Eορτασμός πρωτομαγιάς στον Άγιο Θωμά του δήμου Τανάγρας

| Ετικέτες | Posted On Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Η φετινή πρωτομαγιά στο πάρκο της σπηλιάς, όπου και το εκκλησάκι της Παναγιάς της Λιατανιώτισσας, δικαίωσε πλήρως τη σημερινή εορτή, καθώς η εθελοντική συνεργασία φορέων και κατοίκων του χωριού, οδήγησε σε αυτό που όλοι εμείς γίναμε μέτοχοι, υποδεχόμενοι τον Μάη.
 
Η τοπική κοινότητα του Αγίου Θωμά υπό την αιγίδα του δήμου Τανάγρας, μαζί με τους συλλόγους του χωριού: πολιτιστικό - περιβαλλοντικό, γυναικών και γονέων ανέλαβε και κατάφερε να στήσει μια γιορτή αντάξια των κατοίκων...


 
Τραπέζια στρώθηκαν στο πάρκο, φαγητό, κρασί, νερά, αναψυκτικά και όλα τα απαραίτητα εξασφαλίστηκαν από χορηγούς. Τα χορευτικά του συλλόγου Γεώργιος Σχηματάρης από το Σχηματάρι, του χορευτικού ομίλου Ασωπίας και της Νατάσσας Κόλια από τον Άγιο Θωμά ανέλαβαν να ψυχαγωγήσουν τους παρευρισκόμενους, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό με χορούς από την Ήπειρο, τη Θράκη και τη Μικρά Ασία. Το χορό ξεκίνησε ο αιωνόβιος μπάρμπα Γιάννης Καββάς και ακολούθησαν οι υπόλοιποι.

 Στη γιορτή παρευρέθηκαν και κάτοικοι της ιταλικής πόλης Pozzo Leone με την οποία έχει αδελφοποιηθεί ο δήμος μας και φιλοξενούνται αυτές τις μέρες στη περιοχή. Χαιρετισμούς απηύθυναν: ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Χρήστος Κατσιφής, ο δήμαρχος Τανάγρας, Ευάγγελος Γεωργίου, ο δήμαρχος του Pozzo Leone και ο πρόεδρος του πολιτιστικού - περιβαλλοντικού συλλόγου Ηρακλής Μοναχόπουλος.

Η πρωτόγνωρη συμμετοχή των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής ξάφνιασε ευχάριστα τους χωριανούς και όλοι ευχόμαστε να ξεκινήσει ένας νέος θεσμός στο δήμο Τανάγρας με έναυσμα τη σημερινή γιορτή.



Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for Eορτασμός πρωτομαγιάς στον Άγιο Θωμά του δήμου Τανάγρας

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν