Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ορχομενού: «Κατασκευή και διακόσμηση Κεριών»

| Ετικέτες | Posted On Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τρίτη 18-12-2012 στο ΣΔΕ Ορχομενού το Βιωματικό Εργαστήρι με θέμα « Κατασκευή και διακόσμηση Κεριών».

Οι εκπαιδευόμενοι κι οι  δημότες,  φίλοι του σχολείου αρχικά ενημερώθηκαν για την ιστορική πορεία  του κεριού, προέλευση και  υλικά κατασκευής καθώς και τη σημασία του για τον ανθρώπινο πολιτισμό από τον φιλόλογο κο Μαυρογόνατο Αρίσταρχο και στη συνέχεια η εξωτερική συνεργάτης Γιούλη Μερίκου με τον παραστατικό και άμεσο τρόπο της εξήγησε τον τρόπο δημιουργίας - κατασκευής του και πρόσφερε ιδέες για τον στολισμό και τη διακόσμηση των κεριών...

Οι στόχοι του εργαστηρίου επιτεύχθηκαν στο σύνολό τους. Η παραγωγή, το ενδιαφέρον και το αποτέλεσμα χαροποίησε ιδιαίτερα τους εμπλεκόμενους στο Βιωματικό Εργαστήρι και δικαίωσε την όλη προσπάθεια και την ιδέα των εκπαιδευτικών και του διευθυντή του ΣΔΕ Ορχομενού που σκέφτηκαν και υλοποίησαν το  συγκεκριμένο εργαστήρι.

          Οι εκπαιδευόμενοι, οι εκπαιδευτικοί και ο διευθυντής του ΣΔΕ Ορχομενού εύχονται σε όλους Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο  το Νέο Έτος.




Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ορχομενού: «Κατασκευή και διακόσμηση Κεριών»

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν