Αγαπητή Βούλα: Που να βρουν κορίτσι μου αίμα τα κουνούπια στην Ελλάδα...

| Ετικέτες | Posted On Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

...με τόσους βρικόλακες που κυκλοφορούν σε τούτη εδώ τη χώρα;;;

Σε μια χώρα που ετοιμάζεται να παραδώσει το σύστημα της Παιδείας στην κυρία ... Ρεπούση! 

γράφει ο Γιώργος Αδαλής

Στη χώρα όπου ανθεί η «φαιδρά πορτοκαλέα», συμβαίνουν πλέον τα πιο απίστευτα γεγονότα και φαίνεται ότι ο άκρατος πολιτικός παραλογισμός έχει επικρατήσει της σώφρονας πολιτικής του ορθολογισμού!
Γράφω αυτό το άρθρο, για να υποστηρίξω δημόσια τη νεαρή αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου...

Χωρίς περιστροφές και εκπτώσεις θα εκφράσω μέσα από το ελεύθερο βήμα που παρέχουν οι Aegeantimes.gr την άποψή μου, για όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στην Ελληνική κοινωνία και έχουν αντίκρισμα στη μεγαλύτερη έκφανση της ελευθερίας του πνεύματος, στον Αθλητισμό!

Η Βούλα Παπαχρήστου έκανε ένα σχόλιο στο twiter, που και σε μένα προσωπικά δε μου άρεσε! Από το σημείο αυτό , μέχρι του σημείου να αποκλείεις έναν αθλητή από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, απέχει παρασάγγες! Ειδικά όταν σε αποκλείει το επίσημο Ελληνικό Κράτος, ως ρατσιστή και ανάλγητο κοινωνικά και πολιτισμικά!

Το Ελληνικό Κράτος που αποτελεί τον ογκόλιθο του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και της αναλγησίας, ειδικά τα τελευταία χρόνια!

Η Βούλα Παπαχρήστου, τιμωρήθηκε χωρίς καν να κληθεί να απολογηθεί από κανέναν αρμόδιο Αθλητικό Δικαστή! Δείγμα της πρωτοφανούς φαυλότητας και υποκρισίας του Κρατικού Μηχανισμού που λειτουργεί ως κρεατομηχανή ονείρων!

Τιμωρήθηκε γιατί έγραψε : «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό»!!!

Αν η Ελλάδα ήταν μια ευνομούμενη χώρα, με σώφρονες πολιτικούς, ίσως τότε να μην έγραφα αυτές τις γραμμές!

Στη χώρα όπου ο κρατικός ρατσισμός έναντι των ίδιων των ελλήνων, επιτρέπει στην βουλευτή και συγγραφέα, κα Ρεπούση, να γίνει υπεύθυνη της χάραξης της πολιτικής του αρμόδιου υπουργείου για την Παιδεία (και συνεπώς και του Αθλητισμού) , απαγορεύει νεαρούς αθλητές να κάνουν, άστοχα σχόλια στο twiter τους!

Στη χώρα που όποιος παραχαράσσει την ιστορία μας, όποιος διδάσκει ψέματα στα παιδιά μας, όποιος διαστρεβλώνει τις αξίες της ιστορίας μας, γίνεται βουλευτής και μάλιστα υπεύθυνος μιας κυβέρνησης για τον ευαίσθητο τομέα της Παιδείας!

Αυτοί οι άνθρωποι, που προωθούν τις Ρεπούσιδες, ασκούν μια πρωτοφανή εξουσία Βυζαντινού τύπου, κι ενώ οι ίδιοι κάνουν ΟΤΙ θέλουν ΟΠΟΤΕ θέλουν ενάντια στο συμφέρον της πατρίδας και των παιδιών μας, από την άλλη, απαγορεύουν στα δικά μας παιδιά, έστω και ανόητα αστειάκια!

Αυτή είναι η πολιτική σκηνή στην Ελλάδα! Κρύβει τη γύμνια της πίσω από ένα άστοχο αστείο μιας νεαρής αθλήτριας, δίνει εντολές στους «συστημικούς δημοσιογράφους» να «ανεβάσουν» το θέμα, και με τον τρόπο αυτό, κρύβει τις αλλότριες επιθυμίες της! Επιθυμίες που δεν διστάζουν να βάλουν στο στόχαστρο τα όνειρα και τους κόπους ενός νεαρού κοριτσιού!

Σε μια χώρα όπου ακόμη και πολιτικοί αρχηγοί έχουν κάνει παρόμοια σχόλια κατά το παρελθόν, χωρίς καν να γραφτεί ούτε μία γραμμή!

Στην ίδια χώρα, οι γραμματείς και φαρισαίοι της πολιτικής χύνουν κροκοδείλια δάκρυα, γιατί η Παπαχρήστου, εξευτέλισε (όπως λένε) την μητέρα γη των Ολυμπιακών Αγώνων!

Οι ίδιοι άνθρωποι, ετοιμάζονται αφού κατασπαράξουν την Παπαχρήστου, να βαφτίσουν ως υπεύθυνη της Ελληνικής Παιδείας και του Αθλητισμού, την κα Ρεπούση, γνωστή από το βιβλίο της, για τον «συνωστισμό της Σμύρνης»!

Συγχωρέστε με που θα το γράψω εδώ μέσα, σε ένα site που έχει δώσει αγώνες επί δεκατέσσερα χρόνια για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, όταν ΠΑΣΟΚ , ΝΔ και ΔΗΜΑΡ, έκαναν ότι δεν έβλεπαν το πρόβλημα και επέτρεπαν την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών:

Είναι λίγο αργά για δάκρια! Η Βούλα Παπαχρήστου, δεν είπε τίποτε λιγότερο ή τίποτε περισσότερο, από αυτά που μαθαίνεται στα παιδιά μας στο σχολείο!

Ακόμη και η ξεφτίλα κυρίες και κύριοι, έχει όρια!

Μην ξεφτιλίζετε άλλο τους Ελληνες και τις Ελληνίδες!

Πάρτε πίσω την γελοία αυτή απόφαση που λάβατε, χωρίς καν να την καλέσετε να απολογηθεί!

Ειδάλλως, δεν είστε τίποτε άλλο, παρά σκιές ! Σκιές από την επταετία που άφησε η Χούντα...

Κι ένα υστερόγραφο...

Αγαπητή Βούλα Παπαχρήστου, έκανες ένα λάθος πάνω στο άνθος της ηλικίας σου! Που να βρουν κορίτσι μου αίμα τα κουνούπια στην Ελλάδα, με τόσους βρικόλακες που κυκλοφορούν σε τούτη εδώ τη χώρα;;;



Σχετικές Αναρτήσεις :



16 σχόλια:

  1. εχεις δικιο κοπελια,σε αυτη την ψευτικη γυαλινη και ανυπαρκτη δημοκρατια που ζουμε δεν μπορεις να εκφραζεσε οπως θες γιατι οι διεθνεις κανονες επιβαλουν αλλα......δεν ξερω ο κυριος ΚΟΥΒΕΛΟΣ που μιλωντας πριν λιγο στο ΝΕΤ σχολιασε την αποπομπη σου λεγοντας οτι προσβαλει τους κανονες του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ,τι θα μπορουσε να μας απαντηση αν τον ρωτουσε καποιος....ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΒΕΛΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΘΙΞΑΝΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ.ΤΟ ΘΙΞΑΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟ 1980 ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΟΧΙ ....ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΒΡΗΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΣ.....ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΟΝ ΔΩΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΘΙΞΕ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΙΑΞΕ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ.ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ,Η ΟΤΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΠΛΗΚΡΟΛΟΓΙΟ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ.ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΗΝ ΤΣΑΛΑΚΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΖΕΙΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΖΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΕΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΤΟΥ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ.ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΕΦΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ!!!!!!ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΩΛΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΙ ΚΑΡΑΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΑΣ ΑΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ.ΑΝΤΕ ΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ....ΝΟΥΛΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΟΡΙΣΜΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ SIEMENS ΑΚΟΜΑ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.....ΒΡΕ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΕΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΥΤΗΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΔΑΗ,ΟΤΑΝ ΓΙΝΑΝΕ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΛΑΤΕ ΕΝΣΗΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ????ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΓΝΗ ΜΟΡΦΗ ΥΨΙΣΤΟΥ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟΙΥ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΧΕΣΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΜΟΙΒΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΙ ΘΑ ΠΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΟΙΕΙ.Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Ο ΑΡΧΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδω αγαπητε gta σου θυμιζω την απολυτη ξεφτιλα που βιωσαμε στην ολυμπιαδα του2004.
    Οταν οι αμερικανοι εκαναν τα παντα να μην ξαναδουν την πλατη του μεγαλου ΚΕΝΤΕΡΗ οπως εγινε στο εντμοντον του καναδα στο παγκοσμιο πρωταθλημα στιβου.
    Με καθε τροπο προσπαθησαν να αποτρεψουν την συμετοχη του ΚΕΝΤΕΡΗ και της ΘΑΝΟΥ γιατι πονεσε πολυ οταν 7 μαυρακια επεσαν κατω και κοιταζαν σαν χαζα τον ΚΕΝΤΕΡΗ να τους αφηνει σκονη πισω.
    Εδω τοτε σαν χωρα και εθνος υπακουσαμε στις επιταγες της ΔΟΕ και τους βγαλαμε ντοπαρισμενους χωρις αυτο να αποδειχθει ποτε.
    Θα τολμπυσαν αυτο να το κανουν στην αμεση αντιπαλο της θανου την τζοουνς?
    Ενημερωτικα σας λεω κατι που το ειδα με τα ματια μου.
    Οι αμερικανοι αθλητες εμεναν στα χανια και ετοιμαζονταν στο σταδιο του γαλλου στο ρεθυμνο με 900 αστυνομικους να τους φυλανε να διακοπτεται η κυκλοφορια και να σηκωνονταν 2 f16 Απο το μαλεμε να ελεγχουν την καλη πορεια των αμερικανων,
    Εκει φυσικα η WADA o οργανισμος κατα του ντοπινγκ δεν τολμουσε ν πλησιασει.
    ετσι λοιπον και τωρα βρηκαν την ευκαιρια να πεταξουν εξω την βουλα παπαχρηστου επειδη εξεφρασε αποψη στην χωρα της δημοκρατιας.
    τα δε οργανα της εξουσιας οι δημοσιογραφοι επεσαν να την φανε επειδη ετσι τους διαμυνησαν τα αφεντικα τους.
    ποσο ξεφτιλες ειμαστε?
    ποσο χαμηλα θα πασουμε ακομα?
    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω φιλε των 7.34.βλεπεις εχουμε μεγαλη ατυχια σαν χωρα να μας κυβερνουν νενεκοι.και οι yes sir .γιατι οι μεγαλοι ηγετες αυτης της χωρας τιμωρηθηκαν απο τους εχθρους του εθνους που παντα ευρισκαν φιλους μεσα στην χωρα μας.και φυσικα ευρισκαν και την αμεριστη συμπαρασταση του λαου που παντα και εδω ειναι μυστηριο δεν ηξερε τι του γινοταν.αντι να ορθωση αναστημα ο ΙΣΙΔΩΡΟΣ και να πει ενα οχι για το γαμωτο και ας μην ειχε δικιο.αμεσως ετρεξε να κανει τον οσφυοκαμπτη και τον δουλο του παγκοσμιου συστηματος.μιλωντας για ιδεες του ολυμπισμου λες και δεν γνωριζουμε τι εχουν καταντηση την ολυμπιακη ιδεα οι πραματευταδες της,οι ταχα θεματοφυλακες της.ΑΡΕ ΕΡΗΜΗ ΕΛΛΑΔΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΣΟΥ...ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...

      Διαγραφή
  5. http://www.youtube.com/watch?v=qZRR6R8Kakw
    κεντερης αυτο που δεν γουσταραν οι ανθελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι...''ανθέλληνες''???? τι λε ρε φλογερέ ''πατριώτη'',σοβαρά....??? ε,ρε τι μυαλά κουβαλάει ο κόσμος ρε....

      Διαγραφή
    2. Το βιντεάκι κατά των τούρκων που ανέβασε ήταν ''χιουμοράκι'' ???? Τα όπλα με τις περικεφαλαιες κι'αυτα χιουμοράκι??? Τα θετικά της σχόλια υπέρ των..''χρυσών αβγών''..??? κατα τ' άλλα άδικη συμπεριφορά στο μαλακισμένο.......

      Διαγραφή
  6. Ρε αζαξ να σε χαιρετε η μανουλα σου επαναστατη της πλακας
    ανεκαλεσε τον χαρακτηρισμο εαν εισαι αντρας.
    βριζεις μια γυναικα με την καλυψη του pc??

    και αμα δεις το βιντεο θα καταλαβεις τον χαρακτηριμο ανθελληνες που γραφει ο συντακτης του σχολιου.
    αλλα εσυ εισαι αυτο που λεει το τραγουδι.....
    εμεις νυχτωσαμε νωρις και χασαμε τον δρομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αξαξ εσυ εισαι μαλακισμενο και οχι η παπαχρηστου
    καραγκιοζη βριζεις γυναικα αξιολυπητε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό σας πείραξε ρε ΟΡΓΙΑ όλα σας????? αυτό????? γαμώ τα μυαλά σας μέσα γαμώ ρεε....η νοοτροπία του κουτοαλιαρταίου δυστηχώς δεν θα αλλάξει ποτέ....ναι ρε,την έβρισα...λοιπόν???? γουστάρω να βρίζω εθνίκια του κερατά γιατί αηδιάζω απο τα σαπισμένα μυαλά τους...όταν μάθετε να σέβεστε τις ανθρώπινες αξίες ίσως τότε μπορείτε να λέγεστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ....μέχρι τότε,ΑΝΤΕ κρυφτείτε στις σπυλιές σας,βόδια....Όσο για σένα ''πανίσχυρο βιμ'' μπορείς να με λές όπως θες...όταν θα ξαναπιάσεις την μάνα μου όμως,θα προσέχεις πάααραα πολύ γιατί θα έχουμε άλλα....και εσένα ''κατίνα''....τα λέει όλα το όνομα σου...Για τα ρέεθαα τώρα αμόρφωτοι.....!!!!!!

      Διαγραφή
    2. βοδι εισαι και φαινεσε
      αξιολυπητε

      Διαγραφή
    3. μωρή κλώσσα σάλτα και....σταμάτα να βρίζεις το παλικάρι....ΠΟΛΥ καλα στα λέει....αι κλείσ'το επιτέλους και εσυ και το άλλο το βλίμμα που σε υποστηρίζει...

      Διαγραφή
  8. Έστω και με κάποια καθυστέρηση, ας πω κι εγώ την γνώμη μου.

    Δεν θεωρώ ότι το συγκεκριμένο μήνυμα ήταν πιο “ρατσιστικό” από όσα ακούμε και λέμε καθημερινά γύρω μας για τα “νομιστεράκια”, τους Πόντιους, τη μικρή Αννούλα, κλπ., κλπ.

    Θεωρώ δε, την απόφαση της Ολυμπιακής Επιτροπής μας βιαστική και μάλλον για το θεαθήναι. Διότι θα μπορούσε να ζητήσει από την Παπχρήστου να απολογηθεί. Η Παπαχρήστου μπορεί να είναι δημόσιο πρόσωπο αλλά εφόσον ζήτησε συγγνώμη, θα έπρεπε να μην εξαντληθεί όλη η αντιρατσιστική υποκρισία κι ανασφάλεια των Ολυμπιοκρατών μας στην αποβολή της από την Ολυμπιακή ομάδα.

    Διότι για μια ακόμα φορά εκείνο που σημειώνω είναι μια όλο κόμπλεξ αντίδραση από όλους μας -ακόμα και στα σχόλια εδώ περισσεύουν οι βρισιές αν και ανώνυμα. Ψυχραιμία συμπατριώτες.

    Να είστε σίγουροι ότι ο ρατσισμός δεν είναι αστειάκι κι ανέκδοτο -μακάρι να έμενε εδώ- αλλά μαχαιριά στα σκοτεινά και τρομοκρατία διαφόρων αλλοδαπών ταλαίπωρων, για την Ελλάδα ρε γαμώτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά την έκαναν.

    Εμαθαν και οι ηλίθιοι νοσταλγοί του Χίτλερ την... ελευθερία της έκφρασης.
    Ελευθερία όταν τους βολεύει βέβαια γιατί αλλιώς γαυγίζουν.

    Ο ΧΙΤΛΕΡ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν