Οι Εκδηλώσεις του Πολιτιστικού-Περιβαλλοντικού Συλλόγου "Δημόφιλος" στις Θεσπιές

| Ετικέτες , , , , | Posted On Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Σχετικές Αναρτήσεις :



6 σχόλια:

  1. Ειχα πραγματικα πολυ ωρα αφιερωσει για να βαλω μια ταξη στις εκδηλωσεις του Δημου Αλιαρτου, μια και καλεσμενοι οικογενιακως θα περασουμε για λιγες μερες απο τα μερη σας, που μας αρεσουν και συχνα σταματαμε σε καποιο απο τα χωρια σας. Η αφισα Πολιτιστικο Καλοκαιρι 2012 ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ, νομιζα οτι ηταν σαφης, αλλα, *με τιτλο Πολιτιστικο Καλοκαιρι 2012, ο συλλογος Θεσπιων Δημοφιλος,βγαζει αλλη αφισα και ενημερωνει για τις εκδηλωσεις,23,24,26 Αυγουστου, και παραλληλα τρεις νεες αφισες οπου η καθε μια καλει στην ιδια εκδηλωση -της γενικης αφισας!- Ειναι σαν η μια να συμπληρωνει την αλλη με ελειψεις στις πληροφοριες. Αυτο φαινεται και απο τις δυο διαφορετικες αφισες, για την ιδια εκθεση, που αναφερεται στην γενικη αφισα των εκδηλωσεων σας. Και οι δυο για την εκθεση γελοιογραφιας,και ζωγραφικης! Η πρωτη,_αριστερα η γκριζα_ εχει μονο μια γελοιογραφια σαν ανακοινωση της κοινης εκδηλωσης, και λεει για τους συνεκθετες, ! απο τις γυναικες !!!! και τον Sou-Lee. εχει μονο ενα σκιτσο. Μαλλον ειναι του γελοιογραφου προταση. Η -δεξια η χρωματιστη-, αναφερει ποιες γυναικες ειναι αυτες(ουφ! αρχιζει να βγαινει ακρη),δεν αναφερει το ονομα του γελοιογραφου, εχει το σκιτσο,και ενα εργο ζωγραφικης απο ξενο διασημο ζωγραφο, και δεν αναφερει που γινεται,ενω ο γελοιογραφος τοαναφερει. Και οι δυο ανακοινωνουν διαρκεια 27-9, ενω στην αφισα την πρωτη, αυτη του δημου που τα εχει ολα, λεει παραλληλα με τις εκδηλωσεις, που τελειωνουν 3.9.012. Α! ειναι και η γιορτη κρεμμυδιου στις Θεσπιες. Με καλη διαθεση,αγαπητοι, εμεις, θα βρουμε την ακρη στη σπαζοκεφαλια που ειναι το προγραμμα των εκδηλωσεων στα χωρια, αλλα,τοσο χαρτι, πεταμενα λεφτα, κακη επικοινωνια μεταξυ κοινων εκδηλωσεων ανα δυο,καιτων χωριων,σε ενα δημο, μηπως να το δειτε για οτι προγραμματιζετε για οποια αλλη κοινη εκδηλωση... Μπορει να υπαρχουν δυσκολειες, κατανοητο, αλλα το τελικο αποτελεσμα που ενημερωνει νομιζω πρεπει ναναι απλο και κατανοητο και για μας τους περαστικους. Οπως και ναναι, Καλη επιτυχια σε ολους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα πράγματα ίσως είναι πιο απλά απο ότι τα περιγράψεις.Άκου λοιπόν.Ο Δήμος έβγαλε μια αφίσα με το προγραμμα και πολυ γενικές πληροφορίες για τις εκδηλώσεις που είναι υπό την αιγίδα του.Πολλές εκδηλώσεις- ειδικά στην Δημοτική Ενότητα Θεσπιων- τις διοργανονουν οι σύλλογοι,με ελάχιστο ή και μηδενικό κόστος και ο Δήμος τις στηρίζει με το κύρος του και βοηθώντας στην οργάνωση.Το αναλυτικό προγραμμα της κάθε εκδήλωσης δεν θα μπορούσε να χωρέσει στην γενική αφίσα του Δημου και δεν είναι και σκόπιμο να γίνει ( π.χ.στην γενική αφίσα λες αθλητικές εκδηλώσεις και εννοείς τα πάντα).Έτσι λοιπόν σε αρκετές εκδηλώσεις βγαίνει μια ξεχωριστή αφίσα που αναφέρεται αναλυτικά στο προγραμμα της συγκεκριμένης εκδήλωσης.Ο τίτλος παραμένει ο ίδιος (πολιτιστικό καλοκαίρι 2 012) και δεν δημιουργεί σύγχυση.Σε ότι αφορά το κόστος των αφισών,που καλώς αναρωτιέσαι,δεν υπάρχει κι αυτο γιατί αυτές οι αφίσες γίνονται για ηλεκτονικη χρήση blogs κλ. και εκτυπωνονται ελάχιστα αντίτυπα(10-15) ,που κολουνται σε κεντρικά σημεία του Δημου και ενημερώνουν τους δημότες.Τέλος αν προσεξεις θα δεις ότι πλην ελαχίστων περιπτώσεων (1ή 2),που δεν γινόταν αλλιώς,δεν συμπίπτουν εκδηλώσεις σε δημοτικά διαμερίσματα,ίδια μέρα και ώρα,κι αυτο έγινε γιατί ο Δήμος το ζήτησε απο τους συλλόγους σε κοινή συνεδρίαση που κάναμε για τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων.Νομίζω ότι καλυψα κάποιες απο τις απορίες σου.

      Διαγραφή
  2. η πρώτη μέρα ήταν πολύ ωραία.
    καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. paidia tin epomeni fora parte ton Ανώνυμος 22 Αυγούστου 2012 3:43 μ.μ. na sas organwsei fenetai polu exupnos kai etoimos gia ola...

    sinehiste to ergo sas kai afiste tis mizeres katines na grafoun oti theloun anwnuma giati mono auto ehoun tin dunami na kanoun!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα εσύ την πόλη σου που έχει καταντήσει νεκροταφείο, κάνε τη σπαστική κριτική σου ανώνυμα αν και δε σου αρέσει όπως λες και όπως οι δικοί σου συνέβαλλαν στην εξαθλίωση της πόλης βοήθα τους και εσύ να αποτελειώσουν ό,τι καλό υπάρχει ακόμα σε αυτό τον τόπο.
      Πάντα δηλαδή σε πειράζει τι λένε οι άλλοι
      αιντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
      Δεν είμαι ο Ανώνυμος 22 Αυγούστου 3:43 μ.μ. εκτός αν είσαι εσύ.....

      Διαγραφή
    2. les na imoun egw?
      meta apo auti tin erwtisi thes apantisi sto minima sou?
      asto kalitera..tha berdeuteis kiallo..

      afiste tin kakia kai i voithiste i min asholiste..kathiste sto kafeneio gia kana koutsompolio kalitera

      Διαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν