Επίσκεψη μαθητών του ΕΠΑΛ Θήβας στο Νεοχώρι

| Ετικέτες , | Posted On Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Η Β΄ και η Γ΄ του τομέα Γεωπονίας του  ΕΠΑΛ-ΣΕΚ Θήβας  επισκέφτηκαν σήμερα το κτήμα με βιολογικές καλλιέργειες του Κωνσταντίνου Βαλμά στο Νεοχώρι,στα πλαίσια του προγράμματος Περβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

Οι μαθητές συνοδευόμενοι από τους  καθηγητές ,Πνευματικού Μαρία και Μαρίνη Αγγελο δεν έχασαν την ευκαιρία να επισκεφτούν και το Μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής.Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν από τον περιβάλλοντα χώρο της Ιεράς Μονής,και τις ομορφιές του χωριού μας! ...

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε περιήγηση στο Οικολογικό Περιβόλι του Κ.Βαλμά,  και  οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν απο τον Κ.Βαλμά, ποια είναι η βιολογική γεωργία, που τα τελευταία χρόνια εισβάλει στην καθημερινή μας ζωή με τα προϊόντα της στον τομέα της διατροφής.

Οι βιοκαλλιεργητές με σεβασμό στη σοφία της φύσης, συνδυάζοντας την ελληνική παράδοση και την εμπειρία με τη σύγχρονη γνώση και τις κατακτήσεις της επιστήμης, εκμεταλλεύονται τους ισχυρούς νόμους της φύσης για να αυξήσουν την απόδοση και την αντίσταση στις ασθένειες.

Οι μαθητές εντυπωσιάστηκαν απο την παραγωγή των βιολογικών προιόντων.

 

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for Επίσκεψη μαθητών του ΕΠΑΛ Θήβας στο Νεοχώρι

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν