Ανακοίνωση του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αλιάρτου

| Ετικέτες , , , | Posted On Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

  Ο περιβαλλοντικός σύλλογος Αλιάρτου δείτε εδώ  ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του Οργανισμού Κωπαΐδας κ. Σεραφείμ Λαμπριτζή για την παραχώρηση κτιρίου, απέναντι από τα γραφεία του Οργανισμού Κωπαΐδας ,για την προσωρινή στέγαση του συλλόγου, αλλά και την ευαισθησία που έδειξε για τα περιβαλλοντικά θέματα. Το προσωρινό Δ.Σ. υπενθυμίζει στα μέλη και φίλους του συλλόγου αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο, πως οι εγγραφές μελών συνεχίζονται έως και την γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 28-04-2010 (ο χώρος και η ώρα θα γνωστοποιηθούν με νεώτερη ανακοίνωση)

Το προσωρινό Δ.Σ

Σχετικές Αναρτήσεις :



3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια και μπράβο στο κο Διευθυντή,η πράξη του δείχνει ευαισθησία για το περιβάλλον και αποτελεί ενθάρυνση για τους πολίτες να ασχοληθούν με το καίριο θέμα του περιβάλλοντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητηρια στο Δοιηκητικο Συμβουλιο του Οργανισμου Κωπαιδος
    οπως επισης και στον Αναπληρωτη
    Διευθυντη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συγχαρητήρια κύριε διευθυντά για την ευαισθησία που επιδείξατε στο αίτημα του περιβαλλοντικού συλλόγου. Οι κήποι της πόλης μας που όλοι αγαπήσαμε και αγαπάμε νομίζω πως είναι ο καταλληλότερος τόπος να στεγαστεί ένας σύλλογος όπως ο περιβαλλοντικός. Οι κήποι και το ποτάμι δίνουν ένα πεδίον δόξης λαμπρό για δράσεις, αειφόρο ανάπτυξη και ευαισθητοποίηση του πολίτη. Είναι ο πλέον κατάλληλος χώρος να καλλιεργηθούν δεξιότητες , στάσεις , συμπεριφορές, καθώς επίσης η συμμετοχή και ο εθελοντισμός, ιδιαίτερα στα πλαίσια μιας περιβαλλοντικής εκπαίδευσης. Με την συνεργασία της επιστημονικής κοινότητας των φορέων και με κατάλληλες μελέτες, μπορεί το πάρκο να καθαριστεί και να επιστρέψουν τα σπάνια είδη φυτών και λουλουδιών, που κάποτε ευδοκιμούσαν και έκαναν τους κήπους Αλιάρτου γνωστούς και ξακουστούς σε ολόκληρη τη χώρα.
    μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν