα ύψωματα του Αλιάρτου, πού μέχρι προχθές έλεγε προχώρα κώστα, ότι έχει εξελιχθει στον χειρότερο σύμβουλο περι των πολιτικών.
    Ελπίζουμε οτι η κεντρική εξουσία μετά απο ένα χρόνο διακυβέρνησης να δώσει τις απαραίτητες πιστώσεις που είχε παγώσει στον νέο Καλλικράτειο δήμο μας και να προχωρήσει δυναμικά η Δημοτική αρχή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ανωνυμε ολα γινονται...
    ακομα και να διεκδικουν για τριτη τετραετια την εξουσια οι δημοτικοι αρχοντες που εθαψαν την αλιαρτο.
    ειπαμε ελαχιστες ωριτσες μεινανε.
    υπομονη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Μπορεί ένας αναγνώστης να κάνει μια τέτοια ανάρτηση?
    με ποιό κόλπο γίνεται?"

    αν δεν το ξέρεις ανώνυμε μάθε το για να το κάνεις και συ.Στέλνεις mail το κείμενό σου στη διεύθυνση vima@aliartos.info ή σε κάποιον συντάκτη και το θαύμα έγινε.Το έχουν κάνει πολλοί μέχρι τώρα και το έκανα και εγώ 2-3 φορές.Δοκίμασέ το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ανώνυμε 9:00 επειδή είμαστε μικρός δήμος και οι ειδήσεις μαθαίνονται γρήγορα και το κουτσομπολιό γρηγορότερα και οι συκοφαντίες και η λάσπη ακόμη γρηγορότερα διευκρίνισε για τα υψώματα, τον Κώστα, το προχώρα μπροστά,για να ξέρουμε και μεις τον κακό σύμβουλο δηλαδή το λαμόγιο και να του κόψουμε και την καλημέρα επειδή αν είναι έτσι τον θεωρώ πολύ επικίνδυνο και ανέντιμο και τιποτένιο.Νάσαι όμως σίγουρος για αυτά που λες. Γιατί όπως λέει και η τυφλή δικαιοσύνη καλύτερα 99 ένοχοι έξω παρά ένας αθώος στην φυλακή.Θα πεις και το ονοματάκι σου γιατί διαφορετικά όλα τα παραπάνω είσαι εσύ και μόνο εσύ και όλοι όσοι εσχεμένα σε χρησιμοποιούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το πολιτικο περιβαλλον χωραει ανεξαρτητες κινησεις και πρωτοβουλιες αλλα το μειονεκτημα αυτων ειναι ο συντονισμός και η επιλογη αρχηγου.Αυτος ειναι και ο λόγος που μεχρι σημερα δεν πειθουν τετοιες προσπαθειες. Ο κοσμος εχει αντιληψη των πραγματων ασχετως αν δεν συμμετεχει. Οποτε αν επικειται τετοια προσπαθεια συμβουλευτικα θα προτεινα εξ' αρχης αναφορα σε θεσεις επι των προβληματων, οραμα 4 ετιας και αγαθες προθεσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το πολιτικο περιβαλλον χωραει ανεξαρτητες κινησεις και πρωτοβουλιες αλλα το μειονεκτημα αυτων ειναι ο συντονισμός και η επιλογη αρχηγου.Αυτος ειναι και ο λόγος που μεχρι σημερα δεν πειθουν τετοιες προσπαθειες. Ο κοσμος εχει αντιληψη των πραγματων ασχετως αν δεν συμμετεχει. Οποτε αν επικειται τετοια προσπαθεια συμβουλευτικα θα προτεινα εξ' αρχης αναφορα σε θεσεις επι των προβληματων, οραμα 4 ετιας και αγαθες προθεσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΠΩΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΠΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ. ΣΩΣΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ Η ΕΙΡΗΝΗ. ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ. ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ. ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ. Ο ΠΕΛΩΝΗΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ (ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΓΙΑ 16 ΧΡΟΝΙΑ) ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανεξάρτητοι και μπαρούφες!! Αυτοί οι εν λόγο κύριοι και κυρίες που "ξαφνικά" είδαν ψωμί στο τραπέζι τους, γιατί αποφάσισαν έξω απτον χορό να κατέβουν με ανεξάρτητο σχήμα?? Μήπως απο πίσω κρύβονται μικροκομματικά στοιχεία που δεν θέλουν να εμφανιστούν?? Όπου υπάρχει καπνός κύριοι υπάρχει και φωτιά, και σίγουρα καπνό εγώ βλέπω σε αυτή την ανεξάρτητη φούσκα που το μόνο που θέλει είναι δημοσιότητα και το μόνο που ξέρουν είναι να βρίζουν και να λασπολογούν χωρίς αντιπρόταση! Το ζήτημα ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ δεν μπορεί να στιριχθεί απο οποιονδήποτε! Αξίζει να παραμείνει ο δήμος στον διεκδικητή του, μιας και είναι προσωπική επιτυχία του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ανώνυμε 4,40
    Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις,όμως ο κόσμος έξω άλλα λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ-
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ -ΠΟΙΟΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ?-
    ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ?- ΑΥΤΟΙ ΚΡΙΘΗΚΑΝ? -ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το ζήτημα δεν είναι τι νομίζω, αλλά ποιός κόσμος έξω λέει άλλα;; Ο κόσμος ας καταδικάσει πρόσωπα που ήταν μέσα σε ρουσφέτια, αλλά ας αναγνωρίσει και τα αποτελέσματα μιας θητείας, εξάλλου υπάρχει και το δημοτικό συμβούλιο που ο καθένας έχει πρόσβαση να δει τι γίνεται και με ποιες προϋποθέσεις! Όσο για το τι λέει ο κόσμος, μην ξεχνάμε ότι τα μεγαλύτερα αλισβερίσια γίνονται σε τέτοιες κοινωνίες, ένας θεός ξέρει τι και που έχει τάξει, και ποιές είναι οι προθέσεις κάποιων που όπως προείπα, "ΕΙΔΑΝ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ" και σίγουρα έχουν χρίσμα, αλλά απαγορευμένο και κρυφό! Τοπική αυτοδιοίκηση, δεν μπορεί να αναλάβει ηγεσία ο οποιοσδήποτε, για να καλύψει το ψώνιο του και είναι πρόδηλο πασιφανές και ολοφάνερο ότι κάποιοι λειτουργούν με γνώμονα την φιλοδοξία και τον εγωισμό τους! Μέσα απο blogs και εφημερίδες όλοι γνωρίζουν τα συμφέροντα, και κατά πόσον λένε την αλήθεια, η μάλλον κατά πόσο έχουν πληρωθεί καλά αυτοί να λένε αυτά που θέλουν κάποιοι!! Ο χρόνος θα δείξει, αλλά μην εκπλαγείτε αν δείτε να αποσύρονται συνδιασμοί μια εβδομάδα πριν, ή μάλλον καλύτερα τι στάση θα κρατήσουν στον δεύτερο γύρο (αν υπάρξει). Εκεί πιστεύω θα γίνει χαμός, και εκεί θα δούμε πόσο ανεξάρτητοι είναι και πόσο καλοθελητές οι εν λόγο "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτοί και κρίθηκαν και κρίνονται κύριε ανωνυμε 505...και εσύ τώρα κρίνεις!! Αλλά το ζήτημα είναι μια αντιπρόταση θα ακούσουμε;; Γιατί να κρίνουμε ξέρουμε σαν Έλληνες, να βρούμε λύση δεν μπορούμε και όσοι προσπαθούν απλά κρίνονται, το αν μπορούσαν η όχι να κάνουν παραπάνω χωρίς να το γνωρίζουμε τους καταδικάζουμε!!! Αν κάτι φταίει σε αυτήν την χώρα είναι η λάθος εκτίμηση της δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 2 τετραετίες δεν βγαίνεις χωρίς να κριθείς... Αλλά το ψωμί είναι νόστιμο, όλοι θέλουν λίγοι μπορούν να ζυμώσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΖΥΜΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΑ..... ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥΣ....ΒΕΒΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Ε;;;;;;;;;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμε των 4,40 μιλάς λες και είναι ο Δήμος προσωπικό χωράφι κάποιου. Είχα την εντύπωση ότι ένας Δήμος ανοίκει πρώτα από όλα στους δημότες και κατοίκους του και όχι σε κάποιο αφεντικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητέ Άλεξ επειδή ακριβώς υπάρχει θητεία και όχι μόνο μία τετραετία αλλά παραπάνω, είναι καιρός όλοι να κρίνουμε και έχουμε το δικαίωμα να ακούσουμε και να σκεφτούμε σοβαρά μια καινούρια πρόταση. Εξάλλου δημοκρατία έχουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΦΙΛΕ ΑΛΕΞ ΣΥΝ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 4 40 ΣΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ .ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΕΣ ΤΟ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΧΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΡΑΤΖΟΛΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΧΡΙΣΜΑ.8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΔΩΣΕ.ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΛΟΓΑ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι μιλάμε για τις εκλογές,έχοντας μπροστά μας ονόματα-τα μόνα προς το παρόν-είναι επιτυχία της νέας κίνησης και δεν ξερω αν το καταλάβατε, είναι οι πρώτοι που ανακοίνωσαν με ότι σημαίνει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μόνο και μόνο που υπάρχουν τέτοια blogs που σίγουρα ο καθένας λέει ανώνυμα ότι θέλει και τελείως τυχαία οι εν λόγο bloggers υποστηρίζουν κάτι αλλά είναι και ουδέτεροι, μπορούμε να καταλάβουμε ποιόν και για ποιόν τρόπο και στόχο λειτουργεί για to συγκεκριμένο blog...Αγαπητοί κύριοι ο δήμαρχος δεν κάνει ότι του γουστάρει και το τι έχει να προσφέρει είναι συνάρτηση του τι μπορεί και απο ποιους απαρτίζετε ένα δημοτικό συμβούλιο. Δεν αντέχω να βλέπω κατηγορίες και λασπολογίες που προεκλογικά πάνε και έρχονται!! Αναλογιστείτε λοιπόν εσείς σαν πολίτες τι έχετε κάνει και μην περιμένετε τα πάντα απο ψηλά! Είμαι ουδέτερος ψηφοφόρος, και υπεύθυνος πολίτης ΔΕΝ είμαι ανεύθυνος λασπολόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ουδέτερος ψηφοφόρος,φανατικός υπερασπιστης του δήμαρχου,αρνητικός σε οτιδηποτε άλλο.μας έπεισες Αλεξ,φύγε και λιγο απο την οθονη βγες και καμια βολτα να χαλαρωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αρνητικός;;; Είπες κάτι βάσιμο και αρνήθηκα;; Είμαι πολύ μακριά φίλε για να είμαι φανατικός, δίκαιος είμαι και όχι αβάσιμος λασπολόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πήγαινε για ύπνο καλύτερα φιλαράκο!! Έχεις πολύ αγώνα απο εδώ και πέρα.. Λάσπη και κακό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. πανικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αλεξ παιδί μου ηρέμησε λίγο μιας και σε πολλές τέτοιες περιπτώσεις συνιστούν οι ειδικοί να λέμε πως έχεις δίκιο. Έχεις και συμβολικό όνομα ηρέμησε. Η κίνηση απ΄ότι βλέπω και διαβάζω είναι ανανεωτική και εκ πρώτης για να είμαστε και αντικειμενικοί τα πρόσωπα πολύ αξιόλογα. εκ πρώτης επαναλαμβάνω. Ο δικός σου τώρα, βλέπεις ο άνθρωπος δεν θέλει να κάνει ανανέωση και δεν τον αφήνουν, αν δεν το βλέπεις και αυτό θα σου πω πάλι πως έχεις δίκιο, ένεκα των ειδικών. Βρε μάτια μου γλυκά αυτοί δεν ενδιαφέρθηκαν 8 χρόνια θα ενδιαφερθούν τα επόμενα 3 που θα είναι τα τελευταία και δεν μπορούν αντικειμενικά να στοχεύουν στην μεθεπόμενη θητεία; Αφού Αλέκο παιδί μου βλέπεις ποιοι αξιοποιούνται κάθε φορά,'ολο οι ίδιοι, και βάζουν και κάποιους νέους αδιάφορους που δεν θέλουν να ασχοληθούν για να σου λέει εσένα για ανανέωση. Πως θα το ‘βλεπες Αλέκο παιδί μου το 2002 ή το 2006 να έπαιρνε ολόκληρη την κίνηση πολιτών και να διώξει τα λαμόγια; Χαλαρά πάντως έχεις δίκιο ο δήμος είναι δικός τους και η δημαρχία και το κατεστημένο και όλα.Ούτε και γω θα τους αφήσω να πάρουν το δήμο και να μας κάνουν χαλάστρα. Και κάτι άλλο δεν τους γουστάρεις σαν σύνολο ή έναν έναν χωριστά; Για τους όξω απόδώ λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αλεξ..11,02 λες τα εξής:
    "Αναλογιστείτε λοιπόν εσείς σαν πολίτες τι έχετε κάνει και μην περιμένετε τα πάντα απο ψηλά!"

    μιλάς σαν να είσαι και κάτι άλλο,εκτός από πολίτης, κατι παραπάνω.Μήπως είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Συμφωνώ με τον Αλεξ.έχει απόλυτο δίκιο και αφήστε τις μαγκιές κάποιοι.Δήμαρχος στον Αλίαρτο έπρεπε να είναι για 20 χρόνια, ή όσο αυτός ήθελε,ο ιδρυτής του δήμου που ένωσε την κοινότητα Μαζίου και Μουλκίου την δεκαετία του 60.Επίσης έπρεπε να ήταν δήμαρχος ο ιδρυτής του Καποδιστριακού δήμου Αλιάρτου ο προηγούμενός μας δήμαρχος μέχρι να κουραστεί και αυτός. Ε τέλος ο ιδρυτής και μόνο ο ιδρυτής του Καλλικράτειου δήμου δικαιούται να είναι δήμαρχος και μάλιστα να κατέβει στις εκλογές χωρίς αντίπαλο, δεν μπορώ να διανοηθώ κάτι διαφορετικό. Αυτό είναι δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Άρα Διγενή φίλε μου το θέτεις σωστά, για το ποιοί αξιοποιούνται μιλάμε!! Πρέπει να αξιοποιηθείς και εσυ φίλαράκο μου, έχεις δίκιο!! Κάντε αγώνα λεβέντες μου, λάσπη όλη την ώρα, γιατί κάτι διαφορετικό εκτός του ότι δεν αξιοποιούνται οι κατάλληλοι, και ότι είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι δεν έχω ακούσει!! Άρα το πρόβλημα είναι αυτό που προείπα, κάποιοι θέλουν καλύτερη πρόσβαση... Ανέκαθεν όταν έχεις ρεύμα έχεις και αντιπάλους!! Το πρόβλημά μου είναι ότι αν ο νυν δήμαρχος έχει τέτοιους αντιπάλους "ανίκανους" με τέτοια σοβαρά επιχειρήματα σαν αυτά, το έργο του είναι πολύ εύκολο και η αντιπολίτευση θα είναι τα "παιδία παίζει"! Θα μιλήσουν οι κάλπες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Φιλε Αλεξ καταλαβαινω την ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ δεν απαντησες σε τιποτα απο αυτα που σε ρωτησα παρα συνεχιζειςνα λες τους αλλους οτι εσυ εισαι ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ.
    Δεν ξερω αν το προσεξες αλλα εισαι μονος σου ισως λογω ονοματος
    ΑΛΕΞ ΑΛΕΚ
    και ολοι οι αλλοι απεναντι σου γιατι ζουν εδω και βλεπουν ΚΑΙ
    ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΝΕΑ ΠΡΩΣΟΠΑ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ αλλα εσενα σε πειραξε το blog γιατι δε σου δινει βημα να μιλησεις λες και αυτα που γραφεις τα διαβαζουμε αλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ρε συ αλεξ...εσύ πως ζεις,δεν δουλεύεις κάπου;νύχτα μέρα είσαι στον υπολογιστή και βρίζεις ανθρώπους που το μόνο που είπαν είναι ότι ενδιαφέρονται για τα κοινά.Μην τους ψηφίζεις αμα δε γουστάρεις,αλλά απάντησέ μου έχεις κάποια δουλειά ή απλά αυτή είναι η δουλειά σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν