Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λιβαδειάς: "Εμείς δηλώνουμε ότι μαζί με τους πολίτες και την τοπική κοινωνία θα ανατρέψουμε αυτές τις πολιτικές..."

| Ετικέτες , | Posted On Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

    Καθημερινά βιώνουμε τα αποτελέσματα των Μνημονίων με τις μειώσεις μισθών , Συντάξεων και την πλήρη  κατάργηση του Κοινωνικού Κράτους.

    Ένα από τα αποτελέσματα αυτά, είναι και το κλείσιμο των Υποκαταστημάτων του ΙΚΑ Ορχομενού και Διστόμου, και ήρθε και η σειρά να κλείσει    και το Υποκατάστημα του ΙΚΑ Αλιάρτου.

     Οι Κυβερνώντες  αφού έχουν οδηγήσει τους εργαζόμενους και τους Συνταξιούχους σε μισθούς και συντάξεις πείνας, με το κλείσιμο των Υποκαταστημάτων τώρα,  τους στερούν και τα ελάχιστα που τους παρέχει ο Ασφαλιστικός τους Φορέας...

Διότι με 2 € η βενζίνη και 400 – 500 € οι μισθοί και οι Συντάξεις , δεν θα έχουν την δυνατότητα οι εργαζόμενοι και οι Συνταξιούχοι των περιοχών που έχουν κλείσει τα Υποκαταστήματα του ΙΚΑ, να απευθύνονται στα Υποκαταστήματα Λιβαδειάς και Θήβας.

      Το επόμενο χρονικό διάστημα και ένα από τα δύο αυτά Υποκαταστήματα είναι στο Σχέδιο να κλείσει και να λειτουργήσει σαν ΚΕΠ, παρά τις προσπάθειες που έχουν κάνει και τα  Εργατικά Κέντρα Λιβαδειάς και Θήβας να παραμείνουν  τα  Υποκαταστήματα ανοιχτά, ώστε να μπορούν να εξυπηρετούνται  οι Ασφαλιζόμενοι.

      Ένα ακόμη δυσμενές αποτέλεσμα του Μνημονίου είναι ότι σε λίγο θα κλείσουν  και τα Κέντρα Υγείας και κατά συνέπεια και το Κέντρο Υγείας  Αλιάρτου, το οποίο παρέχει έστω και τη στοιχειώδη ιατρική περίθαλψη στους κατοίκους του Δήμου Αλιάρτου. 

      Εμείς δηλώνουμε ότι μαζί με τους πολίτες και την τοπική κοινωνία θα ανατρέψουμε αυτές τις πολιτικές, είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει στην κυβέρνηση των Τροϊκανών, γιατί τη δύναμη την έχουν οι πολίτες και όχι οι κυβερνώντες. 


                                       Για       το       Δ.Σ.

            Ο       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο      ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     ΣΤΑΘΑΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ                      ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ   ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λιβαδειάς: "Εμείς δηλώνουμε ότι μαζί με τους πολίτες και την τοπική κοινωνία θα ανατρέψουμε αυτές τις πολιτικές..."

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν