Νέες ιδέες για το ασφαλιστικό

| Ετικέτες , , | Posted On Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

      Με νέες ιδέες για την επίλυση του ασφαλιστικού κατέφθασαν οι επίτροποι του ΔΝΤ και της ΕΕ.
     ο υπουργός εργασίας προτίμησε με σοσιαλιστική γενναιότητα να διαφωνήσει συμφωνώντας παρά να συμφωνήσει διαφωνώντας και προς ικανοποίηση όλων, υπέβαλε στον εαυτό του την παραίτησή του από υπουργός για λόγους ευθυξίας ,την οποία όμως δεν την έκανε αποδεκτή για λόγους εθνικού συμφέροντος..
    Κατήγγειλε δε,από το προπύργιο του σοσιαλισμού MEGA, βοηθούντων των εξεγερμένων συντρόφων Όλγας,Παύλου κτλ, την ληστρική επίθεση της τρόικας κατά των εργαζομένων και υποσχέθηκε πως όταν το ΠΑΣΟΚ έρθει στην κυβέρνηση,όλα θα αποκατασταθούν..
    Σε (κατά λάθος) ερώτηση που του τέθηκε για ασυνέπεια προεκλογικών λόγων και μετεκλογικών έργων απάντησε σαφέστατα,αποστομώνοντας τον ερωτώντα πως "όπως έχω σαφώς δηλώσει,οπωσδήποτε και χωρίς καθυστέρηση διότι ούτως ή άλλως και συγκεκριμένα με εντολή μου,εξάλλου είναι γνωστό σε όλους πως η θέση μας είναι σαφής και ελπίζω να έγινα κατανοητός"
   Σε ένδειξη συναδελφικής αλληλεγγύης,η υπουργός υγείας ανακοίνωσε πως τα λεξοτανίλ θα διανέμονται δωρεάν σε όσους αντέχουν ως το τέλος τις συνεντεύξεις του υπουργού εργασίας.

Σχετικές Αναρτήσεις :



1 σχόλιο:

  1. καλό.μιλάμε για τον υπουργό της παρλαπίπας που όλο "αντιστέκεται" στο ΔΝΤ και όλο υπογράφει τις εντολές του.η ασυλία του στα κανάλια είναι εντυπωσιακή.με την ευκαιρία ξέρει κανένας γιατί χάθηκε ο παύλος από το μεγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν