Το βίντεο της χθεσινής ημέρας: "Εγέρθητω μπαίνει ο αρχηγός"

| Ετικέτες , | Posted On Δευτέρα 7 Μαΐου 2012



Σχετικές Αναρτήσεις :



8 σχόλια:

  1. Η Λιάνα Κανέλη ήδη ζήτησε -πολύ σωστά- από την ΕΣΗΕΑ να παρέμβει για την εξευτελιστική μεταχείριση των δημοσιογράφων και των τεχνικών τύπου από την φασιστική ομάδα ΧΑ.

    Προφανώς όμως, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι του Τύπου πρέπει να περάσουν από κάποιο σεμινάριο της ΕΣΗΕΑ και να γνωρίζουν το ποια είναι τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις τους.

    Δηλαδή, όταν κάποιος φορέας αναγγέλλει την ανοικτή ενημέρωση των πολιτών μέσω του Τύπου, είναι ο φορέας που πρέπει να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του Τύπου και όχι το αντίστροφο. Μάλιστα πρέπει να εξασφαλίσει (ο φορέας) την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και πλήρη διευκόλυνση των δημοσιογράφων.

    Επίσης ο φορέας είναι υποχρεωμένος να μην κάνει διακρίσεις στο ποιος δημοσιογράφος θα παρευρεθεί και ποιος όχι. Αυτό απαιτεί η Δημοκρατία κι όσο κι αν είναι ενοχλητικό για τους ΧΑ, πρέπει να υποχρεωθούν να ακολουθούν τους κανόνες της. Και οι δημοσιογράφοι έχουν έναν ρόλο σε αυτό.

    Τέλος, τον αρχηγό της συγκεκριμένης οργάνωσης, μπορούν τα μέλη να τον σέβονται αλλά ο σεβασμός αυτός δεν μπορεί να επιβληθεί σε άλλους εκτός οργάνωσης, όπως οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι. Άλλωστε ο σεβασμός είναι κάτι που κερδίζεται και δεν επιβάλλεται. Αυτό θα έπρεπε κάποιος απ’ όλους να το εξηγήσει στο ξυρισμένο όργανο της χρυσαυγίτικης τάξης, ασχέτως του ότι το όργανο δεν θα ήταν μάλλον σε θέση να το αντιληφθεί.

    Το ότι τα συγκεκριμένα ΧΑ άτομα είναι εντελώς ανασφαλή και με ιδιαίτερα χαμηλό άι κιού –κι ευτυχώς για μας- φαίνεται από την σύγκριση της χθεσινής στάσης τους με την αντίστοιχη στάση των γνήσιων χιτλερικών και φασιστών του μεσοπολέμου όπου η γαλιφιά και το σχεδόν δουλικό γλείψιμο δημοσιογράφων κι ανθρώπων του πνεύματος είχε δυστυχώς αποτέλεσμα.

    Πάντως, προσωπικά, θα περίμενα μια πιο αξιοπρεπή στάση από τους δημοσιογράφους κι όχι μια τέτοια εύκολη φοβισμένη υποταγή στα βίτσια του Μιχαλολιάκου. Τι να κάνουμε, είναι κι αυτό στις δυσκολίες του επαγγέλματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. i ESIEA giati den paremvenei otan oi roufianoi oi dimosiografoi kanoun propaganda kai exipiretoun kommata???giati den paremvainei otan sikwnonte gia ton papandreou i ton samara?i akoma giati den paremvainei otan meta amoivis tous filane ta heria??????sou aresei esena auto eee?7% file auti einai i apantisi epitelous xupnaei siga siga o ellinas kai as sas stenahwrei auto!oso tha katheste orthioi gia ton tsipra tin papariga papandreou kai ton samara tote tha varate prosohes stin hrisi augi...afou tous apokallite nazi tote ws nazi tha sas antimetopizoun!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλαμε για πολυ μαγκια ο πιθηκος με το ξυρισμενο κεφαλι..Αφου τους ψηφισες και χαιρεσαι για το 7% θελω να σε δω οταν απο το περιθωριο που τους αξιζει τους βαλεις στην καθημερινοτητα σου..
      Τοτε θα σε δω μοσο μαγκας θα το παιζεις για την επιτυχια του 7% ανθροπωειδων που εξυμνουν αυτους που ΣΙΓΟΥΡΑ εχουν φαει καποιον προγονο σου...
      Τα παπαγαλακια χρειαζονται την τιμωρια τους,γιατι εχουν θρεψει τους δοσιλογους ΠΑΣΟΚΟ-ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ...Να μας λειπει ομως ο χρυσαυγιτης,ψευτομαγκας πιθηκος που θελει να "βαλει" ταξη...
      Ας το κανουμε εμεις καταψηφιζοντας τους 17 Ιουνιου και στελνοντας τους στον αγυριστο!!!

      Διαγραφή
  3. και εγω μαζι σου στον αγυριστο.αν ομως θελεις να εισαι τιμιος με αυτο που λες και επειδη ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ , ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ , ΠΡΩΤΑ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕ ΑΣΚΟΝΑ 1000 ΚΥΒΙΚΑ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ ΜΕ ΒΙΛΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΑΓΗΤΟΥ ,ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ Η ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΑΝ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΕΡΑΙΤΩΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑΛΑ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.....ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ ΟΙ ΝΑΙΤΕΣ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ 9000000 ΛΑΟ ΤΟΝ ΦΕΡΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.ΜΙΑ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΜΕ 12000000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΦΡΥΔΙΑ ΤΖΟΥΛΙΑΝΙ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΚΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΧΟΥΝΝ ΦΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ.ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΤΟΣΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΔΥΝΗΡΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΟΝΕΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΟΥ Η ΤΡΟΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΧΥΜΟ ΣΕΛΙΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΤΟ ΚΑΛΕΝΤΖΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΗΤΑΝΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΓΕΝΝΙΕΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΩΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΤΑΙΣΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΧΙ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΑΝΗ ΒΓΗΚΑΝ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΕΣ ΤΟ 1993 ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΝΟΙΩΣΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ.ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.ΤΟΥ ΠΕΡΗΦΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΜΙΜΗΤΟΥ MEA CULPA ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ, ΤΗΣ ΕΝΘΑΡΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΜΙΜΗΤΟ" Ε ΕΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ 5000000 ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΛΟΓΙΚΟ" ΚΑΙ ΤΙΥ ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ερμε τι εγινε?
    δεν μπαινει κανεις στο μπλογκ σου και γραφεις εδω?
    τσαμπα διαφημηση ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε ανώνυμε θα σου πω το εξής: Ο Έρμος Καστριώτης, όπως και ο gta παραπάνω, είναι από τους παλαιότερους αναγνώστες και σχολιαστές του Βήματος Αλιάρτου. Που αν και ανώνυμοι (υπογράφοντας πάντα με το ίδιο ψευδώνυμο), δεν έχουν επιτεθεί ποτέ λεκτικά σε άλλον συνομιλητή τους εκμεταλλευόμενοι την ανωνυμία τους.

      Διαγραφή
    2. Αισθάνομαι το συγκεκριμένο φιλόξενο δικτυότοπο και ως δικό μου επίσης. Το θέμα όμως δεν είναι το που γράφω αλλά το τι γράφω και από μία άποψη χαίρομαι που σου έλειψα: μάλλον για σένα είναι ενδιαφέροντα τα γραφόμενά μου. Σ’ ευχαριστώ! Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις σου.

      Σε ότι αφορά τα σχόλια παραπάνω, τείνω να συμφωνήσω με τον φίλο gta: Κατά το «η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι πρέπει να φαίνεται και τίμια», στις συνειδήσεις πολλών από τους ψηφοφόρους της ΧΑ έχει προ πολλού χαθεί η αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος ένεκα της προκλητικής συμπεριφοράς των πολιτικών για πολλά χρόνια. Και δεν είναι μόνο η σπατάλη (ή και η ιδιοποίηση) δημόσιο πλούτου αλά Άκη. Η αλαζονική και περιφρονητική συμπεριφορά προς τους ψηφοφόρους, η μη ενασχόληση με τα πραγματικά προβλήματα μας είναι το πιο σημαντικό. Η προώθηση των «δικών μας παιδιών» και το βόλεμα τους την ώρα που οι μισθοί κόβονται και οι απολύσεις πάνε σύννεφο, είναι άλλη μία ένδειξη διαφθοράς που ξεχείλισε το ποτήρι και βρώμισε ο τόπος ΧΑ.

      Πάντως «η τακτοποίηση των δικών μας» να είναι σίγουρα απόδειξη τιμής προς την παραδοσιακή εθνική μας αξία «οικογένεια» και για αυτό και ο χρυσαυγινός Μιχαλολιάκος τη σύζυγο του διόρισε βουλευτή πρώτη-πρώτη μη χάσει.

      Αλλά θα δούμε κι άλλα δυστυχώς.

      Η βία είναι πρωτίστως ένδειξη ανασφάλειας και το μίσος σε κάνει μισό. Αυτά που φαίνονται στο βίντεο είναι κι άλλη άποψη της κοινωνίας μας που σπρώχνει τους πολίτες προς την ζωώδη κατάσταση. Η συμπεριφορά του «καιάδα» είναι ένδειξη μιας τέτοιας επιστροφής στη ζούγκλα και το γρύλισμα.

      Νομίζω πάντως ότι δεν έχει νόημα η αναφορά στις ενέργειες των ανθρώπων της ΧΑ εκτός αν η συζήτηση γίνεται στα ελληνικά και με διάθεση επικοινωνίας και όχι ανταλλαγής ευφυολογημάτων.

      Διαγραφή
  5. φιλε καστριωτη ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΔΩ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΙΣΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν