Συνελήφθησαν τρεις αθίγγανοι στο Μούλκι

| Ετικέτες | Posted On Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, με την συμμετοχή Υγειονομικών και Πολεοδομικών Αρχών, στον καταυλισμό ROMA Μουλκίου Αλιάρτου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή για τον εντοπισμό παράνομων κτισμάτων και έρευνας για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας. 
 
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν τρεις ROMA, ηλικίας 43, 48 και 70 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι είχαν εγκαταστήσει παράνομη σύνδεση σε στύλο χαμηλής τάσεως της Δ.Ε.Η., προβαίνοντας σε κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας προκειμένου να καλύψουν ανάγκες ηλεκτροδότησης ισάριθμων παραπηγμάτων που χρησιμοποιούσαν για την διαμονή τους. Η παράνομη σύνδεση διακόπηκε και οι τρεις δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς. starlamias

Σχετικές Αναρτήσεις :



21 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΟΗΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Ο ΠΑΚΗΣ...ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΕΝΟΟΥΜΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΙΣΤΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΣΑΝ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ Η ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ......ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΩΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝΕ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗ Ο ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΒΑΡΑΓΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας οψονται οι αξιοτιμοι μουλκαιοι που πουλησαν τα χωραφια και τα οικοπεδα στους γυφτους
    καμαρωστε τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oλα τα λιμοταγαρα και οι απληστοι
    ντροπη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ξευτιλες. πουλημενοι. μας καταστρεψατε.και μεις που κινηθηκαμε, τι κερδισαμε.απολυτως τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παιδια επανερχομαι και σας μιλω εντιμως με ολη την ειλικρινια που εχω. αυτο το γαμημενο συστημα που μας κυβερνα εδω και 30 χρονια γνωριζοντας το ποσο ισχυρο ειναι το DNA του ελληνα μας δυαλυσανε ηθικα με κατι ξεφτιλυσμενες καραξεφτυλισμενων οικογενειων εμπνευσεις απο την αλλη ακρη του γαμημενου ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΩΚΕΡΑΝΟΥ σε οτι αφορα την ηθικη τον γαμο την οικογενεια και τους δεσμους σαν λαος που ειχαμε και σε μερικες περιπτωσεις με κατι καραξευτιλισμενα συστηματα ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΑΜΩΝ,,,,,ΕΓΕΣ και διαφορα συναφη καταφερανε και δυαλισανε τον κοινωνικο ιστο.....ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ Η ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΩΤΡΩΝΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΤΟΥ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ ΤΩΝ ΤΟΣΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΕΥΚΛΕΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ Κ......Α ΡΕΠΟΥΣΗ ΑΒΡΟΧΟΙΣ ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.....Η ΟΠΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.......ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΕΠΙΡΟΗΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ........Η ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΓΕΙΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΗΣ ΗΞΕΡΑΝ ΠΩΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ DNA ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν ειναι τυχαιο οτι οι 2 πρωτοι που πουλησαν στους γυφτους
    φημιζονται για το I.Q τους..............βαθμολογηται ανετα στο -1000
    ειναι αποροια των οσων πολυ ευστοχα αναφερεις αγαπητε gta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω γιατι οποιος και να ειναι ο εχθρος πολλες φορες τα καστρα πεφτουν απο μεσα. βλεπεις ομως οτι μας δερνει και η ατυχια η συγκεκριμενη πολη να μην χαρακτηριζετε απο ομοιογενεια πληθυσμου και οσο ναναι συναινει και αυτο στα καθε ειδους προβληματα που δημιουργουνται

      Διαγραφή
  7. τωρα αγαπητε gta ανοιξες ενα μεγαλο θεμα λεγοντας μιαν αυτονοητη αληθεια
    οντως εξ απαλων ονυχων βιωνω το θεμα. Μια ζωη αυτη η ανομοιογενεια ηταν ο βασικος ανασταλτικος παραγων της μη αναπτυξης της αλιαρτου.
    Συνεχεια ερχεται στο μυαλο μου η πολυγλωσια και η πολυγνωμια του χωριου μας. Αλλη εκτιμηση οι μουλκαιοι αλλη οι μαζαιοι και εντελως διαφορετικη ολων των αλλων μετοικων ανα την ελλαδα.
    Και συγγνωμη εαν δεν χρησιμοποιησω την σωστη εκφραση αλλα το χειρωτερο ξερεις ποιο ηταν?
    Η απολυτη γκετοποιηση ορισμενων ανθρωπων που ηρθαν απο ορισμενα μερη στον αλιαρτο.
    κλειστηκαν σε τειχη και δεν προσπαθησαν να προσαρμοστουν στο υπαρχον περιβαλλον.
    προς θεου δεν εχω κατι μαζι τους αλλωστε η συζηγος μου εχει κοινη καταγωγη με τους προαναφερθεντες και εχω παρα πολους φιλους.
    δεν θελω τα λεγομενα μου να προκαλεσουν αντιπαραθεσεις και γκρινια.
    τελος παντων πιστευω οτι πρεπει να προσπαθησουμε ολοι μαζι να λυσουμε το προβλημα με τους γυφτους(γυφτοι οχι ρομα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω μαζι σου και εγω δεν θελω να δαιμονοποιησω τιποτα, απλα μια αναποφευκτη επισημανση εκανα που πιστευω οτι εχει παιξει τον ρολο της .μικρο η μεγαλο, δεν ξερω,ο ιστορικος του μελλοντος θα κρινη.

      Διαγραφή
  8. Μισες αληθειες..
    Αυτοι που πούλησαν μπορει πραγματι να ηταν μειωμενης αντιληψης , αλλα δεν νομιζω να ισχυει το ιδιο και για τους πολιτικους μηχανικους, τους συμβολαιογραφους και ολους τους υπόλοιπους που προσεφεραν τις υπηρεσιες τους για να συντελεστει το "εγκλημα"..
    Υ.Γ.οι μονοι που εχουν ρευστο αυτη τη στιγμη και αγοραζουν ειναι οι φιλοι μας οι Ρομά.Να σας δω αμα ερθετε στην αναγκη τι θα κανετε ολοι εσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι αγαπητε, κανεις δεν ειναι μειωμενης αντιληψης ( ΔΕΝ δειχνει ο βιος τους κατι τετοιο ) Για τους υπολοιπους ειναι αληθεια-πολ.μηχανικοι,συμβολαιογραφοι- Αφου πουλησαν οι εχοντες επι πολλα ετη στους γυφτους-ταχα τα ειχαν νοικιασμενα οι γυφτοι τοσα χρονια-ετσι ελεγαν- ωσπου στα κρυφα,πουλησε και ο γειτονας κοκ... τωρα που ο γυφτος εφτασε εξω απο την πορτα μας, ουτε τα βουνα δεν μας σωζουν... Υ.Γ και βεβαια,ειναι απο τους ελαχιστους που εχουν πευστο, νομιζουμε! οτι θα αγοραζουν σε καλη τιμη, τον κλοιο τους τον εχουν κανει... Μια ζωη στο μερος αυτο θα ψαχνουμε τι φταιει και θα κρυβωμαστε πισω απο το μικρο μας δαχτυλο. Ειμαστε αξιοι της πολης που περικυκλωσαν οι γυφτοι,και οσων τους διευκολυναν.

      Διαγραφή
  9. paidia ehete berdeutei ligaki...gia peite simera pou milame posa oikopeda ehoun oi guftoi? 10? 20? 30? parapanw den nomizw na einai..eseis lete oti ftene autoi oi 30?ehoume girw stous 2000 giftous pou zoun paranoma kai vromizoun oi 30 nomimoi sas peiraxane??
    gia mena makari oloi ton poulo alla stin ousia den tha mas enohlousan katholou oi 30 an feugan oloi oi alloi, isws na itan kai pio eukolo kai giautous tous 30 na entahthoun stin koinwnia mas..
    opote min prospathite gia akomi mia fora na vgalete to mati tou diplanou mas..oi anthrwpoi (kakws kai gia mena) alla otan o allos ehei anaggi tha to kanei,ki eseis parapanw pou vrizete tha to kanate..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποσο οικοπεδα ειπες οτι εχουν οι γυφτοι φιλε?
      10?20?30????
      σε πληροφορω αν και ειμαι σιγουρος οτι το ξερεις οτι στα αλωνια εχουν 60 στρεμματα τουλαχιστον στον αη θαναση 25 στρεμματα 5 στρεματα πανω απο τον κεντρικο 5 στρεμματα πισω απο το εργοστασιο γριβα και αλλου σε πολλα μερη.
      οσο δε αφορα τους πωλητες επειδη μαλλον εισαι και εσυ μουλκαιος ξερεις τον χαρακτηρα τους και το iq τους, και επισης ξερεις οτι υπαρχουν παρα πολλοι που αντισκεντονται σθεναρα στο να πουλησουν οικοπεδακαι χωραφια.
      ετσι για την αποκατασταση της πραγματικοτητος.

      Διαγραφή
  10. prospathisai na suggetrotheis file me to ipsilo iq pontikiou..den milame gia to ti ehoun katapatatisei alla giato ti ehoun nomima...esu ti eisai koumparos tous kai ta xereis ola auta??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν θα πεσω στο επιπεδο σου
      απλα ειναι γνωστο και σε μενα και σε σενα ποσα στρεμματα εχουν πουληθει στους γυφτους.
      και το ξερεις οτι ειναι οσα εγραψα.
      ισως ομως νασαι και εσυ ενας απο τους πωλητες...

      Διαγραφή
    2. Σε λίγες μέρες θα σας έρθουν τα χαρτάκια σύντροφοι Αλιαρταίοι.....περιμένετε τα....μην τα απορρίψετε....διαβάστε τα,προβληματιστείτε,σκεφτείτε απλά και μετά δεν πειράζει πηγαίντε για καφέ....αλλά ΔΕΙΤΕ ΤΑ!!!

      ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ
      (Α)ζαπ--------

      Διαγραφή
    3. ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ που χαθηκε ρε παιδια δεν εχει αποψη για αυτο το θεμα η απλα προκαλει οσους του χαλανε την πιατσα αλλα τωρα θα εχει αλλαξει ονομα

      Διαγραφή
    4. Σε καμαρωνω ανώνυμε ,αλλά τι να κάνω κυνηγαω το μεροκάματο και δεν το βρίσκω κι εύκολα.δεν ευκαιρω για φραπέ και κριτική σαν εσένα και ιδρωνω τη φανέλα απ τη δουλειά και όχι από καρέκλα σε καρέκλα.επίσης δεν είμαι ξερολας σαν εσένα και δεν απανταω σε όλα.αυτο μόνο συ το κανείς.

      Διαγραφή
    5. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!!!!!

      Διαγραφή
  11. Ας οργανωθουμε να βρούμε δραστικη λυση. Κουβέντα στην κουβέντα τίποτα δεν λυνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω ομως μεσα απο την κουβεντα θα βρουμε αν ταιριαζουμε ολοι για να γινει κατι.γιατι αυτο το κατι προυποθετει αρχες αντιληψεις πολιτικη ιδεολογια πιστη σε ιδανικα αρχες που αφορουν τον πολιτισμο την καταγωγη το πνευματικο επιπεδο το ποσο εχουμε αντισταθη οι περισσοτεροι απο εμας στην αλοτριωση που μας εχει επιβαλη τοσα χρονια η νεα ταξη πραγματων το ποσο εχει προσπαθηση να αντισταθη ο καθεις απο εμας πολεμωντας απο το δικο του μετεριζι της ΑΘΛΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ που μας εχουν επιβαλει η ακομα φορεση η ξευτιλισμενη νεα ταξη ΑΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με εντολες και ατιμους ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ της περαν του ατλαντικου περιοχης.ΑΚΟΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΝΤΡΥΦΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΑΥΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.....ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΤΡΥΦΟΥΣΕ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ.ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.ΕΙΧΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ. Α Γ Α Π Ο Υ Σ Α Ν Τ Η Ν Π Α Τ Ρ Ι Δ Α Τ Ο Υ Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν