Δὲν εἶναι ἄξιοι νὰ ἀντικρύσουν τὰ Ἑλληνόπουλα!

| Ετικέτες , , | Posted On Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

γράφει ο Ιωάννης Δέμος  

213 Βουλευτές ψήφισαν την επαίσχυντη δανειακή σύμβαση  ενάντια στην θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων. Αρνήθηκαν να ακούσουν την φωνή της απλοϊκής  λογικής που λέει, ότι όταν γλυτώνεις 105 και χρεώνεσαι 130, σίγουρα δεν είσαι κερδισμένος.
 
Βυθίζουν την χώρα στο χρέος, ουσιαστικά παρέδωσαν την χώρα, τις ζωές μας, τις ζωές των παιδιών, την οικονομία, τον εθνικό πλούτο, ακόμη και αυτήν ύπαρξή μας ως έθνος και επαίρονται αναίσχυντα ότι μας έσωσαν...


Πρόδωσαν την εμπιστοσύνη με την οποία τους περιβάλαμε. Δίκην δικτατόρων  χρησιμοποιούν τα ΜΑΤ για νε επιβάλλουν… «Δημοκρατία».

  Ενδιαφέρονται μόνον για να σώσουν το «τομάρι» τους και να περιφρουρήσουν ως δικό τους κρατίδιο τη Βουλή και τα προνόμια που εμείς έχουμε εξασφαλίσει στους ίδιους και στις οικογένειές τους, στηρίζοντάς τους με την ψήφο μας.

Ωστόσο η ίδια η εικόνα του οχυρωμένου Συντάγματος που θα την ζήλευαν οι πλέον στυγνοί δικτάτορες, θα τους εκθέσει. 

Με την στάση τους εκθέτουν και δυσφημούν την χώρα. Τους πολιτικούς γνωρίζουν οι ξένοι, μεταξύ αυτών φωλιάζει η διαφθορά, αυτοί είναι οι τεμπέληδες που παρουσιάζονται στην Βουλή μόνον για να ψηφίσουν κατ’ εντολή.

Και τώρα επιβάλλουν με την απειλή βίας να σταθούν στις θέσεις των ηρώων. Οποίο θράσος! Οποία προσβολή για τους ήρωες! Η θέση στην εξέδρα των επισήμων κερδίζεται. Δεν μοιράζεται αλά καρτ. ΝΤΡΟΠΗ!
Δεν είναι άξιοι ν’ αντικρύσουν τα Ελληνόπουλα!

«Πούλησαν» την ελπίδα τους, το μέλλον τους, ακόμη και το μέλλον των δικών τους παιδιών. Καταρράκωσαν την αξιοπρέπειά τους.

Δεν είναι άξιοι ν’ αντικρύσουν τα Ελληνόπουλα. Να κρυφτούν μέσα στην φωλιά τους, όπως κατάντησαν την Βουλή.

Αλλά πώς να δείξει ευαισθησία κάποιος που όταν τον φτύνεις, προσπαθεί να σε πείσει ότι ψιχαλίζει;

Προτείνω, οι συμμετέχοντες στην παρέλαση, να αγνοήσουν τους δοτούς επίσημους και να στρέψουν την κεφαλή προς τους πολίτες που είναι οι σημερινοί ήρωες ενός ακήρυχτου πολέμου.

Οι διμοιρίτες να μην σηκώσουν το χέρι και ενδεχόμενα κάποιοι ευφυείς να σκεφτούν και άλλους τρόπους ειρηνικής αντίδρασης.

Η ΕΛΜΕ Πιερίας, έστειλε επιστολή, ότι δεν επιθυμεί την παρουσία πολιτικών στην παρέλαση. Σε άλλες πόλεις δεν έστησαν εξέδρες. Πρέπει να τους δείξουμε! 

Να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι ξέρουμε! Ότι δεν ενδιαφέρονται να σώσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες και Ελληνίδες, αλλά τις τράπεζες και την Ευρώπη.

Να τους δείξουμε ότι ξέρουμε, πως επειδή είναι υπάκουοι στις εντολές, αυτοί που διατάζουν την φτωχοποίηση των Ελλήνων και όχι μόνον, τους επιτρέπουν να συνεχίσουν να ζουν οι ίδιοι, οι οικογένειές τους και οι παρατρεχάμενοί τους προκλητικά πλουσιοπάροχα!

Ας στείλουμε παντού την εικόνα του οχυρωμένου Συντάγματος για να δεί η υφήλιος ότι μας κυβερνούν δοτοί, θιασώτες ολοκληρωτικών πρακτικών, αλλά ας στείλουμε και την εικόνα των παρελαυνόντων που υπερήφανα στρέφουν το βλέμμα αντίθετα, προς τους πολίτες, τους σημερινούς ήρωες!



Ιωάννης Δέμος 


Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for Δὲν εἶναι ἄξιοι νὰ ἀντικρύσουν τὰ Ἑλληνόπουλα!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν