Κάλεσμα του Συλλόγου Ελικωνίων Λιβαδειάς

| Ετικέτες | Posted On Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Η πρωτοβουλία αυτή απευθύνεται σε όλους τους φορείς-ενεργούς πολίτες του Ελικώνα με ιδανικό στόχο να συμμετάσχουν ΟΛΟΙ !
 
Την Κυριακή 16/12/2012 στις 9.00 π.μ  ο σύλλογος Ελικωνίων Επαρχείας Λιβαδειάς, διοργανώνει, περίπατο στον Ελικώνα στην διαδρομή ΠΛΑΤΕΙΑ – ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  και επιστροφή στο μουσείο για συζήτηση σχετικά με τον φυσικό πλούτο τον Ελικώνα και δημιουργίας συντονιστικού οργάνου φορέων Ελικώνα...


Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους πολιτιστικούς, ορειβατικούς, χιονοδρομικούς συλλόγους, παραγωγικούς συνεταιρισμούς, ομάδες φυσιολατρών και κάθε άλλο πολίτη που έχει τις ίδιες ανησυχίες με μας να δηλώσουν συμμετοχή σ’ αυτή την προσπάθεια. Η βοήθεια , η υποστήριξή και οι ιδέες σας θα είναι πολύτιμες, θα αποτελέσουν κίνητρο και θα δώσουν δυναμική για την ανάπτυξη όπως εμείς την βλέπουμε για τον Ελικώνα. Ελάτε να γνωρίσουμε τον πλούτο του τόπου μας να ανταλλάξουμε απόψεις και να στηρίξουμε ένα φόρουμ για την ανάδειξη του φυσικού κάλλους του Ελικώνα.
Η πρωτοβουλία αυτή τώρα πάρθηκε ,τώρα αναπτύσεται αν θα προλάβει να ενηλικιωθεί κιόλας αυτό θα το δείξει ο χρόνος ,και αν κάποιοι δεν έχουν ενημερωθεί αυτό οφείλεται στο καινούργιο της προσπάθειας ,ενημερώνουμε όσους μπορούμε ,στο blok http://zerikia.blogspot.gr- και στο email kgpoulos51@yahoo.gr γνωστό και ανοικτό σε όλους.
Σημείο συνάντησης : η πλατεία του χωριού Ώρα συνάντησης : 8.30 π.μ.
Διαδρομή : ΠΛΑΤΕΙΑ – ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  – ΜΟΥΣΕΙΟ .

Σημείο συζήτησης: ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ Ώρα συνάντησης : 11.30 π.μ.

Μετά το τέλος της συζήτησης ο σύλλογος έχει ετοιμάσει παραδοσιακό γεύμα λαθούρια και τοπικά εδέσματα.

Για το Δ.Σ Ο πρόεδρος
Πούλος Κων/νος

Σχετικές Αναρτήσεις :Comments:

There are 0 σχόλια for Κάλεσμα του Συλλόγου Ελικωνίων Λιβαδειάς

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν