Πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Αλιάρτου για τη δημιουργία Αστυνομικού τμήματος(Βίντεο)

| Ετικέτες | Posted On Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Με κινητοποιήσεις απειλούν κάτοικοι και φορείς στην Αλίαρτο Βοιωτίας αν η ηγεσία του υπουργείου προστασίας του πολίτη δεν εγκρίνει τη δημιουργία αστυνομικού τμήματος στην περιοχή. 
 
Με πρωτοβουλία του εμπορικού συλλόγου Αλιάρτου πραγματοποιήθηκε ευρεία λαϊκή σύσκεψη στο συνεδριακό κέντρο της περιοχής, στην οποία αποφασίστηκε η σύσταση επιτροπής που θα συναντηθεί με πολιτική ηγεσία του υπουργείου. starlamias

στη συνέχεια το βίντεο 

 

Σχετικές Αναρτήσεις :



2 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΚΑΘ ΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΟΛΟΣΥΣΤΗΜΑ, ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΙΜΟΝΤΑΙ ΗΣΥΧΟΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Π.Χ ΣΤΟΝ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΤΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ...ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΣΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΑΚΑΡΠΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΥΠΟΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΚΗΣ ΕΔΙΝΕ , ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ , ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΗ.ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΕΡΗΜΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΧΩΣΕΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΤΕΙΧΕΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ....Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΥΖΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ Η ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΣΝΟΗΤΑ ΑΛΛΑ ΛΥΣΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΥΜΠΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ. ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΚΘΡΕΨΑΜΕ ΜΑΣ ΕΧΘΡΕΥΕΤΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ....ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΑΔΗΦΑΓΑ ΚΑΙ ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ.ΟΣΟ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ '' ΑΛΛΟΥΣ '' ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΕΓΩ ΝΑ ΣΕ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΤΑΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΚΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν