Ελεύθερο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Αλιάρτου

| Ετικέτες , , | Posted On Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Ο κύκλος των διαλέξεων συνεχίζεται στο συνεδριακό κέντρο Αλιάρτου, με διοργανωτές την ''Εταιρια Βοιωτικών Μελετων'' και το δήμο Αλιάρτου σε συνεργασία με τον σύλλογο ''Το Κοινόν των Βοιωτών για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον''. Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου ο εκ Λεονταριου διακεκριμένος επιστήμονας, διδάκτωρ βιοτεχνολογίας κ. Αλεξ Παύλου μίλησε με θέμα "Ελληνική βιοποικιλότητα και αγροτική ανάπτυξη στον 21ο αιώνα"

Ήταν μια εξαιρετική διάλεξη όπου αναπτύχθηκαν με επιχειρήματα οι τεράστιες δυνατότητες της Ελληνικής γεωργίας. Ο πρωτογενής τομέας μπορεί να βοηθήσει τη χώρα να βγει γρηγορότερα από την κρίση...
 

Το μήνυμα αυτό εξέπεμψε με καθαρότητα στους ακροατές του ο κ. Αλεξ Παύλου. 











Ο δήμαρχος Αλιαρτου κ. Γιώργος Ντασιώτης αναφέρθηκε στην ανάγκη να στηριχθεί η ιδέα του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ στην Αλίαρτο. Ο ίδιος αντιλαμβάνεται πλήρως τις δυνατότητες αυτής της πρωτοβουλίας. 

 





Ο πρόεδρος της ''ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΒΟΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ'' κ. Νίκος Κόλλιας, διδάκτωρ Ιστορίας και ψυχή της λειτουργίας του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, μίλησε με βεβαιότητα για την επιτυχία αυτής της προσπάθειας. 




Ο πρόεδρος του συλλόγου ΤΟ ΚΟΙΝΟΝ ΤΩΝ ΒΟΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ κ. Πέτρος Ζάγκας ζήτησε από τους πολίτες ,από τους φορείς,από τους συλλόγους να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια στην Αλίαρτο. Αναφέρθηκε στη αξία της συμμετοχής των δημοτών στους θεματικούς κύκλους των μαθημάτων του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ στην Αλίαρτο.


Σχετικές Αναρτήσεις :



2 σχόλια:

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν