ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΑΛΙΑΡΤΟΥ, ΑΚΡΑΙΦΝΙΑΣ, ΒΑΓΙΩΝ, ΘΕΣΠΙΕΩΝ, ΘΙΣΒΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

| Ετικέτες , , | Posted On Τρίτη 27 Απριλίου 2010




Πατήστε στις
εικόνες για
μεγέθυνση

Σχετικές Αναρτήσεις :



8 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ; ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΘΕΣΠΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αύριο ρε συντρόφια ανακοινώνεται το χωροταξικό και σήμερα στέλνετε την επιστολή στον πρωθυπουργό; Εξάλλου εσεις λέγατε πως οι δήμοι είναι έξι και έχουν κλειδώσει και μάλιστα και με δικές σας ενέργειες. Τώρα γιατί τρέχετε; Παρόλα αυτά ο δήμος που ζητάτε είναι δυνατός και βιώσιμος που είναι και το σημαντικότερο.Αν όμως από τους 5 δήμους που οι τοπικές πασοκικές οργανώσεις ζητάτε να συνενωθούν, συνενωθούν μόνο οι 2 ή οι 3 δήμοιδεν υπάρχει προοπτική παρά μόνο σκοπιμότητα και ιδιοτέλεια.Εγώ πάντως επιμένω και λέω πως αργήσατε και πρέπει να ζητήσετε εξηγησεις δημοσίως στους βουλευτές που σας έλεγαν πως οι δήμοι κλείδωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα στυλό
    Δυο χέρια
    Πέντε υπογραφές

    Μπαμ κάνουν απο μακριά
    και πήγαν και στον Πρωθυπουργό.

    Ένας να το ψάξει την κάτσατε και οι πέντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ακούω κανέναν, όλοι λέτε το μακρύ σας και το κοντό σας, εμένα με διαβεβαίωσε ο δήμαρχός μας, πως οι δήμοι είναι έξι με τις κατάλληλες ενέργειες που έκανε. Το ίδιο εν ευθέτω χρόνο ομολόγησε και ο γραμματέας. Οπότε δεν ανησυχώ και τους εμπιστεύομαι απολύτως. Εις αύριο τα σπουδαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καποιος που μεγαλωσε στις παραγκες28 Απριλίου 2010 στις 12:24 μ.μ.

    πω πω τι εργο τεχνης και μυαλου ειναι αυτη η επιστολη.
    αυτη θα μας σωσει
    τρομαρα σας η μαλλον τρομαρα σου
    γιατι ο ανωνυμος των 6.50 τα λεει ολα
    μα ολαααα
    και εγω ρωταω
    που πας ρε καρα μητροοοοο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να επεμβει εισαγγελεας για πλαστογραφηση υπογραφων.Οι Πασοκικες απατες μας εφτασαν εδω που ειμαστε,και συνεχιζετε να μας δουλευετε μπροστα στα ματια μας.αυτο το <> που εβαλε 4 υπογραφες ποιοι τον εξελεξαν?ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ.Αυτοι οι 3 προεδροι οταν εβαζε αλλος τις υπογραφες τους ηταν αποντες η παροντες αλλα <>?Για τον εναν τουλαχιστον ειμαισιγουρος οτι ισχυει το δευτερο.Οσο γα το <>καλυτερα να μην υποστηριζει τετοια σχηματα γιατι οι πολιτες της ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΑΣ εχουμε το καταλληλο διανοητικο επιπεδο και καταλαβαινουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να επεμβει εισαγγελεας για πλαστογραφηση υπογραφων.Οι Πασοκικες απατες μας εφτασαν εδω που ειμαστε,και συνεχιζετε να μας δουλευετε μπροστα στα ματια μας.Αυτος ο βλαχος που εβαλε 4 υπογραφες ποιοι τον εξελεξαν?ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ.Αυτοι οι 3 προεδροι οταν εβαζε αλλος τις υπογραφες τους ηταν αποντες η παροντες αλλα μεθησμενοι?Για τον εναν τουλαχιστον ειμαισιγουρος οτι ισχυει το δευτερο.Οσο γα τον βλαχο καλυτερα να μην υποστηριζει τετοια σχηματα γιατι οι πολιτες της ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΑΣ εχουμε το καταλληλο διανοητικο επιπεδο και καταλαβαινουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν