Ανοικτό πολιτικό διάλογο διοργανώνει ο δήμος Αλιάρτου, με εκπροσώπους και υποψηφίους βουλευτές όλων των κομμάτων

| Ετικέτες , , | Posted On Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

κλικ στην εικόνα



Σχετικές Αναρτήσεις :



34 σχόλια:

  1. Μπράβο.πολυ καλη κίνηση,πρέπει ναανταποκριθουν όλοι γιατί ο κόσμος θέλει ενημέρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρωτοπορία.κίνηση πολιτικού πολιτισμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ? ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ? Ή ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑ. ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ Η ΑΓΑΤΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ?
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΗ.
    ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΕΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είδα την σχετική ανακοίνωση πρόσκληση του Δήμου για την προκλογική διακομματική συζήτηση, χθες, σε γειτονικό ιστότοπο.

    “Α, ακόμα μια “ζωντανή” συζήτηση ενόψη των εκλογών”, σκέφτηκα. Ωραία κίνηση από μέρους του Δήμου αλλά μάλλον χωρίς ανταπόκριση. Στοιχηματίζω ότι η ανταπόκριση των “μεγάλων” κομμάτων θα είναι μηδενική διότι “άλαλα τα χείλη των ασυνεπών”. Εκτός εάν συμφωνήσουν και στείλουν αμφότεροι την κ. Άρια Αγάτσα η οποία σίγουρα γνωρίζει τις θέσεις και των δύο, οπότε κάτι μπορεί να γίνει.

    Σήμερα όμως, εδώ, στο παρόντα ιστότπο, είδα τον τίτλο της συζήτησης “Έμφραγμα – Εγκεφαλικό – Αιφνίδιος Θάνατος” και νομίζοντας ότι πρόκειται για την ίδια πολιτική συνάντηση, βιάστηκα να θαυμάσω το χιούμορ και την ευρηματικότητα του Δήμου μας, διότι αυτό είναι που κινδυνεύουμε να πάθουμε ως κοινωνία μετά τις επερχόμενες εκλογές.

    Δυστυχώς, έπειτα από λίγο, κατάλαβα ότι επρόκειτο για άλλη, ιατρικής φύσεως, συνάντηση και μάλιστα σε άλλο δήμο.

    Αλλά αφού μάλλον το κόμματα δεν θα έρθουν, μήπως να συνδιοργάνωνε ο Δήμος μια ιατρικοπολιτική συνάντηση με το ανωτέρω θέμα; Πιο ενδιαφέρουσα και χρήσιμη μου φαίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ηταν καλυτερο να παρεις μια σαφη θεση παρα να το ριχνεις στο καλαμπουρι ο κοσμος ειναι σε πολυ δυσκολη θεση και θελει βοηθεια και καθαροτητα μυαλου μπορει τετοια αστεια να λεγονται στη πιατσα αλλα η υποθεση δεν ειναι αλουμινοκατασκευη για αυτοθαυμασμο του εργου τι ωραια δουλεια εκανα η κινηση του Δημου ειναι εξυπνη και πρωτοτυπη και θα ειναι αδικο να μη γινει πραξη και οποιος εχει κοτσια να τα δειξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ Ανώνυμε 12:04
    μάλλον αναφέρεσαι σε εμένα, οπότε σου προτείνω να ξαναδιαβάσεις το σχόλιο μου.

    Η ειρωνεία μου κατευθύνεται προς τα τοπικά κομματικά επιτελεία και όχι προς τον Δήμο. Ο “κόσμος” δεν θέλει “βοήθεια” και “καθοδήγηση” από φωτισμένα δήθεν μυαλά αλλά σοβαρότητα από εκείνους που καλούνται να την επιδείξουν και που είναι οι πολιτικοί ταγοί μας και μάλιστα οι τοπικοί. Οι πολίτες μπορούν να καταλάβουν την σοβαρή άποψη και δεν είναι χαζοί ούτε παρασυρόμενοι: απλώς αυτοί οι “φωτισμένοι” και “προοδευτικοί” συχνά είναι “κύμβαλα αλαλάζοντα και χαλκοί ηχόντες”.

    Σε μια συνάντηση σαν κι αυτή που τους καλεί ο Δήμος μας, θα πρέπει να μας πουν συγκεκριμένα για τον τόπο μας -δηλαδή πως αυτοί, ο καθένας τους, αντιλαμβάνεται τον ρόλο του ως εκπρόσωπος του Βοιωτικού “λαού” στο Κοινοβούλιο στις δύσκολες συνθήκες που θα χειροτερέψουν και τι προτείνει ή τι θα μας προτείνει να διεκδικήσουμε- και όχι να τους ακούσουμε να αναμεταδίδουν την κάθε κομματική κασέτα -ρίξτε μια ματιά στα τοπικά ιστολόγια μερικών από τους υποψήφιους βουλευτές μας και θα καταλάβετε- περί Μνημονίου, Ευρώπης και “προστασίας λαϊκού εισοδήματος” και “αυτοί φταίνε πιο πολύ”. Θα πρέπει να δούμε τα δικά μας πολύ συγκεκριμένα προβλήματα και όχι να κλαίμε για “τα βάσανα του κοσμάκη”. Αγώνα και προσπάθεια χρειαζόμαστε και όχι μοιρολατρία και μιζέρια. Για παράδειγμα, προσμένω με ενδιαφέρον την ημέρα εκείνη που θα μιλήσουμε για την ούτως ειπείν αξιοποίηση της Κωπαΐδας. Εκεί να δεις το γελοίον σε όλη του την έκταση από τα κακοφωτισμένα μυαλά ορισμένων.

    Τέλος, τα φαινόμενα τύπου Αγάτσα -που θα πολλαπλασιάζονται καθώς η κρίση θα βαθαίνει διότι στην επιφάνεια μένουν οι φελλοί και οι διάφοροι ρύποι- προκαλούν θυμηδία τόσο για την ίδια όσο και για το κόμμα υποδοχέα. Θυμηδία πικρή διότι ο θυμός περίσσεψε κι εν πάση περιπτώσει θα τον χρειαστούμε για πιο σοβαρά θέματα.

    Αυτό για την αλουμινοκατασκευή δεν το κατάλαβα. Ίσως έχει να κάνει με την ιδιαίτερη ασχολία σου; Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή! Αλλά μπορώ να σου πω ότι ένα σακί κρεμμύδι, ένα παράθυρο από αλουμίνιο, ένα ξύλινο γλυπτό, και όλα τούτα τα ανθρώπινα δημιουργήματα πρέπει να έχουν εκείνη την ποιότητα που θα τα κάνει χρήσιμα (ως μορφή και ως περιεχόμενο) στον αγοραστή και χρήστη τους και δεν πρέπει να δίνουν ικανοποίηση μόνο στον δημιουργό τους. Μακάρι και οι πολιτικοί μας να αντιμετώπιζαν με την ίδια σοβαρότητα την αποστολή τους όπως καθένας από τους καλούς επαγγελματίες δημιουργούς (γεωργός, αλουμινάς, ξυλογλύπτης) αντιμετωπίζει το έργο που μας προσφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σκέφτηκε ο Δήμος ότι το κάλεσμα όλων των πολιτικών σε μια προεκλογική συγκέντρωση δεν είναι εφικτή. Τουλάχιστο για τα μεγάλα κόμματα το τσουβάλιασμα των εκπροσώπων τους με τους μικρούς ακροδεξιούς και ακροαριστερούς μάλλον δεν προσφέρει πεδίο συζήτησης. Άλλωστε ο χώρος και το περιορισμένο ακροατήριο ενδείκνυται μόνο για μικρές ομιλίες. Αναμφίβολα ο Δήμαρχος ήθελε και αυτός με την πρωτοβουλία του αυτή και τη δική του προβολή, αφού προγραμμάτισε και χαιρετισμό, χωρίς να αντιληφθεί ότι ο ρόλος αυτός ανήκει σε δημοσιογράφους. Συμφωνώ με τα σχόλια του ΕΡΜΟ ΚΑΣΤΡΙΩΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ασχετο με τo θέμα αλλά πολύ αποκαλυπτικό για την οργανωτική επάρκεια του Δήμου. ουσιαστικό για άλλους λόγους.
    Στο τέλος της επιστολής το email επικοινωνίας είναι σε hotmail.
    Πόσο χρόνος για προετοιμασία, τι κόστος και πόσα κοινοτικά προγράμματα, ΕΣΠΑ, κοινωνία της Πληροφορίας ... χρειάζονται για να αναπτύξει υποδομές ηλεκτρονικής διακυβέρνηση ο Δήμος Αλιάρτου !!!
    Με το βλέμα στο παρελθόν αυτή είναι δυστηχώς η πργαματικότητα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι ανόητος.αυτο δεν είναι το mail του Δήμου αλλα του ανθρώπου που έχει αναλάβει υπεύθυνος επικοινωνίας.είναι φανερό και γράφει και το όνομα του στο χαρτί.είσαι έτοιμος για προβοκάτσια αλλα πολυ βιαστικος και την πάτησες.

      Διαγραφή
    2. Το hotmail σε πειραξε η τα χρηματα που παιρνουν καποιοι φυτευτοι απο κομματικα γραφεια για να το παιζουν συμβουλοι του δημαρχου, φιλε μου ?

      Διαγραφή
    3. Καλη η κωλοτουμπα σου αλλα δε λες τίποτα για τις προβοκατορικες ανοησίες σου

      Διαγραφή
    4. @07:53 για τον χαρακτηρισμό σε αντιπροσωπεύει και στον επιστρέφω.Για την ουσία το εγγραφο εχει σφραγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας και αποτελεί "Δημόσιο Έγγραφο" εαν γνωρίζεις τι σημαίνει. Εάν θεωρείς οτι η επίσημη αλληλογραφία του Δήμου μπορεί να την διαχείρεζεται ο υπηρεσιακός μηχανισμός μέσω προσωπικών διευθύνσεων που οχι σε υποδομή του Δήμου για λόγους ασφάλειας, διαφάνειας και συνέχειας τότε απλά ή "κομψά" εχουμε διαφορετική αντίληψη.
      @12:19 Για τους "συμβούλους" εχει γίνει αρκετά post σε αυτό το blog. Για το "Hotmail" είναι απλά μια επιβεβαίωση οτι δεν εχει αλλάξει η νοοτροπία.
      @12:51 εάν ανφέρεσαι στο αρχικό σχόλιο δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω

      Διαγραφή
    5. Πολυ γκρίνια αδερφε.´´περι όνου σκιάς´´.

      Διαγραφή
    6. @06:00, χαμπαρι δεν εχεις παρει "αδερφε"...
      ασχολήσου με την τοπική "τηλεμαχία" και πέρνα καμμια βόλτα απο το Μούλκι να δεισ τα τραίνα να περνάνε.

      Διαγραφή
    7. ΕΣΥ που πήρες χαμπάρι ποσά τρένα έχεις μετρησει

      Διαγραφή
    8. οι ηληθιοι ειναι αήτητοι

      Διαγραφή
  9. Μπραβο στο Δημαρχο για την πρωτοβουλια...που θα τους βρισκαμε μαζι ολους αυτους τους καραγκιοζηδες να τους γιουχαρουμε...γερα Δημαρχε και φερτους ολους ..εχω γιαουρτακια ληγμενα εδω και 3 μηνες και κανω υπομονη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σας παρακολουθώ απο την αθήνα και απορω με την ανοησία ορισμένων.εχουμε εκλογές και είτε μας αρέσει είτε όχι καποιοι θα εκλεγούν.φοβαμε δε ότι οι περισσότεροι από τους παραπάνω θα ψηφίσουν αυτούς που βρίζουν.για την ελλάδα ρε γαμώτο.και αντί όλοι να επικροτούμε την πρωτοποριακη πρωτοβουλία του δημάρχου,να τους μαζέψει εδώ και ενώπιόν μας να εκτεθούν,αρχίσαμε τις γκρίνιες και τις κακίες.ρωτάω λοιπόν:ποιος φοβάτε τον διάλογο,εκτος από αυτόν που δεν έχει τίποτα να πει;ποιός θα βγεί κερδισμένος από μια τέτοια διαδικασία,εκτός από τη δημοκρατία;όλοι οι κακοπροαίρετοι ανακαλυψαν μυστικές σκεψεις,όπως προβολή του δημάρχου και άλλες κουταμάρες,αλλά μάλλον ξέχασαν ότι με πρωτοποριακό τροπο,μοναδικό στην ελλάδα, εκλεχτηκε η δημοτική μας αρχή και τοτε που το εκαναν πάλι οι ίδιες βλακείες γραφονταν,μάλλον από τους ίδιους που γραφουν και τώρα.θελω να πω δηλαδη ότι πριν ψαξουμε για υποπτους στο δημαρχείο,μήπως ειναι πιο πιθανο να σκεφτούμε ότι είναι στη φιλοσοφία του δημαρχου και των συνεργατών του,αυτες οι προωθημενες κινησεις,που αν στηριχτουν μονο καλο κανουν.ας τις στηριξουμε και δε θα χασουμε.οσο για τους μαγκες με τα γιαουτρια καλο ειναι να κατσουν σπιτι τους στις εκλογες γιατι αν βγουν θα ψηφισουν αλλα αντι αλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστος ο ετεροδημοτης.

      Διαγραφή
    2. ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠ' ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ.
      ΑΝ ΣΕ ΠΑΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ.

      Διαγραφή
    3. Πήγα και βρήκα ένα που θέλω να στο κανω δώρο.έχει τίτλο ´´η σοφία των αμελετητων´´μπορει να βοηθήσει τους φιλοσοφικους σου στοχασμους

      Διαγραφή
    4. ΑΛΛΗ ΜΙΑ..... ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ....ΟΙ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ !!

      Διαγραφή
  11. ΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΗ ( υπό την έννοια ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το ατομικό, οικογενειακό, και κομματικό συμφέρον τους, την ώρα που σε λίγους μήνες έξι εκατομμύρια έλληνες θα είναι κάτω από το όριο της φτώχειας και αυτό ως μόνο η αρχή των δεινών που έρχονται)σας προσκαλούν στην ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ που διοργανώνουν σε συνεργασία με τον ΔΗΜΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ(που κόπτεται μη μείνει ανενημέρωτος κανένας δημότης, δίνοντας χείρα ή μάλλον αίθουσα βοηθείας σε αυτούς που πέραν των ΜΜΕ "Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης"δεν θα έβρισκαν αλλού βήμα για να αναπτύξουν τις παπαρολογίες τους).
    Τίτλος της παράστασης :ΤΟ ΤΕΡΠΝΟΝ (για αυτούς)ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΩΦΕΛΗΜΟΥ(για τον δήμαρχο ..και όχι μόνο)
    Τα έσοδα θα διατεθούν στις οικογένειες αυτών που έχουν αυτοκτονήσει. (Δύο χιλιάδες περίπου σε λιγότερο από δύο χρόνια, με μέσο όρο γύρω στους εξήντα το χρόνο, πιο παλιά ...(αυτά δεν τα λένε τα ΜΜΕ, βέβαια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τμήμα των εσόδων να διατεθεί και στο ίδρυμα κατα της παπάρας του οποίου μάλλον είσαι τροφιμος

      Διαγραφή
    2. Μη χάνεις την ψυχραιμία σου..είναι κρίσιμες οι στιγμές... το σύστημα σε χρειάζεται νηφάλειο.

      Διαγραφή
  12. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ..
    ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΦΥΓΕΙ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ "ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ"..
    ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ,ΑΥΓΑ Ή ΚΛΩΤΣΙΕΣ,ΦΑΠΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΕΤΑ???
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΥΓΙΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΥ..ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΜΠΑΛΑ..
    ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και στις εκλογές φίλε τσαμπουκά να πας σαν κοτούλα να τους ψηφίσεις,γιατί αυτο θα κανείς.ο μεγάλος κίνδυνος για σένα είναι ακριβώς αυτο που λες.μην τυχόν δηλαδή και γίνει διάλογος γιατί τότε φιλαρακο μου θα καταλάβεις ότι όλα αυτα τα χρόνια σε τραβαγανε απο τη μύτη κάτι ασήμαντα ανθρωπακια και τώρα που θα τους δεις και θα τους ακούσεις δεν το αντεχεις.αλλα αυτο δεν θα το αποφύγεις γιατί νομίζω ότι αυτός ο ψευτοτσαμπουκας είναι το αλοθι σου για να τους ξαναψηφισεις αλλα να έχεις και τη συνείδηση σου ήσυχη ότι τους τα χωσες κιόλας.αν τώρα δεν μπορείς να καταλάβεις ότι αυτο που φοβούνται οι υποψήφιοι δεν είναι το γιαούρτι,αυτο μπορει να τους συμφέρει,αλλα ο διάλογος και η αντιπαράθεση απόψεων και προγραμμάτων,τότε μάλλον εχεις πρόβλημα ή κάποιος απο αυτούς σε βόλεψε σε κάποια θεσούλα.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑ

      Διαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΑΝΝΑ Χ:
    1.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ..ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΕΛΑ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.
    2.ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΛΥΦΕΙΣ???ΑΠΑΝΤΑΩ ΕΓΩ:"ΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ".
    ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ:
    ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΣΟΥ..ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΒΗΜΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΜΗΝ ΤΑΥΤΙΖΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο στρατάρχης έδωσε το τελεσίγραφο στο ονοα της δημοκρατίας του.αιιιιι χάσου.

      Διαγραφή
  14. προσωπικά νοιώθω ότι κακώς ο δήμος θέλει να δώσει βήμα σε νυν βουλευτές. Θα επικροτούσα έντονα να δοθεί βήμα σε νέα πρόσωπα μόνο.

    Οι νυν βουλευτές δεν πρέπει να μπουν κάτω από την ομπρέλα του δήμου μας. Είναι , από εμένα τουλάχιστον, ανεπιθύμητοι.

    Οι νέοι υποψήφιοι καλώς να έρθουν μήπως και γίνει υγιή κουβέντα και όχι "απολογία του ενόχου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προφανώς δεν καταλαβαίνεις ότι σε μια τέτοια πρωτοβουλία ο δήμος οφείλει να τους καλέσει όλους.οποίοι ερθουν αναλαμβάνουν και το κόστος ή το όφελος.δεν δίνει καμία ομπρέλα ο δήμος,απλώς τους καλεί κι ο κόσμος κρίνει την παρουσία τους.νομίζω ότι είναι πράγματι καινοτομία αυτο και θυμηθείτε ότι σε επόμενες εκλογές θα γίνει παντού.έτσι νομίζω και μακάρι να ερθουν και να γίνει η εκδήλωση αυτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να το αντιληφθώ είναι το μόνο εύκολο. Να πάρει απόφασει ο δήμος και συμβολικά να κάτσει δίπλα στον άνεργο Αλιαρτάιο είναι το δύσκολο.
    Κακά τα ψέματα. Μετά από μια συζήτηση λίγοι θα θυμούνται αυτά που ακούσανε. Πολλοί όμως θα θυμούνται μια συμβολική κίνηση του δήμου υπέρ των δημοτών.
    Και να πάρει κάποιος την ευθύνη και την γιούχα αυτή την στιγμή είναι ανούσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και αποπου προκυπτει ρε φιλε οτι ο δημος δεν ειναι διπλα στον ανεργο αλιαρταιο;πως το εβγαλες αυτο το συμπερασμα;μια προσκληση για ανοιχτη συζήτηση το ακριβώς αντιθετο απο αυτο που λες δειχνει.

      Διαγραφή
  17. Δεν λέω ότι δεν είναι δίπλα. Λέω ότι συμβολικά θα μπορούσε να ενδυναμώσει την θέση του δίπλα στις ευπαθείς ομάδες με μια τέτοια κίνηση.
    Κράτα αυτό σαν κίνηση στρατηγικής ενάντια στους νυν βουλευτές.
    Μην το γυρνάμε από μόνοι μας σε δική μας αντιπαράθεση.
    Μια ιδέα είναι που θα είχε πολλά υπέρ για τη δημοτική αρχή και την νέα γενιά πολιτευτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν